עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tal.,

שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה ‏Lenovo IdeaPad G570 M5144IV‎ שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. LENOVO של IBM (אלא אם כן מישהו מוכן להמליץ מניסיונו האישי על DELL). אם אפשר אז מסדרת הTHINKPAD טווח מחירים 3500-3700 ש"ח. מסך 15-14'' מעבד טובה - לפחות 2000 מהירות. האם קריטי לקחת DUAL 2 CORE ולא 2 CORE או משהו כזה? סוללה לפחות שעתיים וחצי פד נגיעה לאצבע לעכבר (המלבני הזה) מהיר יחסית (לפחות 2GB), נפח בינוני פלוס (לפחות 150GB) כרטיס גרפי וביצועים לקצת מולטימדיה (לא מובהק במיוחד לזה, אבל שלא יבאס). צריך חיצוני או מובנה מספיק? WIFI מעולה. כונן/צורב DVD המחשב יהיה בעיקר בבית אבל גם להתניידות בחוץ תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by kingscorpion,

אני רוצה לקנות ב3500 כרטיס מסך לוח אם זיכרון הארד דיסק ומעבד ותעזרו לי מאוד.....תודה רבה..

4. Started by Jahid,

אהלן, המחשב שלי ממש ישן ואני כבר הרבה זמן סוחב איתו בגלל שאני חייל כרגע מאז שיצא GTA IV אני מת לשחק בו אז אם אפשר שתעזרו לי להרכיב מפרט של מחשב עד 2000 - 2500 שקל שלא כולל כרטיס מסך, העניין הוא שבעוד כחודשיים חבר שלי טס לסין והוא יוכל לקנות לי כרטיס מסך 4870 או בסגנון בזול יותר. זה המפרט שאני חשבתי לקנות (את הרכיבים הרכבתי מאתר החנות KSP) מעבד: Phenom Quad-Core 9550 ב-635 ש"ח מאוורר למעבד: Alpine 7 ב-55 ש"ח לוח אם: Asus M4A78 Pro ב-470 ש"ח, אני בחרתי בו כדי שאוכל לשחק לפחות במשחקים עד שאקבל את כרטיס המסך המיוחל זיכרון: 2GB Kingston 800 MHz ב-142 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 500GB ב-265 ש"ח מארז: Hec Compucase 6C60 ב-185 ש"ח ספק: Golden Tiger 550W ב-185 ש"ח ה…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by haim1440,

שלום אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים הכי כבדים ולסרטים... אני מתלבט בין amd ל intel.... ועוד שאלה איזה חנות אתם ממליצים לקנות? תודה לכל מי שעוזר.[br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 23:42:26 מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 535 535 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 215 430 כרטיסי מסך‏ eVGA כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1 1670 1670 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 310 310 צורבים‏ Pioneer כמו…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

אני צריך עזרה בקניית מחשב בתקציב של 6350 שקל ללא מסך המחשב שצריך להיות מיועד בעיקרון למשחקים

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by roeyel,

מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא קריטי…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. אני צריך לקנות מחשב לעסק שלי.. המפרט אמור לכלול תדברים הבאים הכסף שיש לי להשקיע הוא 4 אלף שקל מסך 19 מארז+מעבד+לוח עםם כל הציפ+זיכרונות+הרדיסק+כ.מסך +צורב דיוידי מקלדת ועכבר אלחוטיים+רמקולים פשוטים מדפסת+פקס צבעוניים (לא מכשיר משולב עם כל מיני דברים צריך רק מדפסת+פקס) וזהו כיעקרון אם לא שחכתי משו רציונלי...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת של אנשים כאן לבנייה של מחשב. התקציב המקסימלי הוא 5000, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שקלים אבל אם יש משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן אני מוכן להגיע ל5000 שימוש המחשב יהיה לגיימינג בעיקר, כל סוגי המשחקים בעיקר Moba וshooters הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 כמובן שאני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על גרפיקה גבוהה. לא חייב ULTRA בהכל (עדיף^^) אבל לפחות HIGH עם FPS גבוהה יציב. השוואות מחירים בין חנויות בנתניה יהיו אחלה תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

14. שלום וחג שמח : אממ .. אני חייב את העזרה שלכם בהחלטה על איזה מפרט / מחשב ללכת .. את האמת, אני כבר לא יודע מה להחליט, אם לקחת Intel רגיל או Intel Celeron או בכלל ללכת על AMD, אני חייב שתסבירו לי ממש בקצרה ולעניין מה באמת ההבדלים בניהם והאם זה באמת משמעותי מבחינת העבודה במחשב. אין ממש שימוש ספציפי למחשב, הוא ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, Office וכד'...), משחקים (לא משחקים כבדים כמו Doom3, HL2 וכד'...), קולנוע ביתי (קידוד סרטים בעיקר - מדיי פעם לא משהו רציני / קבוע). * אין צורך בציוד היקפי, כגון ; עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. הנה הצעה שקיבלתי ממישהו שאני מכיר : Pentium 4 3.0 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB Cache- מעבד P4 P800SX (i848) SB, SATA, Lan- לוח אם 512MB A-DATA DDR 500 -…

• 73 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by reggie,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים הבסיסיים יחסית (אני חייל שחוזר הביתה פעם בשבועיים/שלושה - אז אין זמן להתעסק עם המחשב הרבה) מה שכן חשוב לי במחשב : - מחשב מהיר שיוכל להפעיל מס' תוכנות בו זמנית, כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווינאמפ, לגלוש באינטרנט דרך הפיירפוקס, לדבר במסנג'ר ושברקע האנטי וירוס קספרסקי יפעל. כל זה בלי שהמחשב יקרטע ויתקע כל שניה, אלא יעבוד עדיין חלק ומהר. - נפח, שיהיה בו לפחות 200 ג'יגה לשטויות. - שמשחקים בסיסיים+ יפעלו לי בצורה טובה וחלקה, כשאני אומר משחקים בסיסיים אני מתכוון לפיפא 2009/NBA 2009/FOOTBALL MANAGER 2009 בקיצור משחקים שהם באמת לא דורשים את הכרטיס מסך הכי חדש ומפלצתי בשוק. ודבר אחרון, אני צריך שזה יבוא עם מסך של 19 אינץ' מישהו י…

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. אהלן, אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך וכל שאר החומרה במחשב אז אני רוצה להתייעץ פה. יש לי עכשיו מחשב מאד מאד חלש ואני רוצה לשדרג ולהביא מחשב חדש עד 4 אלף שקל שיוכל להריץ את המשחקים של היום עלHigh לא צריך יותר מזה ב60 Fps. הבנתי כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך Gtx 1070 נכון? יכנס לי פה בטווח מחירים עם כל השאר הדברים שצריך? ומסך בנפרד עד 2000 שקל התקציב. אפשרי לבנות משהו כזה?

17. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by ilannh,

שלום לכולם אז ככה דבר ראשון אני גר בקליפורניה נתחיל בתקציב אני חושב שגג אני מוכן להוציא 1300$ קראתי קצת מאמרים ונראה לי שאני אלך על dell או HP מה שאני לא מצליח להבין זה דברים כמו איזה מהירות כדי לקנות וכו אני בעיקר אשתמש בו ללימודים - לכתוב עבודות וכו גלישה נוחה ומהירה באינטרנט. אפשרות צפייה באיכות טובה בסרטים אני די סגור על מסך 15.4, 14 נראה לי קטן מדי בקשר למשחקים לא נראה לי שאני אשחק בו יותר מדי אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לשחק משחקים ולא חייב להיות באיכות גרפיקה מעולה בטריה אין לי מושג מה זה אומר 6 cell וכו אני יודע שאני אשמח לבטריה הכי ארוכה חיים שיש אבל שלא תבלות מהמחשב. אה וכמובן אפשרות שמיעה מוזיקה באיכות טובה נכנסתי לאתר של דל וHP והיו שם שני מחשבים שנראו לי מספ…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by nirzx,

תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

21. Started by EliranC,

שלום אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לעריכת מסמכים ואינטרנט אבל גם שיתאים לי למשחק דיאבלו 3 שיריץ אותו חלק, אני מעוניין במחשב עם מסך בגודל 17 אינץ לפחות עדיפות לצבע לבן ... אגב יותר משתלם להביא מחשב מהאיביי או לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. יש שתי אופציות: רוב החברות שבדקתי: IBM DELL וכו' מציעים מחשב נייד בסיסי ב 4000 ש"ח (סלרון 1.4 ו 256MB זיכרון) האופציה השנייה היא מעבד דותן 1.6 בטכנולוגית סנטרינו עם 256MB זיכרון ב 5500. היות שהמחשב ישמש בעיקר (אם לא תמיד) ליישומי אינטרנט בלבד, האם מחשב סלרון מספיק? כלומר האם אני אחווה גלישה באינטרנט ברמה טובה (ללא תקיעות וכו') ובקיצור שלצורך אינטרנט ואופיס המחשב יגיב כמו שצריך. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by Snir Weitzman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by MorphX,

שלום , אני מחפש מחשב נייד באיזור ה 6 אלף גמיש ל 6.5 , אני רוצה במחשב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים בצורה טובה ועבודות גרפיקה. כמובן שחשוב גם מהירות המחשב , מסך מספיק 15.4 אינץ' המחשב שהכי בלט לי הוא ה msi gx600 extream בחו"ל ראיתי שקיבל ביקורות לא רעות בכלל אבל כאן קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא מאייבורי, לי לא מפריע הספק. אשמח לקבל עצה עניינית , תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.