ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
המטרה של המחשב היא להריץ Remote Desktop דרישות מהמחשב: - מאוד עמיד ואמין - קל - סוללה חזקה - 2GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, שמי סתיו , מתכוננת ללימודי אדריכלות באוקטובר הבא. נכון לעכשיו מאד זקוקה למחשב, אז חשבתי כבר לקנות אחד איכותי שיתאים ללימודים בהמשך. בינתיים התמקדתי מבמחשבים עם i core 7, SSD, מסך IPS, כרטיס גרפי GeForce GTX, מעבד HQ, מסך 15.6" מה דעתכם על המחשב : Lenovo IdeaPad Y700 80NV00JHIV והאם לדעתכם יש סיבה להתעקש על חיבור RJ-45? או שזה דבר שלא כ"כ הכרחי בימנו? ואם משהו יכול להסביר לי יותר על חיבור displayport והאם הוא מומלץ ולמה בעיקר?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2V-TVM מסך: SAMSUNG LCD 19" 931BF 2ms DVI - 1:2000 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN קרור למארז: THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ממש צר לי למכור מחשב כזה, אבל בעקבות השינויים בבית ובמשפחה כבר אין לי כל כך צורך במחשב ואני נוגע בו אולי פעם בשבוע. המפרט: GIGABYTE Z68XP-UD4-REV 1.3 Intel® Core™ i7 2600K @ 4.4Ghz G.Skill Ares 8GB (4X2GB) 1333Mhz Zotac GeForce GTX670 2048MB GDDR5 Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III G.Skill Phoenix III 240GB SSD SATA III 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB 1TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Corsair TX850W Power Supply Noctua NH-D14 CPU Cooler CoolerMaster CM 690 II Plus וגם אם נוסיף לו את הציוד ההיקפי זה: Dell U232HM Logitech MX518 Microsoft Sidewinder X4 מעוניין למכור הכל יחד. אני חשבתע משהו בכיוון ה6500, הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כנראה הולך על המפרט הבא: מחיר / דגם 819 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 229 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 959 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 494 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 319 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2339 Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 339 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 429 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply השאלה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על זיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory x2 ב 820 שח או להשקיע בOCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Latency Platinum REV 2.0 3200 Memory ב1560 שח? במילים אחרות, האם ההשקע…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחרי שביליתי את הימים האחרונים בקריאה מסיבית של כל הביקורות בערך באתר ובסיוע של מספר אנשים, בניתי את המחשב שנראה לי שאני הולך לקנות, אשמח לקבל תגובות ובהקדם מכיוון שאני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים (אני די לחוץ על הזמן כי הלוח אם של המחשב הישן נשרף וכרגע אני נאלץ להשתמש במחשב של ההורים). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤325 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤348 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים שיהיה בו מעבד חזק, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך (עדיף עם יציאה לטלוויזיה), סוס, הארד דיסק של לפחות 100 ג'גה, צורב וכרטיס רשת צריך שיהיה בו הכל (מקלדת עכבר רמקולים וכו') חוץ ממסך יש לי תקציב של 3500-4000. אני לא רוצה שירותי מעבדה אני ימצא כבר דרך להרכיב אותו אני רוצה עכבר אופטי (ולא אלחוטי) מקלדת רגילה (גם לא אופטית) ועדיף שהרמקולים יהיו טובים ולא מעפנים, צורב חייב להיות ואם ישאר תקציב עדיף צורב דיוידי. אני יודע שאני לא ממש מוכר פה אבל אני מבקש בכל זאת שתתיחסו לבקשה שלי ותודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! עיינתי פה קצת במפרטים ולא מצאתי משהו שמתאים למידותי אני מחפש מחשב עד 4000K הפעם לא איכפת לי להשקיע על מארז טוב 400-600 שקל ולהוסיף לתקציב עוד 200-250 שקל המעבד צריך להיות אינטל וחזק למשחקים,לא בא לי להחליף עוד שנה מעבד או כרטיס מסך לא צריך שום ציוד מסביב,אפשרי גם לקחת מעבד ואני יעשה לו OC אז אולי קירור מעבד נוסף יצוין שהמחשב לא רק למשחקים אלא גם לסרטי HD רצוי שהכרטיס מסך יעמוד ברזולוציה של 1680 *1050 במשחקים כמו GRID CRYSIS טוב לגבי קרייסיס איך צורך להסביר(-: בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב לשימוש כללי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות ובסרטים, וזה פחות או יותר. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא, ובפרט על שילוב הרכיבים מעבד - לוח אם - זכרון שבחרתי כמעט רנדומלית, וכמו כן המארז. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך none צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU מאווררים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצרכים הבסיסיים למחשב הם מאוד פשוטים - פנאי ובידור. אינטרנט, סרטים ברזולציה גבוהה, ומוזיקה. על מה עדיף ללכת ומדוע? וד"א האם המחיר (2400 ש"ח דרך אנגליה) שווה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, P4 2.6 FX5500 512MB רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס מסך חדש (7300GT AGP) ו1024 זיכרון, או שעל מחשב כזה זה כבר בזבוז כסף? והאם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה. כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140. שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה. מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש חוות-דעת על מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לפוטושופ+לייטרום. לא מיועד לגיימינג/לא מתוכנן OC, חשוב לשמור על שקט ואפשרות לשדרוג/הרחבה בעתיד. למחשב יחובר מסך 27". לא זקוק לציוד היקפי או מסך. תקציב למפרט זה: עד 10K. איזור המרכז, רכישה מתוכננת בטווח של השבועות הקרובים. כמו-כן, מבקש המלצה לשני רכיבים: 1) אל-פסק שישמש מחשב זה ומחשב נוסף עם מפרט דומה. 2) מתאם Wi-Fi לקליטה מראוטר של 012 הממוקם באותו חדר. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=97656 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבה שראיתי https://hwzone.co.il/המדריך-להרכבת-המחשב-שיהרוג-את-הקונסול/ אני גר בלוס אנגלס ורוצה להרכיב מחשב שישמש למשחקים וצפיה בסרטים וכו' אפשר לקבל המלצות למארז מעבד לוח אם וכרטיס מסך מתאימים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך שיהיה: מעבד חזק שיכול לסחוב הרבה ערוצים ואפקטים מארז שקט ספק 450W שקט לוח אם ידוע ואיכותי 2 ג'יגה זכרון הרד דיסק טוב ומהיר יש דבר כזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 אבל לפי דעתי אפשר להשיג בהרבה פחות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי יש לי נייד (חדש) שבא עם מערכת VISTA. אני רוצה לשים עליו WIN XP. איך אני עושה זאת??? שמעתי שלא ניתן לשים סתם כך מערכת הפעלה חדשה כמו במחשב רגיל. בניידים יש צורך להיכנס ל-BIOS ולשנות שם איזשהי הגדרה ע"מ שאוכל להתקים מערכת אחרת. אם מישהו יודע מה ואיך אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה.... לדעתי מסך 10 סוללה 6 תאים HD מעל 120 לצורכי "סטודנט".... התקציב 2K.... חשבתי על הלנובו/אייסר/אסוס/אמאסאיי... מה אתם אומרים?...הדרישות בסדר??
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, תודה לעוזרים! מדגיש כי אין לי אפשרות כרגע לקנות בחו"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-