עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי אפשרות לקנות את המחשב הבא ב2700 ש"ח. המחשב בן חצי שנה ונמצא עדיים באחריות: Gigabyte K8N-SLI Athlon64 3200+ 939 Venice Core PowerColor x800gt 1 Gig mem Twinmos 2.5 250 GB HD Hec compucase 6A19 Midi Tower Lite-on DVD-R האם זה שווה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על המפרט המחשב מיועד לשימוש בייתי אוטוכאד,פוטושופ,סרטים,מוזיקה,אינטרנט מעבד Intel E7300 corer 2.66g 3mb 65w 900mhz לוח אם Gigabyte GA-G32m-S2L זיכרון 4gb 800 mhz דיסק קשיח 500GB Seagate כרטיס מסך Axel 9400GT 512mb כרטיס קול 5.1 chanel HD צורב Samsung x20 ספק כוח Ez cool 400w מארז Ez cool k110c תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by barmik0,

כאשר אני צריך לבחור בין דיסק של WD או של SEAGATE , שניהם בנפח זהה, 7200RPM, SATA2, 16MB CASH, האם יש הבדלים ביניהם מבחינת רעש, והכי חשוב - אמינות? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by rony77,

אז ככה צריך מפרט למחשב שיהיה בחנות ויהיה מיועד לאינטרנט ושימושים בסיסיים אבל שיעבוד בצורה נורמלית ולא יקח למחשב שעה לעשות כל פעולה. צריך לכלול הכל זאת אומרת גם מסך וציוד היקפי צורב מקלדת עכבר אם אפשר גם רמקולים אפילו רמקולים של 50 שקל העיקר שיצא סאונד כלשהו ולסיום רוצה גם שיהיה כרטיס מסך נפרד ולא אחד שכלול בלוח למקרה שאולי אני ארצה לשים לי איזה משחק שם כמובן לא מתכנן לשחק שם קרייסיס אז משהו בסיסי יספיק

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. השימושים יהיו בעיקר HTPC, תכנות (לשם כך 8GB זכרון) וגלישה. הרכבתי מפרט, הרשום למטה. רציתי לבקש: 1. חוות דעת כללית על המפרט. התקציב הוא בסביבות 3.5K (עם אפשרות לתוספת) ללא דיסקים, מע' הפעלה או ציוד היקפי. 2. התייחסות ספציפית לנושא הקירור/הולכת חום. הספק מגיע ללא מאורר, והמאורר היחיד הוא של המעבד. האם זה מספיק, או שצריך משהו נוסף לאוורור המחשב? אם כן, איזה סוג מוצר, ואיפה הוא נכנס במארז? המפרט הוא על בסיס המוצע ב http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135005&section=293, ושם אין קירור נוסף, אבל אני לא יודע איזה תפקיד משחק המאוורר בספק. 3. התייחסות ל USB3. לוח האם תומך ב USB3, אבל על המארז כתוב יציאות USB2. האם המארז באמת מכיל יציאות,…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. קודם כל, אני לא מבין יותר מדי, אז באתי לבקש עזרה :-\ הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש, והיום סוף סוף היה לי זמן לחפש חלקים... לא ידעתי מה לעשות עם המאיץ גרפי, וגם אני לא יודע ממש מה ההבדל בין Midi Tower לבין Tower. בעיקרון המטרה של המחשב זה משחקים כבדים [לא יותר מדי] ומולטי טסטינג. בינתיים זה מה שיש לי מכמה חנויות שמצאתי בזאפ: לוח אם של gigabyte - GAEP35CDS3R בקשר למעבד, צריך להחליט אם Q6600 או Q9550, נראה בסוף [אלא אם יש למישהו הצעה] דיסק קשיח WD3500AAKS ראם Kingston KVR800D2N5 2G שכאלו אני אקח 2 אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי מסך 20 אינטש של סמסונג אשמח לעזרה והצעות ותודה מראש לא נתתי תקציב בגלל שאני לא יודע מה מהחיר של מאיץ גרפי טוב, מארז וספק... אני חו…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by Lior4543,

שלום, אני צריך את העזרה שלכם בזיהוי מחשב נייד, הדבר היחיד שאני יודע שהוא HP.. מצטער על האיכות הגרועה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. 1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …

11. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום לכולם ושנה טובה, יש לי שאלה. קיבלתי מחבר לוח אם במתנה, מדובר בלוח אם לא מהדור הכי חדש, אבל הלוח עצמו חדש לגמרי, סגור, כל החלקים עדיין בניילון המקורי וכו'. תכננתי ללא קשר לרכוש מחשב חדש אך המצאו של לוח אם בידי משנה את התוכניות שלי. אני רוצה לנסות לנצל את לוח האם שבידי כדי לחסוך כסף, ורציתי עיצה בקשר למפרט המחשב. אז ראשית, לוח האם שבידי הוא של MSI מדגם: PM8M2-V, ולפי מה שרשום עליו ומה שרשום באתר הוא תומך בערכת השבבים LGA 775 של אינטל ובמעבדי פנטיום 4. הוא לא תומך בפנטיום D וברור שלא בקונרו. המעבדים הכי חדשים שנתמכים על ידי לוח האם הם פנטיום 4 מסדרה 6 ( 630-670 ) עם FSB 800, זיכרון מטמון 2 מגה ותמיכה ב - 64 ביט. כמו כן לוח האם תומך בזכרונות DDR בלבד ולא DDR2. המחש…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  13. לנובו מודיעה שיש תקלה מערכתית בחלק מהסוללות של THINKPAD http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67765 מתנצל מראש אם זה פורסם פה

14. הנה המפרט שלי תגידו מה דעתכם חברה: Intel Core 2 Due E6400 2.13GHz 2MB Box Asus P5W DH Deluxe / Asus P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHz Dual Channel 4-4-4-12 Western Digital 250GB 7200 RPM 16MB S-ATA II Gigabyte GeForce 6600GT 256MB PCI-Express RaidMAx Scorpio Silver 400W האם יש לכם מפרט טוב יותר להציע לי? מה בקשר לכרטיס מסך? אני יוכל גם להתפשר על 160GB דרך אגב.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Nirer,

אני מחפש מחשב נייד, עבודה בלבד! אינ עובד הרבה עם מצגות, מסמכים, PDF וכו'.. אני עובד המון על המחשב ואני רוצה שהוא יהיה מהיר מאוד. שיהיה מקום למסמכים שלי. הכי חשוב לי שיהיה מהיר ומאוד נוח לעבודה. התקציב המקסימלי: 2000 ש"ח (בלי חריגה) חברה מועדפת: LENOVO או DELL (אפשר משהו אחר) עריכה: סליחה, התבלבלתי אני התכוונתי 2000 בחו"ל.. פה בארץ זה יהיה בסדר למקסימום 3700...

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - 3K עם חריגה אפשרית - אפשרות לרכישת מסך מחוץ לקציב הנ"ל 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות - עריכה גרפית - רשת מהירה , קולנוע ביתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מעניין - קירור חשוב - שקט רצוי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - כן , די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? - לא 11. במפרט למשחקים…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by iyehuda,

יש לי מחשב נייד של אסוס על הג'ק של האוזניות יש גם ציור של מיקרופון האם זה אומר שהג'ק משמש גם למיקרופון ? אם כן אז איך אני משתמש ב סקייפי עם אוזניות ומיקרופון ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by mongol,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר שלי. המפרט יהיה בעיקר למשחקים אבל לא כבדים מדי הוא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום, אני מחפש נייד (כמו שכתוב בכותרת) בשביל אינטרנט בעיקר ,תוכנות ולראות סרטים (שלפי מה שידוע לי עדיף מסך רחב נכון?) המשקל שלו לא כזה קריטי לי 2-3 קילו.. פשוט שירוץ טוב. מכיון שאני לא כזה מבין גדול אני אשמח אם תמליצו לי על כמה מחשבים ,איזה זיכרון עדיף וכו'. התקציב הוא עד 4K בלחץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. כמו שנכתב תקציב עד 3 ו4 אלף שקל . מחשב שיהיה בו יותר מ120 ג'יגה של כונן קשיח . מחשב שיהיה בו זיכרון יותר מ2 ג'יגה ווינדוס 7 חוקי בעברית מחשב עם כרטיס מסך חיצוני כולל יציאה DVI וטלווזייה . מחשב שיתמוך במשחקים של עוד שנתיים ככה .. מחשב חזק בקיצור . ואם אפשר להוריד קצת מחיר יהיה טוב . לא כולל מסך רמקולים עכבר ומקלדת .רק מארז נטו . זה בשביל ידידה . מישהו יכול להרכיב מפרט ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. היי מפרט שיכלול: 512MB צורב (DVD עדיף) מעבד מספיק חזק ל VISTA (כאשר אני אוסיף זכרון) מארז וספק לא ג'נרי דיסק 40 או 80 מספיק אם אפשר עד 1700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. אהלן. הרכבתי מפרט למישהו ורציתי לודא, קודם כל, אם כל החלקים תואמים. אני גם צריך את עזרתכם בשיפור (אם צריך). תנו הצעות לשיפורים שאפשר לעשות אבל שישאר בסביבות התקציב. למשל, אני לא בטוח לגבי כרטיס המסך וביחוד לא לגבי הלוח אם, אולי ישנן אלטרנטיבות שאומנם עולות טיפה יותר אך גם משתלמות יותר בסופו של דבר. אולי גם לחלקים הנלוים יש לכם הצעות, בחרתי אותם באופן די סתמי. אם למישהו יש ניסיון עם רכיבים טובים, אשמח לשמוע : ). בקיצור, כל דעה תעזור... הנה המפרט: o 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 660.00 ¤ 1 660 ¤ 1 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard 344.00 ¤ 1 344 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 520.00 ¤ 1 520 ¤ 4 7832 Foxconn TLA397SB USB Front Tr…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by Godlike2k,

מפרט למשחקים כמו Half Life 2. Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI PQI DDR 667MHZ 2048MB(1024x2) Sapphire Raedon X1950PRO 512MB PCIE (נקנה מ EBAY). המארז זה חבילה שבאה עם מקלדת + עכבר של Microsoft + ספק 500W ג'נרי (אבל יש לי כבר ספק טוב). סך הכל 2,800 ש"ח (כל חלק נקנה בנפרד). סך הכל לקח לי חודש וחצי לחסוך לכל =]

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב 4 וחיצ שנים אבל אני משפר חלקים לאט לאט. תראו יש לי סכום נכבד של 800 שקל ללא חריגה! ושי לי ככה: כרטיס מסך ATI Radeon X550 256Mb (הוא נדפק) זיכרון 4X512Mb ז"א 2 ג'יגה 1 ג'יגה קניתי לא מזמן מעבד AMD Athlon X64 2000MHz 3200+ לוח אם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 PCI X 16 ספק כוח Tzag Elita 500 Wat עכשיו כרטיס מסך אני בטוח חייב להחליף לא משנה מה אני לא יכול לשחק במשחיקם בשקט. וחשבתי על להחליף מעבד? הלוח אם שלי תומך בזה: Socket 939 supports AMD Athlon64 X2/ 64 FX/ 64 אז מה לעשות?! להחליף כרטיס מסך ב800 שקל למשהו טוב? לקנות גם מעבד? אינ לא יודע אם הוא טוב היום או לא? לוח אם אני בטוח שהוא נחמד ביותר הספק מספיק לי הזיכרון לדעתי גם הכרטיס מסך מריץ כל משחק שאינ רק רוצה …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אהלן, חבר שלי מחפש מחשב חדש, הוא עוסק ב- Autocad ותוכנות תלת-מימדיות נוספות כמו V-ray. הוא חשב על המפרט הבא : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Thermaltake Silent 1156 CLP0552 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים