עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מסוג Dell Vostro S481 לפני בערך חודש הייתה לי בעיה בדיסק של המחשב נייד והחלפתי דיסק לדיסק חדש מסוג דיסק קשיח Kingston Ssd 480 giga שמחובר דרך SATA עכשיו פתאום הופיעו עוד בעיות נוספות במקלדת נראה לי שאולי עדיף כבר לקנות מחשב חדש.. המחשב הזה כבר בן 4-5 אז נראה לי לגיטימי השאלה, איך לבחור מחשב כזה שאפשר יהיה להוסיף לזיכרון הקיים את הזכרון Kingston החדש ככה שלא ארגיש שסתם זרקתי כסף בכל מקרה אשמח להמלצה על מחשב חדש לשימוש משרדי \ סרטים \שימוש קל בעיקר

2. שרת עם קיבולת של 1TB על גבי 4HDD 250GB . אין צורך במסך. אני צריך RAID לכל 2 קשיחים (כלומר על כל 250GB עוד 250GB של RAID ככה שיוצא 500GB סה"כ פנוי לשימוש) כרטיס גרפי כמובן משהו קטן, אפילו onboard יספיק. מארז עם מספיק מקום ל-4 כוננים קשיחים (SATA2) כרטיס רשת אלחוטי+כרטיס רשת On-Board+כרטיס רשת נוסף. פשוט כדי להרחיב את אופציות החיבור. 3 כבלי רשת 3 מטר. לדעתי ניתן להתפשר המעבד של AMD ה-3800+ או אפילו ה-4200+ זיכרון, חשוב מאוד זיכרון, 1GB 800MHz או 2GB 667MHz כמובן לוח אם תואם שיכול לספק גם 4 כניסות SATA2. וכן, באם נבחר 1GB 800MHz אז שייתמוך.... אין צורך בכונן CD או Floppy. (כבר יש) מערכת הפעלה כבר יש (רק אם אפשר כמה המלצות? בינתיים החלטתי על Windows 2000 server professional.…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב סוף סוף. הבנתי שבעוד חודש יוצאים מעבדים חדשים אז החלטתי לחכות עד ישרדו המחירים על הישנים. המפרט שבניתי בינתיים: asus p5ld2 deluxe http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1109 geil dual ddr2 kit 2 gb http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/26_147/products_id/1479?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c Gigabyte ATI Radeon 1800XT http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/2178?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c מה אתם חושבים על המפרט הזה?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. היי, אשמח לסיוע בנושא שבנדון. להלן הפרטים: תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - חריגה יחסית קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אפשרויות פתוחות - לימודים, גם קצת משחקים ועריכות אבל לא משהו מפלצתי (יש גם xbox בבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

8. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט מחשב ב 6K ואני ממש מתלבט בקשר לכרטיס מסך כי איך שראיתי בבנצ'ים הDX10 ממש לא מפעיל טוב את המשחקים הקיימים בDX10 היום. אז רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס MID-RANGE ב1000 ש''ח ולשדרק אחר-כך ל G92? ותשימו לי מעבד 800-900 ש''ח כי אני מקבל את המעבד Q6600 במחיר הזה. והמפרט ללא ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by neftzi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה מפרט למחשב בעלות4000ש"ח, לא כולל מסך המחשב נועד לכול הצרכים אבל גם למשחקים אפילו הכבדים. בתודה מראש לכול העוזרים נ.ב כפי ראיתם אני לא מבין במחשבים וזה כולל את כול הקיצורים/השפה שאתם משתמשים לכן אנני יודע מה זה OC אני רק רוצה לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים ויחזיק כמה שנים טובות....) ושוב תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by דודיפלצת,

שלום לכולם. אני שוקל לקנות את ה-HTPC שחלמתי עליו כדי לנגן סרטי HD בלבד. הסיבה שאני רוצה שיבוסס Q6600 היא אופציה לסרטים מאוד מאוד כבדים ומחירו הזול יחסית. אין צורך בהרדיסק וכונן אופטי, אותם אני לוקח מהמחשב הקודם. מארז קטן (כדוגמת Thermaltake Lanbox) ולא מארזי HTPC יעודיים. כרטיס מסך רגיל ולא מובנה. נראה לי שזהו... תודה רבה לכל המשיבים.

11. Started by קורלאונה,

אני צריך תגובות איך המחשב יריץ משחקים כבדים יש לי מסך 17 לא מתכנןן לעשות oc לשנות משהו?... http://www.uploadfileyou.com/files/5jhr7pe2n4eamgtt3v9x.jpg

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by t-mac1,

שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by gbox,

שלום רב אני קונה הי'ום\מחר מחשב חדש הנה המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח ואני מחפש משחק יפה שיראה את הביצועים של המחשב אני לא רוצה HALF LIFE 2 אני מחפש משהו…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by wewe1,

מעוניין להסב את המחשב שברשותי ( ראו מפרט ) ל HTPC כולל חיבור הממיר של HOT , הקלטת תוכניות , גלישה באינטרנט וכיוב'. את המחשב אני יחבר ל LCD 42 . האם המפרט שלי בנוי להסבה שכזו? ואם כן מה עליי להוסיף לו בכדי שישמש כ HTPC.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 10:49:09 מישהו?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by gangst-R,

דרישות: המחשב אמור להיות מיועד בעיקר לצפיית וידאו ולהשמעת מוסיקה בסלון. המארז צריך להיות יפה במיוחד (רצוי Thermaltake BACH). רצוי שיהיה שקט. הקלטת וידאו לעיתים רחוקות מאוד - ניתן לוותר. *יש אפשרות לחרוג ב-500 ש"ח מהתקציב במידת הצורך. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by neshro,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב שלי בבית. ראיתי שרוב המפרטים שאתם מכינים מבוססים על מעבד AMD. מדוע זאת? האם תוכלו להפנות אותי לאתר שמשווה בין מעבדי AMD MainStream לבין Intel הנפוצים לטווח מחירים המדובר (כמו e5400). להלן פירוט הצרכים לפי הפורמט המקובל באתר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000. חריגה קטנה אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית לרוב, קצת גרפיקה בסיסית ואולי משחקים (גם בסיסי). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by ken,

קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!

18. Started by kochsh,

תקציב עד 2500 ש"ח שימוש: ביתי לתוכנות אופיס, גלישה,הורדות סרטים ומוזיקה, הזרמת מידע ברשת ביתית קווית רשת: יש לי רשת קווית בבית לשני מחשבים ושני סטרימרים עם ראוטר K600 של בזק חיבור רשת: 40 מגה חומרה קיימת : מסך מקלדת ,עכבר,רמקולים, כונן חיצוני של WD USB 500G, צורב חיצוני של LG DVD מחשבים קיימים: פנטיום 4, נדרש מחשב אחד לפחות עזרה בבחירת רכיבים והמלצה על חנות במפרץ חיפה (חשבתי על אייבורי) מעבד: דיסק קשיח: לוח אם ( חשוב לפחות ערכת שבבים מעל 85, יציאות HDMI DVIׂ: זכרונות: כרטיס מסך או כזה שמורכב כבר על הלוח: כרטיס רשת: קרור אם מגיע בנפרד: ספק: מארז: יציאות נוספותמקדימה ומאחורה של -3 USB ואאודיו מקדימה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by gil678,

GIGABYTE K8NF-939 nForce4 chipest,PCX,Athlon 64BIT 939 AMD Athlon 64 3000 939 Box Venice KINGSTON 400MHz DDR Non-ECC CL2.5 DIMM 512MB Gainward Ultra/1980 PCX GeForce 6600GT 256MB PCI- E DVI Westren Digital 160GB WD1600JS 7200 RPM SATA II DVDRW NEC-3540A x 16 DUAL LAYER SILVER Floppy 1.44 MITSUMI ATX Simbadda 402K 520Watt Extra Fan 24Pin LGA775 Creative SB LIVE 5.1 (יש לי רמקולים סוראונד 5.1) WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH/HEBREW זהו שיפור שהציאו לי החנות במקום הצאה אחרת שנתנו לי פה, תודה :>

20. אהלן חברים, אני צריך קצת עזרה בבניית/התאמת מפרט שילך טוב עם המסך הקיים שלי (samsung 206bw). עיקר השימוש יהיה למשחקים, אינטרנט והורדות. עיקר הדילמה שלי היא בבחירת כרטיס מסך שלא יהיה overkill לרזולוציות המקסימליות של המסך. לגבי מעבד, נראה לי שאני מעדיף את ה-9300. אומנם המשחקים לא ינצלו את כל ארבעת הליבות, אבל יש לי נטיה להתחרע על המחשב עם כמה מערכות הפעלה (לינוקס, windows) ויש מצב שאני אתקין עליו vista 64bit עם 4GB זיכרון. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by pchelp,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו קרוב לחדרה ומקבל צ'קים! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by barvaz_t,

היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…

24. Started by erbu,

שלום, ברשותי מחשב THINKPAD R40 מודל 2723. כרגע הוא טעון ב-256 מגה של זיכרון 266MHZ 2100 DDR כפי שהגיע בזמנו מהיצרן. אני מעוניין לשדרג אותו ל-2 גיגה של זיכרון, ויש באפשרותי לרכוש זיכרון 333MHZ 2700 DDR. על פי מיטב הבנתי הזיכרון החדש אמור לפעול מצוין אולם במהירות שעון של 266 ולא 333 בעקבות מיגבלות לוח האם שלי. זה לא כל כך משנה לי, אך שאלתי היא האם אני באמת יכול לקנות בראש שקט את הזיכרון הזה ולהיות בטוח שהוא אכן יפעל?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by centaurion,

שלום לכל המומחים , אני צריך עזרה בהרכבת המחשב מבוסס מעבד core i7 , המחשב מיועד למשחקים ,סרטים FULL HD ,תוכנות חישוב הנדסיות, כמוכן אני רוצה לחבר אותו לממיר של לויין . לגבי כ.מסך בחרתי ב ATI RADEON HD4870 1GB. אני צריך הנחייה בבחירת ספק מארז יפה וקירור שקט (מאוד חשוב המחשב עומד בחדר שינה). ראיתי פה המלצות לוותר על core i7 וללכת על מרובע ליבות מהדור הקודם בגלל המחיר למרות שאני לא רואה הבדל גדול במחיר המעבד עצמו וההבדל במחיר כולל לוח אם וזכרונות הוא פחות מ 1000 ש"ח. אם אתם יכולים להראות מפרט אם המעבד מהדור הקודם בהפרש מחיר גדול אם ביצועים דומים זה גם יכול לעזור. תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.