עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. חשבתי אל מפרט דומה לשלי תגידו מה לדעתם כדאי לשפר SATA SEAGATE : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ 508 מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B ¤ לוח אם INTEL 775- GIGABYTE : GIGABYTE GA-965PE-S3-RH זיכרונות DDR2 דגם TWINMOS : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 1171 כרטיס מסך Saphire Radeon X1950XT 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארזי GIGABYTE : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 600W - ELT400AWT

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by iSolt,

עזרה? מחפש מחשב נייד עד 8K שקל קל משקל עד 1.5KG בגודל 15/16 חוץ מLG GRAM לא מצאתי מחשב אחר הבעיה שהוא לא נמכר בארץ או שמציעים מחשב 14/13 או צבע שחור ואני מחפש רק לבן/כסוף (בהיר בלבד)

4. שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלחתי קובץ מצורף של תמונה..תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. מפרט שבניתי עד 5000 שקל, למשחקים, ללא OC כולל מסך ללא ציוד היקפי. זה המפרט, אני עומד להזמין אותו, יש הצעות , שינויים הערות? (לא מתוכנן OC בזמן הקרוב)

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by naortal,

סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לעריכת סרטים(AVID ) ותוכנות גרפיות,יש לי את המפרט הבא אני אשמח לקבל המלצות או הערות לשינויים במיוחד בתחום המעבד הלוח אם ומסך. התקציב שלי עומד עד 7000 ש"ח. מעבד אינטל-P4 3.0 GHZ S-775 2M CACHE 64 BIT KUJ לוח אם-ABIT AW8 955X S775,DUAL DDR2,GBL+HEATPIPE זיכרון- TWINMOS DDR 2X1024 או של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך-POWERCOLOR X800GTO16 256MB,TV,DUAL DVI, PCI-E דיסק קשיח-WD 250 GB SATA2 7200RPM 16 MB האם עדיף 2? צורב-NEC 3550A DVDX16 DUAL LAYER מארז- COMPUCASE HEC CI 6A19 400W מקלדת+עכבר-LOGITECH CORDLESS DESKTOP OPTICAL BLACK מסך-LG CRT 19 שטוח זקוק להמלצה גם בנושא הזה הבנתי שיש קצת בעיות עם הגיאומטריה של חלק מהמסכים אני אשמח לקבל …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by צחור11,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 בהצצה ראשונה נראה לי אחלה מחיר למחשב סטנדרתי שלאחר קצת שדרוגים הניתנים באתר יוכל לשמש יפה מאוד את אחי הקטן בהפעלת משחקים קלים ומעט גלישה באינטרנט מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. היי, אני בונה מארז להורים. שימושים: אופיס, אינטרנט, קצת תמונות, אולי קצת מוזיקה. בלי משחקים ובלי סרטים, בסיסי, אבל עדיין שירוץ חזק וטוב ומהר. חשוב מאוד שיהיה מארז יפה, ושהמחשב יהיה שקט, ושיריץ כל דבר בקלות כאמור. מערכת הפעלה אני עדיין לא יודע אם ויסטה או XP, אני מניח ויסטה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שיהיה כפול ליבה 2 ג'יגה זיכרון וכל השאר אתם תבחרו.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by VooV,

שלום חברי פורום HWzone, אני צריך מפרט שימש אותי לצרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אני צריך שהמחשב יהיה שקט ביותר ושהמעבד יהיה E6300.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. *העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by omerz90,

יש לי כמה שאלות: 1. האם יהיה צוור בקבוק? 2. האם זה 8 ג'יגה ראם? 3.האם הוא יריץ משחקים על HIGE? 4. האם 8 ג'יגה ראם תומך בויסטה 32 ביט? 5. איך המחשב?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. אני מחפש מפרט לאחי, השימושים הם בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומשחקים שירוצו לפחות ברמה סבירה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אשמח לכל הצעה, עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. מצ"ב מפרט טכני של תחנת עבודה שראתי באינטרנט כמוצר יד שניה אני מתעניין בה מכיוון שראתי שכוללת WIN XP שרק עלותה 600-650 ש"ח ז"א מחשב פנטיום 4 בעלות של 450 ש"ח המחשב מיועד לשימוש עיסקי בלבד לישומי אופיס + אקסס + דוא"ל + תוכנת ניהול SAP וכולל דיסק חדש, כל השאר משומש :s05: תודה HP/Compaq D530 Pentium 4 2.6 GHz SFF General Features Small form factor Intel P4 2.6Ghz RAM 512MB - NEW IDE 7200 Samsung 160GB*** DVD drive *** 1.44MB floppy drive Integrated video Integrated audio Integrated Ethernet Windows® XP-PRO HEBREW ENABLE *** Motherboard Features One (1) AGP slot Two (2) PCI slots on a risercard Four (4) DIMM sockets I/O Ports Two (2) PS/2 ports One (1) 15-pin VGA connect…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by _Daniel_,

אני צריך מחשב חזק בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק (256 MB) עד 2500 ש"ח. יש לי הצעה שנראית לי די טובה מ G-TECH: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3DLIVE-3&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75 מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by t-mac1,

שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים... קניתי את המחשב נייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 וברצוני לפרמט אותן (עם ויסטה-שגם היתה מותקנת מקודם),כשקניתי אותו הוא בא כלול עם חלונות ויסטה! המחשב מחולק לשתי כוננים C&D וברצוני לפרמט את כונן מערכת ההפעלה בלבד C-מבלי לפגוע בכונן ה-D... בחור מחברת ACER טוען שבעיקרון בעליית המחשב עושים ALT+F10 והוא יעשה פרמוט אך הוא טוען שהוא יפרמט את כל הכוננים גם C וגם D. האם ישנה אפשרות לפרמט ללא כונן D...??? תודה רבה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by A.S.H.E.R,

מפרט גיימינג למשחקים כבדים וFHD מסך 24" FHD אפשר חריגה קטה עד 6K אבל מה שלא חייבים אז .... OC אולי בעתיד מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 מחיר: ₪594 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT מחיר: ₪616 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1478 מארז: ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU מחיר: ₪504 ספק כוח: ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT מחיר: ₪445 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מחיר: ₪219 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ מחיר: ₪427 מחיר סופי: ₪5311 עצות נוספות יתקבלו בשמחה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by barzanger,

אני מחפש עכשיו נייד בתקציב הנ"ל לאופיס אינטרנט ICQ וכאלה תציעו איזה מחשב הכי טוב בתחום מחירים הזה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by 4motion,

שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים