עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים דגם ראשון Acer מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400 יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא: 5810T Acer בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם יאללה תנקס מחכה לעצות...

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום לכולם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד של חברת dell אז רציתי לשאול אם המחשבים שנתתי לה הם טובים, היא בקשה ממני לבחור לה את המחשב הכי טוב של החברה בסביבות ה4500 שקלים. היא רוצה רק מחשב נייד של dell והשימוש שלה במחשב הוא לעבודות ולאינטרנט ואולי גם למעט משחקים והיא רוצה שהוא יהיה טוב גם בעוד שלוש או ארבע שנים. אלו המחשבים מה אתם אומרים? והאם יש מחשבים יותר טובים של חברת dell באותו הסכום או בפחות? תודה. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=3335 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16160

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. חברה אני ממש צריך תעזרה שלכם... אנלא יודע איזה מחשב נייד בדיוק לקנות... ראיתי מספר מחשבים בודדים בטווח מחירים שרשמתי בכותרת (LG אחד ועוד אחד של Toshiba).... בגלל שאנלא מבין בניידים הרבה אז אני צריך את העזרה שלכם למצוא את המחשב הנייד הטוב ביותר במחיר שנתתי... מספר נקודות חשובות לי בנייד: *זיכרון גדול של לפחות גיגה אחד (ולא פחות מ 667MHz) *דיסק קשיח גדול של 160 גיגה ומעלה *ביצועים טובים מבחינת גרפיקה *אמינות של המחשב על כל חלקיו *שירות טוב :s05: חברה לא חייייבב אם אתם לא יכולים (כי התקציב דיי מצומצם) למצוא דווקא על פי הדרישות... פשוט שיהיה מחשב מהיר בעל ביצועים טובים בתקציב של 8000-8500 שקלים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בערך ב-6500 ש"ח. אני לא מריץ משחקים אלא רק ישומים משרדיים ואינטרנט, אבל אני רוצה שהוא יהיה מהיר וחזק. חשוב לי מאוד שיהיה מותקן עליו WIN XP PRO. מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9723 האם המעבד דותן הזה הוא טוב?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

8. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. שלום. זאת ההודעה הראשונה שלי כאן בקהילה, נרשמתי במיוחד ואני מקווה להישאר . שמי עמית ואני עובד בתחום האינטרנט כך שמחשב זה חלק גדול מהחיים שלי, עד לפני שבועיים היה לי מחשב acer aspire 5270 במשך שנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה חוץ מבעיית חום רצינית שהייתה לו, בכל מקרה הוא היה מחשב מאוד חזק עד שלפתע שבק חיים. נתקלתי במודעה בנוגע למחשב asus 1101ha לפני כשבוע ורכשתי אותו ב2700 מאז לא הפסיקו הבעיות וכבר הספקי להחליף לי אותו לאחד חדש. לא ידעתי שהמחשב חלש בצורה מחרידה כי למרות שאני עובד בתחום האינטרנט אין לי כל כך מושג בחומרה, לא הצלחתי לטעון מספר תוכנות הכרחיות לעבודה שלי ואפילו בגלישה באינטרנט הוא קצת חורק. החלטתי למסור את המחשב לחברה שלי ולרכוש לי מחשב חדש. הדרישות שלי הם מא…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D‎ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. ציטוט של חבר: "אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, יש לי סכום של 5000 שקל רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי למצוא אחד טוב אני מחפש במיוחד מעבד וכרטיס זיכרון ושכרטיס מסך יהיה סבבה לא נפילה של ממש... תנו לי הצעות מאיפה לי לקנות מה ואיך, תודה רבה לעוזרים. חג שמח ושבוע טובב " ותודה לעוזרים מראש!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שימוש כללי גבוה קצת משחקיםבקטנה פה ושם וצפייה בסרטים ושיפעל חלק ומהר ככל האפשר רצוי כרטיס מסך וזיכון מינימום של 2GB גודל מסך בין 14-15.4 ולא אכפת לי שלא תיהיה מערכת הפעלה מותקנת תקציב עד 5000 ש"ח(אם יש סיבה מוצדקת אז מוכן להוסיף עוד קצת) ראיתי הרבה מחשבים של MSI וGIGABYTE עם מפרטים ממש מרשימים ומחיר טוב אבל כל מי ששאלתי ענה לי את אותה התשובה "לא ידעתי שהם מייצרים מחשבים ניידים" חחח אז אם למישהו יש חוות דעת טובה על המחשבים שלהם תודה על העזרה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. שלום רב, ברצוני מחשב נייד אשר יהיה מיועד ברובו למשחקים המשחקים שאני מעוניין בהם הם בסיגנון World of warcraft (בעיקר) ולא משחקים עם דרישות מטורפות אלא מחשב סביר ולא חייב שיריץ למשל CRYSIS על דרישות SUPER HIGH אלא דרישות סבירות, לא ביצועים מטורפים אני מוכן להשקיע בין 3 ל-3.5 אלף צריך שלפחות יהיה 2G RAM זיכרון 667Mb מינימום מעבד Dual core 1.6ghz לסיכום אני רוצה מחשב טוב ואמין, אם אפשר עם אחריות של לפחות שנתיים, חברה אמינה ושהמחיר יהיה בין 3 ל-3.5 אלף

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. לא בהכרח למשחקים, מודה מראש על כל ההמלצות[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 13:24:11 כמו שהבנתי Gygabyte עכשיו הרבה יותר זולים למרות הביצועים הטובים, בהשוואה ל HP ו DELL

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by casper23,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by mDs,

ברצוני לקנות מחשב נייד ב4000-5300 אבל אין לי מושג במחשבים ניידים.. ישמח אם מישהו שמבין יעזור.. תודה רבה! המחשב לצורך סטודנט , לא לעריכת גרפיקה או וידיאו.. רק מחשב שיחזק הרבה זמן .. וחייב מסך גדול ואיכותי.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by htcizubv,

אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. * מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. תודה שבאתם. העניין הוא שאין לי הרבה כסף ואני צריך מחשב זול ונוח שאני יוכל להתחבר בו לאינטרנט ורצוי שיהיה בו צורב טוב ומסך אם אפשר אני מזכיר לכם-עד 2000 ש"ח.חוץ ממה שאמרתי גם רצוי כרטיס רשת עכבר לא חייב וגם מקלדת לא.רצוי שיהיה מחשב נוח ומהיר כמה שאפשר.תודיעו לי אם ידוע לכם על מחשב כזה או אם בכלל קיימים כאלה ותודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. צריך עזרה בקניית מחשב 1. התקציב עד 4800 2. מטרת המחשב: עבודות משרדיות +משחקים (fifa2008 nba gta3 NEEDFORSPEED וכו... משחקים ברמה הסבירה) ושיהיה ניתן לראות סרטים באיכות טובה 3.ציוד היקפי דרוש: מסך (19 אם אפשר במסגרת התקציב יותר גדול אז שיהיה), מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים טובים, 4.שיהיה DVD +צורב 5. שיהיה עיצוב נורמלי ושהמחשב לא יהיה רועש 6. צריך שהמחשב יגיע מורכב ושהוינדוז יותקן במעבדה צריך מחשב לעבודה טובה שאהיה מרוצה ממנו בתמורה למחיר דבר נוסף שמעתי על חנות בשם K.S.P עד כמה החנות אמינה (האם מקבלים בתמורה למש שמשלמים) אשמח אם תבנו לי מפרט (אם יש משהו שלא פירטטי במסגרת הרצון שלי למפרט מחשב אני אוסיף) נ.ב אם ממש צריך תוספת למחיר אפשר לחרוג עד 5000 בתודה מראש לכל העוני…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב עם חלקים די ישנים(amd 3.2). עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב ולהשאיר רק את המארז ספק ציוד הקפי והכרטיס מסך(x850xt) איזה מעבד לוח אם וזיכרונות אתם ממליצים? התקציב 2000-2500... זה מה שחשבתי בנתיים למרות שאני מעדיף זול יותר.. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5K Pro s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 720ש"ח זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 390 ש"ח תודה!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by eldadkd,

יש שני דגמים שהם בתקציב שלי ואני מתלבט מה לקנות: הראשון זה של לנובו c200 והשני זה שלmsi (איבורי) מישהו מכם קנה מחשב נייד מאיבורי ויכול להגיד לי מה האיכות שלו ואיך השירות שלהם??? (בעיקרון בניחים הם טובים אבל אין לי מושג איך הם בניידים) בגדול שני המחשבים עולים אותו דבר ועם מפרט זהה ה-msi מגיע עם 1GB דל זיכרון לעומת 512 בלנובו והוא גם מאובזר יותר יש לו מצלמה מובנת לוח מקשים רחב ושנתיים אחריות מצד שני יש את השם והאמינות של לנובו מה כדאי?!? קישור ללנובו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=514&scat=313&tcat= קישור לmsi (כולל השדרוג של המעבד והזיכרון): http://www.ivory.co.il/product.asp?product...amp;CatCode=132

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, אני טס חודש הבא לארה"ב ומעוניין לקנות מחשב נייד שם, אשמח להמלצות לפי הקריטריונים שהצבתי. אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה. מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף בגו…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.