ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪508 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪38 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מח…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד שאוכל להריץ עליו לינוקס וללמוד את המערכת במקביל לעבודה מול נייח, ההנחה הבסיסית היא שהוא לא אמור לעלות הרבה כלל - מה דעתכם בנושא? והאם יש המלצה מסויימת למחשבים מסוג זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין במפרט עדכני למחשב (ללא ציוד היקפי נוסף וללא מסך) בתקציב של עד 1500 ש"ח שכמובן אעדיף מפרט שיותר קרוב ל1000 ש"ח (זול ככל הניתן) כמה נקודות: 1. אני צריך צורב DVD 2. נפח הארדיסק לא חיוני (מסתפק במועט) 3. כולל הרכבה. 4. מפרט תומך בוינדוס XP SP3 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, יוטיוב ואופיס וזהו. תודה רבה !!!!
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קונה מחשב חדש הרכבתי מפרט, יש כמה דברים שאני לא סגור עליהם והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. מילאתי את הפורמט, ומצורף גם מפרט בסיסי, לא כלול בו קירור - אשמח להמלצה בנושא. מעבד: intel מחיר: 1020 ש"ח Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: gigabyte מחיר: 795 ש"ח Z68X-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות: g.skill DDR3 1600Mhz מחיר: 320 ש"ח 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) מארז: Thermaltake מחיר: 420 ש"ח ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ספק: SeaSonic מחיר: 450 ש"ח 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) סה"כ עד כאן : 3005 ש"ח איזה כרטיס מסך לרכוש?…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להזמין מ-T.M.S את המפרט הבא, כולל המארז fractal design define mini מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪394 ספק כוח: Seasonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חפרתי קצת בפורום והתקשתי למצוא המלצה חד משמעית לתקציב העלוב שלי, אשמח לקבל עזרה. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת תעשיות מים (אין צורך בתוכנות גראפיות למיניהן) * גודל המסך? איזור ה 15 , חבל על העיניים ... * משקל רצוי : אני בחור חזק... * האם נדרש זמן סוללה ארוך חודש וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי 500G * כונן CD/DVD * כונן Bluray לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה , לא יש לי כבר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי, מה שנותן תמורה לכסף + שיהיה עמיד
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים באיכות HD בעיקר,ובנוסף משחקים קלים כמו Call of duty וכו' שאשחק פעם בשבועיים באיכות סבירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty,World of warcraft שיהיה באיכות סבירה ככה לא צריך משהו מטורף -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 אבל אני אוהב לשחק על פחות ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,צפייה בסרטי HD,מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3,diablo3,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלחתי קובץ מצורף של תמונה..תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HTPC חדש יש לי טלויזית 3D FULLHD השימושים במחשב יהיו: - הרצה של סרטי FHD - הרצה של סרטי 3D - אינטרנט - תוכנות בינוניות - תוכנות משרדיות מה אתם אומרים על המפרט ש KSP מציעים? http://ksp.co.il/?uin=16120
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אז אני מחפש כאמור לוח אם, הפשוט והזול ביותר שעונה על הדרישות LGA1155 יציאות USB3 עם כרטיס גרפי ONBOARD שיודע להתמודד עם מדיה בHD בצורה סבירה. על מה אתה ממליץ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום!אני צריך מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה תוכנות בשם "autocad" ועוד אחת סקאצ' אפ צריך ציוד היקפי עכבר מקלדת רמקולים מסך גדול ווינדוס. עכשיו אני לא יודע אם התקציב בעייתי (3000)למחשב שאני יצטרך,אבל הבן אדם מסכים להשקיע ב imac, השאלה אם המחשב של אפל שווה את המחיר שלו וכדאי להשקיע בו? או שבאותו סכום אני יכול להרכיב מחשב יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…
-
https://www.tms.co.il/153317 מפרט שהכנתי לקראת הכרטיס החדש. אני אשמח לביקורת , מעדיף חלקים חזקים וחברות מוכרות (לא מתפשר על ssd כמו xpg וכו׳). מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש תקציב בין 3ל 5.5 אלף שימושים אופיס אוטוקאד שרטוט בינארי ובים גודל מסך עדיף 13.5 אינטש ומעלה לא משנה אם יש מערכת הפעלה או לא כמובן שאם כבר יש אז עדיף ווינדוס חנויות שאני יכול לרכוש מהם הם ksp ivory RSM tms אם יש חנות מומלצת אחרת אני לא פוסל אבל עדיף מאלה בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הנה מפרט שאמור להיות טוב למשחקים ולהכל: לוח אם:ASUS\GIGABYTE זיכרון מהיר:512DDR2 533 דיסק קשיח:WD 160GB SATA2 מאיץ גרפי:GFORCE 7300 UP 256MB כונן אופטי:SONT X52X32X52 כרטיס קול: 7 CHANNEL (6.1)128BIT כרטיס רשת:10/100 לאינטרנט מהיר מקלדת:אופיס מהודרת עכבר:אופטי אופיס רמקולים:400W EXPRESSION מארז:מקצועי כולל כונס אוויר 500W וזה:intel pentium D 3Ghz 4mb 64 bit וכל זה ב 2500 שקל עכשיו אני רוצה לדעת אם המפרט טוב ושווה את המחיר ואם הוא טוב למשחקים והאם שמדברים על הפנטיום ואומרים D אז זה שווה לפנטיום 4 מן הסתם לא?! טוב בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-