ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נמצא בשימוש שנה ו3 חודשים. להלן המפרט: U1 P.4 2.8 HT לוח של אינטל סנטרי ראם: 1 ג'יגה של קינגסטון. 80 ג'יגה SATA של WD. אחריות על המחשב: לעוד שנה ו9 חודשים, לוח ומעבד כל החיים. כמה שרת כזה שווה?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חדש בפורם ואשמח לקבל חוות דעת על שידרוג שאני מעוניין לעשות במחשב שברשותי מ2006/2005 בערך ונקנה עבור משחקים בלבד בזמנו אז מה יש: מעבד: AMD Athlon 64 +3700 2.2GHz לוח אם: Asus A8N-SLI זיכרון: 2x512mb DDR כ"ג: Nvida GeForce 8800GT Super+ 1GB ד"ק: 500GB ספק: HEC 450W מארז בעל 2 מאווררי צד 80 + מאוורר עליון 80 + מאוורר אחורי 120 משחקים כגון Foulout 3 , Skyrim עובדים ברמה טובה במחשב כרגע FryCry או CoD לא ממש טוב מכיוון שהתקציב הינו כ2000 ש"ח עבור משחקים בלבד ללא הרבה צורך בOC חשבתי על שידרוג הנ"ל מעבד: Core i5 3570 קירור: Scyth Mugen 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H זיכרון: 2x4GB DDR3 סה"כ 2100 ש"ח האם יש צורך להחליף את הכרטיס הגרפי כרגע או שהוא מספק ? ( כמובן שיצריך חריגה מ…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפשת מחשב בסביבות המחיר 3000 שקלים, 14-15 אינץ', שלא יהיה כבד מידי פיזית, לשימוש בסיסי (לא תוכנות כבדות) ושתהיה סוללה טובה. המליצו לי על dell, מישהו יכול להמליץ על דגם? (לאו דווקא של dell)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA IV GTA V BF 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).720P ובעתיד FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן ש…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, יש לי שאלה. קיבלתי מחבר לוח אם במתנה, מדובר בלוח אם לא מהדור הכי חדש, אבל הלוח עצמו חדש לגמרי, סגור, כל החלקים עדיין בניילון המקורי וכו'. תכננתי ללא קשר לרכוש מחשב חדש אך המצאו של לוח אם בידי משנה את התוכניות שלי. אני רוצה לנסות לנצל את לוח האם שבידי כדי לחסוך כסף, ורציתי עיצה בקשר למפרט המחשב. אז ראשית, לוח האם שבידי הוא של MSI מדגם: PM8M2-V, ולפי מה שרשום עליו ומה שרשום באתר הוא תומך בערכת השבבים LGA 775 של אינטל ובמעבדי פנטיום 4. הוא לא תומך בפנטיום D וברור שלא בקונרו. המעבדים הכי חדשים שנתמכים על ידי לוח האם הם פנטיום 4 מסדרה 6 ( 630-670 ) עם FSB 800, זיכרון מטמון 2 מגה ותמיכה ב - 64 ביט. כמו כן לוח האם תומך בזכרונות DDR בלבד ולא DDR2. המחש…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים חדשים בנוסף שיהיה לו HD של 320 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב לגיימינג בתקציב של 4500-5000כולל מסך ,ללא OC בנוסף המלצה לחנות טובה באזור נתניה. תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית רציתי לציין ש- A10 האלוף - עזר לי מספר פעמים לשדרג את המחשב - ותמיד כל שדרוג היה מוצלח מאד. זה המפרט שיש לי כרגע. - צירפתי תמונה. כרטיס המסך ששהוספתי לפי המלצאתו של A10 - שהוא אכן שקט מאד וגם מצוין - Gigabyte GeForce GTX1660 SUPER GV-N166SD6-6GD לאחר מכן החלפתי ספק כוח כמובן לפי המלצתו של A10 : CoolerMaster MWE 650W 230V-V2 80+ Bronze אני משתמש במחשב בין היתר לעריכת תמונות בפוטושופ והמחשב עובד מצוין. אבל - מאז שהוספתי את כרטיס המסך יש לפעמים רעש קל ומעצבן מהמחשב -כמו נחירות קצרות בתדר קבוע - לפעמים זה מפסיק ולפעמים זה חוזר. זה תלוי לפי מה שנראה לי בטמפרטורה החיצונית. לכן - הוספתי למחשב 2 מאווררים שנושפים על כרטיס המסך - יש כזה מתאם שמתחבר למארז - …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך מחשב חזק בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק (256 MB) עד 2500 ש"ח. יש לי הצעה שנראית לי די טובה מ G-TECH: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3DLIVE-3&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75 מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה דעתכם על לפטופ של דל דגם INSPIRON6000 INTEL P. 740 1.73GHZ 533MHZ/WIRELESS2200 / מסך 15.4 80GB כונן משולב צורב די וי די מחיר 6499 ש"ח ??????
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
חברים יקרים! מבקש את דעתכם על המחשב הבא: Toshiba Satellite L650-ST2G01 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=490991&src=MADD&CJPID=10707080-1989741-L650-ST2G01&cm_mmc=Affiliates-_-CommissionJunction הוא בעקרון למטרות לימודים וקצת משחקים... האם הכרטיס מסך טוב? איך המחשב יחסית למחיר? אני מתכנן לקנות גם מהאתר של טושיבה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מעבד- ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם-?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS זכרון- DDR II 667MHZ TWINMOS 1GB? כרטיס מסך-TV, DVI, PCI-E? Point of wiew 7300GT 256MB דיסק קשיח- ?GB 7200RPM, 8MB, SATA II?160 samsung כונן 1.44- SONY 1.44 (Black צורב DVD- ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black? מארז- ?Frontier Impress Black, 12cm Fan? ספק- ? ?RockeTeer III 500W Silent (24pin הכל מKSP המחיר של הכל יוצא לי לאחר הנחה בסביבות 3700 ש''ח.. האם שווה?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן. הרכבתי מפרט למישהו ורציתי לודא, קודם כל, אם כל החלקים תואמים. אני גם צריך את עזרתכם בשיפור (אם צריך). תנו הצעות לשיפורים שאפשר לעשות אבל שישאר בסביבות התקציב. למשל, אני לא בטוח לגבי כרטיס המסך וביחוד לא לגבי הלוח אם, אולי ישנן אלטרנטיבות שאומנם עולות טיפה יותר אך גם משתלמות יותר בסופו של דבר. אולי גם לחלקים הנלוים יש לכם הצעות, בחרתי אותם באופן די סתמי. אם למישהו יש ניסיון עם רכיבים טובים, אשמח לשמוע : ). בקיצור, כל דעה תעזור... הנה המפרט: o 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 660.00 ¤ 1 660 ¤ 1 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard 344.00 ¤ 1 344 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 520.00 ¤ 1 520 ¤ 4 7832 Foxconn TLA397SB USB Front Tr…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב המקסימלי הינו עד ל-6k. כמצויין בכותרת, כל זאת לטובת שימושים כלליים. מס' דרישות: 1. מסך יחסית גדול (15.8 נחשב גדול?), אך לא מקסימלי 2. 250gb 3. 4g זיכרון 4. כרטיס מסך חזק רב תודות על העזרה. המשך יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש למשחקים וגם ישומי word , התקציב כ- 4000 ש"ח כולל מסך lcd אשמח לקבל רעיונות למפרט, והסבר תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב שלי בבית. ראיתי שרוב המפרטים שאתם מכינים מבוססים על מעבד AMD. מדוע זאת? האם תוכלו להפנות אותי לאתר שמשווה בין מעבדי AMD MainStream לבין Intel הנפוצים לטווח מחירים המדובר (כמו e5400). להלן פירוט הצרכים לפי הפורמט המקובל באתר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000. חריגה קטנה אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית לרוב, קצת גרפיקה בסיסית ואולי משחקים (גם בסיסי). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1.תקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה 2. שימושים: משחקים, אינטרנט ושימוש כללי 3. יש צורך בציוד היקפי מסך (20-22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. אפשרות לOC רצויה אבל כתלות בתקציב 8. לא צריך מ"ה (יש לי עותק חדש חוקי של ויסטה - האם אפשר להמיר ל 7?) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? רצוי זיג זג או לפחות חנות אחרת באזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב החדש (בעוד מספר ימים אצלי) מעבד AMD athlon64 3500 socket AM2 לוח אם: Asus M2N-E (socket AM2) זכרון: Kingtsone 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Asus 7600GS 256MB הארד דיסק: Western Digital 160GB 7200 זכרון מטמון 8MB (SATA2? צורב DVD LG מהירות 18 מארז סטנרדטי, ספק סטנדרטי - 500W הצרכים שלי הם יחסית פשוטים, אני לא גיימר רציני, רק הדבר היחיד זה שאני רואה הרבה סרטים, משתמש בהרבה תוכנות שיתוף קבצים (במקביל אני רואה סרטים, סורק וירוסים וכו...) וגם אולי בעתיד אשמח להשתמש בויסטה לעבודה אופטימלית (שירוץ חלק) *שמעתי שהספק הג'ינרי לא כדאי, וצריך להחליפו - מה דעתכם? ובכלל, מה דעתכם על המפרט, האם יספק אותי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-