ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה בעיקר לשימוש משחקים פוטושופ פלאש אינטרנט וצפייה בסרטים.. כבר החלטתי על המעבד- intel core 2 dou 1.86GHz 2 mb שיעלה לי בסביבות ה219$ והכרטיס מסך geforce 7600 GT 128bit 256mb של palit שיעלה לי 149$ אני צריך עזרה להשלים את המפרט.. בגדר התקציב
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המליצו לי על הפורום הזה אמרו לי משהו טוב אז אני מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך מפרט למחשב. בסביבות 7000-8000 ש"ח לגיימינג. יש לי פה דוגמא אם אתם יכולים לשפר להגיד את המחיר לשנות וכו': Asus - P4V800-X לוח אם P4 2.8C 800FSB מעבד 256X2 Dual Channel 400 זיכרון כרטיס מסך ATI9800 256mb DDR 256 bit 80GB דיסק קשיח -- ? CD 52X סידירום Floppy 1.44 לדיסקטים Case - Super ATX 400 WAT מארז) wheel mouse optical 1.1A USB and PS/2 compatible עכבר Microsoft Microsoft multimedia keyboard 1.0A מקלדת screen- ProView 19in…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בונה מפרט למשחקים. יש כבר זכרונות DDR3 של קינגסטון, 4 ג'יגה, ומסך 22" עם רזולוציה של 1680 על 1050. יכול להיות בעתיד שיחובר למסך עם רזולוציית Full HD. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן O.C. וגם לא להוסיף מארז, יש אחד כבר. אם זה מוזיל את העניין מצויין. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל I5, ועל סדרת הכרטיסים החדשה של ATI. בנוסף, נדרש שטח איכסון גדול (אז לא 320). מה שכן, נא להוסיף מאווררים כראות עינכם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לשימוש הביתי (גלישה, שיתוף, צפיה בסרטים ,אופיס, עריכת תמונות וכו'), הדברים החשובים הם: - אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר,מסך ....) - שיהיו אפשרויות לשדרוג (למקרה הצורך ......) - צורב DVD - שלא יתחמם יותר מדי - כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה - כרטיס טלוויזיה יש אפשרות לגלישה מהתקציב אבל רק אם זה באמת נחוץ. בנוסף יש לי מספר שאלות: 1. משיטוט בפורום ראיתי שיש העדפה ל AMD, מה בדיוק הסיבות שהוא עדיף מ INTEL ? 2. האם עדיף מחשב "מוכן" או קנייה בחלקים (ושירכיבו לי בחנות) ? 3. האם כדאי להוסיף קירור ? (ליתר ביטחון) תודה ofko
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הבקשות שלי הן: מחשב שיפעיל משחקי אסטרטגיה (age of empires 3) וסימס 2. אם אפשר אז מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. המחשב נועד גם להורדת סרטים (לא לצפייה, רק להוריד) המחשב ייקנה ב-ksp כנראה, אז אם אפשר מפרטים משם... דרך אגב הבנתי שהמעבדים שם מגיעים ללא מאוורר, איזה מאוורר כדאי לקנות? ולא צריך מסך ב-1000 שקל... אנא כיתבו לי האם ניתן להרכיב מחשב בטווח הנ"ל, ואם לא אז אם אפשר מפרטים שקרובים ככל האפשר לתקציב. תודה רבה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
דבר ראשון אחרי שאני די הרבה זמן כאן באתר ורק קורא את התגובות והביקורות רציתי להודות לכם והרבה וגם תודה על כל האינפורמציה !!! סוף סוף גם אני קונה מחשב חדש והעיקרו יהיה הפיכת הסרטים מהמצלמה הדיגטלית לערוך אותם ולDVD +יציאות DV למצלמה ווהעיסוקו הנוסף יהיה כרגיל לבית הממוצע - אופיס, קצת משחקים בעיקר לילדים ואינטרנט . קצת הצלכתם לבלבל אותי עם כל התגובות מה עדיף אינטל החדש או AMD הבעיה הכואבת כאן היא התקציב כרגע יש 4000ש"ח אבל - השאלה שנשאלת עקב ירידת המחירים האם לקנות במחיר הזה רק את ה"קופסא" ולהשתמש במסך הישן ובעתיד לקנות מסך LCD או גם לקנות מסך .... תודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי הסתכלתי על המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ יש בו את הצ'יפסט 780G + כרטיס מסך Radeon HD4850 ממה שהספקתי לקרוא כאן , הכרטיס מסך המובנה על ה - 780G יכול להריץ משחקים בינוניים . השאלה היא למה צריך את ה Radeon HD4850 בנוסף . האם זה כדי להריץ משחקים יותר כבדים ? ואם כן , האם שני הכרטיסים עובדים במשולב באופן אוטומטי או שצריך להגדיר את זה ? crossfire קוראים לזה - נכון ? ואם כן עובדים במשולב , האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר מה-Radeon HD4850 ,משהו כמו ה 9600GT , ועדיין השילוב יעבוד ? אני לא מבין גדול . סליחה . תודה .
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי אנשים, אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים: -הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה). -שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים). -כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי. לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי. תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע. שי.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי מסך, יש לי כמה חלקים שאני סגור אליהם אבל לא בטוח אם הם תואמים אחד לשניי: 1)כרטיס מסך : 7900GT 2)מעבד: אינטל CORE 2 DUO E6300 3)הרד-דיסק : 80 ג'יגה (לא משנה איזה רק שיהיה מותג) 4)זיכרון: 1 ג'יגה 5)ספק כוח: 400W של חברה עם שם 6)מארז: של חברה עם שם (אם יש אחד שבא עם ספק כוח טוב, וחוסך לי לקנות בנפרד - עדיף) בדקתי בפנדה כמה פעמים בעצמי אבל אני מעדיף להיות בטוח שכל החלקים תואמים. אשמח לקבל עצות...
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב אשר יעודו משחקים בביצועים טובים מה דעתכם מבחינת ביצועים ואמינות? איזה מסך לדעתכם שווה ונכון לצרף למערכת - בטווח המחירים של 700-800 ש"ח • מעבד INTEL 2500K - • לוח אם GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ] • זיכרון CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B] • כרטיס מסך HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL ] • צורב DVD LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ] • מארז ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU • סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB ] • ספק כוח ANTEC 620W HCG-620 ] • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 13 ] • קרור למארז COOLERMASTER 120mm SILENT CASE FAN • דיסק קשיח WD BLACK 1TB SATA3…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום HWZONE, בעוד כחודש אני רוצה לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה בחיי, אני מבין רק בנייחים (וגם בזה לא התעסקתי כבר כשנה) ואני מחפש משהו זול (4,000 ש"ח זה זול יחסית למחשבים ניידים איך שאני מבין) וחזק, בכל שנה תמיד יש איזה מציאה, איזה מוצר שמתבלט בערך תמורת מחיר. אני רוצה אותו! חח אני צריך גם אחריות 3 שנים -חובה!- ומעדיף שיהיה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם (ביצועים במשחקים), חיי סוללה פחות חשוב לי אבל מן הסתם גם רלוונטי שלא תיגמר הסוללה בשעה... באופן כללי שום דבר שאני רושם לא חקוק בסלע, גם לא המחיר, אם יש איזו שהיא המלצה בכל תחום ממה שאני כותב פה תציעו אני אשמח להשכיל. מטרות המחשב? משחקים (מומלץ שיוכל להריץ משחקים חדשים הכי טוב שאפשר), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ב…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי פה משהו מכמה הצעות מהפורום ומאנשים שאני מכיר... אני צריך מפרט למחשב משחקים ב-6000... תסתכלו על המפרט הזה ואם נראה לכם פה משהו מיותר שניתן להוריד בו במחיר כדי שיהיה ניתן להגיע הכי קרוב ל-6000 (זה בסדר גם 6100 או 6200)... הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX 1488 לוח אם: Asus P5K-E WIFI-AP 960 זכרונות: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 438 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 882 דיסק קשיח: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 466 צורבים: LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 177 מארזים: Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 מקלדות: LOGITECH Deluxe 250 Keyboard - OEM …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני פשוט שום חריץ סביב הסוללה ואין לי ממש מושג איך לפתוח אותה. אני רוצה להחליף לה את הסוללות שבפנים(כנראה שהלכו לעולמן). אשמח לעזרה בנושא. דגם הסוללה הוא hstnn-db72/
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקי אז המטרות הן word אינטרנת אם אפשר שיהיה אלחוטי אם יש בכלל שליחת פקסים לשמוע מוזיקה הרבה מאוד מקום המסך בערך 15 אינצ וזהו בערך תקציב 5500 +-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-