עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ehud101,

מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את המחיר?) 5) האם המארז הוא …

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב חדש ואודה לעזרתכם. תקציב עד 6500 שח באילת, עדיף לא לחרוג מהתקציב אך במידה ויש חריגה של 100-200 שח עדיין אשמח לשמוע. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג - VR, FPS, DRIVING SIMULATORS, צפיה בסרטי 4K אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמחשב יהיה שקט אין הגבלה או העדפה לגודל אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, עדיפות להרכבה בחנות אך גם לא חובה מעדיף לרכוש באילת בTMS או KSP למחשב יהיו מחוברים 3 מסכים מבחינת כרטיס מסך אני מעוניין לקנות את הRTX3070, המחירים ממש סבירים (יחסית) כרגע מבחינת מעבד אין לי בעיה ללכת עם AMD בשביל משהו טוב שיכנס בתקציב, המליצו לי על ryzen 3700x אשמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (microsoft flight simulator, cyberpunk) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid tower 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף לא לחרוג כי זה גם ככה מלא. 2. מה שימושי המחשב? תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא פאקטור. במידה בינונית. רק שלא יהיה מכונת כביסה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? משקל וגודל פיזי הם לא פאקטור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? משתמש בתפוצות של לינוקס, אז אפילו עדיף שיגיע בלי מערכת הפעלה כדי לא לשלם אקסטרה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאוזר תל אביב אבל נייד לאזור המ…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by אפרת הרוש,

שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב לצרכים שלי - בעיקר עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו. תקציב: עד 3,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אפשרי ב500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר לחסוך . מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית| גיימינג כבד או קל| עריכה גראפית |עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): האם דרושה מערכת הפעלה חוקית כחלק מין המחשב?: ווינדוס 10 מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב , שבועות הקרובים (פחות מחודש כנראה) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: כרגע לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: אני באילת השבוע האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן …

6. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13 / 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות ה-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה, אבל בשל שיקול מוזר של הרוכש - לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע) - מעבד מהדור האחרון SKYLAKE (6XXX) בגדול, מחשב שישמש אנשים די מבוגרים (צפונית לגיל 60) בעיקר לאינטרנט, כשחשובים ל…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לנצל את הכל בכוח אם באמת לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, תכנות (תוכנות, שירותי WEB, שרתי SQL...) וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by OJEP,

צרכים: עריכת וידיאו בתוכנת פרימייר, בעיקר סרטונים באיכות גבוהה (4K וכו'). דרישות: עבודה מהירה ללא תקלות ולהיתקע עם דברים בגלל איכות גבוהה וכו', מחפש לעבוד מהר ואיכותי. תודה רבה, התקציב הוא עד 5000 ש''ח, כמובן אם יש בפחות אשמח (Y)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, SKYTIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HARD DRIVE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה גרפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: MW2, BF3,WoW,SC2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? / מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. ה…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by david2k,

שלום לכולם קראתי פה בכמה כתבות שיש בעיות עם הלוחות אם שאמרו לי לקחת קודם כל יש מידע מתי יתקנו אתזה? עם כן אשמח לדעת עם זה לא יהיה בזמן הקרוב אשמח לקבל מפרט של AMD למשחקים שיהיה חזק מחיר 4000 חריגה עד 4600 כעיקרון אני מעדיף שיהיה 4000 בשביל שאני יוכל לקנות תמסך שרציתי אבל אני מעדיף לחכות חודש חודשיים ולא לחסוך במפרט שוב פעם אני מבקש מפרט חזק וטוב אך ורק למשחקים![br]פורסם בתאריך: 9.02.2011 בשעה 19:29:07 ועם יש אפשרות להשאר עם המפרט שהציעו לי של אינטל ולהביא לוח אם אחר ויותר טוב גם אפשרידרך אגב זה המפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer XTREME CPU COOLER לוח אם : Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET זיכרון…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים אבל בלי תקציב מפוצץ וחשבתי לקנות יד שניה ופשוט לשדרג לו את הרכיבים הפנימיים, השאלה שלי היא איזה רכיבים אפשר לשדרג ב thikpad למשל ה ibmx31 וכ'ו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אפשר גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לימודים (מדעי המחשב), הורדות ואולי גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Utorrent ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

17. Started by kfirmo,

1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by arazit,

להלן המפרט שחשבתי עליו, אשמח לקבל הערות, ביקורת הצעות להוזלת המפרט ושמירת הביצועים: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Corel P8P67 Deluxe B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‏ Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS DVD‏ LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‏ Antec 600 V2 Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan

20. Started by KomAsaf,

היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי בטיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, תכני hd, ואולי קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). led 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by francoland1,

היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת שבדי…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. אהלן, חבר שלי מחפש מחשב חדש, הוא עוסק ב- Autocad ותוכנות תלת-מימדיות נוספות כמו V-ray. הוא חשב על המפרט הבא : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Thermaltake Silent 1156 CLP0552 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אני ממש לא בענייני מחשבים.. קונה מסך חדש איזה כניסות כדאי שיהיו? איזה גודל מומלץ ( מחשב שולחני ביתי)? על מה עוד להקפיד? איזה פירמות טובות ומומלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים