ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש תקציב בין 3ל 5.5 אלף שימושים אופיס אוטוקאד שרטוט בינארי ובים גודל מסך עדיף 13.5 אינטש ומעלה לא משנה אם יש מערכת הפעלה או לא כמובן שאם כבר יש אז עדיף ווינדוס חנויות שאני יכול לרכוש מהם הם ksp ivory RSM tms אם יש חנות מומלצת אחרת אני לא פוסל אבל עדיף מאלה בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…
-
אני רוצה מפרט למחשב ב3000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) המחשב הוא בעיקר למסנג'ר אופיס ואינטרנט וממש טיפה משחקים פה ושם לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כמובן אני מעונין בכמה שיותר זכרון\ HDD , צורב DVD חובה - לא מעניין DAUL LAYER לא קריטי .. מעבד אני לא יודע יש בתקציב הזה כפולי ליבה אבל בכל זאת ... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקי מפרט של אחי הקטן (מזכיר את שלי רק עם ציוד הקפי שונה ומארז שונה השאר כמעט אוות דבר) a64 +3200 s754 epox 8kda3j 9800pro 256 bit 512mb 120 gb הרד דיסק יש כונן dvd עכשיו יש לי 1000 שקל לשדרג אותו חשבתי על עוד 512 וצורב dvd אצלו כי שם אני משתמש במחשב כמחשב הורדות יש לו את אותו קרור חרא שלי יש הקסטר קינג 2 50 מנוחה 60 מאמץ (כנראה צריך לרענן משחה או לקנות קרור חדש) אז חשבתי מה לעשות ? לקנות mx1 ולשים ב2 המחשבים רענון משחה ? או להלחליף לגמרי ת2 קרורים ולמה ? כי זה משאיר אותי עם 200 שקל לכול גוף (אי אפשר לשים ביג טיפון כי אין מקום!) מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הנה מפרט שאמור להיות טוב למשחקים ולהכל: לוח אם:ASUS\GIGABYTE זיכרון מהיר:512DDR2 533 דיסק קשיח:WD 160GB SATA2 מאיץ גרפי:GFORCE 7300 UP 256MB כונן אופטי:SONT X52X32X52 כרטיס קול: 7 CHANNEL (6.1)128BIT כרטיס רשת:10/100 לאינטרנט מהיר מקלדת:אופיס מהודרת עכבר:אופטי אופיס רמקולים:400W EXPRESSION מארז:מקצועי כולל כונס אוויר 500W וזה:intel pentium D 3Ghz 4mb 64 bit וכל זה ב 2500 שקל עכשיו אני רוצה לדעת אם המפרט טוב ושווה את המחיר ואם הוא טוב למשחקים והאם שמדברים על הפנטיום ואומרים D אז זה שווה לפנטיום 4 מן הסתם לא?! טוב בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הוא למשחקים ללא OC ולא מדובר בחולה גרפיקה אלא הוא משחק ברמת גרפיקה MED חבר שלי נמצא באורלנדו לצורך עבודה לעוד 3 ימים הוא שלח EMAIL לNEWEGG והם בנו לו מפרט זול שגם יורכב וישלח אליו תוך יומיים אני הצלחתי לשנות ספק לליברטי וזכרון ל 2X1G 667MHZ על פני 2X512MB 800MHZ השאלה היא האם יש מפרט דומה בארץ במחיר של עד 6000+ ש"ח או שעדיף לוותר על האחריות ולקנות מNEWEGG דרך אגב הם מוסיפים לו קרור למעבד ושני מאורירים 80 MM במארז כבר בדקנו במכס התוספת היא 350 ש"ח מיסים הנה המפרט בתוספת 40$ הרכבה ומשלוח לאורלנדו: 1 COOLER MASTER Centurion 534 RC-534-KKN2-GP Black Aluminum & Mesh bezel / SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - 45.99 1 Seagate Barracuda 7200.10 (Perp…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1275 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1245 מסך: VIEWSONIC 19" VA912 8ms DVI ¤1396 כרטיס מסך: CLUB-3D PCI-EX RADEON X800RX 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-RX86TVD - RETAIL ¤582 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤519 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤208 זיכרון: CRUCIAL BALLISTIX 2048MB KIT (1024X2) DDR2-667 PC5300 CL3 - BL2KIT12864AA663 ¤1628 מארז: RAIDMAX SMILODON BLACK w/o PSU ¤455 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7596 הכרטיס מסך הינו זמני עד שיוזלו הכרטיסים...... האם הספק…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקציב:4000 שקל מקסימום. מטרות המחשב: משחקים. ציוד הקפי שלא צריך:מסך,מקלדת, עכבר, CD ROM,כרטיס קול מיוחד. (הכוונה שמספיק ONBORAD או משהו בסגנון.) העדפה: מעבד AMD (רצוי DUAL CORE) וכרטיס מסך GeForce. לא צריך מערכת הפעלה. תודה מראש, גיל. עריכה: יכול להיות שהתקציב יעלה ל6000 אז תכתבו איזה רכבים לשדרג. תודה
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש מחשב חדש ואין לי יותר מדי מושג מה אני צריך... בעקרון אני משתמש בו פחות או יותר בשביל מוזיקה (כך שהוא יהיה דלוק כל הזמן...) בשביל לראות עליו סרטים...אינטרנט.... וכל מיני תוכנות כמו אופיס.... +צורב+DVD.... מישהו אולי יכול בבקשה להמליץ לי על משהו סביבות 3000-3500 (בלי מסך ובלי HD).... גם יודעים אולי מאיפה כדאי לקנות?( אני גר בחיפה אם זה משנה...)... תודה מראש!! ;D
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי מפרט שיכלול: 512MB צורב (DVD עדיף) מעבד מספיק חזק ל VISTA (כאשר אני אוסיף זכרון) מארז וספק לא ג'נרי דיסק 40 או 80 מספיק אם אפשר עד 1700 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: Intel Pentium D 805 - מתחנן ל קירור אוברסטוק ו אוברקלוק GIGABYTE GA-8I945P-G-RH - היה מאוד שמח אם היו מארגנים לו קרור GIGABYTE GV-NX62TCB8 - מרגיש ישן ומוכן לצאת לפנסייה מוקדמת SAMSUNG 256X2 DDR2-667 4-4-4-11 - שתי אחים תאומים שלא היו מתנגדים לקרור וחברים בגילם SAMSUNG SpinPoint 40G - מאוד מלא ולא סובל מי בעיות התחממות TzagElita/Prosource Generic 6 80mm Fans - סובל מבעיות רעש, ו אבק - היה שמח לצאת לפנסייה --- תקציב 1000שקלים חדשים המחשב בעיקר למולטיטסקינג ו משחקים בינוניים. --- תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב שלי - להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך (קניתי לפני כמה זמן 6600GT AGP) ויש לי התלבטות כמעט לגבי כל רכיב. המחשב מיועד למשחקים ללא OC בחירת מעבד: כרגע יש לי SEMPRON +2400 שאני לא כ"כ מרוצה ממנו תקציב 1000~ שזה מאפשר לי בערך 3.0GH על מה ללכת AMD או INTEL ולמה ?? על איזה תושבת ? 755/939 / וכו' - מה ההבדלים ביניהם ? זכרונות: הזכרונות הקיימים ישארו בלוח הזה ככה שאני מחפש 1024 מה ההבדל בין DDR 1 ל 2 מה יותר יתאים למשחקים ? האם לקנות בתור חלק אחד או 2 של 512 מה ההבדל? תקציב: בסביבות 600 לוח אם: הלוח יגזר כבחירה של סוג הזכרונות והמעבד מן הסתם חשוב שיתמוך בSATA2, AGP , לא חשוב מספר PCI SLOTS הלוח יוחלף בעתיד, לתומך ב PCI-X ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי ת…
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מתחיל ללמוד בקרוב ומחפש מחשב נייד. השימושים שלי הם אינטרנט, Office , סרטים ואולי גם לשחק קצת. מתלבט בין 3 מחשבים: 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13669 מכירים את הדגם הזה? אם כן, איך הוא? האחריות היא איסוף והחזרה ל3 שנים בניגוד לDELL (אחריות בבית הלקוח) אז פה יש מינוס, מכל השאר הייתי מרוצה. 2. http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E... אשדרג ל6 GB זיכרון ויש אחריות בבית הלקוח. 3. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7561 מישהו מכיר את המחשב הזה? יכול להמליץ עליו? איך המחשבים של Samsung? צריך את עזרתכם בבחירה. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחותי בקשה אני אחפש בשבילה מחשב נייד עד 3000 ש"ח הדרישות: מסך גדול - כדי שהיא תוכל לכתוב עבודות (ולראות סרטים) שלא יתקע כאשר גולשים באינטרנט ועובדים על עוד משהו חיפור Wi-Fi אמינות אני מניח שאלו דרישות די פשוטות. אם צריך עוד מידע כדי שתוכלו לעזור לי - אני אנסה לשאול אותה תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי המלצה על מפרט מסוים רציתי לדעת עם יש אפשרות לשפר או שצריך לשנות משהו? ואם הכל מאוזן ונראה בסדר בלי צוואר בקבוק או משהו כזה אני די נעול על ה4000 כי זה בשביל חבר אז אי אפשר לחרוג תודה מראש לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪961 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 NZXT M59 Plus 3x120mm כולל 3 מאוורי 120מ"מ, יחידות 1 ₪299 Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1 ₪390 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 Connect3D ATI Radeon 68…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה גרפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: MW2, BF3,WoW,SC2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? / מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. ה…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום את המפרט הבא: לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ סדרה 530 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים מחוברים ללוח חוץ מהמאוורר למעבד ספק של סיסוניק 520W כרטיס מסך fx 5200 128t מערכת הפעלה xp pro service pack 3 המחשב בעקרון לשימושו של ילד בן 11 למשחקי רשת אופיס ואינטרנט. עלה בדעתי להחליף את כרטיס המסך לדגם SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB במחיר של 300 שקלים האם ההבדל בין ביצועי כרטיסי המסך שווה את המחיר. בנוסף חשבתי לשפר את קירור המעבד (פרסקוט) ל-katana3 או פריזר 7 או 13. אודה להמלצותיכם. גיל.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס על הג'ק של האוזניות יש גם ציור של מיקרופון האם זה אומר שהג'ק משמש גם למיקרופון ? אם כן אז איך אני משתמש ב סקייפי עם אוזניות ומיקרופון ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-