עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ATH' 4600X2 AM2 AMD COMPUCASE 6A19 BLACK 300W LG H30N SATA DVDX18 BLACK HITACHI 160GB 8MB SATA2 MSI AM2 K9AGM2-FIH X1250 AMD KINGSTON 1GB X 2 DDR2 667MHZ

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  2. התקציב המקסימלי 4000 שקל חשוב שהמחשב יחזיק מעמד לכמה שיותר שנים מטרות שימוש המחשב: תכנות, קצת גרפיקה, סרטים (למסך HD), משחקים לא מטורפים (NFL08, CIV4, RA2) ואינטרנט. אפליקציות: VISUAL STUDIO, ECLIPSE, FIREFOX חשוב שירוצו מהר - מדי פעם גם משתמש בפוטושופ . ציוד הקפי: צריך מקלדת USB, כל השאר יש חשוב שיהיה שקט לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by YarYar,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 + http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp + משלוח = 1150 שקל. זה מה שאני כנראה אקנה. כדאי את זה או שיש למישהו משהו יותר טוב להציע? עדיף שיהיה מחנות אחת. הזיכרון יעבוד טוב בדואל צ'אנל ביחד עם מה שיש לי? יש לי כזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=4326 (מבחינת המפרט הם אותו דבר.) עם השידרוג אני מקווה לשרוד עד 2008 ואז לקנות מחשב חדש. כדאי? הצעות לשיפור? משהו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by silvermoon,

טוב לחזור!!! ישר ולעניין: אז ככה יש לי תקציב של 8K ואני מתלבט בין קניית מחשב נייד לבין קנית מחשב נייח. כאשר אני רוצה מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו ומשחקים כבדים ,ברור לי שמחשב נייח ייעלה על הביצועים של מחשב ניייד מכל הבחינות. למרות זאת רציתי לשאול האם אני יכול לקנות מחשב נייד בתקציב הנ"ל שיכול לעמוד בדרישות שלי?(כלומר עריכת וידאו ומשחקים) והאם יש לכם איזה שהם המלצות לדגם מסויים(כרטיס העריכה הוא חיצוני כמובן). נ.ב אני מיחס משקל גדול ליתרון הנידות אבל לביצועים יותר. תודה מראש על כל תגובה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by zxcvbnm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by איציק סימן טוב,

שלום.אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבי דל. Inspiron 3593 לבין Vostro 3591. המפרטים זהים והמחירים די דומים.מישהו מכיר ויכול לייעץ מי מביניהם עדיף ? תודה.

9. Started by nir.c,

שלום, אבקש הערות, הארות והמלצות למפרט הבא - עוד שאלות למטה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולפעמים משחקים - ללא OC! - אין צורך בשאר ההיקפיים (מסך, עכבר וכו). דגש על אמינות ושקט (דציבלים נמוכים מאוד ממארז, ספק וכו) - מארז - Antec SONATA - מחיר - 625שח מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb - מחיר - 1270שח לוח - GIGABYTE GA-945P-S3 - מחיר - 685שח זיכרון - Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 * 2 - מחיר ליחידה 670שח - מחיר - 1340שח דיסק - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII - מחיר 485 שח כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E - מחיר 580שח צורב - LG GSA-H10 DVDRW BLACK - מחיר 225 שח סה"כ 5210שח שאלות נוספות - 1. האם כדאי להוסיף מאוורר נוסף לזה שיש במארז (1 של 120mm) 2. האם הכרטיס מס…

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  11. כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by Naor80,

יש לי נייד של siemnens fujitsu פירמטתי אותו והתקנתי לו XP התקנתי את כל הדריברים שקיבלתי בדיסק עם הנייד ועדיין יש לי דרייבר אחד לא מותקן במנהל ההתקנים כתוב לי unknown אני כמעט בטוח שזה הבלוטוס כי הבלוטוס לא מותקן שאני מתקין את הבלוטוס הוא מבקש ממני לחבר אותו (הבלוטוס פנימי) ולא נותן לי להמשיך בהתקנה השאלה שלי היא איך מתקינים את הבלוטוס ואם זה ההתקן שלא מותקן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מחפש מחשב עם מסך מט בהבחנה גבוהה יחסית (900*1440), כ. מסך יכול להיות בסיסי ביותר (X4500MHD), זיכרון עילי 3 ג'יגה ויותר, יציאת eSATA, יציאת HDMI (או DP) וקורא כרטיסים (אופציונאלי). אני בספק אם יש מחשב שעונה על דרישותי (אפילו צרכני), אבל אם תמצאו אשרי המאמין!

14. Started by emedic,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (משחקים, סרטים, אופיס וכו) הסכום הוא 3000-4000 שקל גמיש לגבי גודל המסך, שיתאים לשימושים שציינתי. אני צריך כרטיס מסך טוב (עבור המשחקים) תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. הרכבתי את המפרט הזה על פי רוב ההמלצות שנתנו בו בפורום, הקירור הוא לאקסטרה אין שום כוונה לOC האם קיים לוח אם שיש בו BLUETOUTH או WIFI מובנה? חשוב מאוד להוריי שהמחשב יהיה כמה שיותר בלי חוטים ( הם מתעקשים על נייד ) יש רעיונות לזה? תודה לעוזרים שאלה נוספת היא האם מומלץ לקנות לוח אם עם שתי כניסות של כרטיסי מסך כדאי לאפשר שדרוג עתידי זול יותר? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2G…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by חן מ,

ערב טוב כאמור,השתמשתי בתוכנת הגיבוי המובנית שקיבלתי עם המחשב,ויצרתי לעצמי שני דיסקים לגיבוי המחשב במקרה הצורך במקרה הצורך,איך אני מעלה את הגיבוי שיצרתי את שני הדיסקים על מנת להוציא את בעצם את המשחב מגיבוי ולהביא לפעולתו התקינה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by ishaymosco@gmail.com,

באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by davenos,

Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz מעבד 2GB Dual-Channel DDR2 RAM - 2DIMMs 512MB NVIDIA® GeForce® 8600M GS כרטיס מסך 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display 320GB SATA 5400RPM Hard Drive (2x160GB) הארד דיסק LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer support כונן ???? משתלם זה מחול עם אחריות לשנה אפשרות להוסיף 2GB ב 100$ ועם ויסטה שאני בכלל לא רוצה ... אפשר להתקין עליו XP?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב שהשימוש שלו הוא כללי ובעיקר למשחקים כמו GTA IV אז הלכתי עם המפרט המוכן שאני יציג לכם למטה לחנות וקילבתי הצעת מחיר שעומד על סך 2900 ורציתי לדעת אם המחיר נראה זול מידי או משהו שלא תהיה איזה קומבינה חוץ מזה אני אמשח למעט עזרה וייעוץ לגבי מארז מספר מאווררים דרוש והאם ספק הכוח מתאים . תודה מראש לכל העוזרים . המפרט הוא : INTEL CORE2DUE E8400 מעבד ECS P43 CHIPSET INTEL לוח-אם TEAM 4096 MB DDR2 800MHZ זיכרון וירטואלי 320 GB SATA2 7200 RPM קשיח שולחני ICE WING 3 נחושת קירור למעבד GEFORCE 9800 GTX+ 512MB DDR3 כרטיס מסך 1GBE כרטיס רשת 7.1 כרטיס קול 500w ספק כוח עכשיו אני מבקש מהעוזרים להתייחס למה ששאלתי ולא סתם לזרוק מידע באוויר בנוסף ר…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים , סרטים , אופיס ,שירים וכו' רציתי לדעת אם כדאי לקנות מחשב מבוסס מעבד ‏Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz או מעבד של אינטל יש לי מסך סמסונג "23

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by sagi.gilboa,

שלום יש לי מחשב סוני viao vpc-sa2 שהבאתי מחו"ל וכמובן שישפאר לא מוכנים לעזור (יש לי הרבה טענות אליהם ) , למחשב יש אפשרות ל3G אך הוא מחפש להתחבר הגדות לרשתות אמריקאיות , זה לינק למוצר -http://www.bhphotovideo.com/c/product/785477-REG/Sony_VPCSA25GX_BI_VAIO_SA2_VPCSA25GX_BI_13_3.html איך אני יכול להגדיר אותו שיתחבר גם לסים ישראלי ?? בברכה שגיא

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by SkyCity,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤930 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 PIONEER DVR-212BK SATA ¤179 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/produ…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.