ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך עזרה בבחירת שרת לאיחסון אתר אינטרנט... עכשיו הקטע הוא שיש כבר רשת עבודה ואני רוצה לחבר לרשת הזאת מחשב\שרת שבו אני יאחסן את האתר ואנשים יוכלו להיכנס אליו...ככל הנראה מערכת ההפעלה תהייה ווינדואס ושני דברים נוספים הם ש-אני משתמש ב easy php (אלא אם יש משהו יותר טוב בשביל זה שאני לא יודע עליו) על מנת להפעיל את האתר (אתר PHP) ושני זה שרוחב הפס ברשת הוא 1MB upload ו- 1MB download אם יש לכם איזה מפרט לשרת טוב שיוכל לעמוד בעומס של נניח 40 אנשים בו זמנית אני אשמח אם תעזרו לי אני צריך הצעה בסביבות ה7000-8000 שקל תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי קונפגירציה מותאמת אישית למחשב נייח שאת כל הרכיבים אני בחרתי ואני מחפש הצעות יותר זולות אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ביותר זול בבקשה שיגיב וגם צריך הצעות מחיר למארזים עמידים ומאלומיניום או מפח אבל שיהיו טובים ומספיק גדולים בהתאם למה שרשום. מפרט טכני למחשב נייח: לוח אם-gigbyte gsa-ep45 ds3-מחיר:630 ש"ח כרטיס מסך-asus geforce en9600gt hdti 1gb pcie -מחיר 840 ש"ח intel dual core 2 quad q9550-אין לי מחיר לזה בינתיים עדיין בבירורים,כל הצעה תתקבל בשמחה. צורב lg gs22lc30 dvdx22 0em-מחיר:155 ש"ח דיסק קשיח western digital דגם wd3200aaks נפח 320gb אריזת oem-מחיר:225 ש"ח זכרון ocz pn-ocz3pi16002gk 2gb-מחיר:430 ש"ח מארז-בזה אני צריך עזרה אלומיניום או פח עדיף …
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב נייד acer aspire 5730z עכשיו בלוח מקשים יש לי סימן של בלוטוס ושאני לוחץ עליו הוא רושם לי במחשב NO BLUETOOTH DEVICE אני לא יודע מה צריך להתקין או מה צריך לעשות כדי שיהיה או שיעבוד הבלוטוס
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם צריך עזרה בבנית מפרט תקציב: 5000 אם אפשרות של 500שח חריגה מטרות: משחקים כבדים ,סרטים והורדות ציוד היקפי: כן אני צריך ציוד היקפי (מסך טוב מקלדת עכבר ורמקולים איכותיים) 4)אני צריך הכל אין משהו שאני לא צריך 5)אין העדפה לחברה או חלק מסוים אבל רק שיהיו מחברה מוכרת ואמינה 6)לא יותר מידי חשוב לי הקירור ועיצוב אבל הייתי רוצה מארז יפה 7)הרכבת מחשב במעבדה והתקנת חלונות במעבדה 8)לא משהו מיוחד 9)כן די חשוב 10)לא יודע מזה overclock 11)משחקים כבדים בהגדרות גבוהות כמו שראיתם אני לא יותר מידי מבין בזה אז אני צריך את עזרתכם, ורציתי גם שתמליצו לי על חנויות טובות שבהם אני יוכל לקנות את המחשב תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי אי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בערך 1800 שקל והחלטתי לבזבז אותם על מחשב חדש אני צריך מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות, כל זה ב1800 שקל גג 2000. מה שחשוב לי במארז זה שיהיה שקט ועם USB מקדימה. כרטיס מסך כבר יש לי (HD4850)
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש,ההשקעה שעל הכוונת היא 3000 ש''ח ללא ציוד הקפי. למטרות עריכה גרפית בפוטושופ\לייטרום + פרמייר(עריכת וידאו), ואפשרות לשחק משחקים בכיף, אני לא גיימר כבד אבל רוצה להנות גם מזה... נעזרתי בחבר , שאגב עובד בחנות מחשבים מוכרת,הוא הציע לי שתי אפשריות , אני סומך עליו ועל הידע שלו אך רציתי לברר אם יש הצעות נוספות, והאם מחירים אלו בם טובים. אם למישהו יש אלטרנטיבות אשמח לשמוע ואשמח אם יהיה הסבר קטן לבור שכמותי בנושא. אלה המפרטים: " המפרטים שאמרתי שאני אציע לך, לעריכת וידאו+קצת משחקים הנה האופציות מפרט 1, קצת חזק יותר לעריכת וידאו, אבל פחות במשחקים- מעבד: Intel Core i5-760 זכרון: kingston hyperX DDR3 1600mhz 4GB דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA2 (לפי מה …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב למשחקים כבדים שיחזיק לאורך זמן בתקציב של עד 7K אני מתכנן לעשות OC בעתיד הרחוק יותר אין צורך בציוד היקפי קניתי לפני יומיים את המסך הבא Samsung 226BW 22 אינץ' אז בקטע של כ.מ חשבתי אולי על 88GTS 640 או 2900XT או שאולי כדאי לי לחכות לירידת מכירים של יולי ולנסות להכניס GTX ועוד שאלה:יש שני סוגים של GTX נכון? מה ההבדל ביניהם? תודה מראש על העזרה
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, התקציב כרגע הוא בלתי מוגבל. בואו נגיד שאחרי שאני אראה מפרט משתלם, אני אדע כבר מה לעשות. בעקרון יש לי כבר רעיון כללי לגבי המחשב. דבר ראשון, חשוב לי הלוח אם. אני רוצה לוח אם למעבד של amd, שיתמוך בכרטיסי מסך בצורה האפקטיבית ביותר - מקסימום ביצועים. אז בקטע של לוח האם, אני רוצה להשקיע. עכשיו, כמו שהזכרתי, מעבד של amd athlon 64 זכרונות החל מ 512MB, בעלי זכרון DDR כמובן. צורב DVD סביר. כונן פלופי. כרטיס קול אני לא צריך, יש לי Audigy 2 Platinum eX כרטיס מסך, מעדיף את ה X800Pro. הארד דיסק של WD, של לפחות 160 GB. ספק כח שיחזיק את כל מה שאמרתי. מארז פשוט. אני מקווה שהבנתם את הרעיון הכללי של המחשב. הוא מיועד למשחקים, ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר זמן בתור…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אני עורך וצלם וידאו ומחפש מחשב עבודה חדש. עובד עם תוכנות של אדובי בעיקר עם פרמייר לפעמיים גם אפטר. עובד בעיקר עם חומרים של 1080P מידי פעם גם 4K בפורמט רגיל אך אשמח גם אם למחשב יהיה אפשרות לעבוד עם לוג וראוו לעבודות עתידיות. אשמח עזרה בבניית מפרט, התקציב שלי כ5000 ש"ח (בלי מערכת הפעלה), אפשר חריגה קטנה במידת ויש אפשרות לשיפור הכרחי. רציתי לדעת אם מפרט כזה נגיד יכול להתאים? https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator_pdf&configurator_id=315241
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע קונה מחשב נוסף, המטרה העיקרית של מחשב זה היא CS:S אני מודע לדרישות הגבוהות של המשחק אך לא מה נדרש מבחינת חומרה. אני לא מבין גדול בחומרה אז הראו לי מפרט אם אתם יכולים ותסבירו לי כמה שאפשר. התקציב הוא ,ללא מסך, כ4000 שקל פחות או יותר. ושוב, הדגש הוא שיפעל בצורה מעולה, כ100 אפפיאס, על סורס. בתודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב ביתי שישמש לפעולות כלליות, תוכנות אופיס ובעיקר MATLAB. יש לי כבר כונן קשיח וכונן SSD, כמו כן גם 2 סטיקים 4GB של זיכרון RAM (זה מספיק?). יש לי אפשרות לרכוש את המעבד Intel i5-6600 ולוח אם GIGABYTE GA-H170M-D3H-GSM בצורה מסובסדת. ניתן לשנות את דגם המעבד ולוח האם לכל דגם אחר, במידה ודורש זאת. אין צורך ברכישת מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון אני צריך להשלים את הרכישות של קירור למעבד, מארז וספק כוח. האם הזיכרון, המעבד (כולל הכרטיס הגרפי שבו) והלוח אם יספיקו לשימושים שלי? התקציב הינו כ-2,000 ש"ח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. אני צריך מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עבודות, סרטים ומשחקים לא כבדים. אני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל (E4400) 2 ג'יגה זכרון ddr2 667 לוח אם של אסוס geforce 8500/8600 gt אין צורך בשום ציוד היקפי. תקציב: בסביבות 2500-2700 ש"ח. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר תקלה בלוח האם במחשב הישן שלי (בן 6) אני חושב לקנות מחשב חדש. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר משחקי רשת (CSGO, PUBG, THE CREW2 ועוד) וחשוב לציין שחלק מהמשחקים האלה המחשב הישן היה מריץ על ההגדרות הכי נמוכות שיש וגם זה בקושי. בנוסף יכול להיות שבהמשך ארכוש משחקים חדשים יותר ככה שחשוב שאם כבר אני קונה מחשב חדש הוא יוכל להריץ את רוב המשחקים העדכניים אך מצד שני גם לא רוצה להשתגע כרגע עם סכום ההשקעה. התקציב שלי הוא בין 3000-4000 כשהמטרה לחסוך כמה שיותר. בניתי מפרט בTMS ורציתי להתייעץ עם המומחים פה מה הם חושבים לגביי המחשב הזה- https://www.tms.co.il/83563 אני גם מוסיף כרטיס SSD 480 GB חדש שיש ברשותי. בנוסף חשוב לציין שב…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, עריכת וידאו(עבודה בעיקר עם ווגאס), רינדור סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכות - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, לI7 של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דר…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-