ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אייך המחשב הזה... מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 1024MB צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מארז ללא ספק Thermaltake Soprano V ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W קרור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO בבקשה עזרו לי חבר'ה אני ממש צריך את זה... כל חוות דעת תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים אני רואה שאחת מבחרות הסלולר מעניקה מחשב נייד מתנה בהתחייבות לאינטרנט אלחוטי נייד ל36 חודשים. אמנם הנייד שמקבלים עולה רק 1400 שקל אך מחיר האינטרנט כולל הנייד הוא כמו מחיר האינטרנט ללא נייד. האם לדעתכם צפויה ירידה במחירי האינטרנט למחשבים ניידים ולכן הם רוצים לסגור חוזה לטווח ארוך במחיר גבוה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם!, הודעה ראשונה שלי בפורום אני יקנה מחשב חדש בעוד כחודשיים ובנתים אני רוצה לראות על איזה כיוון אני ילך. התקציב שלי הוא 5000 שקל, לא צריך מסך, כוננים, מקלדת עכבר ורמקולים. שיהיה מארז יפה ושקט. שאם אני ירצה להפעיל עליו דפדפן ICQ פוטושופ משחקים ותוכנות ברקע שלא יתקע. המחשב הולך להיות איתי בשנתים שלוש הקרובות אז זה גם סוג של פרמטר.. סליחה על הבורות אבל מה זה OC? ראיתי את זה פה בהרבה הודעות. אני כנראה יקנה מנעה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי שפתחו כמה פוסטים אחורה לנייד למשחקים. מכל הדיון הארוך ראיתי שבעצם לא הוצא אף מפרט.... הייתי מודה אם מישהו יכול להמליץ על דגם/מפרט בתקציב 7K-8K (ונמכר בארץ!) עדיפות לבראנד (DELL, IBM) ויריץ את המשחקים האחרונים ברזולציה בסיסית לפחות. וברשותכם נדלג על העניין של "... במחיר הזה אפשר להשיג מחשב נייח חזק + 24מסך" ידוע לי. הדרישה היא לנייד בלבד! תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מסוג THINKPAD E330 EDGE ואני רוצה להתאים לו כונן SSD האם אני מוגבל לחיבור mSATA או שאין לי הגבלה? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח המחירים 3000-3500 ללא מסך , מקלדת +עכבר, רמקולים, וצורב. למטרות עבודה עם פוטושופ, משחקים וכו'. אני בדילמה לגבי מעבד אינטל או AMD אם תוכלו להמליץ על המרט הכי טוב למטרות אלו בתקציב הנתון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עקרונית החלטתי כבר ללכת על הGIGABYTE W468. עם מעבד T8100 ותג מחיר של כ 4300 שח. עכשיו נתקלתי פתאום במחשב שלא שמתי לב אליו לפניכן,ACER ASPIRE AS2920-602G25. הנה המפרט: דגם : מחשב נייד ACER ASPIRE AS2920-602G25MI מקט : LX.ANMOX.058 מעבד: Intel® C2Duo T7500 2.20GHz, זכרון : 2X1GB (667Mhz) דיסק קשיח : 250GB מסך : 12.1" WXGA high-brightness רזולוציית מסך : 1280 x 800 כרטיס גראפי : Intel® Accelerator GMA X3100) כונן אופטי : DVD-RW Multi Burner DL BT (בלוטות) : יש מצלמה : יש קורא טביעות אצבע : אין תקשורת : Intel® PRO/Wireless 3945ABG סוללה : 6-cell Liion משקל : 1.9kg מערכת הפעלה : LINUX אחריות : שנה.בינלאומית+ שירות שליחים מקומ והמחיר 3862ש"ח. נכון, המחשב הזה קצת יותר חלש, בלי …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז אחרי 5 (ואולי זה כבר 7?) שנים עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לחדש.. המטרה היא למחשב לעבודה כללית, שיוכל להריץ משחקים כבדים ומדי פעם גם עבודות גרפיות (ואם אפשר שיעשה קפה זה בכלל טוב). . מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח, כולל מסך. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטים וגרפיקה יחסית בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל מוחלף. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא כרגע. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המח…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי. אז ככה ..אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר .. המטרה של ה3500 שקל היא לקחת מחשב (בלי ציוד נלווה) הכי זול שאפשר רק למטרות גלישה ברשת ואולי אופיס + מסך למשחקים (המסך ישמש אותי במחשב אחר) אז ככה .. מחשב - הכי זול בלי ציוד נלווה מסך - הכי טוב שאפשר לדחוף לתקציב למשחקים (מעדיף LCD אבל אין לי בעיה עם CRT טוב .. מה שנכנס בתקציב) תודה מראש ;D (בבקשה לא לחרוג מהתקציב ...וחובה שהכל יהיה מאותה חנות ושיכלול הרכבה (אבל לא התקנת XP)
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ותודה רבה לכולם, מחכה מחשב משרדי לאינטרנט ותוכנה ניהול חשבונות עם כל הציוד הקפי כולל מסך LCD לא חשוב כרטיס מסך אפילו משולב תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה, מה צריך: מארז, לוח-אם, מעבד, ספק כוח, קירור, זיכרון, הארדיסק וכ. מסך. כמובן הדגש הוא שיהיה לוח עם Nforce 4 שיהיה בר שדרוג לעתיד, שיכלול פיצ'רים כמו PCI-E, SATA וכיו"ב כל השאר לא חייב להיות עצמתי במיוחד. לגבי מארז, שמתי עין על המרז של ENERMAX בפנדה עם ה 400W ספק. אבל לא הצלחתי לדחוס אותו בטווח המחירים שלי.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שיניתי כמה דברים מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללא מסך ללא ציוד הקפי בלי צורב. הכי טוב שאפשר בתקציב. ללא OC, למשחקים לא כבדים כמובן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני ממשיך עם המארז והספק הנוכחי שלי antec sonata iii והרכיבים שבהם אני מעוניין הם לוח, מעבד,זכרונות וכרטיס מסך אני מתלבט בין הi7 2600k לבין ה3370 k החדש, חשוב לי מעבד עם יכולת המהרה טובה. הספק שלי הוא הספק של המארז 500w ככה שאני צריך רכיבים שלא יהיו זללנים במיוחד. כרטיס מסך רק של nvidia עם עדיפות לquadro fx רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, קודם כל PIKA המלך! עכשיו... אני צריך מפרט חזק, מקורר, שקט ללא OC. צריך להריץ משחקים על המקסימום האפשרי. בנוסף רוצה מסך 22 או 24 אינץ' לפי מה שתמליצו שכדאי יותר (עדיפות להמלצה של pika007). תודה רבה מראש. (נ.ב: PIKA חולה עליך! תעשה לי מפרט!!!).
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב מבקש לקבל דעות על המפרט הנל עבור משחקים יש ברשותי מסך 22 אינץ BENQ מארז HEC 6A19 ספק כח PSP EVEREST 80 PLUS 500 W MODOULAR לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד INTEL DUAL CORE E5200 גוף קירור EVERCOOL BUFFAALO 2X COPPER HEATPIPE 10 CM FAN זכרונות OCZ OCZ2SOE 8004 GK 2X2 GB 800 MHZ CL צורב LG GH 22NS40 X 22 SATA כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850 512 MB DDR3 מאוןרר SCYTE S-FLEZ S-FLEX 120 MM OUIET FAN SFF 21 F מערכת הפעלה XP HOME עברית 32 לא 64 אני מביא יש לי מקורי דיסק קשיח WD 320 AAKS חדש באריזה שלי פרטי המחיר 2600 שח קוברה מחשבים חולון ומראשלצ TMS אם המפרט טוב וגם לגבי המחיר נא תנו את דעתכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
איך המפרט למשחקים כבדים? אם יש לכם משהו יותר טוב תכתבו תקציב:3000 גג מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 Black Edition - (2.8GHz) - BOX ¤755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤774 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX ECA3160 (BLACK/BLUE) +25cm FAN w/o PSU ¤387 ספק כוח: [..] HEC 550W : 550DA-5DX - BULK ¤383 מחיר סופי: ¤2990
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב , אני חדש בפורום ואשמח לבקש את עזרתכם אני עובד עם התוכנות הבאות : עריכה גרפית (פוטושופ/אילוסטרייטור וכו') , after effrcts ו-פרימייר ,ועריכת מוסיקה - cubase אני מחפש מפרט מחשב שיכול לעבוד מול תוכנות אלו באיכות המיטבית ביותר שאפשר. התקציב הוא עד 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי הרבה תודהיוסי אסף
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי כבר דיון שאני מחפש מחשב משום מה לא עזרו לי למצוא את הדגם שיתאים לי. יש לי מס' שאלות שמעניינות אותי בנושא: 1. ידוע אילו דגמים יגיעו לארץ עם Win 7 מובנה? 2. ניתן למצוא דגמים חדשים עם Win XP מובנה? 3. יש אפשרות לקנות נייד ולהתקין בו Win XP ככה שכל האפליקציות יתמכו. 4. איזה חנות הכי מומלצת בב"ש לקניית נייד? דיון קודם שפתחתי בנושא של מציאת נייד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435689.0 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נתון להמלצות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-