עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by randominator,

אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים. הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה. המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי.. מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד. הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים. הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות Starcraft II GTA IV Modern wa…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Spaz0x,

שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר חזק למשחקי מחשב עד 3300 +- 100 ש"ח... בפנים שיהיה 8800GT המבוסס על ליבת G92.... 2X1 GB 667 MHz ומעבד בסגנון של Intel Core 2 Duo E8200 Box +האתר של החנות תודה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  3. Started by Orio7,

ללא ציוד הקפי לא מתכנן לעשות OC אני פונה רק למי שבאמת מבין בנושא, ולא לאלו שיביאו מפרטים ויהיה ספק לגביהם. איך שאני מקבל את המפרט הסופי אני מזמין על המקום. אני צריך מפרט עד 3300ש"ח שיוציא את הביצועים הכי טובים למשחקים בתקציב הזה. AMD/INTEL זה לא משנה לי, נוטה לכיוון ה-AMD בגלל המחיר הזול. לא יודע מה מבחינת ביצועים. חובה שיהיה לו 2GB זכרון 160GB דיסק קשיח מינימום אני לא מבין גדול בעניין, אבל חשבתי על המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤780 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤341 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by ToPI,

שלום לכולם! המחשב הוא בשביל משחקים ואינטרנט. מעבד אני רוצה של Intel. לוח אם. כונן קשיח מספיק לי 160GB. זיכרון שיהיה לפחות 1GB 800MHZ. כרטיס מסך. מארז עם ספק כח + מאוררים. צורב DVD. אני מעדיף מהחנות skypc. ועוד משהו אם יש לכם המלצה למסך LCD 19 שלא קשור בתקציב שרשמתי משהו שיהיה בסביבות ה1000 שקל.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by treinx,

למטרה של משחקים אך ורק משחקים... אני רוצה לקנות מחנות באזור השרון /תל אביב תנו לי המלצות.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by bd,

רק מארז מעבד AMD לוח אם קירור כרטיס מסך זיכרון 512 ציוד הקפי: כמו מקלדת עכבר רמקולים וכל השאר אני לא צריך..." תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מפרט המיועד למשחקים ויישומים קלים.אין צורך בציוד היקפי כלשהוא. דיסק קשיח מעל 80GB אם אפשרי. אם אפשר לרשום את החנות שבה בניתם את המפרט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by benmanii,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cobmetal,

שלום אנשים ! אני צריך מפרט של מחשב עד 3500 ש"ח , המחשב מיועד להכל , מה שחשוב שיהיה מעבד של אינטל. המחשב כולל מקלדת + עכבר אלחוטיים. תודה !

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  10. תודה!! יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אחרי יותר מ4 שנים עם אותו מחשב הגיע זמנו להתחלף. בניתי מפרט (על סמך קריאה מרובה של הפורום) ויצא לי 4.2K: № Code Product Price Quant. Summ 0 10987 Antec Sonata III Piano 500W SmartPower 2.2 ATX Case 735.00 ¤ 1 735 ¤ 1 640 Computer Integration + Win For Testing Only 160.00 ¤ 1 160 ¤ 2 13120 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel 495.00 ¤ 1 495 ¤ 3 14730 Gigabyte Radeon HD4850 512MB/256bit DDR3 Zalman Cooling Retail PCI-e Video Card 900.00¤ 900 ¤ 4 10186 Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU 950.00 ¤ 1 950 ¤ 5 14397 LG GH-22NP20 x 22 Black IDE Bulk DVD±R/RW 125.00 ¤ 1 125 ¤ 6 14411 OCZ OCZ2V8004GK (2x2048)MB 800MHz DDR…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5.... יש מצב למזומן 2. מטרות המחשב? לא גיימר, אני אוהב רק לשחק מדי פעם אבל שיהיה כרטיס מסך חזק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים), לא יודע מה זה כרטיס טלויזיה.... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק כונן קשיח שלא גדול מ160 ג'יגה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב שיהיה שקט, קירור טוב (אבל לא מטורף) עיצוב זה החלק הכי פחות חשוב אבל שלא יהיה מכוער 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by becker89,

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by asaf20,

היי. א. תודה (: טיילתי קצת בפורום במפרטים אבל אני בקושי מבין אז פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה לקנות ביום יומים הקרובים אז זה דחוף לי. אני צריך מפרט מלא שכולל מסך 22 עכבר ומקלדת אבל זה בקטנה בעיקרון הוא אמור ליהיות למשחקים שיחזיק לי זמן ואני יוכל לשדרג אותו לפי הצורך עם הזמן ולא לקנות חדש כמו עכשיו אם צריך עוד פרטים אני יכתוב . תודה *דרך אגב מיותר לציין שאני סומך עליכם בעיינים עצומות ובאמת רוצה לקנות ולא סתם שם מוסיף עוד נושא גם את המחשב הקודם קניתי אחרי יעוץ מפה (השם משתמש הוא אסף 20 והיום אני כבר 24 )

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום אני צריך בקשה שתכינו לי מפרט נחמד עד 4000 ש"ח או אולי טיפה יותר (בלי מסך כי כבר קניתי אחד חדש לפני חודשיים) שיספיק לי ככה ל3 שנים הקרובות, אני ממש לא "גיימר אבל יש לי את המשחקים שלי שאני אוהב כמו סאן אנדראס, NFSMW ופיפא 2006 שהמחשב הנוכחי שלי (P1.8, 256RDRAM, RADEON 9550) מריץ די טוב על הגדרות בינוניות אבל אחרי 4 שנים כבר הגיע הזמן לשדרג למחשב שגם ירוץ לי יותר מהר בעבודה הכללית וגם אני יוכל להעלות את ההגדרות ויריץ יפה גם את המשחקים שיהיה לי בעתיד. הדבר היחיד שאני יודע זה ש80GB יספיקו לי בהחלט. תודה רבה מראש, חיים ד"א מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1889238

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by sergey_k,

שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elim,

תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. למי שלא הבין לא צריך כוננן ולא צריך מסך וגם לא ציוד הקפי המפרט בשביל משחקים רשת אני לא מתכוון לעשות oc

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Kitzony,

שלום אני צריך מפרט עד 4000 רק למוזיקה ועריכה זה אומר שאני צריך כרטיס קול 7.1 אין צורך במסך אני חשבתי על משהו בסיגנון הזה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 689 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 580 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 593 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 308 ש"ח 1 Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 230 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Creative 7.1 Speaker System Inspire T7900 967 ש"ח סה"כ 4,100 ש"ח ואני לא יודע אם …

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  22. המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים אלה יותר משחקים בסגנון של FIFA NBA GTA וכו' לכן אני חושב שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך יותר מ600 שקל ועדיף להשקיע יותר במעבד ,זיכרון, הארד דיסק וכדומה. שאר המטרות הן : אינטרנט, מוסיקה, סרטים עבודה משרדית (OFFICE) וכו'. OC לא יבוצע בשום פנים ואופן. יש לכלול בתקציב גם מסך. נ.ב חנות מאיזור המרכז.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

היי אנשים, רציתי לבקש שתכינו לי בבקשה מפרט עם תקציב של עד 4K. המחשב מיועד למשחקים, סרטים וכ"ו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי אלא רק בצורב. הרזולציה המקסימלית תהיה 1680x1050. מעדיף שהמחשב יבוסס על Core i5 750, ושיהיה כמה שיותר חזק ושקט.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. צריך מחשב בטווח ה-4000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב), הוא משחק בעיקר במשחקי ספורט כגון פיפא ו-NBA אולי מדי פעם איזה SHOOTER אבל לא משהו רציני, לא כולל מסך ומארז (ספק כן צריך), יש לו כבר את המארז הזה: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU , בסדר לדעתכם? http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=12195 בקשות מיוחדות יותר מדי אין... הצעות?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 ש"ח, ואני מתכנן לשלם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב זה למשחקים כבדים (Crysis, COD4, TF2 וכו'), ותיכנות (למרות שלא ממש צריך להוסיף משהו מיוחד לזה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת, עכבר (לא אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא יודע אם אני צריך כונן דיסקטים, תחליטו אתם. 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 10 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.