עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אני מאמין שהתקציב ככה"נ גבוה יותר ממה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם חלונות רבים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 0 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, 10 8. האם …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…

7. Started by urielab,

מה קורה? יש לי מחשב נייד של LENOVO G560 והמסך שלו נשבר(כתוצאה מנפילה- יש סדק). פתחתי אותו כדי לבדוק אם אוכל לפתוח אותו ולהחליף את המסך, כשסגרתי אותו המסך נהיה לבן (לפני שפתחתי אותו המסך היה שבור אבל חלק ממנו הראה את מה שהוא אמור להראות- כל הוינדוס והעיניים, חוץ מהחלק שהוא שבור). לאחר פתיחת המסך כל המסך לבן. קניתי מסך חדש באיביי בכל זאת, החלפתי אותו ועדיין המסך לבן. בדקתי באינטרנט וקראתי בפורומים וראיתי שיכול להיות שזה הכבל שמחבר בין הלוח M למסך המחשב. הזמנתי את הכבל הזה גם כן באיביי והחלפתי אותו, עדיין כל המסך לבן (המסך והכבל חדשים ועדיין המסך לבן). מה יכולות להיות הסיבות? מה אתם ממליצים לי לעשות? ואיך אני יכול לדעת אם המסך או הכבל שהזמנתי באינטרנט תקינים או פגומים? תודה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום! אני צריך את העזרה שלכם למכונת משחקים / פיתוח תוכנה מלאה כולל ציוד היקפי. המכונה תהיה בעיקר למשחקים וקצת עבודות פיתוח עם אפשרות ל OC בהמשך. כמו כן אני אני זקוק לציוד היקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). מסך כבר בחרתי, אני אקנה את ה DELL 2407 אז המפרט צריך להתאים למסך. דבר אחרון, אם תוכלו גם להמליץ על חנות באיזור המרכז, עם שירות מעולה. תודה רבה, גלעד

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Jaman,

שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …

12. מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by kabesar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי

14. אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. המחשב מיועד לילדה שלי למשחקים ולבית ספר מה שחשוב כאן ההצעה היא מאחד הספקים שאני עובד איתם (מקום העבודה מאפשר לרכוש את המחשב במחירים שהוא רוכש) וזה כולל 3 שנים אחריות בבית הלקוח ועוד נקודה חשובה, עובדים רק עם פנטיום 4 (אין אפשרות לרכוש אצל הספק הזה לפחות AMD) מה עדיף? המפרט של ה-IBM: IBM ThinkCentre Intel® Pentium® 4 Processor 630 with HT Technology 3.00GHz Intel 915G Express 800MHz Tower 51GB -4200 DDR2 SDRAM 4 DIMM (3 DIMM) UP TO 4GB ATI X 300 128 MB 2048x1536 16777216 colors Serial ATA 80GB 7200rpm 1(1) PCI, 1(1) PCI Express 1X Total=1, 1(1) PCI Express 16X Full Total=1 bays: 1(0) SL acc, 1(0) SL not acc,5.25" bays: 2(1) HH acc3.5" צורב DVD SoundMAX Cadenza 3.5" 1…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ida2423,

אהלן חברים,בניתי שני מפרטי מחשב עם עזרה אשמח אם תגידו איזה עדיף יותר אשמח גם לנימוק למה.. תודה לכל העוזרים! הראשון: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23826 השני: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:14584:1/2:13045:1/4:14723:1/3:14430:1/9:14748:1/20:11269:1/

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ELpsycho,

חבר שלי קנה מחשב נייד איך אני מפרמט לו אותו אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930G יש דרך קלה יותר מאשר פירמוט רגיל והתקנת דרייברים....אמרו לי שזה גם לא אפשרי לעשות פירמוט כמו במחשב נייד זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. עובר מאינטל ל AMD מכייון שהיכולות של AMD ב OC גבוהות יותר המפרט הבא הוא ל OC ולמשחקים: AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1492.98NIS ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35NIS A-DATA 512MB DDR PC4000/500 X2 1636.02NIS WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 455.94NIS ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 233.44NIS https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 Total:4732.44NIS איפה אפשר לקצץ כדי לקנות גם כרטיס מסך R9800P 128MB 256bits או שכדאי לחכות עוד כמה חודשיים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shay69,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של IPC אצל שמיר. שאלות: 1.משהו מכיר את החברה? 2.כדיי לקנות מחשב נייד שלהם? 3.יש לכם הצעות למחשב אחר בסכום שעד 7500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by tidan31,

היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Lahad,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי שלום, מעוניין לרכוש את המחשב המפורט למטה במחיר 2400, האם משתלם לאדם שרוב יעודו זה גיימינג קל ? בתודה מראש ! מפרט מלא : מארז sharkoon TG4 בעל פאנל צד זכוכית מלא + פאנל קדמי עם זכוכית מארז איכותי מבפנים זהה ל Antec P8 מותקנים במארז מאווררי RGB של חברת Antec מדגם prizm RGB 120mm עם בקר מאווררים שמחובר לכפתור הreset במארז ! (ארבעה מאווררים) לוח אם Asus H97m-plus Mainstream H97 micro-ATX delivers enduring 5X Protection, high-clarity Crystal Sound 2 and M.2 for multitasking and multimedia use Proven quality - 5X Protection. 1000+ compatible devices. 7000+ validation hours. Crystal Sound 2 and Intel Gigabit Ethernet — a ga…

דיונים חדשים בפורומים