עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by a_beilis,

מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך... תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Shickolinisys,

1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…

3. Started by bz_amir,

קיצור הכנתי מפרט אבל אני לא יודע איך מעלים לפה את התמונה.. הכנתי בערך ב5500 אבל אני צריך יותר לכיוון ה5000 ככה אני רוצה שיהיה בו מעבד 6300 זיכרון לפחות ג'יגה כרטיס מסך ראדון בסביבות ה1000-1300 ספק כוח לא יותר מידי יקר מארז הסמוראי דיסק קשיח 250 ג'יגה וצורב קומבו מסך הכי זול לא אכפת לי איזה מקלדת ועכבר אלחוטי ב250 ככה ולוח אם שיהיה בו כרטיס קול ואת כל האלה שהכל יעלה בסביבות ה5000-5500 ככה לא יותר מדי ובכיוון ה5000.. תודה רבה לעוזרים.

4. צריך מפרט לא מלא אלא רק הצעה לחלקים הבאים מעבד , לוח אם , זיכרונות 4G , ספק כוח , מסך , כרטיס מסך או שניים בהתאם ללוח, המסך והתקציב. דיסק קשיח WD500YS יש לו שני חברים שמחכים ל RAID5. אודה לכם על התשובות אני כבר איבדתי סבלנות וכוח לבנות את המפרט בעצמי אולי תצליחו טוב יותר להאיר את עיני. לגבי הלוח אם אני אעדיף לוח עם שני LAN מובנים בעלי יכולת TEAMING מובנית. צ'יפסט NVIDIA מדור 6 לא בא בחשבון דור 7 רק אם יש לו ביקורת טובה במידה ולא אז אינטל בלבד. (אני חשבתי בכיוון X38) ספק כוח עדיפות למודולארי למרות שזה מוציא את PCP מהמשוואה. (וממש חבל שכך) זיכרונות לא להסחף DDR2 800 לא יותר ולא פחות אם אפשר בעלי תיזמונים הדוקים יותר מהסטנדרט גם אם זה נופל על צריכת חשמל גבוהה יותר וגם רק בס…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by -DoRoN-,

שלום לכולם, מה נשמע? אני צריך הצעות מכם למפרטים בסכום של בין 7000-8000 ש"ח. אני מתכוון לקנות את המחשב בתחילת חודש אפריל אז אם אתם יודעים על חלקים שעתידים לצאת אתם יכולים להכניס גם רק תכתבו לי ליד בבקשה. אני צריך מחשב בשביל משחקים טובים וכבדים, וגם שיתאים למשחקים חזקים בעתיד. ציוד הקפי אני לא צריך בכלל ,יש לי מסך טוב והכל.. כרטיס מסך, אני מעדיף שלא יהייה של ATI כי אני משחק PES וזה תוקע לפעמים את המשחק, ואני חושב שהכרטיסים של G יותר טובים, אתם תגידו לי. חשוב לי שיהייה מארז יפה ויחודי, עם מאווררים טובים.. אני יודע שבתקציב הזה צריך לצאת מחשב ממש סוס, ואני מאוד רוצה שהוא יהייה כזה ויתאים גם לשנים הבאות. תודה רבה מראש, דורון.

6. Started by ChampTheDog,

1. מה התקציב?5000 בתשלומים 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים וoc 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ksp 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא, הכל בבית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז פשוט בלי מאווררים ושיט(כן אני יודע שצריך אות בשביל oc אני פשוא לא קונה עכשיו), שיהיה 1024mb זכרון תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני מחפש לקנות מחשב ב-5200 ש"ח כולל מסך +רמקולים סבירים+ מקלדת ועכבר טובים המחשב מיועד למשחקים לא ל-oc וכרטיס מסך מספיק טוב בשבילי זה ה-6600gt ואני גם מעדיף את ה- (amd s(939 תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by carmel134,

צריך מפרט התקציב 3000 שקל כולל מסך (17 אינץ לא דק LG) המחשב מעויד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Gal07,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מסתובב בהרבה פורומים... וכולם מתייבשים כשזה ממשיך להפגיז ;D ולכן עברתי לפה ... אני מבין יחסית הרבה בחומרה אפשר לומר הרבה מאוד אבל עדיין יש כאלה שמבינים יותר אני קונה מחשב בקרוב מאוד (שבועיים בערך) ואני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות... מקווה שתקבלו אותי יפה אז ככה... אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ התקציב הוא 5500 בערך (תזכרו שזה בלי מע"מ !) המפרט שאני חשבתי עליו מבוסס על AMD ב100%... והוא : Amd Athlon 64BIT 3200+ Venice s939 512KB L2 Cache DFI Lanparty UT nF4 SLI-D 2*512MB OCZ PC3200 Gold VX DC CL 2-2-2-8@400MHZ 3.2V + Heatspreader Seagate 160GB SATA 7200RPM 8MB Buffer NCQ Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case Leadtek 680…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  15. ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם ! אני צריך עזרה לבנות מפרט לחבר , הוא קיבל מהעבודה את ה-E4300 התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , המחשב בעיקר לישומי office ואינטרנט ואולי למשחקים פשוטים . כולל צורב די וי די תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום אני מחפש לפטופ ללימודי גרפיקה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אין לי מושג קלוש בניידים אז אשמח לקבל את עצת המומחים בפורום לגבי מפרט. תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by ת.ש,

אני צריך עזרה במפרט למחשב כולל מסך 19 למטרות אינטרנט ולימודים בתקציב של בין 2500-3000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב לאחותי הקטנה והתקציב שלי הוא 2500-2000 ש"ח. ללא ציוד היקפי. לעבודה משרדית, מוסיקה, סרטים, פוטושופ (וורד ICQ וכו'..) ומשחקים. דרוש 4GB זיכרון (800mhz) -למה? כי אני צריך את זה למחשב שלי. ואת ה3GB היותר חלשים שלי אתן לה. שיהיה מתאים לויסטה. תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. שלום המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כמו אוטוקאד (בעתיד אולי אוטוקאד 3D) וכו' התקציב מיועד גם למסך (לא כולל ציוד היקפי ) תודה בכל אופן.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aylon,

צריך עזרה במפרט למחשב ב 3000 שקל למחשקים ועבודות עם: לוח אם של amd מעבד 2.6 כרטיס מסך radeon וארד דיסק 40GB 8 buffer לא צריך מארז יפה משהו פשוט עם מערכת קירור לא צריך צורב עם סי די רום

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. אז ככה,אני והאחים שלי אספנו ביחד כסף ואנחנו רוצים לקנות מחשב ב-25,000 שקלים, אבל אנחנו לא יודעים ממה לתחיל. בבקשה תגישו לנו מפרטים ותדחסו בתוכם הכל: מארז FULL TOWER לוח-אם חזק ואמין מעבדים (רצוי quad או dual) הרבה ram עכבר מקלדת מסך שטוח כרטיס מסך high end כרטיס קול 5.1\7.1 CD-ROM, CDRW, VDROM, DVDRW ואם נשאר עוד כסף אז תוסיפו מערכת קירור-מים, הרבה מאוררים למארז. אם עדיין נשאר אז תוסיפו עוד דברים בשביל קירור ושיפור הביצועים. תודה רבה מראש!

• 40 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  25. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ללא הגבלת תקציב (הכל על חשבון העבודה) המחשב צריך גם ביצועי דיסק וגם עיבוד ב 3dstudio ולגבי איחסון אין צורך ביותר מ 800 גיגה כלומר כבר חשבתי על 2 דיסקים של 150 RAPTOR ב RAID ואחד של 500 לאיחסון לגבי כל השאר אני אשמח ליעוץ

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.