ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים, אבל כעבודה אני מתכנת ועורך קצת סאונד ווידאו וכמובן גם אני אוהב שהמחשב שלי לא זוחל לו לאיטו כשאני רוצה לעבוד... אני מחפש מחשב, שבגדול יהיה מסוגל לתפקד לאורך זמן, בעל בטריה של לפחות שעתיים (בWORD) אחריות לשלוש שנים בחברה שיש לה בסיס בישראל כמובן.. ושיהיה מסוגל בגדול להפעיל משחקים חדשים ברמה בסיסית. תודה על העזרה. נ.ב - אם יש דגם כלשהו שהוא טוב באופן מיוחד לאחרונה אבל הוא קצת יותר יקר גם עליו כדאי לי לשמוע, אני מבין דיי הרבה במחשבים.. אבל אני לא מכיר חומרה של ניידים יותר מידיי.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית ושפשוט יפעל טוב לזמן ארוך - כמה שנים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לי המחשב יהיה מזדמן כי אני בצבא, אבל אחותי ואח שלי יהיו בבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפר…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום רב החלטתי שאני הולך על לוח אם מדגם אינטל I3 ... אך מכיוון שכך החלטתי ...אני מעוניין שבמסגרת זו כל הרכיבים על הלוח יהיו מהזן המשובח ביותר שמתאימים כמובן ללוח ולא כאלו שלא יתרמו לי דבר כי הלוח לא יתמוך בהם אנא עזרו לי להרכיב מפרט איכותי ...ורק לאחר מכן יש להסתכל על המחיר שהבסיס יהיה I3 שימושי אופיס / משחקים מעט / גלישה וכד' משתמש רגיל אני חושב ולא מקצוען או קיצוני באהבתו לנישה מסוימת ללא מסך או ציוד הקפי ....יש ברשותי מסך 22 פשוט לא מתכנן ולא מבין בOC רוצה מחשה טוב / שקט / ברמה .....שישרת אותי למשך 3-4 השנים הבאות בבטחה.. המלצה על חנות גם תבורך חג שמח חברים[br]פורסם בתאריך: 11.09.2010 בשעה 00:32:00 כמובן שהתכוונתי מעבד I3 אקח מה שתמליצו לי כעסקה הטובה ביותר והמ…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב שיהיה בחנות ויהיה מיועד לאינטרנט ושימושים בסיסיים אבל שיעבוד בצורה נורמלית ולא יקח למחשב שעה לעשות כל פעולה. צריך לכלול הכל זאת אומרת גם מסך וציוד היקפי צורב מקלדת עכבר אם אפשר גם רמקולים אפילו רמקולים של 50 שקל העיקר שיצא סאונד כלשהו ולסיום רוצה גם שיהיה כרטיס מסך נפרד ולא אחד שכלול בלוח למקרה שאולי אני ארצה לשים לי איזה משחק שם כמובן לא מתכנן לשחק שם קרייסיס אז משהו בסיסי יספיק
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב של DELL INSPIRATION 1764 מעבד I3 500 GB HD מחיר טוב מה דעתכם ומה מקביל אליו בחברות אחרות ? מה לגבי 3 שנים אחריות, מי נותן אחריות כזו? האם האחריות גם על הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח שתתנו הערות והארות על המפרט שבניתי. המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים HD אבל גם שיהי מספיק טוב למשחקים, הוא יהיה מחובר ל2 מסכים בהמשך. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית (המארז, ספק וקירור - אני לא באמת מבין בהם, אבל אני אשמח שהמארז יראה טוב ) חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל העדפה ל i5. ועד כמה כדאי ומשתלם מהירות זיכרון 1600 לעומת 1333 המפרט (חסר בו רמקולים ) - מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪949 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪700 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 כמות: 1 http://www.skypc.co.…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה ועל האתר המעולה הזה צריך המלצות למפרט מחשב לעבודה עם מאיה (תלת) ורינדורים לתוך הלילה אין צורך במסך התקציב בסביבות 6500 פחות או יותר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY950 גוף קירור למעבדSCYTHE MUGEN II235 לוח-אםGIGABYTE GA-P55-UD3R 750 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3450 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ310 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךATI HD5850 1GB GDDR51500 מארזANTEC NINE HUNDRED II580 ספק כח ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT תראו זה עולה כ-5,500 שקל ללא מסך שיש לי מסך שאני חושב שיהיה מספיק טוב האם זה מחשב טוב שיריץ משחקים על הגבוהה ביותר ויתן לי הנאה שחסרה לי שנים ? למרות שהתקציב היה 4 אלף אם אין ברירה נלך על זה תנו תשובות כי אני ממש רוצה להזמין כבר את המחשב
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD, משחקים כבדים-קרייסיס ומעלה, וגלישה באינטרנט...בקיצור מחשב חזק להכל... אני רוצה גם שהמחשב יהיה איכותי לכמה שנים טובות, כי אני קונה מחשב פעם ב5 שנים אולי ... *יש לי מסך 22" ברזולוציה 1050x1680. בבקשה אם יש חלק שכדאי לי לשנות , תגידו : מעבדי AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW G…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב נייד ASUS K53E שקניתי לפני כמה שנים עם מעבד I3 2310M 2.10GHZ ו 2 גיגה זיכרון אני משתמש בו בעיקר לגלישה לאינטרנט מוזיקה וסרטים(אני לא מפעיל בו משחקים) הבעיה היא לפעמים המחשב מקרטע שאני מפעיל קצת יותר משני טאבים בFIREFOX והאייטנוס פועל בקרע(יש לי ספרייה גדולה כמעט 40 גיגה בו) ושלא נדבר שחס וחלילה פועל סרטון יוטיוב או OFFICE אז המחשב בכלל מת. השאלה שלי האם כדי להגדיל את הזכרון במחשב והאם יהיה שיפור משמעותית ועובודה יותר חקלה?.. ואם כן איזה סוג זיכרון אני צריך? דרך אגב אני מריץ ווינדוס 8 64 ביט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח עדיף כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה, משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שלי כרגע הוא samsung syncmaster 710v. ישן ממש, 17 אינצ', נוראי. אני אשמח למסך חדש בתוך התקציב, אבל תלוי כמה רציני השינוי של ה1000 שק…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה את הנייד ללימודים -אופיס, אינטרנט וmultitasking חשוב לי שיהיה לו core 2 duel. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. בתודה מראש, רייצ'ל
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה ללוח למעבד איי 5 ובכלל המלצה למפרט למחשב טוב שיעבוד עם איי 5 לצורך עריכת סרטים שימוש בתוכנות סאונד ושיהיה כמה שיותר מהיר הסכום שיש לי הוא 2700 שקל ואני לא צריך מסך
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש כבר כרטיס מסך - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336 HD5770 זה מפרט לחבר שלי המלצתי לו על מערכת מבוססת על AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET איך זה? ואיזה ספק כדי בשביל הכרטיס מסך 5770?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מה השימושים של המחשב העתידי משחקי רשת,, עבודה משרדית,C,אינטרנט וקצת משחקים קטנים הורדות ללא אוברקלוק כרגע ללא ציוד הקפי המלצה למסך תתקבל בברכה של עד 20 אינץ כרגע מסך עבה אני מעוניין לרכוש בהמשך מסך דק מערכת הפעלה : מעוניין ב win 7 חנות : אני גר בפ"ת כרגע מה שחשבתי עליו זה Intel® Pentium® Dual Core E6300 או Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz מארז:? ספק :? לוח אם:? כרטיס מסך :Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB ו דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz השאלה על מה שהשארתי פתוח עוד שאלה האם כדאי להוסיף לזכרון הפנימי ל 3mb tu 4 על מנת שהמשחב ישמש להרבה זמן ומנסיון העבר זכרון פנימי מהווה צוואר בקבוק
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שקט, מקורר היטב - בעיקר! למטרות אינטרנט ואופיס (בעיקר), אפשרות לעבוד עם הרבה חלונות בו"ז, WINDOWS7 "זורם" וכו'. אין צורך במסך. זה מה שליקטתי עד כה. התקציב 4000-5000 ש"ח. להלן מס' אפשרויות, ניתן להמליץ גם על מה שאינו מצוין. מעבד: 1) Intel core duo E7400 2) Intel quad 6600 3) Intel quad 9400 לוח אם: GIGABYTE ממשפחת 45. איזה עדיף? מארז: Thermaltake Armor Jr Thermaltake Armor MX ספק: Thermaltake TR2 470W - PFC חשוב לי מאוד המארז והספק. הייתי שמח לקבל המלצות לגביהם, כמו כן לגבי קירור (מעבד/מארז). כרטיס מסך: סדר גודל של 500+ ש"ח. קשיח: 1TB Intellipower WD 32 MB זכרון: 2*2GB Kingston 800Hz תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להודות לחברי הפורום על עזרתם הרבה. וזהו זה נראה לי דיי סופי, מפרט עד 2000 להורים שלי בעיקר לאינטרנט, סרטים על מסך 22' ומוזיקה. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤437 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤339 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ¤320 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤244 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤80 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ¤290 מחיר סופי: ¤1886 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עדיין יש לי כמה שאלות: 1. יש פה כרטיס מסך onboard? והא…
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-