עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920‎ x 1080. המחשב יפעל על Del…

2. Started by oren.nk,

שלום חברים עברו יותר משנתיים לדעתי מאז ששאלתי פה בפורום לגבי מפרט, קניתי/נהנתי/ ובגדול קיבלתי מפרט מצויין. הגיע הזמן לשדרג ומכיון שיש לי אחלה מארז ומספיק כוננים קשיחים אני אחסוך בהם. כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הנל והנה גם הטופס מהדביק: . מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו פחות או יותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישו…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by lior_netzer,

אשמח לשמוע דעתכם על המפרט הבא: מיועד לצרכי עבודה בלבד - עריכת וידאו תוכנות: Avid MC5, Premiere CS5, AE CS5 בהמשך המחשב ישרת את אשתי באדריכלות ועיצוב (AutoCAD, Solidworks) אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג המחשב יעבוד שעות ארוכות אבל אין צורך שיהיה במיוחד שקט (שימו לב שבשל מחירי ההארדיסקים הסתפקתי בHDD נחות, אוסיף דיסק נורמלי כשהמצב יתאזן) מחיר החבילה: 5286 + וינדוז 420 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.k…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by amisu,

בעקבות רילוקיישן לאפריקה אני צריך לשמר את הגנים החנוניים שלי ולהצטייד בנייד חזק. רק כהערה, אם alienware היו עושים משלוחים.. הייתי מזמין מהם. הידע שלי בניידים מועט ביותר.. אני נאמן מושבע ל pc. הקיצר.. מעבד מהדור השני של i7 כרטיס מסך 560m זיכרון 4-8gb לא צריך מעל 500gb אכסון. אם יש דיל זול עם ssd, אז בשמחה מסך 17" led fhd בטח הסכום יוצא בסביבות 8k.. עריכה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110761616640&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 כרגע דיי נעול על זה, למרות שהחלום הרטוב הוא alienware

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by oded900,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. שלום מדובר על מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv6. הבוקר חיברתי את המחשב להטענה בזמן שהיה דלוק ופתאום נישמע צליל חלש והמחשב נכבא. כרגע לא נידלק בכלל, לא בלי סוללה ולא עם, לא מגיב לכפתור הפעלה. אני לא יודע מה לעשות ולאיפו צריך לקחת אותו לתיקון? קניתי את המחשב בחול(אחריות לשנה) ולא יודע אם יש אחריות בארץ. ומה יכול להיות הסיבה שזה קרה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by yudyud123,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, תכני HD, ועריכת סאונד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט …

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לסביבות 2000 אבל אם השדרוג משמעותי עד 2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רמה טובה עד שנתיים-שלוש קדימה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Raamses,

שלום לכולם, אני יודע שזה לא בדיוק שאלה סטנדרטית אבל רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה לשלם על המפרט הבא שהוא כמובן יד שניה. חשב חזק, מארז ZALMAN GT1000, מעבד Extreme QX6700 2.66 GHZ, ספק ZALMAN כוח 600 וואט, 4GB RAM, לוח אם GIGABYTE DQ6 היוקרתית.לוח בקרה על מאווררים של ZALMAN, כרטיס מסך 8800 GT 512 מ"ב, מאוור למאבד של ZALMAN דגם 9700. הארד דיסק 250GB. גמיש במחיר. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by mikets,

מבקש המלצה למחשב חזק למתכנת: מסך 15.6" לא מבריק רזולוציה פחות מ-FullHD , אידאלית - 1600X900 מעבד i7 כרטיס מסך טוב דיסק קשיח - כמה שיותר מהיר וגדול.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by fofo66,

מבקש מפרט רצויי מ - k.s.p אם הרכבה בסכום 4200 ש"ח {לא למשחקים } שהייה בו מעבד...... 1 - AMD 64BIT לא Sempron ורצויי 3000 סוקט 939 2 - לוח אם אם כרטיס מסך מובנה 3 - דיסק קשיח 80 ג'יגה 4 - זיכרון 512MB 5 - צורב רגיל 6 - מארז 7 - והכי חשוב מסך LCD 17 אולי זה בקשה קצת מוגזמת בסכום הזה . דחוף לי מאוד ותודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by BasMar,

בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שלום, הבקשה שלי למפרט היא מעט ספציפית מהרגילות שעברתי עליהן עד עתה בפורום, אך למיטב הבנתי הרמה פה היא גבוהה ואני מאמין שתוכלו לעזור לי. כיום יש לי מחשב סביר מאד שמתקשה רק עם המשחקים החדשים והכבדים ביותר. אני רוצה להחליף את החלקים הבאים בלבד: לוח אם, זכרון RAM, כרטיס מסך, ומעבד. הסכום הוא עד 2000 ש"ח אם אפשרי. את כל הציוד הנלווה ומארז אני לא מוצא סיבה להחליף. יש עוד חלק שפיספסתי וקריטי להחליף? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה,

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. Started by a-m-i-t,

הנה זה המפרט http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/HP_Pavilion/PlatformDevicePhone,132.aspx ואני מקבל עם זה גם את המודם של פלאפון שאני יוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט ב60 שקל לחודש למשך 36 חודשים כל החבילה הזאת.. הוא אמור להריץ משחקים חדשים כמו COD6 וכאלה? אם יש לכם הצעה טובה יותר למחשב תביאו לי בבקשה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by OgANDi_BoY,

היי חברים , אני מחשב מחשב לשימוש די כללי, אני לא מתכוון לשחק איתו רק גלישה אימיול וכו'. אני מעוניין במחשב מבוסס אינטל, ליבה כפולה , כי אני לא רואה צורך לליבה מרובעת קירור למעבד שיהיה שקט ובכללי . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by soika,

יש לי מחשב נייד של טוושיבה וצורב pioneer dvd-rw dvrkd08a לאחרונה אני מנסה לצרוב דיסק של שירים אבל כל צריבה הוא נתקע לי באמצע אחרי כ 60 אחוז אני צורב דרך ווינדוס מדיה פליר וניסתי גם תוכנות אחרות והוא אומר לי כי הצורב תפוס ואינו זמין הצריבה נעצרת אחרי 60 אחוז ואז מופיעה ההודעה מה ניתן לעשוצת? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by yotamavi,

אז ככה, הזמנתי כבר מעבד מסך וכרטיס מסך ויום ראשון אני מזמין את השאר...איך המפרט: Conroe E6300 ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ?1GB Twinmos? 160GB WD Leadtek 7900GT EXTREME DVD±RW nec ASUS PW191 (מסך) אני צריך רק המלצות למארז יפה, ספק כוח נחמד, ומאווררים לפי הצורך..

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by ranuch,

הממ היי קודם כל אני מזמין בימין הקרובים מחשב מ cd-log הקטע הוא שתכננתי לקנות ספק hec 400trt עם מארז hec והם לא בדיוק עובדים איתם אז מצאתי שיש להם את RAIDMAX COBRA 400W ( PFC+SATA + 24pin + 120mm) SILVER DELUXE 2X 120mm המארז יפה וכל זה אבל אמרו לי שהספק חרא של ספק אז אנלא יודע ממש מה לעשות.. זה המפרט : מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 זכרונות DIGMA 1GB 667Mhz X 2 דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E דגם - NX76T256DB-RH צורב דיוידי - LG H10AK x16 Bulk BLACK Dual Layer מה אתם ממליצים לי לעשות? אני צריך ספק ומארז במחיר סביר שיתאימו לי למפרט, אפילו מחנות אחרת.. מומלץ מהם…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by galh_5,

מעבד: AMD ATHLON 64 BIT SOCKET AM2 DUAL CORE 4200+ לוח אם: ASUS M2V SOCKET AM2,K89T890 DDR 2 800MHZ כרטיס מסך: GYGABYTE 7600 SILENT PIPE 2 256 MB,DDR3 ,PCI-E,DVI,TV ויש עוד דיסק קשיח: WESREN DIGITAL 250 GIGA SATA2 16 MB 7200RPM זיכרון: KINGSTON 512 MB DDR2 667 MHZ פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מארז: THERMMALTAKE SUPRANO VB1000SWS ספק: POWER SUPPLY ATX 500W MAX 24 PIN צורב: NEC DVDD RW 3550A X16 זה המחשב שקניתי לפני 3 שבועות והוא עלה 5000 וקניתי מסך של MAG E786 ב-1175 שקל תגיבו על המפרט של המחשב

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by NOEL1282,

כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 3.06 (524) - 1MB Cache 533Mhz FSB 775PIN 546.55 ש"ח 1 ASUS P5LD2-SE (945P) - ATX 723.33 ש"ח 1 512MB Samsung DDR II - 533 - Samsung Original 325.88 ש"ח 1 Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 547.39 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 196.07 ש"ח 1 Windows XP home HEB - OEM 514.49 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,353.16 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,252.57 ש"ח

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by gbox,

בס"ד שבוע טוב ותודה רבה לכולם, מחכה מחשב משרדי לאינטרנט ותוכנה ניהול חשבונות עם כל הציוד הקפי כולל מסך LCD לא חשוב כרטיס מסך אפילו משולב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. המפרט צריך לכלול 160 GB לפחות זיכרון גבוהה קונרו 6400 וכל הדברים הקטנים צורב דיוידי כונן דיסקטים וכו'

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by Streetart,

אין צורך בדיסק קשיח ומסך אודה לכם על המלצות (:

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים