עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL מחיר: ¤1188 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מחיר: ¤498 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤201 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤409 מחיר סופי: ¤4312 -> זה בשביל חבר שלי, הוא ביקש שיהיה לו מארז מצועצע אז הצעתי לו להחליף לRaidmax Sc…

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by אמיר_ה,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  3. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by chelsky26,

ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. Started by B00M,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

6. Started by ReL_1,

שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by ophir555,

שאלתי בטעות את השאלה לא בפורום המתאים ולכן שואל שוב לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד דו מימד.( עבודה ). האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות קריטית. חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה שכן בסבירות גבוהה אחבר מסך חיצוני נוסף ולכן המחשב צריך להיות מסוגל לתת אפשרות זו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה באוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by GuGuSH,

שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.

10. Started by spinchicken,

אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, בחודש הבא קרוב משפחה חוזר מארה"ב לביקור והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות מחשב נייד. אני מעוניין להוציא עד 400$, אולי מעט יותר במידה וההבדל יהיה משמעותי. הדברים שחשובים לי במחשב הם ניידות, דיסק קשיח גדול וחיי סוללה. מאוד רצוי שיוכל להריץ משחקים בסיסיים כמו World of Warcraft, Counter-Strike ואחרים, אך אני בספק שיתאפשר במסגרת התקציב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. אהלן, עם כניסתי לשנת הלימודים באוניברסיטה החלטתי למכור את הלפטופ ולעבור לאולטרא-בוק קליל ודקיק שיהיה על הגב שלי מדי יום ביומו. הבנתי שמעבדי הIvy Bridge החדשים מספקים תמיכה סבירה בגרפיקה. אם הדבר נכון (אני מאמין שלא יותקנו עליו משחקים, אבל בכל זאת ארצה לשמור על האופציות פתוחות) הדגשים שלי בגדול הם: כונן SSD (אני מאמין ש128 יספיק), שיהיה קל משקל, ומעבד IVY BRIDGE. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. עריכה- אפשר לדלג ישירות ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535655.msg4575795#msg4575795 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [pre]*כל ההודעה נערכה*[/pre] המפרט הנוכחי: אין צורך בכונן קשיח, אני אשאר עם הנוכחי! אני רוצה מחשב גיימינג לסטודנט תפרן, אחד שיחזיק לי לשנה הקרובה מקסימום. סה"כ מיועד ל-3 משחקים: World Of Warcraft, COD:MW3 ובנוסף ה-COD שמתוכנן לצאת לקראת סוף 2012 על הגדרות בינוניות מינוס כמובן (לא מצפה ליותר מדי). רזולוציה: 1050*1680 **אם אפשר, אז קירור שקט למעבד ולא הזוועה שמגיע בבוקס. מהמארז הקודם, יש כבר 2X120 מאווררים שקטים. ***יש לוחות אם ש…

• 71 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. Started by amitisr,

קראתי כאן בפורום שמחשבי DELL הם מאוד מומלצים לטווח המחירים של 3000-3500 ש"ח. ראיתי גם שיש 2 דגמים מומלצים: Latitude ו- Vostro (מעבדי intel core i-5). אני רוצה לקנות נייד המתאים לעבודה משרדית בעיקר (לרוב בבית/ עבודה/ נסיעות) עם שימוש יחסית נרחב באינטרנט (התחברות מרחוק למחשבים נייחים). רציתי לדעת, על מה עדיף לי ללכת מבין השניים או שיש איזה סוס שלישי שמומלץ יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, שיגעתי חלק מכם כבר יותר מפעם אחת אבל תאלצו לסלוח לי (תקופות מבחנים קשות עוברות עלינו לרעה...) רציתי את דעתכם לגבי מפרט סופי שהרכבתי בעזרתכם לצרכים הבאים: מחשב שקט לצפייה בסרטים (על מסך Dell 2209WA 22) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Flex ודומיהם) המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤251 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למארז: ARCTIC COOLING 90mm 9PWM ¤30 סה"…

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אוקי אז ככה: LCD lg , צורב קומפלט nec\lg, מעבד - רצוי לחכות לקונרו(לא נראה לי שנכנס)? זה לא מחשב למשחקים כבדים אחרי הכל, אם כבר אז לחכות ירידת מחירים ולקנות סוקט am2 ? מקלדת+עכבר+ רמקולים נורמאלים. מארז לא מפוצץ ושקט- עדיפות לhec. חשוב לציין עד המחיר לא יותר, כלומר 5600 כולל הרכבה והכל גם משלוח. תודה, אעדכן לשינויים בהמשך.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האמת היא שננעלתי על הדגם הנ"ל בגלל המפרט המרשים יחסית, האם זו בחירה טובה או שיש אלנטרנטיבה אחרת שיותר טובה עד מחיר 5.5k ? השימושים הם בעיקרון הכל מהכל גרפיקה, משחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. Started by R0tem1,

4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tinkerball,

המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים,סרטים(בגלל זה ההארד דיסק הגדול כי אני מוריד בכמויות),וגם לאיזה OC עצבני. בנוסף אח שלי אמור להביא לי שבוע הבא מארה"ב איזה ערכה של חנקן נוזלי. AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Thermalright SLK-600 Cooler for AMD Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case (P/S not included) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 10,000 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסך שיש לי זה כרגע זה DELL 2007WFP . הייתי רוצה את חוות דעתכם למערכת שהרכבתי . בנוגע ללוח-אם, איזה מבין השניים שציינתי למטה עדיף לי, ואם יש לוח אחר שיותר מומלץ למחשב זה הייתי שמח לקבל המלצות. בנוגע לזיכרונות CORSAIR שמחירם 1,830 ש"ח. הייתי רוצה לדעת עם יש זיכרונות ברמה שלהם בפחות כסף? דעתכם לקירור למעבד? דעתכם לגבי איזה מבין שני ספקי הכח יותר מומלץ ולמה? לגבי המארז הייתי רוצה לדעת עם הוא שקט למנוסים איתו או שיש מארז אחר שמומלץ למערכת זו? מעבד -- 920 Core i7 2.66 G BOX 8MB 130W 1366/1333 מאוורר למעבד -- THERMALTAKE BigTyp14 Pro לוח אם -- GA-EX58-UD5 או GA-EX58-UD4 זיכרונות --CO…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by avipaz,

יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by lawstudent,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.