ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לא לגיימר אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו ב-2005. שימושים: עבודה עם הרבה תוכנות ביחד, שימוש ב-XGL בלינוקס (כמו בריל לדוגמא) ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. דרישות: זיכרון 2GB 800 דיסק קשיח 250GB+ 16MB מעבד AMD ליבה כפולה 4200+. כרטיס מסך: 512MB (רוצה לראות סרטים בהיי דיפנישן) צורב DVD x18 1G LAN +7.1 AUDIO אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 23:16:02 שכחתי: לא מתכנן OC גם לא בעתיד הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
פרטים: 1. ,תשלום במזומן 2. צפיה בסרטים, צריך יציאה לטלוויזיהHDMI 3. צריך יציאה אופטית בלוח אם, לחיבור הרסיבר 4. לא צריך: DVD, וציוד היקפי 5. אין העדפה לשום חברה 6. כרטיס להקלטה מהטלוויזיה יכול להיות נחמד 7. לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה במעבדה 8. יתרון לפיירווייר לא חובה, יש לי אייפוד ישן.... שיכול להתחבר גם בUSB 9. חשוב שקט, לא בטירוף 10. OC אפשרי, בגלל מסגרת התקציב 11. שיריץ משחקים כמו COD4, Assassin's Creed אני חושב לקנות XBOX ואז אולי לוותר על אפשרות משחקים במחשב השאלה האם כדאי. או שבסכום של הXBOX עדיף להוסיף ולבנות מחשב חזק יותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח לעבודות משרדיות כגון: אופיס, אינטרנט פה ושם סרטים ומשחקים... המפרט צריך לכלול: מסך LCD HD 80 GB יספיקו מקלדת ועכבר פשוטים כ. מסך לא מובנה אבל לא יקר מידי מארז+ספק(לא משנה הצורה רק שלא יהיה ג'נרי) צורב DVD(אם יכנס בתקציב) אין צורך בהרכבה או כל חלק נוסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברצוני לקחת חלקים מהמחשבה הישן שלי ולבנות מחשב חדש שמיועד גם לעריכה והקלטת סאונד וגם להרצה סבירה/טובה של משחקים מדי פעם. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. אינני מעוניין ב OC בעתיד. חלקים שיש כבר ברשותי (ואשמח לדעת אם כדאי להשאיר אותם או להחליף גם אותם): קירור למעבד: Cooler Master hyper 212 הרדיסק: WD 250GB SATA מסך, צורב DVD וציוד היקפי (אני לא רואה טעם לא להמשיך להשתמש בהם..). ספק גנרי 600w של סאנשיין-קומה (ישראלי אני חושב) combo 20+4 pin 600W sata pci-6pin שקט יחסית עם מאוורר גדול (ball bearing) נשלט טמפ'. כרטיס קול חיצוני FireWire של Focusrite Saffire המפרט שחשבתי עליו: מעבד: intel core2 q9300 לוח אם: gigabyte x38 intel chipset (חשוב שיהיה firewire עם ציפסט של TI…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
INTEL E6300 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 Gigabyte GeForce PCX7600GT 256MB TWINMOS 2*512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מערכת רמקולים Altec Lansing ATP3 ספק כח Enermax Liberty 400W COMPUCASE CI-6A19 Viewsonic VP930B 19 TFT סה"כ 7320 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה מהמורות, זה המפרט שאני מתכנן להזמין. מטרותיו: 1. פיתוח "כבד" על שני מסכים. 2. משחקים "קלים". 3. חיבור לטלוויזיה. 4. שקט יחסית. 5. ללא OC. הערות/שאלות: 1. כרגע עוד לא שמתי מאוורר על המעבד, אני אשים אם אגלה שמאוורר הסטוק רועש מדי. 2. אני שוקל להחליף את המארז ל - 6A19 + מאוורר טוב על המעבד. 3. האם ישנן הערות כלשהן על הספק? הוא יחזיק את כל הרכיבים, או שצריך לחזק אותו? 4. מה טיב הזכרון? האם כדאי להחליף אותו למשהו יותר מוכר? 5. הקנייה תתבצע ב - TMS. הערות/הארות תתקבלנה בשמחה. והמפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור ל…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך מחשב חדש (Samsung 206bw) כחלק מרכישה מוזלת דרך העבודה שלי. התכנון המקורי היה לרכוש מחשב ללא מסך ורק לאחר מכן להתאים לו מסך, אבל עכשיו הסדר התחלף. אז עכשיו כשיש מסך, כל מה שצריך לעשות הוא להתאים לו מחשב שיתאים לצרכים הבסיסיים שלי. בגדול התקציב שלי עומד על 5000 ש"ח, אבל אם יש מקום להוזיל עלויות, מה טוב. בראש ובראשונה המחשב נועד למשחקים ורצוי שהוא יוכל להריץ גם משחקים כבדים יחסית. חשוב לי להתאים כרטיס מסך חזק, אבל כזה שלא יאפיל על המסך ושתהיה ביניהם תאימות. (על הנייר, הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050.) OC אני לא עושה בכלל (אולי כדאי להתחיל? - אבל זה לדיון אחר ) שימושים נוספים למחשב הם יותר שימושים יומיומיים, כמו גלישה והורדות באינטרנט וצפיה …
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לצורכי פיתוח בתלת מימד. אני צריך שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA. חשוב ביצועים גבוהים משקל נמוך ככל האפשר ורזולציה גבוהה של המסך. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חפרתי קצת בפורום והתקשתי למצוא המלצה חד משמעית לתקציב העלוב שלי, אשמח לקבל עזרה. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת תעשיות מים (אין צורך בתוכנות גראפיות למיניהן) * גודל המסך? איזור ה 15 , חבל על העיניים ... * משקל רצוי : אני בחור חזק... * האם נדרש זמן סוללה ארוך חודש וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי 500G * כונן CD/DVD * כונן Bluray לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה , לא יש לי כבר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי, מה שנותן תמורה לכסף + שיהיה עמיד
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המפרט מיועד לרוב למשחקים כולל מסך WS אממ וזהו בעקרון התקציב הוא 7K תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכם, דרוש לי מפרט מחשב כולל מסך (LCD) וציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים עם סאב וכו'). המחשב ישמש להכל (גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים וכד'). התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אנא שמרו על התקציב, ניתן לחרוג ב100 ש"ח לכאן או לכאן (+/-). אין לי מעבד עיקרי, אין לי בעיה לא עם Intel ולא עם AMD, אך זאת אני אשאיר לכם. אשמח לרכוש את המחשב דרך החנות KSP כיוון שזה קרוב לעיר מגורים שלי, אך תציעו לפי חשיבות. תודה והמשך יום נעים, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט עם ה-3080 שיצא בקרוב. אני יודע שאין לזה עדיין מחירים מפורסמים בארץ, אז בעיקרון מפרט מתאים שישקלל עלות של עד 3K לכרטיס צריך להתאם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000, אפשר להגיע עד ל-7500 אם זה סופר משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פ…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה המפרט לא הצלחתי להעלות תמונה: http://www.fastup.co.il/images/70293208.jpg 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד. נכון להיום אני עובד על מחשב משרדי ישן (כארבע שנים), ואני מתחיל להרגיש שהוא לא מספיק לצרכים שלי. הוא מגמגם בפתיחת חלונות רבים, ההארדיסק קטן מדי, אין כונן DVD (ובטח שלא צורב DVD), ללא כרטיס גרפי נפרד וכו'. הבנתי שבמחשבים בגיל הזה אין טעם להתחיל לשדרג את כל הדברים האלה, ועדיף לקנות חדש וזהו. השאלה הראשונה שלי היא האם אני צודק? אם זה ריאלי להרחיב את הזיכרון, להגדיל את ההארדיסק, ולהתקין צורב DVD אולי שווה לוותר בינתיים על מחשב חדש... אני משתמש במחשב בעיקר ל"עבודה משרדית" יחסית כבדה (visual studio, דפדפן מרובה חלונות וטאבים, ישומי office, מספר חלונות של acrobat צריכים להיות פתוחים במקביל ). כמו כן הייתי שמח אם הייתי יכול לשחק עליו מדי פעם לפעם משחקים יותר רצי…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8199 מחשב נייד למשחקים כמו NFS לתיכנות לסרטים ולאופיס הכרטיס מסך מספיק?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
[table] [tr][td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ למוצר[/td][/tr] [tr][td]RAIDMAX AZTEC[/td] [td]1[/td] [td]¤480.00[/td][/tr] [tr][td]HEC 500TDT 500W [/td] [td]1[/td] [td]¤307.00[/td][/tr] [tr][td]GIGABYTE GA-EP43-DS3L [/td] [td]1[/td] [td]¤478.00[/td][/tr] [tr][td]Intel Core 2 Quad Q6600 BOX [/td] [td]1[/td] [td]¤918.00[/td][/tr] [tr][td]KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 [/td] [td]2[/td] [td]¤286.00[/td][/tr] [tr][td]Western Digital WD3200AAKS [/td] [td]1[/td] [td]¤244.00[/td][/tr] [tr][td]PALIT Radeon HD 4850 512MB DDR3 PCI-E+HDMI [/td] [td]1[/td] [td]¤790.00[/td][/tr] [tr][td]קורא כרטיסים פנימי 3.5" + USB [/td] [td]1[/td] [td]¤49.00[/…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת המוזרה אני אוטוטו מקבל מעבד קונרו, ורציתי להרכיב מפרט סביבו. אני לא סגור על התקציב שלי, והייתי רוצה לקבל שני מפרטים. אחד עבור תקציב של 2,600 ש"ח והשני עבור תקציב של 3,600 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו: בשנה הראשונה משחקים לאחר מכן בעיקר מחשב משרדי וקצת משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך (או מעבד ). אני מתכוון גם לקנות מסך LCD 19, אבל לא במסגרת תקציב זה (אשמח לקבל המלצות אם יש לכם). המעבד המדובר הוא E6600 (זה עם ה 4MB קאש). תודה! נ.ב. אם זה ייתן חיסכון משמעותי, אני אוכל לקנות במזומן ולפצל חנויות. אבל כעקרון אני מעדיף לא להתרוצץ ממקום למקום.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ביום רביעי.. אני מתלבט אם לקנות או באיקיו פיסי או בסקי פיסי יש העדפות?... בקשר למחשב אני בנתיים לא מתכוון לעשות OC אני צריך מחשב נטו בלי ציוד נוסף חוץ ממקלדת (לא צריך איזה אחת אלחוטית או משו מיוחד... רק שתהיה נוחה.) וחשוב לי שהוא יהיה שקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של בערך 6,000 ש"ח. לעבודה גרפית בעיקר על Photoshop CS5 Illustrator CS5 אני רוצה לשים עליו WINDOW 7 64BIT. רצוי מסך 15. תודה מראש על העזרה, איתמר
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הרכבו לי היום מאת המפרט לגיימר בינוני ב RSM תל אביב (בחור נחמד) רציתי לחסוך כסף ולהתקין WIN-XP שכבר יש לי. הנציג טען בפני שזה יהיה בזבוז של מפרט אם לא אשתמש ב WIN-7 (שאצטרך לשלם עבורו 450 ש"ח) כיוון ש WIN-XP יכול לתקשר רק עם directX 9 לעומת WIN-7 שמנצל את DirectX 11 אשמח לשמוע חוות דעת מלומדה ומסבירה, ובאותה הזדמנות התייחסות למפרט (הרכתי רק את מה שאצטרך) מעבד: AMD Athlon 2x4 640 Ghz Quad AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זכרונות: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כרטיס מסך: ATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5 ספק : Antec EarthWatts EA500D 500 Watt 80 Plus תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-