ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר את המחשב הנ"ל, הכרטיס מסך שלו חלש מאוד, אני רוצה שיהיה מתאים להרצת משחקים (dota csgo) לא משחקים כבדים.. https://gm1.ggpht.com/CSHVN_ThIigguHSWdQ5iEqhnj6cRPdZdLzNN-GeN1DuQYgH9ZJiRHknVimAhJSpF-SEZirNRB0sO-DfpMxW3nDETQFIzIXRlq_CqG4nl4P3ThnktH88JIowM3BwrWZeI_0q5UnIhNTKH2PTQImkUHcDGTFFpA0YGju2f30FlFY6A9ztOK8T3fVcDxLI-AoljKRh4TlkI_7NeuDjVS_Q1_QLUDbIfc8d__CYqReUb4kYGzprxghrzkNw8jA9JkMRtHJ8ilSzsLwuP1cYhhK7-J88RJIbk04CmSFdUicK6AgYFRO2dUZlA-AzARfkZ8UBbxAh6DdiMmGveev0asOgpqAETGLzlo5Zg-VkZXZEEWoLMHmE2Dfncf58OXNwU8eaKD4fOQDsa1rdujNYOpBqhRhvoGhvljeYnJxpiRc1xk1bRFRxGCH7bIxsBrlpThpO73sITL3QFHaIAznvGpNzK4IrzI8O03dqumyzjMnL6FHlyVn3P1AfzKi-FBqry7M83ElfU…
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Watch Dogs, BF1, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אשתי נכנסה חזק לענייני צילום ותמונה שלה אף זכתה בפרס קטן במגזין חו"ל. עתה היא לומדת בקורס צילום והגיעה התובנה שהמחשב הביתי לא מספיק חזק לעיבוד התמונות ולכן מחפשת נייד כדי להפעיל בו תכנות עריכה, חלקן עלולות להיות כבדות.. היתרון שלנו - קרוב משפחה שבא לעיתים תכופות לארץ יכול להביא את הנייד. דרישה מקדמית היא אחריות בינ"ל ל - 3 שנים וכזו יש ל - DELL או LENOVO. דרישה נוספת - מעבד I7. מחיפוש שעשיתי מצאתי שני דגמים אפשריים. אשמח לדעת איזה מהם יכול יותר להתאים והאם בסדר גודל של כ - 3500 ש"ח, יש משהו מתאים יותר. https://www.amazon.com/gp/product/B015PYZI8E/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=wiknix-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASI…
-
- 15 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בחו"ל והגעתי אל 3 מחשבים שאני מתבלט בניהם: 1) clevo n850hk1 מהאתר obsidian-pc (מפורטוגל, עושה משלוחים לארץ במחיר סביר יחסית) 2) dell inspiron 7567 מהאתר של דל ארה"ב 3) lenovo legion Y520 - כשיצא בארץ (המחיר של כולם נע סביבות ה-1000 דולר) מבחינת יחסי עלות-תמורה, הclevo מביא לי את התוצאות הטובות ביותר (בעיקר, כי לא צריך לשלם מיסים גם באירופה, אלא רק בארץ) והיכולת של הבחירה של איזה רכיבים אני רוצה הופכת אותו לעדיפות הראשונה שלי. אבל - מכיוון שהחנות היא בפורטוגל - אין אחריות בארץ. אחרי מחשב אחד מעולה של dell ומחשב פח של asus - אני קצת חושש מלקנות מחשב נייד ללא אחריות המחשב היחיד שאפשר לקנות בחו…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/vrt59ygc למחשב אשר מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי/משרדי/סרטי. הוא מיועד להתנייד ברחבי הבית ולעיתים יישב על שולחן ואז יחובר למסך 23" FHD ולמקלדת ועכבר אלחוטיים ויישמש כנייח. שימוש נוסף - חיבור לטלויזיה FHD 55 להקרנת סרטים. מעוניין במסך עם רזולציית FHD. אודה על עזרתכם לוודא את טיב המחשב הנייד בקישור הבא - http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=21&cat=77&subcat=806&prod=7127&page=1&psize=30 (ניתן לקנות אותו בכ-3250 ש"ח) לא הצלחתי למצוא ביקורות ספציפיות עליו, ועל כן אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט ,יוטיוב יתאים? תודה תיאור המוצר: מחשב נייד HP מסך “15.6, מעבד AMD, דיסק קשיח 500GB, זיכרון 4GB, כולל WIN 7 אחריות לשנה ניתן לשדרג לזכרון 8 גיגה ב 199 ש''ח ומשלוח חינם ✶מעבד 4 ליבות AMD E2-7110 APU ✶מהירות: 1.8 GHz ✶מטמון 2MB ✶זיכרון DDR3L-1600 SDRAM בנפח 4GB ✶דיסק קשיח: 500 GB, 5,400 סל”ד ✶כונן אופטי DVD+/-RW SuperMulti ✶מסך HD SVA דק, בגודל “15.6 עם אור LED אחורי וציפוי נגד בוהק ✶רזולוציה: 1366x768 ✶כרטיס גרפי: AMD Radeon R2 ✶קורא כרטיסי מדיה דיגיטליים במגוון תבניות תומך ב-SD, SDHC, SDXC ✶רמקולים כפולים DTS Studio Sound™ ✶מצלמת HP TrueVision HD; מצלמת VGA של HP ✶מקלדת בגודל מלא בעלת…
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, את המחשב קניתי לפני כמה שנים טובות, לדעתי באזור 2011, מאז הוא עשה את שלו והיום כמעט לא זז ולכן אני רוצה לשדרג אותו או לחילופין להחליף לגמרי, המפרט הוא כזה: לוח אם: asus p5q pro turbo עם קירור Freezer Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 שני כרטיסי מסך בקרוספייר: Radeon HD5770 זכרון: 8GM RAM לא זוכר של איזו חברה וכן שלושה כוננים נייחים SATA HDD. כיום אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ וכן עריכת וידאו כמו פרימייר, כמו כן מעוניין להגדיל את הזכרון ל16GB RAM ולהוסיף SSD של 250-500GB. האם שווה להשאיר משהו מהחומרה שיש לי כיום במחשב? או להעיף הכל ולקנות הכל חדש? אשמח ליעוץ, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אם נדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, סדר וארגון, עבודה ואחסון מסמכים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - חשוב שיהיה שקט (7) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מוכן לשימוש 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - בקעת אונו 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב 12. הערות נוספו…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים - האזנה, צפייה, גלישה וכדו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי הרכבה בחנות - לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את משחקי 2017 באופן חלק מחשב נייח באיזור 2,500 ש"ח יש דבר כזה? תודה, עמית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-