עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל הציעו לי מחיר למחשב והנה הם החלקים: מעבד: CORE 2 QUAD Q6600 2.4 אבל הוא שינה את זה לQ8200 איזה מביניהם שווה לקנות? לוח אם: gigabyte P35-DS3L זכרון: ddr2 2g 800mhz דיסק קשיח: 320gb 7200 rpm כרטיס מסך: ati radeon 4850 512mb כרטיס קול: מובנה מארז: x-racing צורב: dvd lg x22 ספק: לא יודע אבל כמובן שסביר... ללא ציוד הקפי... כל זה עולה לי 3460 ב-6 תשלומים במזומן 3300. שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by neftzi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה מפרט למחשב בעלות4000ש"ח, לא כולל מסך המחשב נועד לכול הצרכים אבל גם למשחקים אפילו הכבדים. בתודה מראש לכול העוזרים נ.ב כפי ראיתם אני לא מבין במחשבים וזה כולל את כול הקיצורים/השפה שאתם משתמשים לכן אנני יודע מה זה OC אני רק רוצה לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים ויחזיק כמה שנים טובות....) ושוב תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by poisen306,

שלום לכם אני מבקש עזרה בהרכבת מחשב ביתי לשימושים הבאים: אינטרנט אופיס מדיה (סרטים , תמונות ממצלמה דיגיטלית, שירים) המפרט המבוקש צריך להכיל את הפריטים הבאים: רצוי מעבד אינטל לוח עם כרטיס מסך און בורד זיכרון 2 גיגה דיסק קשיח 160 צורב DVD מארז כונן דיסקטים מקלדת + עכבר רמקולים LCD 19 או LCD 17 - לא מסך רחב * הרכבת המחשב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by t-mac1,

שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. שלום לכולם, התקציב המקסימלי הינו עד ל-6k. כמצויין בכותרת, כל זאת לטובת שימושים כלליים. מס' דרישות: 1. מסך יחסית גדול (15.8 נחשב גדול?), אך לא מקסימלי 2. 250gb 3. 4g זיכרון 4. כרטיס מסך חזק רב תודות על העזרה. המשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. 1.תקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה 2. שימושים: משחקים, אינטרנט ושימוש כללי 3. יש צורך בציוד היקפי מסך (20-22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. אפשרות לOC רצויה אבל כתלות בתקציב 8. לא צריך מ"ה (יש לי עותק חדש חוקי של ויסטה - האם אפשר להמיר ל 7?) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? רצוי זיג זג או לפחות חנות אחרת באזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by oriki9999,

שלום לכולם, ביקשתי פה לא מזמן חוות דעת על מחשב מ-HP, אבל מצאתי מחשב מעניין בקוסקו (רשת גדולה מאוד בארה"ב וקנדה). המחשב מיועד למשחקים\שימוש יומיומי (כאשר חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, ויאפשר מולטיטאסקינג גבוה). בשביל 850$ - מעבד- 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90GHz מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium מסך - 15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) RAM - 8GB DDR3 דיסק קשיח - 750GB (5400RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection סוללה -Up to 5.75 hours - 6-Cell 55WHr Lithium-Ion Battery כרטיס מסך - Radeon 6770M רמקולים - Beats Audio (אמור להיות איכותי). הבעיות שאני מצאת…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. הנה המפרט של המחשב החדש (בעוד מספר ימים אצלי) מעבד AMD athlon64 3500 socket AM2 לוח אם: Asus M2N-E (socket AM2) זכרון: Kingtsone 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Asus 7600GS 256MB הארד דיסק: Western Digital 160GB 7200 זכרון מטמון 8MB (SATA2? צורב DVD LG מהירות 18 מארז סטנרדטי, ספק סטנדרטי - 500W הצרכים שלי הם יחסית פשוטים, אני לא גיימר רציני, רק הדבר היחיד זה שאני רואה הרבה סרטים, משתמש בהרבה תוכנות שיתוף קבצים (במקביל אני רואה סרטים, סורק וירוסים וכו...) וגם אולי בעתיד אשמח להשתמש בויסטה לעבודה אופטימלית (שירוץ חלק) *שמעתי שהספק הג'ינרי לא כדאי, וצריך להחליפו - מה דעתכם? ובכלל, מה דעתכם על המפרט, האם יספק אותי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by ken,

קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!

11. Started by kochsh,

תקציב עד 2500 ש"ח שימוש: ביתי לתוכנות אופיס, גלישה,הורדות סרטים ומוזיקה, הזרמת מידע ברשת ביתית קווית רשת: יש לי רשת קווית בבית לשני מחשבים ושני סטרימרים עם ראוטר K600 של בזק חיבור רשת: 40 מגה חומרה קיימת : מסך מקלדת ,עכבר,רמקולים, כונן חיצוני של WD USB 500G, צורב חיצוני של LG DVD מחשבים קיימים: פנטיום 4, נדרש מחשב אחד לפחות עזרה בבחירת רכיבים והמלצה על חנות במפרץ חיפה (חשבתי על אייבורי) מעבד: דיסק קשיח: לוח אם ( חשוב לפחות ערכת שבבים מעל 85, יציאות HDMI DVIׂ: זכרונות: כרטיס מסך או כזה שמורכב כבר על הלוח: כרטיס רשת: קרור אם מגיע בנפרד: ספק: מארז: יציאות נוספותמקדימה ומאחורה של -3 USB ואאודיו מקדימה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by pchelp,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו קרוב לחדרה ומקבל צ'קים! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. היי, אשמח לקבל מפרט מומלץ למחשב לשימוש ביתי ומשרדי (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים, קצת עריכת וידאו, מוזיקה...). תקציב: 1,400-1,800 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות זולה ואמינה באזור המרכז. קראתי על זיגזאג אבל הם יקרים, וחוצמזה ראיתי רק חנויות באשדוד ובקרית מוצקין...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. ברמת העיקרון, ישמש למשחקים (לא לאקסטרים שבהם..), אין צורך במסך (יש לי 19" של LG) וגם לא במקלדת\עכבר. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box לוח אם INTEL BLKD945GCNL NEWBURY LAKE כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 * 2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H44N X18 DVD מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ספק כח ThermalTake TR2 550W קרור למעבד Thermaltake Silent 775 רמקול למחשב Creative SBS-330 2.1 מערכת הפעלה Windows XP Home תודה רבה על דעתכם !

• 11 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by edenbd,

אני מעוניין במחשב שיעלה לי בערך 4-4.5K משהו נחמד למשחקים, לא כבדים מדי (7600GT יספק אותי כנראה) שיהיה קונרו בו, לא מתוכנן OC. שיכלול עכבר, מקלדת וצורב DVD. ואם אפשר אז תמליצו לי על איזה מסך LCD טוב, ככה שכל המפרט יעלה לי בסה"כ 5.5K אני מחדרה, אז שיהיו חנויות שיש להם סניפים באיזור השרון. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום, מפרט לפני קניה: אנא שפרו כראות עיניכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ₪172 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28582 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק The…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. המפרט צריך לכלול מארז, לוח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק והארד דיסק. ללא ציוק היקפי. מה שחשוב שהמשחק יסחוב פחות או יותר משחקים חדשים ושללוח יהיה כרטיס קול אונבורד איכותי. תודה לעוזרים. אגב אם אפשר להרכיב בKSP זה יהיה נחמד מאוד.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by tsabar,

אז ככה, אני צריך מפרט למחשב משרדי לא למשחקים וכאלה רק אינטרנט וofficE. רק חשוב שהוא לא יהיה ממש מיושן שיהיה מהיר יחסית לצרכים בסיסיים שיכלול מסך . ועדיף שלא מאיבורי. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Albetron,

אני מבקש מפרט ב7 וחצי ללא ציוד היקפי..עם הכרטיס 3870x2

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  21. תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 570.00 ₪ Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 365.00 ₪ SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe 820.00 ₪ Seasonic SS-400ET 400W 80+ Bronze - Bulk 260.00 ₪ GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AM3 490.00 ₪ AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ 95W 2MB AM3 BOX 550.00 ₪ CoolerMaster Elite 310 Blue NPS

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אז נתחיל במה שלא צריך במפרט -לא צריך ציוד היקפי -לא צריך מסך -לא צריך ספק -לא צריך מארז. מארז וספק יש לי בביתי (וכבר העברתי אותם לרשות TMS על מנת ביצוע ההזמנה): Enermax Liberty 400W - ספק כוח Gigabyte Aurora 570 - מארז. מה אני כן צריך ששונה ממחשב רגיל? : -כרטיס טלוויזיה -3 מאווררים כדי להחליף במאווררים שנמצאים במארז הקיים (חשוב מאוד- שקטים!). -אך ורק ורק ורק ורק בTMS - TMS.co.il או במילים אחרות.. פשוט תסתכלו מה יצרתי ותעשו לי עם אותם חלקים.. או שעשיתי טוב ולא צריך להחליף כלום : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1197 קירור למעבד: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤207 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ואופיס, ללא משחקים בכלל) ולצפייה בסרטים (חיבור למסך ברזולוציה 1680x1050 וכן חיבור נוסף למסך טלוויזיה 42 אינץ' ברזולוציה 1024X768). המחשב אמור לשמש לתקופה של 4-5 שנים (ולכן ייתכן גם שהמפרט הנוכחי מעט גבוה לדרישות הנוכחיות). אין צורך בציוד היקפי או מסך, שכבר קיימים. אין כלל חשיבות לשקט (ציון 1). לא נדרשת מ"ה, אך כן נדרשת הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות/איזור מגורים מסוים. מפרט המחשב שהרכבתי מבוסס פחות או יותר על מדור המפרטים באתר וכן על המלצות למפרטים דומים בפורום. אבקש את דעתכם על מנת לראות שלא פספסתי שום דבר או לכל הארה/הערה אחרת. להלן הצעת מפרט שקיבלתי בסכום של 2400 ש"ח: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: GIGABYTE GA-…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.