עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרוש מחשב לעריכת וידאו מקצועית- 8000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000-8000ש"ח. לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת סרטים מקצועית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא נחוץ. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, סה"כ 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בעיקר גרפיקה, טיפה משחקים (סימס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, Maya, ZBrush, After Affects, Photoshop, Premiere, 3Dmax, V-Ray, Mental Wave - תדירות כבד (כרגע בלימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by devilh,

לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. לאחרונה אני מאוד מתעניין במחשב הנ"ל. הוא מגיע עם Core I5 430m, שרץ ב2.26 עם טורבו עד 2.53? אני לא ממש מבין. מה קורה בתכלס בזמן ריצה עם המעבד? על איזו תדירות הוא רץ? קראתי שהוא "מתאים" את עצמו בהתאם לדרישה ממנו, עם מהירות שעון בהתאם. הבנתי נכון? אשמח להרחבה קלה. המחשב נמכר בארץ בטווח מחירים ומפרט שונים זה מזה, כך למשל בנייד נייד הוא נמכר ב5000, אך מגיע עם 4ג'יגה זכרון שרץ במהירות שעון 1333. הפלוס הגדול ביותר שהוא מגיע עם 5שנות אחריות בבית הלקוח. כלומר אצלי, בבית. לעומת זאת, בנוטבוק קלאב, הוא נמכר ב4אלף, אך מגיע עם 2ג'יגה זכרון במהירות שעון 1066. ההבדל המשמעותי פה שהוא מגיע עם 3שנות אחריות רגילה. לא יודע אם בבית הלקוח (שזה די נוח אתם חייבים להודות, במיוחד אם לא גרים ליד המ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אהלן חברייה, אחותי זקוקה נואשות למחשב לצרכי עבודה בגרפיקה דו מימדית (ללא עריכת וידאו או תלת מימד או אנימציה). לעזרתכם אודה עד מאוד. תקציב - אמנם כתבתי בכותרת עד 5000, אם יהיה מוכרח אפשר להוסיף כסף עד אלף שקל, כמובן שאם אפשר להוריד כסף ולא להיפגע משמעותית בביצועים אשמח מאוד, אי חובה לנצל את כל התקציב. שימושים - המחשב מיועד לעבודת גרפיקה וקצת עבודות משרדיות. להלן התוכנות שהשימוש בהם נצרך (אני מאוהב בשפה העברית כך שלא תכעסו אם אכתוב את שמות התוכנות בעברית): פוטושופ (כרגע CS4 אך ככל הנראה תשדרג ל-CS5) אינדיזיין אילוסטרטר אקרובט רידר פרו 8 אקרובט דיסצילר ברידג' קורל דרוו 11 אופיס (בעיקר אקסל וורד ופאוור פוינט) תדירות השימוש בכל התוכנות הללו כמעט יומיומית. כיוון שהעבודה היא …

6. אהלן חברים ותודה מראש עלהעזרה מכל מי שמוכן לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4 כולל הכל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4 חריגה מקסלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משרדי ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מכיר עדיין, מי שמכיר תכנות ללימודי מדעי המחשב... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכ חוץ מרמקלים. חשב מאוד מסך גדול שנוח לעבוד עליו הרבה שעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשבתי לא לקנת כונן קש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר... השימושים שלו יהיו סרטים,מוזיקה ומשחקים... (איכות הסאונד נורא חשובה לי כי הוא ישמש במקום מערכת קולנוע ביתית לחדר). בניתי לי כאן מפרט והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב? ואיך אפשר להוריד במחיר מבלי לפגוע בביצועים(לדוגמא: למצוא לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה , מכיוון שאני קונה כרטיס בנפרד...) כמו כן, המחשב לא כולל מסך וזאת בגלל שהמחשב שלי יהיה מחובר לטלוויזית 26 אינץ' LCD בחדר.. שאלות נוספות שעולות הן: האם הכרטיס מסך הזה מאפשר חיבור לטלוויזיה כמו שצריך? האם החיבור לטלוויזיה יפגע ברזולוציה? האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל ההארד דיסק של המחשב? האם צריך ספק כח חזק יותר? האם צריך קירור כלשהו? אני צריך רמקולים 5.1 שאני אוכל לפזר ברחבי החדר... א…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by lahav500,

אני רוצה להוסיף 250GB SSD למחשב נייד. ראיתי את המדריך בנעוץ, ארצה המלצה מה כדאי לקנות ואיפה, ובנוסף האם עדיף להזמין מחו"ל את הssd? בנוסף, צריך חיבור שלו למחשב, אשמח ללינק. תודה לכם!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU (stepping AIUHB)[ ¤ 567.23 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 615.54 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (CH-5)[ ¤ 537.37 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SK-7 Cooler for AMD [ ¤ 154.26 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 652.99 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1193.24 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 143.3 ] 1 Monitors : 17" Samsung 753DFX Monitor [ ¤ 907.56 ] 1 Keyboards : Microsoft Internet Keyboard [ ¤ 87.28 ] 1 Mouse : Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 או יותר ומידה וזה יביא ביצועים משמעותיים יותר טובים, בגבול הטעם הטוב אמנם, התקציב בכ"ז 4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק'ים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: C2,BF3,MW3,WT -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . 1920x1200 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nush,

אני מחפש מפרט למחשב בסכום של 2500-3000 ש"ח, חפשתי בפורום מפרטים, וראיתי שכל המפרטים בסכומים האלה הם עם מעבדי AMD, ואני רוצה מפרט עם מעבד INTEL(מודע לזה שהמחיר משחק לטובת ה AMD). המחשב יהיה לשימוש יום יומי, פייסבוק אינטרנט ומשחקים. לא צריך מסך, לא ציוד היקפי, לא עושה OC תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. תודה רבה לעווזרים מראאאש !!! אז ככה -OC לא מתוכננן בזמן הקרוב. -ציוד היקפי לא נחוץ,רק את המחשב עצמו. -160 gb מספיק. -שיהיה קירור טוב,היופי לא מזיז לי. -מתכוון להריץ משחקים חדשים שיצאו,ויוצאים כמו לדוגמא :BioShock,Crysis וכו'. -קנייה מחנות Iqpc ,מכיוון שיש לי שם הנחה באחוזים שאני עוד צריך לברר ואם יהיה לי את המפרט עוד היום,מחר אני מביא תשובה של מחיר סופי. -לפי מה שאמרו לי המומלץ למשחקים החדשים זה 512 mb בכרטיסי המסך(בשביל BioShock לדוגמא),אז 8800gts 320 mb זה לא בגדר המומלץ ? שוב תודה רבה רבה לעוזרים!! איך זה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1095 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤623 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Vaz,

היי, המחשב הקודם שלי הלך פייפן..סוף סוף אחרי 6 שנים. אני צריך מפרט למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת ורמקולים שישמש אותי לכמה שנים טובות. אני לא גיימר, אבל אשמח לשחק משחקי מחשב, חשוב לי המהירות גלישה והרצת תוכנות. מפעיל תוכנות צילום ותוכנות של עריכת מוזיקה. שקט..אם יהיה שקט אז גם טוב, אבל לא הכי קריטי. תודה מראש. שאלה: האם כדאי לי להשקיע רק 2000 שקל במחשב רק לגלישה ולתוכנות ועוד 2000 שקל במכונת משחקים? או שב4 וחצי אלף גג אני יכול לקבל תמורה טובה? תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. 1. תקציב - כאמור 3-3.5K, אפשר בתשלום אחד (אפילו עדיף אם זה נותן הנחה) 2. מטרות המחשב - משחקים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, רמקולים. אני קונה כנראה את הT220 של סמסונג, אז אני מניח שזה משפיע על הכרטיס מסך (אלא אם יש הצעות אחרות) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור הקריות או חיפה 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי ב…

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lopo2,

שלום, אני מנסה לעזור למשפחה של חבר לקנות את המחשב הראשון שלהם . הצרכים שלהם די בסיסיים, להעסיק את הילדים,אופיס ואולי קצת משחקים יותר "רציניים" לאבא (הוא לא הולך להיות גיימר או משהו אז לא צריך להסחף עם הדרישה הזאת) אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק עם כל האילוצים של המחיר והציוד ההיקפי שצריך להיות כלול, שיעבוד בלי מאמץ יתר ויחזיק לכמה שנים טובות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב למשפחה,סרטים בצפייה ישירה, שיריץ משחקים לילדים ( הכי גדולה בת 7, אין לי מוש…

21. מסך אני כבר אקנה בנפרד אז תקחו בחשבון שזה איזה 500 שקל ככה שנשאר 4500 למפרט וככה חשבתי להשים 512*2 בזיכרון ולהשים בכרטיס מסך את הכרטיסATI Radeon X1600 PRO512MB או שאולי NVIDIA GeForce 7600GS מה אתם אומרים מה יותר שווה?! ודרך אגב איזה גרסאות של זכרון יש ל GeForce 7600GS תודה רבה..

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי נייד ASUS A42F הנייד בא עם WIN7 אבל הוא כבר מתקין המון המון תוכנות ואני רוצה התקנה נקייה בלי כל זה. כל מה שהצלחתי לעשות זה RECOVERY ואז הוא עדיין מתקין את כל התוכנות והדרייברים. ניסיתי ללחוץ על כל מקשי ה-F אבל לא מצאתי אפשרות להתקנה שזה לא RECOVERY. האם יכול להיות שפשוט אי אפשר ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by nico,

שלום לכולם, היום לפני כמה שעות הלך לעולמו ( עוד פעם ) הנייד הקשיש שלי שבן קרוב ל-5 שנים. אמנם, כנראה, מדובר בסה"כ החלפת סוללה ( הוחלפו לו כבר כ-2 סוללות וכ-2 מטענים ), אך עדיין אני סטודנט ואין לי זמן כרגע להיות בלי נייד עד שתגיע סוללה חדשה מאי-ביי, או חשק להוציא כ-500 ש"ח על סוללה בארץ. לכן נראה לי כמו עיתוי טוב לקנות מחשב חדש ( למרות שרציתי להתאפק עד הקיץ ולהביא אחד חדש מארה"ב ). כרגע המחשב שנראה לי המחשב המתאים עבורי הוא ASUS G750 בתצורה הבסיסית שלו, שנמכר כרגע בKSP במבצע סוף שנה שלהם, במחיר של כ-5K בסניף אילת ( במידה ואמצא מישהו שיהיה שם בימים הקרובים ) או כ-6K בסניף הקרוב לבית ( חיפה ). כנראה שבמועד הרכישה אוסיף לו סטיק נוסף של 8 גיגה, ועם מחשבה בהמשך להוסיף לו דיסק…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, אודה למי שיוכל לשפר את המפרט שלי, התקציב הוא 5000 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, autoCAD , פוטושופ וכד' (לא משחקים) עיקר הבעיות: מה דעתכם על הזכרון? כרטיס גרפי? (נ.ב. אני אוסיף גם כרטיס קול של TERRATEC ) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.66 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Value Dual Channel Memory Kit [ ¤ 604.37 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 253.13 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.