עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by isMeir,

שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב של לנובו מהסדרה של הC200 מחפש HD לא פחות מ80GB 7200 8MB טוב עדיף IBM או Toshiba 512 MB DDR2 533 סוללה שתחזיק 3שעות לבצפר אני רק מקליד יש אפשרות להחיליף כרטיס מסך??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. גרפיקה = Autocad, פוטושופ.. ללא אוברקלוק, רק אינטל (לוח ומעבד) תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. ננעלתי על תקציב אני צריך מחשב שכלול בו: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז הייתי רוצה לראות אפשרויות של AMD ו-INTEL כאחד (למרות שאני מעדיף אינטל אבל לא שולל AMD) ואם אפשר לשלב גם הארד דיסק בנפח סביר (SATA) חשוב לי שלוח אם יהיה מצוין ל-OC ויתמוך CF לעתיד אני יודע שאולי זה לא מומלץ אבל זה מה שאני צריך... ואני צריך שהמעבד יהיה טוב נראה לי Q6600 יהיה נהדר וכמובן ספק שיחזיק OC+זוג X1950PRO או 8800GTX או ULTRA תודה רבה רבה לעוזרים! אהה ולא הזכרתי שאני צריך גם קירור למעבד שיהיה טוב לOC וייכנס במארז... אל תשאלו למה אני אוהב את Enermax Chakra אבל גם אפולו טוב

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  6. שלום מחפש המלצה לנייד זול ומומלץ (כמה שיותר זול שיעמוד בדרישה) לניגון סרטים (חיבור לפלזמה) וגלישה ברשת. מקסימום תכני HD READY גודל מסך לא רלבנטי תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח לעבודה משרדית + אינטרנט + סרטים. + צורב די וי די. מעבד אינטל בלבד. תודה!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. מעבדי אינטלCore 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונותDDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחיםWestern Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסךeVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול7.1 Channel Audio צורביםPioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 ארזיםHJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W, 12cm Fan (24pin) מקלדותLogitech Value Keyboard Black עכבריםLogitech SBF90 Optical Wheel Black רמקוליםCREATIVE SBS A30, 2.0 מחיר : 3000 חבילה זו כוללת אחריות לכל …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. ראיתי במספר אתרים [ביניהם לנובו ארה"ב] מספר סוגי רזולוציות ביניהם: T400: WXGA (1280x800, 98dpi, 185+ nit) WXGa+ W/leD Backlight (1440x900, 129dpi, 200+ nit) T500: WSXGA+ (1680x1050, 129dpi, 200+ nit) WXGa W/leD Backlight (1280x800, 129dpi, 200+ nit) מה שאני שואל הוא: האם כל מסך ברזולוציה הגבוהה בדגם 14.1 הוא לד, או אם יש + במפרט? וכנ"ל לגבי הדגם T500, האם כל מפרט עם הרזולוציה הנמוכה הוא לד? כי יש מפרטים שכתוב שבדגם מסויים זה לד ואותו דגם, באתר אחר, לא מצויין אם זה לד. תודה מראש על העזרה,

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by michal_rz,

שמי מיכל,ואני עובדת ככתבת באחד מהעיתונים היומיים. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000-6000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לסייע לי: אני מחפשת מחשב שעונה לתנאים הבאים: מתאים לעבודה בשטח(תאורה מספקת, קשיחות , לא מתחמם מהר, קל, סוללה מספקת) עבודה עם WORD ואינטרנט, לא תוכנות כבדות. (אין צורך בכרטיס מסך משוכלל...) אפשרות חיבור לאינטרנט בכל האופציות הקיימות (USB, כרטיס רשת, PCMCIA וכו') שאלה נוספת: האם מערכת ההפעלה של WIN XP HOME שיש לי מתאימה גם למחשב הנייד? תודה. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by zaroor,

שלום לכם עזרה לחבר לשיפור המחשב צריך לוח אם+מעבד+זכרונות +ד.קשיח שאר הדברים קיימים יש לו כר' מסך חדש NVIDIA 9600GT השימוש עם כרטיס קןל+כ. טלויזייה לראות סרטים ,מוסיקה, צריבות ,שימוש עתידי שיהיה חזק רצוי :אינטל,אסוס\גי'גהבייט תקציב 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. הרכבתי את המפרט הבא AMD Athlon 64 X2 5000 Box GIGABYTE GA-MA78GM-S2H G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz Seagate 500Gb 32MB buffer 7200 RPM LG GSA-GH20L X20 DVD Antec Solo Thermalright SI-128 SE Corsair CMPSU-450VXEU 450W glacialtech 90MM fan X 2 המפרט מיועד לעבודה משרדית אינטרנט ועריכה ביתי קלה של וידאו (קלה מאוד) בעתיד המערכת מיועדת להכנס למארז HTPC ולעבור לסלון את הסולו אני אשמור למחשב הבא דרישות חשובות 1. הכי חשוב שקט שקט שקט 2. איכות הרכיבים 3. מראה סולידי ואלגנטי 4. קרירות ואוורור המערכת תעבוד עם מסך VP930 של viewsonic חוות דעת ודעות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אני צריך מפרט למשחב כ 1200 ש"ח עד 1500 ש"ח שימוש בעיקר איסיקיו משחקים קלים וכו..' תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. שלום אני מנסה לבנות מפרט למחשב עריכה (וידאו ואפטר אפקטס ללא תלת מימד), המחשב מיועד ל לגבי מעבד אני די נעול על ה9450 Q לגבי כרטיס מסך - אין צורך במשהוא חזק או ייעודי רק משהו סביר שתומך בOPEN GL 2 נראה לי שיש צורך בלוח אם עם FIREWIRE ובקר RAID מעוניין באפשרות עתידית לחיבור כרטיס עריכה (כדוגמת MATROX) הייתי שמח לתכנן את הקונפיגורציה כך שניתן יהיה לעשות OC עדין (נניח ל3GHZ ) ללא השקעה גדולה אבל אם זה לא אפשרי אז לא קריטי לגבי כל השאר - הייתי שמח לקבל את עצתכם... בנוסף יש לי שאלה: 2. האם ריאלי לבנות קונפיגורציה טובה עם לוח+מארז MICRO ATX ? תודה רבה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. אוקי, נמאס מהגרוטאה הישנה, החזקתי מעמד 5 שנים, הרעש! הרעש!!!! איי ויי.. בקיצור אני צריך את המפרט החזק ביותר שניתן להשיג בסכום המצוין(2000 ש''ח), אך קחו בחשבון שאינני זקוק ברגע זה לכרטיס מסך, אני אסתפק בRadeon 9600 pro הישן, מספיק לי לרגע זה, אך אני מתכוון לשדרג לכרטיס מסך אשר יתמוך בHd בעתיד הקרוב(בעזרת השם) ממ כמה דברים שיתנו לכם מושג לאילו שימושים המחשב יהיה מיועד הכרטיס טלוויזיה הישן שלי ה Pvr-150-mcekit מחכה בינתיים במחשב של אחי, לשוב הבייתה.. ממ אני מקודד לא מעט, ועובד לא מעט על הפוטושופ.. לפי השורה הראשונה אפשר להבין שהרעש הוא פקטור משמעותי אצלי.. או בעצם השקט. שיהיה כמה שיותר שקט, כל עוד זה ניתן במסגרת התקציב הזה... (אני מוכן להשקיע קצת יותר אך עדיף שיישאר בג…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by NaorYfrach,

זה לדוד שלי יש לו מחשב והוא רוצה להביא חדש לגמריי עכשיו הוא צריך גם מסך שטוח 19' כנראה .. אז יאללה תציעו ..

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4500 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה אך ורק זמן אחריות רצוי: 3 שנים אך אפשר להסתפק גם בפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מועדפת מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 כונן קשיח מועדף: 320GB לפחות , העדפה ל500 משקל הנייד המועדף: לאמשנה גודל הצג: 15.4 ומעלה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיו לו 2רמקולים , והאמ מקלדת נוחה ושקטה וזה ומצלמה ומיקרופון מה מטרת שימוש המחשב?אינטרנט ,מסנג'ר , פוטושופ , קצת משחקים בקטנה לא כבדים(מקסימום GTA SAN ANDRESS )יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ גם את GTA IV \ COD6 גם אם זה על הגדרות בינוניות ולא גבוהות , מוסיקה ,

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by dosi,

מדובר על מוסיקאי שעובד אינטנסיבית עם התוכנה קיובייס עם המון VSTים . מחובר למחשב כרטיס קול מקצועי FIREFACE 800 RME שמחובר בFIREWIRE. המחשב שלו כרגע , דואל-קור 2.8 + 2 ג'יגה זיכרון , לא עומד בלחץ. כמו כן נחוץ להוריד את גובה הרעש של המארז למינימום האפשרי , מכיוון שהמחשב יושב בחדר ההקלטה עצמו. ובכן , כנראה שזה מה שצריך : מעבד חזק. לוח תואם. 3 ג'יגה זיכרון איכותי (לא רשמתי 4 , כי הבנתי שהXP ממילא לא תומך). מארז+פתרון קירור (אולי מים ?) שיוריד את הרעש כמה שקרוב יותר לאפס. ספק כח איכותי , שיחזיק את המערכת המדוברת.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Tapuzi,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות של קידוד וגיימינג ככה שאני בעצם מחפש את המחשב הנייד הכי חזק שאפשר למצוא בארץ... בדקתי בXtremeNotebooks וראיתי מערכות מטורפות אבל אין בארץ שום דבר שאפילו דומה לזה... בבקשה תגידו לי איזה מחשב נייד נכון לעכשיו ובלי פונקציה של מחיר הכי חזק בארץ... תודה...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by yefets1,

אבקש לקבל חוות דעת מקצועית על המפרט .השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט שיתוף קבצים ועבודה משרדית.מודה מראש לכל מי שיגיב .אם יש למישהו הצעה לשיפור אז אני מודה גם לו . מארז atx 2 400mhz לוח אם gigabyte 915gl+pci-ex מעבד intel p4 3.0ghz 775 64 bit זיכרון samsung 512mb 400mhzddr ד.ק western digital 80gb sata כרטיס מסך gigabyte 64mb o.b ושוב תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by dititnt,

2 מחשבים להרצת גרפיקה וידאו 5K+- השימוש במחשבים הוא לתוכנה משרדית + הרצת וידאו (סרטים) ,פוואר פוינט הדבר המגביל ודורש מחשבה זה החלל שבו הם מותקנים. ארון גובה 50 ס"מ רוחב 38 ס"מ.בו צריך להכניס את שני המחשבים. חשבתי על פתח איוורור בדלת הקידמית ובדופן הארון עם מאוורר. מתבקשת יציאת DVI\HDMI וכמובן המארז שיתאים למידות הכלליות של החלל תודה דורון

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by dikt,

אני קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 עם אפשרות לחריגה של עד 500-600 שקלים במידה ויש לכך הצדקה של מחיר\תועלת אני צריך אותו לסרטים שירים ומשחקים בלי ציוד היקפי חוץ ממסך אותו אני רוצה חובה 22 אינץ וחשוב לי דיסק קשיח 500 גיגה לא מתחת ביקשתי משתי חברים שלי שמבינים במחשבים שתיהם המליצו לי על אותה חנות ועם מפרטים די דומים השאלה היא מה עדיף? שתיהם אמרו לי אבל לבדוק פה לפני שאני קונה אולי יש לכם הצעות יותר טובות זה מה שהם הציעו: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300tr לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 1GB TwinMOS 2 X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 לא יהיה OC סה"כ 5405

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים