ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Asus P5KC ¤940 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤1599 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤394 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤174 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤407 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 Total Price : ¤5368 הורכב ב- TMS.co.il מה דעתכם ? נ.ב זכרונות יש לי 3 גיגה DDR2 667MHZ - מספיק לי לבנתיים. - 

- 14 תגובות
- 949 צפיות

- 

- 

שלום, ראיתי באתר newegg מחשב כזה רציתי משהו מקביל לזה בארץ. שימושים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יותר עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטו שופ, מידי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שחמט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה זה?… - 

- 15 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

שלום חברים , אני מעוניין לקבל הצעה למחשב גיימינג לא צריך מערכת הפעלה , יש לי כיום מסך 32״ 144 HZ אז אני צריך שזה כמובן יתאים לו , אם צריך לחרוג קצת זה בסדר. תודה - 

- 1 תגובה
- 816 צפיות

- 

- 

שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש… - 

- 0 תגובות
- 547 צפיות

- 

- 

ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי בעיקר,אינטרנט,אופיס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מסך יש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר… - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אהלן, לא מזמן פתחתי פה את הנושא הזה- http://hwzone.co.il/community/threads/539513-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%93-2500-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%95%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA#.Us-3nPRdWvU בסופו של דבר לא היה בחנות את המחשב שהמליצו לי עליו, ומצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21664&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap טיפה מעל התקציב שתיכננתי אבל אין לי בעיה עם זה, גם מעבד יותר חזק מהמקורי.. לפני קנייה פשוט חיפשתי עליו טיפה מידע בגוגל ולא מצאתי כלום, משהו שטיפה מבין יכול לאשר לי שאין איתו איזשהי בעייה? תו… - 

- 11 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

דבר ראשון רציתי לדעת את דעתכם על הכטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7950GX2 1024MB DDR3 512 BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-3D1-7950-RH - RETAIL ובבקשה את דעתכם בנושא המעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX דעה אמיתית, כי אני שוקל לקנות אותם דבר שני, אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כרטיס קול טוב, במחיר בינוני, לא יותר מדי נמוך ולא גבוהה מדי למחשבים חזקים מאד תודה לעוזרים ויום טוב - 

- 4 תגובות
- 510 צפיות

- 

- 

מפרט מבוסס intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme ככה נראה לי . אני את המחשב בתחילת ינואר בגלל הבר מצווה. יש אנשים שאומרים לי לחכות בקצת שיצאו רכיבים חדשים. תייעצו ליבבקשה אם לחכות לgtx300 - 

- 0 תגובות
- 562 צפיות

- 

- 

המחשב לאחותי, לשימוש בעיקר לאינטרנט, עבודה בפוטושופ ומשחקים כמו סימס 3... אין צורך בציוד היקפי ומסך, יש צורך בצורב. אשמח אם תתנו לי מפרט מהחנות בה אנו קונים את המחשבים www.ksp.co.il תודה מראש. - 

- 5 תגובות
- 679 צפיות

- 

- 

תקציב: עד 5500 שח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ג רפיקה ומעט תלת מימד [תוכנות ADOBE, ותלת מימד 3D MAX רנדורים קלים] חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע בפתיחת תוכנות , שיאפשר עבודה עם 2 תוכנות גרפיות במקביל לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, 16-17 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint … - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי חברים, אנחנו מתלבטים לגבי רכישת מחשב גיימינג לילד, בין מעבד AMD RYZEN למעבד של אינטל. מה מומלץ יותר? התקציב שלנו הוא עד 5500 כולל מס 27אינץ. ראיתי בהמלצות על המעבד הזה: AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - 65W TDP - Tray without Fan וראיתי גם המלצות על אינטל המצ"ב: Intel Core i5 10400F 6-Core CPU מה מומלץ, או מה חזק יותר וייתן ביצועים טובים יותר? ולגבי כרטיס מסך - NVIDIA - האם אפשר להסתפק והוא ייתן עבודה טובה -? NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6GB ושאלה אחרונה - האם מומלץ לפצל את הכוננים הקשיחים ל- 2 SSD ורגיל? תודה!!! יעל - 

- 40 תגובות
- 3.8k צפיות

- 

- 

לוח אם ASUS P5QL-EM 31250 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK F2-6400CL4D-4GBPK כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB 6400AAKS מארז כולל ספק HEC 6K31 300W CI-6K31 כרטיס קול וכרטיס מסך מובנה אין לי צורך במשהו אחר .. מה אתם אומרים? - 

- 0 תגובות
- 471 צפיות

- 

- 

שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2) - 

- 0 תגובות
- 733 צפיות

- 

- 

שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה… - 

- 0 תגובות
- 779 צפיות

- 

- 

שלום ותודה מראש לעונים, מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש כללי, תקציב 3000 עד 4000 כרגע מתלבט בין שני דגמים מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-15IML 81WB00BPIV מחשב נייד Asus VivoBook S15 S533FA-BQ060 אשמח לדעת מי מבין שניהם עדיף מבחינת המפרט ואם יש הצעה טובה יותר אמח גם כן לשמוע שוב תודה מראש - 

- 6 תגובות
- 898 צפיות

- 

- 

אני רוצה ליקנות מחשב ואני מבין מאוד במחשבים אז לא לזלזל אבל אני לא ממש בטוח במפרט הזה מישהוא יכול לעזור לי בינתיים כולם אומרים לי שהוא טוב אבל אני לא בטוח כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000 - 

- 3 תגובות
- 559 צפיות

- 

- 

מעבד E5300 לוח אם INTEL DG41RQ L775 זיכרון DDR2 PC 800 2GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD כולל הרכבה נקנה באיזור הגולן תודה - 

- 3 תגובות
- 728 צפיות

- 

- 

היי ברשותי מעבד QUAD 2.4 ברצוני לשחק במשחקים הישנים כגון STALKER ועם יתאפשר STALKER החדש שיצא (שהוא כבר לא כזה חדש) ובעיקרון לא רוצה ליהות מטורף העיקר שיעבוד ויראה טוב ויתחבר למסך 32HDFULL דרך חיבור רגיל? (ועם אפשר ועדיף אז HDMI) אז לאיזה רמת גרפיקה אוכל להגיע עם מעבד Q שעם צריך אעשה לו OC .. וכרטיס מסך שתמליצו לי שלא יצור צוואר בקבוק .. התקציב ללוח אמ, זכרונות כרטיס מסך - 1500 עם חריגה לא רצינית - 

- 10 תגובות
- 776 צפיות

- 

- 

שלום, אני מבקש מפרט לשימושים הבאים: אינטרנט כולל הורדות- 30% Streaming החוצה לצפייה ע"י XTreamer - 30% נגינת מוזיקה כולל שימוש במיקסמייסטר - 20% עריכת תמונות חובבנית בפיקאסה/פוטושופ אלמנטס - 10% ערכית וידיאו חובבנית של פורמט AVCHD - כנראה ע"י פינאקל סטודיו - 10% לגבי גודל הארד דיסק - אני מתלבט אם להשתמש ב - NAS או בהארד דיסק של XTreamer כמקור אחסון עיקרי. תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 683 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. בעקבות התערבות, התבקשתי לספק מפרט טוב יותר ממה שמוכרים ברשת מסויימת בסכום הזה. התקציב מוגבל ל-3600 ש"ח בדיוק, כאשר הדרישות הן הרצה של ישומיים משרדיים בעיקר עם אפשרות להוספת שידרוגים בעתיד. הצעות יתקבלו בברכה, יום נעים ותודה. - 

- 5 תגובות
- 656 צפיות

- 

- 

אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה… - 

- 0 תגובות
- 865 צפיות

- 

- 

לי יש מחשב עם לוח אם ג'יגה בייט ומעבד 1000 אטלון וזיכרון 256 אס די ראם!!! (אלו הפריטים שתבוצע ההחפה עלייהם) ואני יכול להחליף עם מעבד אינטל הג'וק הגדול!! לום אם של אינטל לא יודע בידיוק דגם אוו משהו וזיכרון 128!! (את הזיכרון אני רוצה לשפר) עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להחליף ואני זקוק לתשובה היום כי מחר תבוצע ההחלפה תודה לעונים ולקוראים!! - 

- 6 תגובות
- 842 צפיות

- 

- 

שיהיה כולל מסך 19" LCD לפחות... לא צריך מקלדת עכבר רמקולים וכאלה שיהיה 2G זכרון לא ישמש למשחקים כבדים בעקרון אבל שיהיה כרטיס מסך לא מובנה... תודה מראש.. - 

- 14 תגובות
- 815 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר… - 

- 14 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

היי, אני צריך המלצות לשני מחשבים ניידים: הראשון: עבור סטודנט שהשימוש העיקרי שלו יהיה אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים. (לא למשחקים) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: גרם לפה גרם לשם העיקר שלא יהיה כבד בצורה מוגזמת זמן סוללה נדרש: כמה שיותר שיספיק ליום לימודים יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA בלוטות: אין צורך כונן אופטי: צורב DVD אחריות בינלאומית: לא נדרשת רשיון למערכת הפעלה: אין צורך העדפה לחברה כלשהי: אין השני: עבור אדם מבוגר- השימוש במחשב יהיה גם כן לעבודות משרדיות בלבד. הדרישות זהות למחשב הראשון מלבד גודל המסך שעדיף שיהיה 17 ואולי אפילו יותר.- אני מבין שאאלץ להתפשר על זמן הסוללה והמשקל אך אלה קריטריונים פחות חשובים. כמו כן, השימוש במקלדת ובעכבר חייבים להיות נוחים, קלים לשימוש ובאיכות כ… - 

- 4 תגובות
- 934 צפיות

-