עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  2. ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by linziv,

אני לא מבין גדול בהבדלים בין AMD לIntel.. ואני לא יודע מה ההבדל בין Intel P4 לבין Intel P4 Prescott... אני צריך מחשב חזק, שיעבוד מהר, יחזיק כמה שנים טובות.. שאני לא אצטרך עוד כמה שנים מעטות לקנות שוב מחשב. אני צריך שתמליצו לי אם כדאי למצוא באינטרנט במחיר טוב או עדיף בחנות! צריך מסך, לא צריך שיהיה איזה מסך דק סוף הדרך או משהו, פשוט מסך טוב. המחיר צריך להיות עד ל4000..! תודה, בוב בילי ג'ונס

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כמה דברים בראש ורציתי שתגידו ותיעצו לגבי כמה חלקים: זה מחשב שישמש למשחקים , אינטרנט, גם קולנוע ובעצם הוא צריך ליהיו ת חזק בכללי... מעבד: או קיי הבנתי שיש עכשיו מעבדי HT אני רוצה מעבד לפחות 2.8 ו800 הרץ- אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על המהירויות(מהירות שעון, אוברקלוק אין לי מושג מה זה). אני נעול על אינטל! זיכרון: מה זאת אומרת dual? הבנתי שהזיכרונות הכי מהירים אלו זכרונות R-DRAM אני צריך בערך 256 (כי הבנתי שהזיכרון הזה יקר) אבל נותן ביצועים טובים ביחד עם המעבד. לוח: הבנתי שצריך לוח שיתאים לזיכרון אר די רם ולטכנולוגיה של המעבד HT. אני לא מבין בלוחות אם. כרטיס מסך: חשבתי על ATI REDEAON 9700 וראיתי שיש גם כרטיס של לידטק FX5600 וכאל…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום אנשים! אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב HTPC ללא מסך וללא כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤446 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 ¤394 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8400GS 256MB DDR2 TV/O -GV-NX76G256D - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 אני לא מתכוון להקליט אליו ויש לי במחשב שלי 500GB זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤144 מארז: עוד לא בחרתי אבל משהו בסביבות ה400 שח כולל ספק זה התקציב לדעתי סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 ¤189 מחיר סופי: ¤2194 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא יודע אם כדאי להשקיע בכלל באינטל כי אני לא מתכנן OC בכלל וגם הכרטיס מסך אני לא יודע אם כדאי להשקיע כי מצד אחד זה מחשב לסרטים וסדרות (בי…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by clown,

המחשב ישמש למשחקים. הארדיסק 160GB. אין אפשרות לחרוג במחיר. המחשב יקנה מנעה או מפנדה.. אז בבקשה בלי מחירים של KSP.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. צריך עזרה להרכיב מחשב לגיימינג בלי שום ציוד היקפי בטווח של 2500 שקל בערך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by Mr.Act,

מעוניין להרכיב מחשב המיועד למשחקים בעיקר לא כולל מסך , מקלדת ועכבר ורמקולים ב-8000 ש"ח אם אפשר הצעות גם לAMD וגם לאינטל בנוסף ארצה לקבל הצעות אשר לא נכללות ב-8000 ש"ח של המחשב לאל פסק, ומדפסת לייזר עד 3000 ש"ח שיכולה גם לצלם מסמכים ואם אפשר גם לשמש כפקס ;D תודה מראש!! Mr.Act

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אחרי שחסכתי כסף, אני רוצה לקנות מחשב עם הכול כולל הכול. מסך(אין לי, מתכוון לרכוש יחד עם המחשב): Samsung SyncMaster 932B (אלא אם יש לכם הצעה למסך טוב יותר בגבולות התקציב, 19 אינץ') מערכת הפעלה: ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעיברית מחשב למשחקים לא כבדים, מומלץ גם אוברקלוק. תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- סוני וגאס פרו 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וSSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב (בעיקר GTA4 ו PES, אולי פה ושם משחקים טיפה יותר כבדים) ולסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט, אבל הכי חשוב שהוא יהיה כמה שיותר מאוורר עקב כמות אבק בלתי רגילה אצלי בבית. אני לא מתכוון לעשות למחשב OC, ושידרוג עתידי אפשרי לחלקים מסויימים. כמו כן, אני מעוניין במסך מחשב, 21-22 אינצ' עדיפות עם יציאת HDMI (כמו גם בכרטיס המסך). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. את המחשב אני רוצה שירכיבו לי בחנות. בקשר למערכת ההפעלה, אני לא סגור שאני רוצה כי יש מצב שזה יקפיץ לי את המחיר. החנות ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב היא כנראה RSM או כל חנות מומלצץ אחרת באיזור תל אביב-ראשלצ. התקציב, כולל מסך הוא עד 5000 שקל. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים ללא מסך מבוסס אינטל וכרטיס NVIDIA . התקציב גמיש ועומד על כ6000 ש"ח ( ניתן לחרוג למעלה אם התוספת שווה ). חשוב לי שזה יהיה גם עם ספק טוב שיחזיק הרבה התקנים (כ 8 דיסקים ). לא מתכנן OC אבל רוצה שתהיה האפשרות ( בכמה זה מוזיל\מייקר ? ) המון תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  14. הרכבתי מחשב מ skypc ויש בעיה קטנה שאני מאיזור ירושלים ואם יקרה משהו לאיזה חלק תהייה לי בעיה להגיע לראשון (skypc ממוקמת בראשון) אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה להחליף לי את ה המפרט שבניתי למפרט זהה באתר ksp.co.il כן, אני צריך 4 GB זכרון, ו500 גיגה שיהייה בכונן קשיח. המחשב עצמו מיועד לפוטושופ, אבל לא רק.. אלא גם לתוכנות כלליות.. ולא למשחקים בכלל. בתודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by MonoMan,

תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by MetalB,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה מה עדיף לקנות מעבד amd 2800+ עם כרטיס מסך ?xfx 6800 128MB של pine או להשקיע במעבד amd athlon64 3000 עם כרטיס מסך radeon 9800pro של MSI תודה מראש

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by erezblm,

קודם כל, אין לי הרבה ידע בכל התחום הזה. יש לי מחשב עם כזה מפרט: Intel Pentium 4 2400 MHz (12X200) 1024 RAM GEForce 6600 GT 256MB (AGP) אם אתם צריך עוד משהו שאני אכתוב במפרט תגידו כי אני לא ממש יודע מה... בכל מקרה המחשב הזה לא סוחב לי משחקים כמו שצריך, עד לחודש האחרון שאת המשחקים החדשים הוא כבר ממש מעלה באיטיות ברזולוציה מאוד נמוכה. אני צריך לדעת בתכלס כמה אני צריך לשלם כדי שהמשחקים החדשים יעלו לי כמו שצריך, ברזולוציה גבוהה, אני לא יודע להגיד לכם תקציב, בגלל שאני לא יודע כמה כסף אני צריך לשלם בערך. ואני צריך גם שתפרטו לי בבקשה מה אני צריך לקנות. כמובן שזה לא כולל מסך וכל השטויות האלה, רק לשדרג לי את המחשב בצורה כזאת שמשחקים יעלו לי על רזולוציה גבוהה. אם זה לא מתאים לפורום …

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by bigkatan,

לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Enhanced,

שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dvido,

. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום רב....... ניסיתי להרכיב מפרט באתר של סקי פי סי אבל הוא יצא קצת יותר מידי יקר......... התקציב שלי הוא 5500 ש"ח גג..... ופה יצא לי 6600...... איני מעוניין בהארד דיסקים מארז שיהיה שקט לא ממש מעניין הצבע והחלון, עדיף כמה שיותר צנוע ואיכותי. לא בחרתי קירור למארז ולמעבד אבל רצוי ששניהם יהיו שקטים במסך אני מתלבט אולי יש מסך טוב לגיימרים שעולה פחות? עכשיו מה עדיף לי שני כרטיסי מסך 8800 GTS או 8800 GT אני חושב שעדיף ללכת על הGTS כי בסוף המחיר גדול כולה ב50 ש"ח אבל הביצועים בהרבה יותר..... אולי עדיף לי 8800 GTX יחיד או 9800 GTX???? בזאת אני צריך עזרה עכשיו המטרות להריץ משחקים כבדים על HIGH ........ (חחוץ מקריסיס ....זה צריך 9000 ש"ח) רזולוציה 1680* 1200 וקצת עבודה ב3…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by doronkohen,

המחשב אמור להיות למשתמש ביתי ממוצע (משחקים+גלשיה והורדה) יש לי כבר את רוב החלקים מהמחשב הישן (כוננים, ספק, ציוד הקפי) אני צריך מעבד חדש לוח אם זיכרונות (2G) וכרטיס מסך שיחזיקו לאורך זמן. תודה מראש דורון

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני יודע שזאת נראה כמו משימה בלתי אפשרית אבל אני חשבתי על דבר כזה... 805D + לוח תקציבי 1 ג'יגה זיכרון , 80GB HD וכרטיס מסך שלא יחנק... מסך CRT פשוט (וטוב...) וכל השאר יכול להיות ג'נרי... אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע או מפרטים לדוגמא אני ישמח תודה מראש, מאור.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.