ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק למשחקים תקציב עד 6000 ש"ח שיהיה חזק חומרתית, אפשר להתפשר גם על עניין המסך העיקר שיתן ביצועים מקסימליים ביחס לתקציב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מבוסס על הפלטפורמה החדשה של אינטל סנטה רוזה לגבי מפרט: זכרון 2 גיגה, הארד דיסק 100GB+, כרטיס מסך כמובן שרצוי משהו יעודי השאלה איך זה מתאזן עם המחיר שכתבתי בכותרת? אשמח להצעות + המחשב ירכש בארץ אשמח לדעת גם בכללי איזה מחשבים יש היום מהפלטפורמה החדשה שכבר משווקים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכת מוסיקה סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים MP3 COD3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, יתכן שאני יעשה OC קליל כבר יש לי כרטיס מסך שרכשתי בחו"ל 8800 320gts צריך מעבד חזק שלא מתחמם לוח סביר, לא צריך להשקיע יותר מדיי זכרון 2גיגה HD כמה שיותר גדול בתקציב הזה צורב DVD מארז וספק. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
[move]מפרט למחשב ב-5000 שקל לקידודים [/move] אני מקווה שאני מפרסם נכון ואם לא אני מתנצל.... אני צריך מחשב תותח לקידודים ( סוס עבודה ) ולא בהכרח למשחקים אבל הכרחי שיהיה שקט חשבתי על מעבד כפול ליבה של AMD אפשרי עם קירור מים אך אם יקר מדי אפשר מאוררים של זלמן ( כולל ספק כוח ) לוח אם מחברה טובה עם CHIPSET טוב שמיועד או ניתן לעשות איתו OVERCLOCKING זכרון בין 1.5 - 2 גיג'ה DDR2 כרטיס מסך לא חייב להיות ממש טוב אני יכול לראות את המחשב עם ATI סטנדרטי שיש לו S.VIDEO לדעתי כדי HDD SATA 160 GIGA במהירות העברה של 3 ג'יגה יעשה את העבודה עם מארז ( הייתי רוצה עם תצוגת LCD לגבי הטמפרטורה ) כנראה זה ממש עף מעבר לתקציב של 5000 שקל אבל אני משאיר את זה למומחים כמוכם להאיר את עיני ל…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חבר לשלי יש ביות עם כמה משחקים וכו אז הוא החליט לשדרג את המחשב בקטנה הנה המפקט שלו מה אתם ממליצים לו לשדרג? לוח:P5B DLX זכרון:OCZ 2 GB 800 כ.מסף" gigabyte ati radon x1950 pro 256mb מעבד:6300 מארז גינרי+ספק רגיל הוא רוצה למטרת משחקי רשת יעבו חלק כי לאחרונה יש הרבה בעיות למרות כל מה שניסה לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אחים שלי בניתי מחשב בשביל שיהיה למשחקים עבודות שירים וסרטים עכשיו זה המחשב: מעבד:Intel Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E gigabyte זיכרון פנימי : DDR 2 667 512MB TwinMOS x2 כרטיס מסך: Evga GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: wd 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארז: ספק כוח: צורב: עכשיו כמו שאתם רואים שלא כתבתי כלום במארז ספק וצורב זה כי אני לא מבין בזה ואני רוצה תעזרה שלכם התקציב שלי הוא 4500
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, כמו כן לצפיה בסרטי DVD באיכות טובה, עדיף מעבד אינטל.... תודה לכל הממליצים ...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח. מה שאני צריך זה: מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זכרון,מארז וספק כוח מה שחייב להיות במפרט זה כרטיס מסך ברמה של ה-8800GTS ו 2GB זכרון. כמו כן זה יקנה כנראה ב-KSP (בעיקר בגלל איזור המגורים שלי) אז אם אפשר להרכיב מפרטים משם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל מרדנית. השתכנעתי לקנות E6300 בגלל הביצועים שעדיפים בהרבה על פנטיום D למרות ההבדל הלא רציני במחיר ובגלל החסכון בחשמל. המחיר שהם נתנו לי הוא 1064 ש"ח. הם הציעו לי לוח אם GIGABYTE 965P-DS3 ב 800 ש"ח. זכרון DDR2 667MHZ הדרישות מלוח האם הן 1. לא מעונין באוברקלוקינג 2. לא גיימר , גם כרטיס מסך בילט אין יספיק האם כדאי להתפשר על לוח מבוסס 945? האם יש לוחות זולים יותר שמבוססים על 965 והאם הם נחותים יותר מ GIGABYTE 965P-DS3 ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב לקנות מחשב חדש אוטוטו והוא מיועד בעיקר למשחקים ולאינטרנט.. בניתי כבר מפרט למחשב שאני די סגור.... לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 Box קרור למעבד - Thermaltake Max Orb הרד דיסק - 500GB WD 16MB SATA 7200RPM זכרון - Corsair DDR2 (2x2048)4GB Kit 800MHz CL4 כולל גוף קירור כרטיס מסך - Gigabyte דגם ATI Radeon HD4850 512MB צורב DVD - X20 Asus DRW2014L1T x2 מסך 22" - W2252TQ-LG ו.. זהו.. זה המפרט מוכן.. אשמח להמלצות לשדרוג... לא בעלות גבוהה במיוחד.. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי מארז(שיהיה יפה אם כל מיני לדים וכאלה) וספק שיחזיק את הכל... המחשב לא מיועד לOC אבל נניח כן כאופציה לעתיד... בנוסף אופציה של עוד כרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אניי מחפש נייד בו הניידות חשובה מהביצועים. הדרישות המקסימליות הם יכולות מולטיטסקינג בסיסיות שאני מניח שרוב המחשבים של היום מספקים. משחקים וגרפיקה פחות חשובים, אבל אשמח אם אוכל לקבל מפרט אחד עם כרטיס גרפי שמתאים למשחקי השנה שעברה. אם יש מחשב טוב שדרושה בשבילו חריגה בתקציב, אשמח לשמוע. ממה שאני יודע עד כה ראיתי שבפורום הומלצו בטווח מחירים הזה דגמי ה-t61 של לנובו,ורציתי לדעת האם יש משהו קל יותר במסגרת התקציב. כמו כן ראיתי את את דגמי toshiba u305 שהם קלים יותר ונראים אופציה לא רעה. ראיתי גם sony vaio נחמדים, האם ניתן לקבל עליהם אחריות בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן אנשים , ראיתי את המפרט פה של אחד הגולשים ורציתי חוות דעת ואפשרויות שיפור : אז ככה התקציב הוא 6000 כולל מסך 17 אינץ (לא זקוק ליותר) הייתי רוצה לשנות את הכרטיס מסך ל8800 ואולי מארז יותר איכותי שיהיה הכי שקט שאפשר. כמו כן להוסיף מסך טוב למפרט . תודה ! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 ¤195 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024V כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤733 http://skypc.…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים, לא כתבתי פה המון זמן!! מקווה שתוכלו לעזור לי אח שלי מחפש מחשב.. עד 2000 שקל גג (מחיר ללא מסך, מקלדת וכל הדברים האחרים..) וראית מפשט שנראה לי טוב מאוד באתר בשביל 2000! כל המפרט אזה נראה לי מעולה בשבילו, אבל איפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנקוב?? אני לא כל כך מעודכן בחוקי הפורום, אבל לפי ידיעתי אסור לכתוב שמות של חנויות, אז אם למישהו יש הצעה שלחו בפרטי.. ובכלל תגידו מה דעתכם חברים! או אפילו תכתבו לי מפרט חדש שאתם חשבתם עליו! תודה רבה! מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty 300 לוח אם Socket 754 nForce430 NVIDIA 6150 OB - Albatron KM51PV - HDTV OUT- 3Y Warranty 360 זיכרון פנימי DDR-1 - 1024mb PC32…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני בונה מארז להורים. שימושים: אופיס, אינטרנט, קצת תמונות, אולי קצת מוזיקה. בלי משחקים ובלי סרטים, בסיסי, אבל עדיין שירוץ חזק וטוב ומהר. חשוב מאוד שיהיה מארז יפה, ושהמחשב יהיה שקט, ושיריץ כל דבר בקלות כאמור. מערכת הפעלה אני עדיין לא יודע אם ויסטה או XP, אני מניח ויסטה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד לעבודה עם תוכנות עיצוב לטובת שרטוטים והדמיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? היעד 8000. אם זה לא באמת נדרש, אז אשמח לשלם פחות. לחלופין, אם זה לא מספיק, אז מעדיף לחרוג מהתקציב בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מתאים לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב לטובת תוכנות של עיצוב פנים. תוכנות כמו 3dmax, Lumion, Sketchup, V-ray,Rhino, Autocad. (לדעתי התוכנה הכבדה ביותר היא Lumion) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב ב…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לוח אם LanParty מעבד Athlon 64 X2 Boxed 4200+ (0.09) Dual Core, S939, 2.2GHz, 512kB, 2000MHz HyperTransport זכרון 1024MB HyperX, CL2 400MHz DDR, 184-pin DIMM דיסק קשיח 250 GB, Barracuda 7200.8, 3.5", ATA/100, 8MB, 7200RPM וכרטיס מסך GEFORCE 7900GT 256MB PCI-E כמה בערך זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דרוש מפרט ב-2000 ש"ח פלוס מינוס למשחקים בלבד ללא ציוד היקיפי. התקציב אמנם נמוך אך אמור להספיק כיוון שהמשחקים שאני מעוניין להריץ לא כבדים ,תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב-4000 לא כולל הארד דיסק... תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-