ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ותודה מראש על העזרה.. אני מתכננת להוציא עד 5000 ש"ח, וצריכה בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ואני לא מתכננת לעשות OC. אני מעוניינת לקנות מחשב שיהיה מצויין לשימוש שוטף די כבד אני חושבת, כולל ויסטה והאפשרויות המתקדמות שלה, אבל ללא עריכה גרפית או משהו כזה. אני לא משחקת יותר מפעם בכמה שבועות (לצערי אין לי זמן :-\), אז זה לא במיוחד חשוב, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים בני שנה נניח.. אגב, אני רואה שכולם מרכיבים את המפרטים מ IQPC, והבנתי שיש שם בעיה עם מארזים של NXTZ שאין במלאי, אז אם אפשר להמליץ לי על משהו שיש כרגע, זה עדיף לי, תודה
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח ואני אשמח אם מישהו ימליץ לי מה כדאי לקנות. הצרכים שלי הם די סטנדרטיים: פוטושופ, אימיול, סולסיק, word וזיכרון מספיק גדול להורדת סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא כ 2000 ש"ח. אני לא מבינה גדולה בתחום לכן אני עושה מחקר לגבי מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס קול, לוח אם, זיכרון, מארז ומסך מחשב. תודה רבה, מורן.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני באמת לא מבינה בזה בכלל..אז אשמח לעזרה..השימושים העיקריים שלי בו יהיו משחקים (גם תלת-מימד), סרטים, אינטרנט, מוסיקה ואולי תמונות. וכמובן כל הדברים הבנאליים, תוכנות אופיס וזה, אבל אני מניחה שבקשר לזה אין לי מה לדאוג...אז..מה אתם אומרים? ראיתי שהמלצתם למישהו שביקש מפרט בשביל חבר שלו שרוצה מחשב בעיקר למשחקים, זה כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366029.0, בקיצור, אני מדברת על זה שהגיב לו, שהמליץ לו להגדיל את המסך ל-22 אינצ' ועוד כל מיני..אתם חושבים שמשהו כזה טוב בשבילי? או אם יש לכם עוד רעיונות ובא לכם להרכיב לי איזה מפרט נחמד...:-) בכל אופן- תודה, ואם לא הייתי ברורה במשהו או בילבלתי אז זה רק בגלל החוסר ידע שלי בתחום- אל תהססו …
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב חדש נוסף לבית (לאחר שנעזרתי בכם בעבר והקנייה הייתה מוצלחת) . שימושים : גלישה , הורדות וקצת משחקים והכי חשוב עמיד לאורך זמן... התקציב יחסית דל . אך אציין שאני לא צריכה מסך , מקלדת , עכבר ורמקולים . רק מארז ותכולה פנימית... אם אפשר אז רצוי שהמפרט יהיה מחנות KSP כי כבר קניתי שם מספר פעמים וגם 2 מטר מהבית . ראיתי במפרטים מומלצים אך לא כל החלקים שם ניתנים להשגה בחנות הנ"ל . כמו כן , באתר של KSP יש כל מיני מחשבי מבצע וחשבתי שאולי לקחת משהו משם ולשדרג קצת...אבל הבנתי כאן שזה לא הכי מומלץ. תודה מראש למי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד בסמסטר הקרוב ניהול ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, כך שרוב הלימודים שלי יהיה עצמאים על מחשב. אני מתחילה את הלימודים עם תוכנת ה - ACCESS 2003 בעתיד הקרוב אני אלמד גם תכנות. אני צריכה מחשב אמין לתרגולים בעיקר, עם עדיפות שיהיה גם טוב להורדות של סרטים, מוזיקה, שיחזיק לפחות 3-4 שנים. התקציב : 5000 (כולל מסך) זכרון של לפחות 1024 (שניים של MB 512) HD של 160 GB לפחות כ.מסך TVOUT DVD R/W x 16 מעבד חזק לביצועים כמובן.. ספק כוח חזק מסך של 17" 8ms תודה מראש, איב
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכם אני צריכה עזרה בא לי על מחשב חדש ואני משתמשת בעיקר בהרבה תוכנות גרפיקה התקציב הוא 4000-4500 מה לדעתכם רצוי שיהיה שם? מה לא? במה כן כדאי להשקיע ובמה לא כלכך תודה שהשקעתם כמה דקות מזמנכם :-*
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם אחרי תקופה ארוכה, החלטתי סוף סוף לקנות את מחשב החלומות שלי! חבר מהעבודה סיפר לי שזה המקום לבקש עזרה, אז בבקשה! אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות (Visual studio, Android studio etc...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, MMO, סימולטורים וFPS. …
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
(אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הרי כאלו לא ממש ניתן להרכיב לפי מה שהבנתי אבל עדיין, מכל ההיצע הרחב בשוק נותרתי מבולבלת אם תוכלו לכוון אותי למצוא מחשב נייד על פי הדרישות להלן אודה מאוד: ??? עד כ-6000-6500 ש"ח (כמובן עדיף פחות) חשוב לי מאוד כרטיס מסך רציני ובאופן כללי ביצועים שתואמים לגיימר הממוצע + לסטודנט הממוצע, (אבל לאו דווקא הכרחי כרטיס של ATI או NVIDIA) ומבחינת הביצועים שיהיה מעודכן לכמה שיותר זמן כי, שוב, קשה לשדרג מחשבים ניידים. עובדת גם על פוטושופ אבל באופן חובבני בלבד, אם זה בעל חשיבות. ושאלה נוספת, אם אני כבר כאן: האם אפשר לבקש מהספק לקבל את המחשב עם XP במקום וויסטה, או שזו ברירת מחדל כפויה היום?... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. לפניי כמה ימים הלך לי הדיסק הקשיח אז כבר אמרתי - יאללה אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש וזהו. השימושים שלי זה בעיקר להוריד סרטים - והרבה. אני לא גיימרית או משו ואני סתם רוצה שהמחשב שלי יעבוד מהר כי אני חסרת סבלנות... אז בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. פי-סי או מאק? 2. האם לקנות עכשיו או לחכות שתצא מערכת הפםעלה חדשה? 3. מחשב שולחני או לאפ-טופ? וה-שאלה: מה המפרט המומלץ בינכם? (אני אומנם הולכת לשלם את זה אבל אין לי ממש הגבלה של תקציב - מה לעשות בשביל דברים טובים משלמים... ) תודה לעונים!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עד 2800 ש"ח שיהיה מעבד i5 ומעלה, סאונד טוב, (המחשב הקודם שלי היה עם אוידיו של beats) לא משנה לי חברה, גודל מסך מינימום 13, סוללה כמה שיותר טוב, לא חייב ווינדוז ,שירציץ משחקים (כמו דיאבלו וכאלה). משתשמת במחשב בעיקר לגלוש, סרטים, משחקים, ופוטושופ. תודה מאוד אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד אשר יוכל לעמוד בתוכנות עיצוב אוטוקאד וסקצ'אפ (תוכנות לעיצוב) אשר הינן תוכנות כבדות. המרצה שלי המליץ על קניית מחשב בעל מעבד intel core i7, זיכרון RAM של 8GB, והמליץ על חברת dell. אשמח אם תתנו לי המלצות נוספות על מחשב שיתאים לצרכים שלי או על מפרט אחר שיותר מתאים (ולהתחשב בעובדה שאני סטודנטית). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טו…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-