ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסתובב בהרבה פורומים... וכולם מתייבשים כשזה ממשיך להפגיז ;D ולכן עברתי לפה ... אני מבין יחסית הרבה בחומרה אפשר לומר הרבה מאוד אבל עדיין יש כאלה שמבינים יותר אני קונה מחשב בקרוב מאוד (שבועיים בערך) ואני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות... מקווה שתקבלו אותי יפה אז ככה... אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ התקציב הוא 5500 בערך (תזכרו שזה בלי מע"מ !) המפרט שאני חשבתי עליו מבוסס על AMD ב100%... והוא : Amd Athlon 64BIT 3200+ Venice s939 512KB L2 Cache DFI Lanparty UT nF4 SLI-D 2*512MB OCZ PC3200 Gold VX DC CL 2-2-2-8@400MHZ 3.2V + Heatspreader Seagate 160GB SATA 7200RPM 8MB Buffer NCQ Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case Leadtek 680…
-
- 57 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב טוב חברים =] אני בדילמה החלטתי לשדרג את המחשב שלי לגיימינג.זה המפרט http://ksp.co.il/?uin=15890#complist המשחקים המיועדים:BF 4.GUILD WARS2.DRAGON AGE INQUSITION בתאכלס מהמחשב נישאר רק כרטיס מסך GTX 630 1GB הארדיסק וצורב כל השאר הולך לפח אני לא יודע אם לחסוך יותר במעבד +8RAM ולקחת כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים או לחילופין להישאר אם הכרטיס מסך שלי (לא אופציה טובה) ולקחת מעבד יותר חזק ולהכפיל את הRAM ל16 אז אני מניח שזאת דילמה שעברה להרבה אנשים בראש האם להשקיע בכוח עיבוד רציני או להשקיע יותר דווקא בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך עזרה לבנות מפרט לחבר , הוא קיבל מהעבודה את ה-E4300 התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , המחשב בעיקר לישומי office ואינטרנט ואולי למשחקים פשוטים . כולל צורב די וי די תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ ללימודי גרפיקה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אין לי מושג קלוש בניידים אז אשמח לקבל את עצת המומחים בפורום לגבי מפרט. תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במפרט למחשב כולל מסך 19 למטרות אינטרנט ולימודים בתקציב של בין 2500-3000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לאחותי הקטנה והתקציב שלי הוא 2500-2000 ש"ח. ללא ציוד היקפי. לעבודה משרדית, מוסיקה, סרטים, פוטושופ (וורד ICQ וכו'..) ומשחקים. דרוש 4GB זיכרון (800mhz) -למה? כי אני צריך את זה למחשב שלי. ואת ה3GB היותר חלשים שלי אתן לה. שיהיה מתאים לויסטה. תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כמו אוטוקאד (בעתיד אולי אוטוקאד 3D) וכו' התקציב מיועד גם למסך (לא כולל ציוד היקפי ) תודה בכל אופן.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט למחשב ב 3000 שקל למחשקים ועבודות עם: לוח אם של amd מעבד 2.6 כרטיס מסך radeon וארד דיסק 40GB 8 buffer לא צריך מארז יפה משהו פשוט עם מערכת קירור לא צריך צורב עם סי די רום
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה,אני והאחים שלי אספנו ביחד כסף ואנחנו רוצים לקנות מחשב ב-25,000 שקלים, אבל אנחנו לא יודעים ממה לתחיל. בבקשה תגישו לנו מפרטים ותדחסו בתוכם הכל: מארז FULL TOWER לוח-אם חזק ואמין מעבדים (רצוי quad או dual) הרבה ram עכבר מקלדת מסך שטוח כרטיס מסך high end כרטיס קול 5.1\7.1 CD-ROM, CDRW, VDROM, DVDRW ואם נשאר עוד כסף אז תוסיפו מערכת קירור-מים, הרבה מאוררים למארז. אם עדיין נשאר אז תוסיפו עוד דברים בשביל קירור ושיפור הביצועים. תודה רבה מראש!
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ללא הגבלת תקציב (הכל על חשבון העבודה) המחשב צריך גם ביצועי דיסק וגם עיבוד ב 3dstudio ולגבי איחסון אין צורך ביותר מ 800 גיגה כלומר כבר חשבתי על 2 דיסקים של 150 RAPTOR ב RAID ואחד של 500 לאיחסון לגבי כל השאר אני אשמח ליעוץ
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב למסחר בבורסהשיכול לתמוך ב4 מסככים שבל אחד מהם מוצגים גרפים שונים (אני מקבל הרבה מאוד נתונים בזמן אמת). הדרישה שלי מהמחשב שיהיה מסוגל לתמוך ב4 מסכים שבכל אחד מהם מספר רב של גרפים אני רוצה שהמחשב גם יתמוך בהמשך גם בויסטה כרגעע אני עובד עם XP ההמלצה שקיבלתי היא לקחת מחשב חזק עם לוח אם שתומך בשני כרטיס שכל כרטיס מסך תומך בשני מסכים. המפרט שקיבלתי הוא מעבד אינטל E8400 או אינטל Q6600 לוח אם אסוס P5E זיכרונות 1066 2 DDR שתי יחדות שכל אחת היא 2 ג'יגה שני כרטיס מסך של ספיר 3650 עם 512 מגה זכרון DDR3 דיסק קשיח 500 GB עם 32 MB באפר צורב מארז שקט עם יציאות אודיו מקדימה/למעלה ספק כוח חזק אני זקוק גם לרמקולים מיקרופון מצלמת אינטרנט טובה מקלדת ועכבר ולמסכים יש …
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זקוק למפרט למחשבים חזק למשחקים ולאינטרנט אני רוצה אותו על בסיס AMD ושהלוח אם יהיה מבוסס NF4-ULTRA זיכרון של 1 גיגה בדואל וכרטיס מסך טוב ומסך CRT 17 לא חשוב היופי אבל שיהיה מארז טוב וספק טוב ושקט לא מתכוון לעשות OC
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום חברים אני כבר הרבה זמן לא כל כך מעודכן בחומרות למחשבים- רציתי עזרה שלכם בנוגע למפרט של מחשב שישמש בעיקר למשחקים רציתי לקחת תהצעה מאייבורי מחשבים ולשפר אותה מחיר מבצע: ¤3,690.00 מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4 Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache תוספת למעבד 640 3.2GHz ב 240 ש"ח זכרון 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסך PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb או בתוספת של 290 ש"ח Nvidia Geforce NX6600 128MB NX6600LE דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב DVDX16 תומך Dual Layer כונן דיסקטים FDD 1.44MB בתוספת של 35 ש"ח כרטיס קול שמ…
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה בבניית מפרט אז ניגש לעיניין 1. מה התקציב? 2000 ש"ח אם אפשר מפרט בזיגזג זה יהיה נחמד 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (המחשב מתוכנן להריץ ישומיי אופיס 2007 כולל אקסס ותוכנת בנק נתונים) בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל על מה עדיף ללכת AMD או INTEL ל AMD לוחות עם ערכות שבבים טובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא קריטי אך רצוי מארז איכותי שלא יתפרק וספק נורמלי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הרד דיסק 500, 2GB זיכרון 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב למשרד כך…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מפרט למחשב עיצוב גרפי,התוכנות שיעבדו איתם הם: Photoshop Free Hand וכו.... התקציב הוא 4,600ש"ח כולל מסך. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט למחשב חזק ביותר (ללא מסך)........ (רצוי AMD) ללא דיסקים קשיחים , ללא כוננים וצורבים , יעמוד בעומסים רבים כמו : עריכת ווידאו (כמעט כל הזמן) , משחקים חדשים וטובים (FEAR , DOOM3 ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד) , הורדות בתוכנות אימיול וביטורנט , הרבה מאוד צריבות . המחשב עובד כל הזמן ומוריד כל הזמן...... צריך גם מארז יפה ומאווררים חזקים וטובים (לא איכפת לי שהמחשב יעשה הרבה רעש אז מאוורר כמה שיותר טוב) צריך שיהיה 2 כרטיסי רשת , ספק חזק , כמה שיותר זיכרון יש לי כרטיס מסך 6800GS אבל הוא AGP אז לנסות איכשהוא לשלב אותו עם הלוחות החדשים והטובים ועם החיבור החדש.. אם לא מצליח אז כרטיס שיהיה ברמה שלו צריך מפרטים של 4000 עד 6000 . תודה רבה לעוזרים......
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב שבעיקר אני רואה איתו סרטים..ואולי ישחק גם בקטנה אז ככה שצריך לשים דגש על הכרטיס מסך שיהיה תומך FULL HD!!! וכרטיס קול סבבה , מובנה בלוח אני חושב שגם מספיק לא,?! 3000 ש"ח לא יותר ולא פחות המארז יכול להיות הכי פשוט בעולם, שיהיה ספק טוב אבל בגדול אני לא צריך צורב ולא סי די מה שצריך זה מארז+ספק לוח מעבד הארד דיסק זכרון פנימי וכרטיס מסך יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב, ניסיתי לבנות מפרט לבני דודים שלי, שמשחקים גם משחקים כבדים, אבל אין להם תקציב גבוה מדי. הכנתי את המפרט הנ"ל, ואשמח לכל עזרה, כי מאז שהתגייסתי (והשתחררתי) מהצבא, לא הצלחתי להתעדכן בכל השינויים במחשבים... טוב, למפרט! מעבד : AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM לוח אם : GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כ.מסך : GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe (למרות שלא הבנתי את העניין של תמיכה בDX10.1, זה יתמוך?) זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב DVD LiteOn LH-20A1S X20 DVD ספק כוח : Enermax Liberty 500W ומארז פשוט... (יש המלצות?) כל זה יצא לי בסביבות 4,600 ש"ח - האם זה מפרט טוב? במה אפשר לקצץ\לשנות? תודה רבה, …
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-