עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך עבודה עם פוטושופ, אינטרנט סרטים ודברים יום יומיים, אין צורך בגיימינג לא משנה לי סוג מסך או משקל מחשב התקציב שלי הוא עד 3K עם אפשרות לחרוג במאה/מאתיים שקל. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום, אני צריכה מחשב נייד ללימודים אבל אני גם גיימרית מן השורה 8) הדרישות: התקציב הוא בין 3000 ל-4000, גודל מסך 14+ 4GB ram כונן DVD כרטיס מסך שיהיה ברמה של nVidia GeForce FX 5700 ו- ATI Radeon X 1600 או קצת יותר חלש. מבחינת מעבד, אני עדיין משתמשת בdual core, אז אני לא ממש מעודכנת לגבי המעבדים החדשים (i3,i5,i7) ואשמח להמלצה. כרגע הכי טוב שהצלחתי למצוא זה הניד הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6388&CatCode=681 הכרטיס הגרפי שלו יותר חלש ממה שאני מעוניינת, אבל לא הצלחתי למצוא משהו אחר, מה דעתכם? אשמח לכל המלצה, דעה או כיוון כלשהו! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי (: בזמן האחרון החלטתי סופית שאני רוצה מחשב נורמלי לגיימינג, לאחר שהסתכלתי קצת על מחירים וחלקים הרכבתי את המפרט הזה: https://pcpartpicker.com/list/NF8z4q ניסיתי למצוא את החלקים האלה\חלקים דומים לקניה בארץ, אבל גם לtms לא היה, והחלקים שכן היו להם יקרים בהרבה יותר מהמחירים בחו''ל, ככה שבמקום לשלם 5500 ש''ח (כולל מסך וshipping) יצא שם 6800 (כולל מסך) ואני ממש לא מוכנה להוסיף את הכסף הזה. אז אני ככל הנראה אני הולכת להזמין את החלקים ולהרכיב בבית. אני רוצה חוות דעת על המפרט ושתגידו מה צריך לשדרג לכן מילאתי את הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של עוד 500 2. מה שימ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by naama,

אני צריכה לקנות לפטופ בקרוב מאוד ללימודים וראיתי באינטרנט את ההצעה הבא: Clevo M540G with Intel® SONOMA מעבד: Intel® Pentium®M 760 2.0GHz (Sonoma 2MB cache, 533MHz FSB) מסך: 14" TFT WXGA Wide זיכרון: 512MB DDR2 533MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת אופציונלי:Intel WM3B2200BG 802.11b/g 54mbps סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 915 GM+Up to 128MB כרטיס קול: Intel 3D high definition Audio תקשורת: 56Kbps V 90 and LAN 10/100/1000 יציאות: TV Out; VGA; 4 x USB2; firewire; MiniPCI, infrared SPDIF; Mic In; headphone jack…

5. Started by Shirana,

שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by michal_rz,

שמי מיכל,ואני עובדת ככתבת באחד מהעיתונים היומיים. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000-6000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לסייע לי: אני מחפשת מחשב שעונה לתנאים הבאים: מתאים לעבודה בשטח(תאורה מספקת, קשיחות , לא מתחמם מהר, קל, סוללה מספקת) עבודה עם WORD ואינטרנט, לא תוכנות כבדות. (אין צורך בכרטיס מסך משוכלל...) אפשרות חיבור לאינטרנט בכל האופציות הקיימות (USB, כרטיס רשת, PCMCIA וכו') שאלה נוספת: האם מערכת ההפעלה של WIN XP HOME שיש לי מתאימה גם למחשב הנייד? תודה. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. היי חבר'ה בבקשה תעזרו לי להרכיב מחשב חמוד, יש לי את כל המסביב (מסך, מקלדת וכו'.....) אני צריכה את זה, לצרכים: - אינטרנט - OFFICE - פוטושוט (שבשביל זה בטח כדאי RAM של 1G?....) - תיכנות (את כל זה אני תמיד עושה במקביל....) חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מהיר וHDD שיהיה מקסימום 120... הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה כדאי ולא כדאי מבחינת חברות אמינות או איזה חומרה מתאימה לחומרה אחרת.. בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי תודה, נועה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. טוב יש לי מסימה קצת קשה למצו את המפרט הכי זול שקיים כולל מסך לא משנה איכות חברות העיקר שיעבוד... לא צריך ביצועים צריך להריץ דברים מעפנים כמו וורד אקסל ואינטרנט... אם יש איזו מערכת שמותאמת לזה כמו המחשב הזה שאינטל יצרו למדינות עולם שלישי במאה דולר זה יתאים... אני הצלחתי להרכיב בקיי אס פי ב1800 אז כמה שתרדו מזה זה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. תודה שנכנסתם להודעה אני צריכה מפרט+מסך, התקציב של שניהם בנפרד. מסך עד 1400, מפרט 3600+-. המחשב ישומש לגרפיקה ובעיקר למשחקים כבדים. 500GB דיי חייב, אני עדין לא יודעת אם יהיה OC. לא אכפת לי אם המחשב יהיה רועש או איך הוא יראה, העיקר שהכל ירוץ עליו חלק.. ואם יש המלצה לחנות בקריות?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  10. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

11. Started by systemb,

צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by Shir Ochayon,

שלום שלום ותודה מראש ממני ילדה אבודה בעולם של גדולים! התחלתי ללמוד בבצלאל עיצוב תעשייתי עם מחשב מקרטע שזמנו קצוב. לצורך לימודים הנמשכים 4 שנים ובתקווה שהמחשב יסחוב גם אחרי אצטרך את עזרכתם בבחירת המחשב המדוייק. החלום על מקבוק התנפץ משום שתוכנה חשובה וכבדה בשם "SOLIDWORKS" רצה רק על ווינדוס ולכן אבקש את המלצתכם למחשב העומד במפרט הבא אך הכי דומה בעיצובו למחשבים של אפל (כבשה!) משמע דק וחלקלק. ממש אודה אם תשלחו לי אופציות רלוונטיות . וגם אשאל את דעתכם על WINDOWS SURFACE - הוא סתם יפה ויקר או מה הקטע שלו ? תודה רבה3>3>

13. היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה. לאור העובדה שהוא מיועד לפיתוח, אני צריכה שיהיה מחשב בעל חומרה חזקה יחסית. בעל הנתונים הבאים: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח (WEBSITES) · גודל המסך? אם ניתן לחבר אותו ל-2 מסכים ולפתח בעזרתם - אז אפשר 13" אחרת, מפתחים עליו - 15.6" · משקל רצוי? לא קריטי · האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ - 3 שעות (מספיק לזמן של ישיבה + עבודה עליו לפני ואחרי) · האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) VGA - חובה DVI - עדיף (HDMI - יתרון) · בלוטות'? לא קריטי · גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by חן חן,

שלום לכולם ברצוני להרכיב מחשב שיתמוך בתוכנות גרפיות,כולל תוכנות תלת מימד, באופן שותף. אך אין לי מושג מה כל דבר אומר ולכן אני צריכה עזרה התקציב נע בין 7000-8000 ש"ח יש לי פה מפרט של חבר שהרכיב כבר אבל הוא קצת חורג מהתקציב, רציתי לדעת איפה אפשר להוזיל... תודה רבה על העזרה!! מארז: 1000 COSMOS COOLERMASTER שחור ספק כח: 14CMF 1050W EZCOOL לוח אם: ASUS RAMPAGE 2 EXTREME X58 מעבד: Intel 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 מאוורר למעבד: 1366 BUFFALO HEAT PIPE EVERCOOL זכרון: GOLD OCZ 3X2GB (6GB) DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX295 1792MB-3 ASUS דיסק קשיח פנימי: x2 640GB 32MB Western Digital צורב: SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7240S מסך: T240 DVI 1…

16. Started by bokertov,

אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל -13.3 , בתקציב של עד 3200שקל ומתלבטת בין 2-דגמים, HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חחחחח סטודנטית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אבל לא בהגזמה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס יוטיוב ותוכנות ציור בקטנה (בעיקר מחשב לסטודנטית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יהיה צורך בעכבר ומקלדת הייתי רוצה טאבלט מחשב או מחשב נייד קטן טאצ' אבל לא תהיה בעיה לקנות אותם בנפרד ולא כחבילה אם יהיה צורך. 4. האם …

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפשת מחשב שיהיה זול ומהיר בלי להשתולל , אבל שאני בכל זאת אוכל לשדרג אותו אם ארצה ,אז לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב4000 שקל ופשוט הורדתי את הכרטיס מסך משם ונשארתי עם זה שעל הלוח דעתכם תתקבל בתודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. אהלן זו אחת ההצעות שקיבלתי, ורציתי לשמוע אם למישו יש משו להגיד על זה: המפרט לא כולל מסך, יש למישו עצה למסך טוב - 19 אינצ', עד 1000 ש"ח, מהיר, נוח לקריאה... 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel PearlCreek DG31PR לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G31 Express Chipset Dual channel memory DDR2/667/800Mhz - 2 sockets/4GB max Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel® GMA 3100) onboard 2x PCI, 1xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (8xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1xPATA(2dev), 4xSATA including 1 eSATA port (3gb/s) 6-channel (5.1) audio subsyste…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. שלום אנימעוניינת במפרט למחשב המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר (כמו סימס, גיטיאי4, וכו') להורדות ולגלישה באינטרנט המחיר הוא עד 2000 ש"ח ואני רוצה שהמעבד יהיה של אינטל ולא של איאמדי תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  22. לרוב הוא יהיה בבית אבל אני צריך איתו לפעמים לצאת בגל זה אני צריך נייד... שיתמוך בגירסה הגרפית הכי טובה לויסטה .. עם החריגה תהיה שווה אז שיעלה מעל 10000 .... תודה מראשש... טעות שלי תעבירו אותי לפורום ניידים .. תודההה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. דבר ראשון אני מרגיש שזה לא ממש המקום הנכון וחבל (מאוד) שאין פה פורום טכני אבל בכל זאת אני אשאל פה ואם יש מקום יותר מתאים אשמח אם זה יגיע לשם: יש לי מחשב נייד עם מסך 15 אינצ' מעבד 2.0 ג'יגה הרץ שתי ליבות זיכרון 4GB הארד דיסק 320GB (המפרט לא משנה באמת) ויש ל גם נט-בוק 11 אינץ' מעבד 1.6 עם ליבה אחת זיכרון 2GB הארד דיסק 160GB הצריכת חשמל של הנט-בוק הרבה פחות גבוהה האם אני יכול להוריד את הנייד לרמה של הנט-בוק ושיצרוך פחות חשמל? אני יכול להשתמש רק בחריץ אחד של זיכרון אני יכול להוריד את התדר של המעבד - ולהשתמש רק בליבה אחת אני יכול להשתמש רק בחלק מה HD וגם רק בחלק מהמסך או שאני טועה? האם אני חייב באמת להחליף חומרה כדי לקבל את זה או שניתן בתאוריה להפחית את הנייד לרמה של הנט-בוק? …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניידים ש…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by carls,

שלום לכולם ברשותי פווילון 14 אינץ מעבד t7500 2 גיגה זיכרון 250 הארד דיסק וכרטיס מסך gf 8400m הבעיה היא שלאחר כשעה וחצי מקסימום של שימוש אינטרנט בלבד הבטריה מתרוקנת מה לא בסדר כאן?? החלפתי בטריה עם חבר וגם בחדשה זמן העבודה דומה יש לציין שאני עובד עם ויסטה פרימיום חג שמח

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.