ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט עד 5500 שהוא בעיקר למשחקים חזקים העדפה למארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original ואז תחליפו ספק למה שאתם מוצאים לנכן אם מארז שלא דומה ל HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 5500 עם מסך ושהמסך לא יעבור את ה1100 שקל ולא להישתגע עם מארז וספק יקרים שיחזיקו את המערכת עם אוברקלוק וזהו :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אני חדש פה.... אני צריך מפרט ב-5500 ש"ח מקסימום בלי מסך. ושיהיה מבוסס INTEL CORE 2 DUO תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי, מסך 22 אינץ'. (כולל מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת אינטרנט). התקציב הוא 5500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום... אני צריך מפרט למחשב עד 5500 ש"ח כולל מסך LCD (עדיף 19 INCH) רמקולים עכבר ומקלדת, ללא OC... השימוש העיקרי הוא למשחקים... שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשויים על איכות גבוהה וגם יוכל להחזיק משחקים עתידיים שיצאו... ושיהיה ניתן לשיפור ושדרוג... ושיהיה בו מערכת קירור טובה... תודה...
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מפרט במחיר עד 5K (רצוי פחות) ובעיקר לעבודה בבית ולמשחקים וזה המפרט שניסיתי לבנות לבד: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Gigabyte GA-945G-S3 Intel 945G LGA 775 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe Transcend 512Mb DDR2 667 PC5300 X2 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU בקשר לכ.מסך אני לא סגור על החברה אז תמליצו...ובקשר לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 2 גי'גה ואם לקחת ב-800MHZ כי אני לא רוצה שזה יעלה על 5000 תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב. מחנות KSP בראשון. אני צריך מפרט, עד 5,000 שקל, מKSP. שיהיה עם הכל חוץ מצורבים וסידירום. כולל מסך (אפשר מסך שטוח רגיל, ולא דק.) אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד, ושיריץ משחקים חדשים נורמלי...אני לא צריך כרטיס מסך עצבני מעל 1,000 שקל, אלא משהו סביר וטוב. שיעבוד מהר תחת עומס...שיחזיק להרבה זמן בלי OC תודה
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 6000 מיועד למשחקים החלקים שאני כבר רוצה: זיכרון 512 RAM DDR x2 600 ש"ח סה"כ מעבד AMD64 ATHLON 3000 860 ש"ח אני מבקש שתשימו במפרט כרטיס מסך איכותי וציוד כולל של המחשב (מסך,מקלדת,עכבר וכו').
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיעלה עד 6300 שקל ללא מסך ותודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט למחשב, בתקציב של עד כ-6500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולוורד (לא למשחקים), אך גם לעריכת מוסיקה, אז צריך כרטיס קול טוב ורמקולים סבירים. מבחינת ציוד היקפי, צריך הכל: מקלדת, עכבר (עדיף איכותי, של לוג'יטק או משהו), ומסך דק 19 אינץ'. דרישה נוספת: מעבד של אינטל (מטעמי פטריוטיות ). תודה לכל העוזרים. נ.ב. אין לי בעיה לקנות את החלקים היקרים של המחשב (שאלה אמורים להיות המסך וכרטיס הקול) מחנויות נפרדות, אם זה יוצא משתלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעסוק בOC, ומעדיף 2GB זיכרון... אם אפשר, זה יעזור אם תביאו את המידע מנעה מחשבים, או פנדה, או כל אתר ישראלי אמין אחר. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט עד 6K לעריכה גרפית, אם יהיה גם אפשר לשחק איתו משחקים מה טוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).איליסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין אפטר אפקטס, אדובי פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 7000 למשחקים כבדים ולOC שיהיה בו p180s 4GB זיכרון ללא ספק וציוד הקפי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מפרט עד 7000 שקל כולל הכל!יש אפשרות לחריגה קלה המפרט למשחקים כדים בMDS הציעו לי את המפרט הבא לוח אם:של אינטל lsleto 946 מעבד:E6300 זכרון:1GB X2 דיסק קשיח:250GB WD 16MB כרטיס מסך:ASUS 7600GT 256MB כונן DVD:LG 16X48 צורב:NEC 5170 מארז:HEC 6A19 400W מאורר למארז:12 ס"מ וחיישן של HEC מקלדת ועכבר:לוג'יטק רמקולים:CREATIVE SBS 380 מסך:LG L1970HR כרטיס רשת(יש לי רשת אלחוטית)EDIMEX LAN PCI 54MB איך המפרט?תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה הדברים היחידים שאני מתלבט בהם הם לוח אם אני לא יודע מה טוב בשבילי וגם איזה מעבד לבחור :אינטל או AMD כי לכל האנשים יש דעות שונות בקשר למעבד ואני במחשב שעכשיו יש לי אינטל ואני לא יודע מה לקחת תמליצו וגם אני מבקש שבמפרט יהיה מסך דק טוב שמתאים משחקים ולא ידקר מידי וגם שהמעבד לא יקר מידי ולא עובר את ה1500 שקל
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-