ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב בשובע שבועיים הקרובים ובעיקר למשחקים אבל גם קצת ל OC. אני מאוד אשמח לתגובות לגבי המפרט (בעיקר אני לא בטוח לגבי הזיכרון) . AMD ATHLON XP 2400 + FAN ASUS A7N8X DELUXE GeIL 256MB PC2700 DDR X2 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Logitech wheel mouse optical oem PANOASONIC FLOPPY 1.44 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 3R SYSTEM AIR Metal Silver Tsunami 350 Watt סה"כ 6247 ש"ח בפנדה אם אני מתכנן גם OC במה עדיף להשקיע ב - קירור ל - CPU או בזיכרון יותר טוב ??? ??? ??? אני מצטער מראש אם יקח לי הרבה זמן להגיב להודעות כי אני בצבא במשך השבוע
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי פה בפורום על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי זה - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל? הוא חזק יותר אפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 לפי האתר הזה. ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי P4 3.0 ASUS P4P800 H.E.C 475 W 200 GB WD SATA XFX 6800 ULTRA והבעיה היא הזיכרון שהוא על הפנים 2*256 DUAL CHANNEL אבל של HYUNDAI ELECTRONICS 3-3-3-3-8 נראה לי בין הזיכרונות היותר גרועים שיש היום בשוק..... נ.נ עדיין לא הגיע לי הכרטיס מסך.. תוך שבועיים ככה הוא אמור להגיע.....
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברת Razer מעדכנת פעם נוספת את הנייד שלה, שמשלב בין מימדים קומפקטיים יחסית לחומרה שמסוגלת להריץ משחקים בכבוד מבחר ניידי הגיימינג בשוק כיום הוא רחב יותר מאי פעם בעבר, אך עדיין ניתן למצוא מספר דגמים שמצליחים להתבלט מעל לכל השאר – ואחד מהם הוא כנראה ה-Blade של חברת Razer האמריקאית, אשר מציע גוף עשוי אלומיניום שחור במשקל ועובי שקרובים יותר לאלו של קטגוריית האולטרבוקים מאשר לאחיו בקטגוריית העיבוד עתיר העוצמה למשחקים. עתה, החברה משיקה רשמית את דגם 2016 של הנייד אשר כבר הספיק לזכות למספר בלתי מבוטל של שבחים ממבקרים שונים ברחבי הרשת בשנה שעברה – ולשמחתנו הוא נראה כמו שיפור לעומת קודמו כמעט בכל הפרמטרים. מסך ה-14 אינץ' מגיע כעת עם פאנל מגע מסוג IGZO ברזולוציית 1,800×3,20…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עובר מאינטל ל AMD מכייון שהיכולות של AMD ב OC גבוהות יותר המפרט הבא הוא ל OC ולמשחקים: AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1492.98NIS ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35NIS A-DATA 512MB DDR PC4000/500 X2 1636.02NIS WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 455.94NIS ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC 233.44NIS https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 Total:4732.44NIS איפה אפשר לקצץ כדי לקנות גם כרטיס מסך R9800P 128MB 256bits או שכדאי לחכות עוד כמה חודשיים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, ראשית, אני יודע שאחרים כבר חיפשו מחשבים בסגנון דומה ומסיבות דומות, אבל אולי הדברים שכתבתי כאן יובילו להמצלות אחרות. ולעניין, בסוף החודש אני מתחיל לימודי תקשורת חזותית (עיצוב גראפי) ואני מחוייב לרכוש מחשב שיתאים למפרט הטכני שבצלאל מגדירים שהוא מה שמתאים ללימודים (הוא מצורף למטה). אז כבר כמה שבועות שאני מחפש את המחשב שיתאים לי בצורה הטובה ביותר ות'אמת שאני כבר קצת מתחיל להתייאש... כפי שניתן לראות במפרט הטכני המצורף, בצלאל ממליצים על מקבוק פרו, הבעיה היא שהמלצות לחוד ויכולת כלכלית לחוד. בקיצור אני מחפש מחשב שיהיה קרוב כמה שניתן למפרט הטכני המומלץ (לא המינימאלי) אך בטווח מחירים יחסית שפוי של 5000-6000 ש"ח פחות או יותר. יש לי אופציה לרכוש את המחשב באילת * מטרות המח…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כנראה מחר אני קונה את המפרט הבא - שימוש המחשב הוא לא למשחקים , - אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אשמח לקבל הצעות שיפור לפני הקנייה LITE-ON 40X12X48 Retail - צבע : שחור 387 ש"ח Gigabyte GA-8PE667 PRO 686 ש"ח INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,226 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 925 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 747 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 50 ש"ח Tsunami 350 Watt 126 ש"ח סה"כ 5,327 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוח גיגה ביט 875 GA 8IK1100 מעבד אינטל 3 גיגה זכרונות 512 DUAL CHANEL HD SATA 37 גיגה הדגם המהיר 10,000 כרטיס מסך NVIDIA 5800 DDR2
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עד סכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב כאמור יהיה לעבודה משרדית כגון ישומי OFFICE קריאה ועריכה של PDF המחשב יהיה אמור להפעיל 4 מסכים של רזולוצייה 1080P בחיבור HDMI 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אם ממש חייב לחרוג אז עד 4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה הרעש …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה שלי למשחקים ולבית ספר מה שחשוב כאן ההצעה היא מאחד הספקים שאני עובד איתם (מקום העבודה מאפשר לרכוש את המחשב במחירים שהוא רוכש) וזה כולל 3 שנים אחריות בבית הלקוח ועוד נקודה חשובה, עובדים רק עם פנטיום 4 (אין אפשרות לרכוש אצל הספק הזה לפחות AMD) מה עדיף? המפרט של ה-IBM: IBM ThinkCentre Intel® Pentium® 4 Processor 630 with HT Technology 3.00GHz Intel 915G Express 800MHz Tower 51GB -4200 DDR2 SDRAM 4 DIMM (3 DIMM) UP TO 4GB ATI X 300 128 MB 2048x1536 16777216 colors Serial ATA 80GB 7200rpm 1(1) PCI, 1(1) PCI Express 1X Total=1, 1(1) PCI Express 16X Full Total=1 bays: 1(0) SL acc, 1(0) SL not acc,5.25" bays: 2(1) HH acc3.5" צורב DVD SoundMAX Cadenza 3.5" 1…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי מחשב נייד של LENOVO G560 והמסך שלו נשבר(כתוצאה מנפילה- יש סדק). פתחתי אותו כדי לבדוק אם אוכל לפתוח אותו ולהחליף את המסך, כשסגרתי אותו המסך נהיה לבן (לפני שפתחתי אותו המסך היה שבור אבל חלק ממנו הראה את מה שהוא אמור להראות- כל הוינדוס והעיניים, חוץ מהחלק שהוא שבור). לאחר פתיחת המסך כל המסך לבן. קניתי מסך חדש באיביי בכל זאת, החלפתי אותו ועדיין המסך לבן. בדקתי באינטרנט וקראתי בפורומים וראיתי שיכול להיות שזה הכבל שמחבר בין הלוח M למסך המחשב. הזמנתי את הכבל הזה גם כן באיביי והחלפתי אותו, עדיין כל המסך לבן (המסך והכבל חדשים ועדיין המסך לבן). מה יכולות להיות הסיבות? מה אתם ממליצים לי לעשות? ואיך אני יכול לדעת אם המסך או הכבל שהזמנתי באינטרנט תקינים או פגומים? תודה…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מחפש לשדרג את המחשב קצת, אני לא גיימר בדיוק אבל חשוב לי שהפרו/פיפא יעבדו חלק וכמובן לשימוש ביתי (פייסבוק יוטיוב סרטים ועבודה באופיס). חשבתי על לשדרג הכל פרט לספק כוח (450W) וכרטיס מסך (ATI RADEON 4800 512MB) סכום לבזבוז כ1500 שקל עם חריגה של עד 500 שקל אם זה ממש ממש נחוץ (לא קריטי לי להשאר עם אותו מארז בשביל תוספת חומרה איכותית יותר). ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-