ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אלו החלקים שאני צריך. בבקשה המליצו לי גם מדגם INTEL וגם AMD תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 1900 שקל, ללא ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך) ללא מארז, ללא צורב וללא כרטיס מסך. בעצם, רק לוח אם, זכרונות, ספק, מעבד והארד דיסק. עדיף מחנויות שקרובות לחיפה (TMS, KSP...) יש לי כרטיס מסך 9500GT נשדרג בעתיד כבר תודה רבה, גיל
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחברה של אחי שהוא יתאים לצריכים של גלישה,צריבה וטיפה סרטים אני צריך שהמפרט יבוא כולל מסך 19 אינץ LCD תודה לעוזרים אני ישמח אם זה יהיה פחות במחיר. תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כמה שיותר חזקקק!! אם AMD יהיה יותר חזק למחיר בצורה משמעותית ..אז שיהיה AMD בעיקרון אני רוצה גם צג LCD 22 אינץ של סמסונג או משהו כזה זול.. שיצא לי סך הכל 3.5... *מחשב למשחקיםםםם שיפעיל כמה שיותר טוב GTA וכאלה.. ד'א אני צריך להתקין עליו ויסטה נכון? בגלל הדירקס 10?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סליחה על ההודעה הקודמת אני מעדכן את זאת: 2000 שקל מזומן לצורך משחקים וגם סרטים ב 1080I HD (יש לי מסך 22") לא צריך שום ציוד היקפי צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך וספק או מארז +ספק, יש לי מארז ישן MID אבל אם יש כבר חדש כחבילה אז סבבה ועיצוב לא משנה אני מעוניין בחברה GYGABYTE גם בכרטיס מסך וגם בלוח אם.. הבנתי שזה שילוב טוב כנראה יעשה אוברקלוק בלי ווינדוס כרטיס מסך לא פחות מ8600GT שלא יהיה יותר מידי רועש אבל זה לא הכי חשוב משחקים צריכים לעבוד סבבה על רזולוציה לפחות 1440X900 (כנראה שלא קריסיס) אבל NFS החדש למשל (מחפש יותר איכות וחדות מאשר אפקטים) אה וחשוב שהמחשב יהיה יציב! הציעו לי: מעבד 2180 ולעשות לו אוברקלוק לוח P947 (אני חושב) זכרונות אמרו לי שיש זולים 2GB ב250 שק…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 2000 ש"ח מחשב עם אופציה לשידרוג לאחר שירדו המחירים (שידרוג כרטיס מסך וזיכרון עם תמיכה ב1333MH למעבד)
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לעבודה של אנטרנט ואופיס ומשחקים קלים אני צריך אותו קומפלט עם מסך התקציב שלי הוא 2000 ש"ח תודה..
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 2200) לא כולל מסך וציוד היקפי. המטרה: גרפיקה (פוטו שופ - אילוסטרייטור - אינדיזיין - דברים ברמה הזאת) יש אפשרות למצוא משהו טוב במחיר הזה?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מפרט הכי טוב שתמצאו שאוכל לעשות OC טוב +צריך גם קירור. ואם אפשר אז מפרט מהאתר: www.general.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המחשב שלי נמצא בתוך כזה מקום קצת סגור מהצדדים ומאחורה יש קיר אז צריך קיור טוב... לגבי זיכרון יש לי גייל 512MB תזמונים:2-3-6-6 אז אם זה מספיק טוב אז לא צריך זיכרון... תודה רבה@
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים עד 2000 שקל בלי לחרוג, מפרט אחד לא צריך מארז, מפרט שני כולל מארז לא משהו רציני. אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים כמו GTA IV בסגנון אבל לא ממש כבדים לא גיימרים או משהו המשחקים הטובים שיש עכשיו לעלות בלי בעיה. 1280-1024 זה הרזולוציה שלי במסך 17 אינץ', אני רוצה גם לעלות WINDOWS 7 בלי בעיה 64 ביט עדיף שיהיה 4GB ראם. וכרטיס שיחזיק ולוח אם שאם אני ירצה לשדרג תמעבד שלא תהיה לי בעיה נגיד ל4 ליבות לא משהו רציני חח זה קשה בתקציב הזה לעשות מחשב ברמה שאני מבקש אבל בבקשה מקווה שתצליחו למצוא משהו בסגנון אולי אפשר 300 שקל בערך יותר אבל לא יותר :] וההצעות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום עכשיו אני לא צריך ציוד היקפי ובלי מסך אני רוצה מבוסס AMD ולוח של ABIT AN8 ואם אפשר את המארז VB100-רגיל בלי חלון או משהו וגם ללא סידי עריכה: קבלו תיקון-5000 שקל ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח שימושים: אימייל, אינטרנט, OFFICE אשמח לקבל כמה המלצות ולדון איתכם על הרכיבים השונים.. תודה מראש טומי
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
צריך עזרה אני רוצה לקנות מתנה לאחי ולאישתו מחשב לאור זה שהם עזרו לי רבות בחיים יש לי 2500 שקל להשקיע ואני צריך מערכת מושלמת כולל כל הציוד הדרוש מארז+ספק לוח+מעבד+זיכרון+כ.מסך+כונן קשיח יותר מ 250 גיגה מבחינת משחקים שיריצו עד COD4 לא יותר מזה.. יש לי אני 6600 העתיק והוא מספיק לי אז גם להם משו בסגנון הזה.. צורב DVD קירור טוב למעבד מסך דק רגיל ולא רחב 19 מקלדת+עכבר+מצלמת אינטרנט+רמקולים לא משו יקר.. עד 250 שקל הציוד הקפי ואם שחכתי איזה משו רלוונטי להיום אז תוספיו תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מפרט עד 2800 לא כולל מסך והרדיסק. והמלצה אם ללכת על amd או intel .
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2K למשחקים קלים +מסך תודה אני קונה 5 מחשבים כאילו אני צריך למשחקים קלים כמו קול אוף דוטי .. תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה די טוב, התקציב הוא 3,000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל הר-דיסק. מארז כבר יש (+ספק כוח): http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144168 וגם הר-דיסק לא צריך, אני רק צריך שתעדכו אותי אם לקנות SATA או SATA 2. חשוב שיהיה זיכרון ג'יגה וכרטיס מסך עד 1,000 ש"ח שיריץ משחקים טוב. **(מעבד - מעדיף AMD כי זה יותר זול, ואם אפשר את ה-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core אז מעולה!) תודה רבה לעוזרים!! (ורק אם אפשר, אז שיהיה לוח-אם תומך בSLI תודה!)
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים לא בתחום מישהו יכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך מפרט לחבר עד 3.5K עם כמה הכוונות: 1. אני מאוד מעדיף שהמעבד יהיה E6300 2. זכרון של 512X2 יספיקו לו, הוא לא הולך לשדרג לויסטה (תדר 667 MHZ כמובן) 3. מארז סטנדרטי לחלוטין, רק עם מאווררים טובים ופתחי אוורור מספיקים, לא צריך מאווררים שקטים או משהו. 4. צריך צורב DVD טוב, אולי את הH10N שכרגע יש לי יספיק לו. 5. כרטיס מסך mid end, שיספיק למשחקי RPG ולrome total war (אם יש כרטיס יותר טוב מה7600GT בסביבות המחיר שלו זה יהיה טוב). 6. לא מתוכנן OC בכלל, ולא יתוכנן.צריך לוח אם טוב אבל לא יותר מדי. 7. המפרט הוא ללא מסך. 8. דיסק קשיח של 250 ג'יגה (נראה לי את הWD2500KS יהיה טוב). 9. ספק מן הסתם (HEC 350 יהיה טוב?). 10. כרטיס קול+רשת onboard. קונרו 900 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני צריך מפרט של עד 3000 כלומר.. שלא יעבור אותו או שלא יהיה על 3000 (אלא קרוב אליו) אני צריך שהמחשב יתאים להכל.. לא למשחקים גדולים מדי, שיהיה INTEL. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-