ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
גם בלי צורב, ושייתן כמה שיותר יכולת תמורת המחיר.
-
- 15 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת לבנות מחשב עד איזור 4,500 ש"ח בערך אני רוצה שהמחשב ישמש אותי בעיקר למשחקי FPS וגם למשחקי Solo Singleplayer (Story). כרטיס מסך לא חייב להיות 2060 אך אם יש אחד שהוא זול יחסית אז סבבה. לא חייב להיות i7 (או intel). אני אשמח שתכווינו אותי גם לאיזה חנויות ללכת, אני מעדיפה KSP מעל הכל. בדיעבד אני ארצה שגם המחשב יחזיק לי לתקופת לימודים במדמ"ח. (קודים וכ'ו). תודה ! המשחקים העיקריים הם: *Genshin Impact *League of Legends *Tombrider/Horizon Zero Dawn/משחקי Storymode שיבואו בעתיד... *Portal *Borderlands 3 *Maplestory
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זקוק למחשב לשימוש בייתי כפי שצוין בכותרת. אני צריך הכל חוץ מכרטיס מסך (יש לי 660GT שלא בשימוש). והאם אפשר להשתמש במארז ישן? למה יש לי מארז ישן עוד מתקופת הפנטיום 3 שלי. ואם אתם יכולים להכניס למיפרט מסך דק 17 אינצ' יהיה אחלה יוצא בערך 1100 ש''ח מסך +900 ש''ח מפרט עצמו. תנסו להצטמצם כמה שאפשר. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעבד-intel core i5 10400f כרטיס מסך-1050 gtx ספק כוח- corsair cv 650 80+ לוח אם -asus prime h410m-e matx זיכרון- 16 ram אחסון כונן ssd מארז antec dp 301m זהו בגדול נ.ב אני יודע שיהיה צוואר בקבוק אני מתכנן לקנות חודש אחרי כרטיס מסך שונה אבל כרגע האם זה יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני כבר חודשיים מחוץ לתחום החומרה , ואני חושב שהשתנו כמה דברים . אז אני צריך את העזרה שלכם לבניית מחשב : תקציב - 6,000 שקל . בבקשה לא לחרוג ( מקסימום 50-60 שקל חריגה ) מטרות : אינטרנט , ומשחקים כבדים (יחסית) . חובה שהמחשב יכלול : הרכבה, מסך 17 אינץ' LCD , עכבר+מקלדת , רמקולים . עדיפויות : שהכל יהיה מחנות אחת ( באיזור המרכז ) , 160GB ( זה חשוב מאוד , אבל אם אין כסף אפשר לוותר ) תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אפתח בדרך קצת פחות סטנדרטית. כרגע אני משתמש ב- Lenovo X1 Carbon והוא די טוב לצרכים שלי. לצערי אני צריך להחזיר אותו, ולכן אני מחפש מחשב דומה. מה אהבתי ב- Lenovo? * גודל מסך - 14" * משקל- קל * מהיר - בזכות 8 GB של זיכרון, דיסק SSD של 256 GB ומעבד i5-3427U מה לא אהבתי? * אין חיבור לרשת קווית, צריך לסחוב מתאם * אין יציאת VGA, צריך לסחוב מתאם * יש רק 2 יציאות USB לכן אני אשמח אם יש משהו דומה שאולי עונה גם על חלק מהחסרונות (ברור לי שלא הכל, וברור שהוא גם לא יהיה קל כמו ה- X1 Carbon). ועכשיו לרשימה: מטרות המחשב: עבודות משרדיות, תכנות ב- C++ וב- Java, צפיה בסרטים. * גודל המסך: 14", מאט. * רזולוציית המסך? כרגע אני עם 1600x900 ומסתדר מעולה. אפשר קצת פחות, אבל לא יו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 7000 ש"ח, כולל ווינדוס ויסטה מקורי (home premium 64bit). מעבד - מצאתי שלמשחקים יותר משתלם שתי ליבות אז שיהיה שתי ליבות. שדרוג בעתיד - אשמח לקבל מפרט עם לוח שתומך בCF. קירור - שיהיו 3 מאווררים במארז (או יותר), 120mm (או יותר) וקירור טוב למעבד. הארד דיסק - צריך 500GB. צריך צורב DVD שיצרוב גם דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים. ללא ציוד הקפי. המחשב יחובר למסך 17 אינץ' (של MAG אם זה משנה) ולפעמים גם לטלויזיה (21 אינץ') לראות בה סרטים ואם יהיה מגניב אז גם לשחק כשהטלויזיה היא המסך. צריך הרכבה. המפרט לא לי אלא לבן דוד (אני כבר קניתי מחשב ד'א, גם ב7000, יכול להיות שבסוף בן דוד שלי יקנה את אותו מפרט כמו שלי אבל הוא רוצה לשמוע עוד הצעות) אבל עדיין א…
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקי יש לי ולאחי 2 מחשבים עכשיו אני צריך לשדרג אותם בתקציב כולל של 2600 שקל ועדיף כמה שפחות עכשיו אני רוצה להביא תמחשבים למצב של יוכלו להריץ משחקים ולעבוד נורמלית בנתיים שלי ככה אבל של אחי לא הנה המפרטים שלי AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer @ TT TR2 Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 512MB 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM Subman Transformer Blue TT Butterfly 480w של אחי P4 1.8 ghz northwood VIA P4PBE (לוח אם לא מוכר גנרי מן הסתם) זכרון גנרי 256mb 277mhz asus gforce 2 ספק גנרי עכשיו חשבתי להעביר את הזכרון 512 mb שלי לאחי וככה יצא לו 786 מגה בייט זכרון כמעט גיגה כבר היה שיפור ניכר בביצועים לתת לו את הספק שלי ועכשיו הרכ…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול
-
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך הפעלת תוכנות כמו פוטושופ,לייטרום וכו'. בעתיד רמת התוכונות יעלה. שיהיה הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לתוכנות: תוכנות עריכה,פוטושוט,לייטרום וכו',שימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (כמה שעות טובות כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 אבל אם יש שידרוג משמעותי , אז לא איכפת לי להוסיף עוד 150 ככה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 וgta v שיצא ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי DELL xps 16 (מעבד 8600, 4 גיג'ה זכרון, 320 ג'יגה כונן 7200, כרטיס מסך ati mobility 3670) האם התקנת וינדאוס 7 יגרום למשחקים לעבוד יותר טוב או באופן כללי למחשב תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הניידים 12.1" של לנובו מדגם X61, X200, ו-X200s, כאשר הנטיה ללכת על ה-X200s, למרות שהוא יקר... האם יש לכם המלצות לאחד מהדגמים האלו? האם מישהו יכול להציע נייד אחר המקביל לניידים האלה? חשוב שיהיה קטן, וחסכוני בסוללה...
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
להלן שני המפרטים - מה דעתכם? P-4 3Ghz LGA 755 Intel 915GAVL 512M 400Mhz Maxor 80G SATA (8m) P-4 3Ghz LGA 755 Asus P5GDC-V 256M 533 80G SATA מה תגידו? שמעתי דברים טובים על הלוח של INTEL - מחיר - אותו מחיר. תגובתכם...
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך להרכיב מפרט זה מה שהרכבתי פתוח לעצות (אין צורך בכונן קשיח מארז כוננים וכו') המטרה העיקרית היא בשביל להריץ GTA IV מתחבר למסך 17" זה המפרט שאני חשבתי עליו מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI - RETAIL ¤529 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR8002GK ¤234 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 מחיר סופי: ¤1965 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום כתבתי כאן לפני כשבועיים הודעה, שדעכה מאז, ומכיוון שאני יודע שאתם לא אוהבים להקפיץ הודעות ישנות, ומכיוון שעדכנתי קצת את המפרט שהצעתי אז, אני מעלה את הדיון מחדש (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום). 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3000ש"ח (אפשר לחרוג קצת). 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, עריכת תמונות קלות, עריכת וידאו ביתי. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש כרגע מסך 19" שבעתיד ישודרג ל-22" או 24"). 4. כונן דיסקטים, מן הסתם, אפשר להמנע. 5. צריך מפרט מלא. 6. השקט חשוב, לא קריטי. אני מעריך 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. אזור פ"ת או ראשון. 10. אני צריך WiFi, אבל אם אין OnBoard, אני אעביר את הכרטיס מהמחשב הישן. 11. בזמן הקרוב לא מתוכנן שדרוג…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD). * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חב'רה, למי שיש מחשב עם מסך 15.4 רחב יכול למדוד לי את המידות של המסך בסנט' ולתת לי את הגדלים זה די חשוב לי.. אני צריך אורך וגובה של המסך .. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני רק אציין שלפי מה שהבנתי בגלל איזושהם הצפות מחירי ההארדיסקים בשמיים, אז נראה לי הגיוני לחכות שהכל ירגע ויעבור ואז לרכוש אחד? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בגדול, החריגה נועדה לציוד הקפי סביר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח, אני אשתמש בישן עד שהמחירים יחזרו להיות נורמאליים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך מחשב לאבא שלי, לעבודה משרדית, אימיילים ושטויות כאלה. אפשרות לסוליטייר ;D לא צריך מסך, רמקולים, סידי, צורב או הארדיסק. שיהיה מבוסס AMD. כך שבעצם, אני רק צריך המלצה על איזה אטלון בדיוק, לוח אם (עדיפות לMSI אן VIA) עם כרטיס מסך מובנה, זכרונות, 256 או 512, לא משנה. חוץ מזה גם על מארז ועל ספק טוב. עכשיו, אם קראתם עד כאן בלי להשתגע, הנה מגיע החלק הטוב: צריך להשתדל שזה לא יעבור את ה1500 או 2000 שקל אם אפשר להימנע מכך
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-4000 DualCore של AMD, להושיב אותו על לוח אם של ASUS מדגם M2A-VM ולהרכיב לו זכרון Transcend 2GB. יש לי HDD של 80 ג'יגה שאני לא מעוניין להחליף כרגע וכרטיס מסך AGP שמאוד הייתי שמח אם היה ניתן להשיג עבורו מתאם PCIe ל-AGP כי אני לא מתכוון להוציא כסף על כרטיס מסך בשלב זה. כמובן שאני אוסיף מארז (Raidmax APEX 2x120mm) וספק (FSP Basic SI 400W). האם אני יכול לוותר על המארז וספק הכוח האלו לטובת מה שכבר יש לי כרגע? מארז נוכחי - Foxconn TLA436SB ספק נוכחי - HEC-400TR-TF * אני בהחלט שוקל להוסיף ככל הנראה כרטיס מסך מסוג Radeon 1950GT או HD2600XT עם נטייה לשני או שמא הראשון עדיף בהרבה? ** העדפה ל-TMS בגלל המחירים, לא כיף לקנות מחשב עם משכורת רעב
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-