ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המפרט הזה באתר http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ויש לי 2 שאלות: הראשונה - אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג - האם אני עדין צריך את לוח הקירור? דרך אגב - אם כן - האם יש לוח מקביל שיכול להתאים - כי חיפשתי איפה ניתן לרכוש את מה שרשום, ולא מצאתי והשאלה השנייה - האם יש הבדל מהותי בלוחות האם האלו : gap31ds3l gap35 ds3l הרעיון שלי הוא אם השילוב של gap31 ds3l ומעבד :intel core 2 quad q6600 1066mhz 8 mb, ללא מערכת קירור אשמח לקבל תשובה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
*כותר* מעוניים במפרט למחשב בלבד ללא ציוד היקפי במסגרת של 2500 שקלים בלי חריגה המחשב יהיה למטרות גיימינג שיוכל להריץ משחקים חדשים לא על הכי גבוה אבל במצב טוב.. דבר חשוב נוסף הינו צורב DVD העיצוב והקירור בחשב אינם חשובי אין צורך בOC גם לא בעתיד מערכת הפעלה זוהי אינה בעיה כיוון שאני יעשה זאת כאן באילת כך שאין צורך לכלול אותה במפרט.. הרכבת המחשב היא דיי חשובה.. כמות הרעש אינה נושא..כלומר אין לי העדפה מסוימת המחשב ייועד למשחקים הבאים..Crysis ,assasin creed, far cry2, GTA IV, Pure וכו'..גודל המסף הוא 19" תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב חדש עד סכום של 2500 ש"ח(לא יותר, מעט פחות אפילו מומלץ אך לא חובה) כולל ציוד היקפי(עכבר מקלדת וכו') אך ללא מערכת הפעלה(תקנה בנפרד). כוון שאין לי יותר מדי ידע אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד בעיקר ל- MS OFFICE, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים(המחשב מיועד לילד בן 7 וזהו המחשב הראשון שלו ולכן אין לו צורך במחשב חזק). חשוב לי שכרטיס המסך לא יהיה OB ,תהיה לו יציאת DVI למסך LCD ואם זה ממש חשוב אז PCI-E. מאיזה חנות לקנות(אזור מרכז)? בבקשה להוסיף לכל הצעה איזה מערכת הפעלה נדרשת( לא VISTA). האם רצוי לחבר מסך LCD דרך DVI או אנלוג? האם מישהו שמע על רשת KSP? איך הם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחותי יש פנטיום 3 עם 800 מגה הרץ וכבר ממש נימאס לה מהמחשב הזה (והאמת בצדק הוא עובד איטי בטירוף) אז אבא שלי החליט לקנות לה מחשב חדש לפעולות בסיסיות כמו לדבר באיסיקיו, לשחק במשחקים בטח כמו סימס וכאלה ובעיקר אבל שיהיה לפעולות השוטפות של המחשב טוב ויחזיק לה למספיק זמן. עכשיו הוא הביא לי את המפרט הבא ששווה 2340 ש"ח ורציתי לשאול אתכם האם המפרט הזה שווה משהו אם לא למה ואם תוכלו לתת בבקשה מפרט אחר מחנות קרובה לרחובות\ראשון וכו'. אם המפרט טוב לדעתכם וצריך רק לשנות בו גם רק כמה חלקים, אז תגידו מה כי הוא כן יכול לשנות.. והייתי רוצה גם לדעת אם הייתי קונה אותו בחנות רגילה כמה הייתי משלם עליו (כי אבא שלי קונה אותו דרך חבר או משהו כזה) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש כאן אני מחפש מפרט למחשב משני (יש לי מחשב עם מפרט נחמד) עד תקציב 1600 ש"ח אשמח לעזרה ממכם! בתודה מראש נ.ב עדיפות למעבד INTEL
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤823 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤207 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail כמות: 1 - מחיר: ¤899 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Du…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (משחקים, סרטים, אופיס וכו) הסכום הוא 3000-4000 שקל גמיש לגבי גודל המסך, שיתאים לשימושים שציינתי. אני צריך כרטיס מסך טוב (עבור המשחקים) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום ברשותי חלקים ממחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו למערכת מדיה סנטר אלו החלקים שנשארו לי: abit an-8 ultra amd 3200 2 giga kit ati x800 gto חשבתי להשקיע עד 2000 שקל בחלקים החדשים שצריכים לכלול מארז ספק שלט הארד דיסק כרטיס רשת ומקלדת אלחוטית וצורב כשיש לי מספר התלבטיות ושאלות: 1) המארז- האם לקחת מארז גדול או ללכת על המארז הקטן כגון האנטק nsk2400 שמגיע גם עם ספק אבל יש צורך בלוח חדש כנראה מהסדרה החדשה של amd 780 ואז השאלה היא האם אפשר להשיאר את המעבד או שיש צורך בחדש? 2) הכרטיס מסך- האם הכרטיס שברשותי יספיק או שיש צורך בבכרטיס חדש תומך hd כגון HD2400 והאם הוא יספיק? אין צורך בכרטיס טלוויזה כי יש יס מקס. תודה לכל מי שקורא ועוזר
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 BIT SOCKET AM2 DUAL CORE 4200+ לוח אם: ASUS M2V SOCKET AM2,K89T890 DDR 2 800MHZ כרטיס מסך: GYGABYTE 7600 SILENT PIPE 2 256 MB,DDR3 ,PCI-E,DVI,TV ויש עוד דיסק קשיח: WESREN DIGITAL 250 GIGA SATA2 16 MB 7200RPM זיכרון: KINGSTON 512 MB DDR2 667 MHZ פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מארז: THERMMALTAKE SUPRANO VB1000SWS ספק: POWER SUPPLY ATX 500W MAX 24 PIN צורב: NEC DVDD RW 3550A X16 זה המחשב שקניתי לפני 3 שבועות והוא עלה 5000 וקניתי מסך של MAG E786 ב-1175 שקל תגיבו על המפרט של המחשב
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שימושים עיקריים אינטרנט ומסמכים, שימושים משניים תדירים פחות, עריכת אודיו ווידאו בקטנה (זמן רינדור ארוך יהיה סביל), משחקים (לא צריך להשתגע עם מאיץ גרפי במחיר של 800+, אני מוכן להתפשר בנושא). צורך בצורב די וי די וכונן דיוידי (אני אוהב שיש שני כוננים), מסך דק, שטח דיסק גדול...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המפרט בלינק הנ"ל: .. tms.co.il/preview/spec/wfda4ctv לוח האם לא מתאים לי, היות ואני רוצה בעתיד להוסיף כרטיס נוסף SLI. האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר התומך בזה (שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מאוד מהמחיר הנוכחי של לוח האם) תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
דעות יתקבלו בברכה: Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1410 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1121 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1099 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT HUSH + SeaSonic S12II-500 500W ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1077 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 ש…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את ה IBM T30 שלי לחשמל קודם כל לפעמים רק הוא מציג לי שהוא טוען את הבטריה וזה נפסק לאחר דקות ספורות , כאשר אני מעלה את המחשב כך רשום לי : 0190 : Crittical low battery error ואז הוא מתכבה , מה הפתרון בבקשה אנשים !!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים , סרטים , אופיס ,שירים וכו' רציתי לדעת אם כדאי לקנות מחשב מבוסס מעבד Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz או מעבד של אינטל יש לי מסך סמסונג "23
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים דיי כבדים, הדבר היחיד שאני צריך זה לפחות 2GB RAM ו320GB הארדיסק. ואם אפשר מארז בלי אורות או משהו כזה כי זה בחדר שאני ישן בו... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש - הרכבתי את המפרט הנ"ל: התקציב שלי הוא עד 3500 שח ללא צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בתוכנות עריכה, ותוכנות מדעיות - מטלב, מתמטיקה וכו'. אך גם לצפייה בסרטים - HD, ומשחקים כשיש זמן... זה מה שהצלחתי להרכיב לגבי הלוח אם - אני לא כ"כ בטוח.. אני אתקין במחשב WINXP - לכן לקחתי רק 2 ג'יגה זכרון. בחרתי בקונפיגורציה של אינטל, כי באותו טווח מחירים, נראה שהמעבד הזה טוב יותר משל AMD כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעתכם. דרך אגב, האם הספק של HEC מספיק למערכת כזו? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 לוח אם ASUS P5K-E ¤731 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
והאם כדאי לשנות בו חלקים ? לוח אם ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb קירור למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan זיכרון Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 256MB 256-bit GDDR3 ViVo ספק Enermax Liberty 500W Active PFC מארז CoolerMaster Stacker 830 דימר למאווררים ZALMAN ZM-MFC1 הרד דיסק 1 200 מגה ווסטורן דיגיטל SATA 2 160מגה מקסטור SATA 3 120 מגה ווסטורן גיגטל ATA 4 80 מגה ווסטורן דיגיטל ATA (רצוי לציין שההרד דיסקים עוברים מהמחשב הישן ) ויש גם מאוורר לכרטיס מסך Zalman Fatal1ty ומאוורים למארז VIZO 120MM UV LED FAN Orange 4 מה אתם אומרים על המפרט הזה? האם כדאי להחליף חלק…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב מיועד רק למשחקים . לא תוכנות לא שום דבר רק משחקים.. עד 2500..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-