ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. זהו מפרט שבניתי מארז 400W 6A21B COMPUCASE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE זכרוןוDDR2 4096MB 800MHZ CL4וG.Skillו הכ.מסך SAPPHIRE X2600PRO 512MB צורב SATA DVD +- DL X18 אל פסק 600VA ADVICE+תוכנת הורדה המחשב אמור לשמש לעבודות גרפיקה וקצת תלת מימד. ממש לא קטע גיימרי. ובכן, השאלות הן. 1. האם יש לי פה צוואר בקבוק משמעותי או שזה בסדר. 2. האם יש פה גלגלים חמישיים - חלקים שהמערכת לא מנצלת, וכדאי היה לשפחת אותם... 3. עד כמה הגודל של הזיכרון מאיץ תהליכים לעוממת זיכרון 2GB, והאם בעתיד יהיה כדאי להוסיף עוד זיכרון, או שהמחשב בקושי ינצל את זה. 4. לשיטת החבר'ה שאומרים שזיכרון במהירות 800 רלוונטי רק ל OC, ובהנחה שאני לא…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2030 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W-620 ש"ח מנעה 6300 ש"ח תודה לעונים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש חוות דעת על מפרט לעבודה משרדית כבדה (+מעט משחקים, מעט גרפיקה ו עריכת וידאו), ללא OC, ללא ציוד היקפי בהיקף תקציב של 3600 ש"ח מזומן. היום המחשב שלי עושה דיי הרבה רעש, וזה מפריע. אני לא מצפה לשקט מוחלט, אבל חשוב לי שהוא לא יהיה רועש. בנוסף - שאלה: בלוח אם שבחרתי יש 6 חיבורי SATA ואפשרות לRAID. האם הRAID ממומש על כל החיבורים או שאני יכול לבחור על אילו כן ואילו לא? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 910 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2871 הסיבה לבחירה: חיפשתי לוח לDDR2 (כי הכרטיסים …
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד אבל לא יודע בידיוק באיזה חנות כדאי לי ליקנות? ושל איזה חברה גם יותר עדיף? :s05:
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפשת מחשב ביתי לשימוש עם פוטושופ ועבודה של מספר תוכנות במקביל. מצאתי את המפרט הבא עבור 3000 ש"ח. אודה על תגובות המפרט: לוח אם דגם:Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כ.מסך משולב:PCX INTEL 900 UP TO 128MB כרטיס קול משולב:Intel high definition audio כרטיס רשת:משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI: סה''כ 4 יציאת PCI Express: סה''כ 2 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד:Intel LGA 775 דגם מעבד:INTEL DUAL CORE 930…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מעבד: amd 4600 +D. core לוח ASUS M2A-VM HDMI : זיכרון פנימי: KINGSTON DDR2 2GB 667mh דיסק קשיח W.D 160 sata2 : צורב: LG GSA-H42 X18 מסך "Neovo 4msec 19 : רמוקלים: X210 LOGITECH 2.1 מארז: JSP-TECH H-550D עם ספק 400W של EZCOOL מקלדת ועכבר אופטיים של לוגי'טק דעתכם!? תודה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקיי,אז מזה זמן רב שאני רוצה לקנות מחשב חדש-לא כי המחשב שלי ממש ישן (שלא תקפצו למחשבים בבית ספר D:) אלא להיות עדכני ובשביל להעלות את GTA IV ושאר משחקי מלחמה כגון Americas Army 3 (מי ייתן והוא יצא בעוד חצי שנה) וכ'. אז בניתי הרבה הרבה מפרטים,ורוב הזמן נעזרתי בכם ובמפרטים שבניתם כחומר עזר. הנה המפרט שיצא לי, (הארד דיסק 250/320 יספיק לי מעל ומעבר),כמו כן לאחר בדיקה מקיפה הגעתי למסקנה שאני לוקח ATI Radeon HD4850. 4 ג'יגה בייט מינימום D: וכ'. החלפות לוח אם,מארז וספק כוח ייתקבלו בברכה,כמו-כן אני לא רוצה לבצע OC. וללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤845 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤678 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקניית מחשב של AMD לוח אם GIGABYTE GK8NSLI-B nforce4 מעבד AMD Athlon 3200 939 Tray VENICE STEP E6 זיכרון GEIL 1GB 512*2 הרד דיסק western digital 160GB 16 BUFFER DVD LG-GSA-H10A מארז הכי פשוט... שתי אפרויות לכרטיס מסך: אפשרות אחת:ATI x800GT 1600XT gigabyte 256DDR3 מחיר:4293 אפרשות שנייה:ATI x1300 256MB sappire מחיר:3743 האם כדי לשדרג את הכרטיס x1300 ל512MB (מה השוני אם קיים בכלל)???
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אנשי פורום יקרים, ברשותי acer extensa 4420-5910 מזה שנתיים. לפני כחצי שנה החלו בעיות בעת ההדלקה, לעיתים המחשב לא נדלק, לפעמים לחיצה ארוכה ובזוית מסויימת כן הצליחה להדליק, או משחק עם הוצאת הכנסת הבטריה + חיבור ניתוק מספק החשמל + לחיצה על כפתור ההפעלה במספר וריאציות לרוב הפעילה אותו. עכשיו כלום לא עובד. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי בכל וריאציה וצורה, + החלפתי בטרית CMOS והמכשיר עדיין לא פועל. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני ממש ממש אשמח. בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסביבות 3 K - 3.5 K, ללא ציוד היקפי. המחשב לשימוש משרדי בעיקר אך משמש גם למשחקים - למרות שבפירוש לא מוגדר "גיימר". המחיר לא צריך לכלול תוכנות, וכן צריך לכלול הרכבה. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
[move]מפרט למחשב ב-5000 שקל לקידודים [/move] אני מקווה שאני מפרסם נכון ואם לא אני מתנצל.... אני צריך מחשב תותח לקידודים ( סוס עבודה ) ולא בהכרח למשחקים אבל הכרחי שיהיה שקט חשבתי על מעבד כפול ליבה של AMD אפשרי עם קירור מים אך אם יקר מדי אפשר מאוררים של זלמן ( כולל ספק כוח ) לוח אם מחברה טובה עם CHIPSET טוב שמיועד או ניתן לעשות איתו OVERCLOCKING זכרון בין 1.5 - 2 גיג'ה DDR2 כרטיס מסך לא חייב להיות ממש טוב אני יכול לראות את המחשב עם ATI סטנדרטי שיש לו S.VIDEO לדעתי כדי HDD SATA 160 GIGA במהירות העברה של 3 ג'יגה יעשה את העבודה עם מארז ( הייתי רוצה עם תצוגת LCD לגבי הטמפרטורה ) כנראה זה ממש עף מעבר לתקציב של 5000 שקל אבל אני משאיר את זה למומחים כמוכם להאיר את עיני ל…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל מפרט של מחשב נייד כמו זה: מחשב נייד R40 IBM. מעבד אינטל פנטיום 1.3GHz M. זכרון 1גיגה. דיסק קשיח 40GB. כולל CD-RW משולב DVD. רשת WI-FI . איך אני יכול לדעת אם ה פנטיום 3 או 4? האם מספר הפנטיום נקבע לפי תדר המעבד או עפ"י קריטוריון אחר האם לפי הדגם אפשר לדעת מה גודל המסך או שאין קשר? מה זה רשת WI-FI ?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום!אני צריך מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה תוכנות בשם "autocad" ועוד אחת סקאצ' אפ צריך ציוד היקפי עכבר מקלדת רמקולים מסך גדול ווינדוס. עכשיו אני לא יודע אם התקציב בעייתי (3000)למחשב שאני יצטרך,אבל הבן אדם מסכים להשקיע ב imac, השאלה אם המחשב של אפל שווה את המחיר שלו וכדאי להשקיע בו? או שבאותו סכום אני יכול להרכיב מחשב יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כותרת אני צריך את כל זה המחנות skypc.co.il חריגה יכולה להיות עד 150 שקל לא יותר מזה תודה לעזורים נ.ב זיכרון צריך להיות גיגה ודיסק קשיח 160 ולוח אם סביר וטוב שיהיה מוכן לשידרוג
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט מחשב רצוי עם מארז שוכב, HTPC שיריץ סרטי 1080P חלק. אין לי מושג מה לקחת, אני לא צריך ציוד היקפי. ולא צריך כרטיס טלוויזייה, אני צריך חיבור HD בכרטיס מסך שיוציא גם קול. אריאל
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ומשחקים כבדים אחרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת למינהם שכיום כבר הופכים לכבדים, ומשחקים כמו BF3 MW3 DIABLO3 וכולה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, וגיימינג - שיוכל להריץ את המשחקים החדישים (כמו Battelfield 3, FarCry 3) על רמה גבוהה שיהיה כיף לשחק באיכות טובה ובלי תקיעות, אני לא מחפש דברים משוגעים וגם לא חובה שהדברים ירוצו ב-1080P - אם המחשב יוכל להריץ הכל על רזולוציה של איזור ה720p זה יהיה מעולה. * גודל המסך?: סביבות ה15 אינץ' - רזולוציה של 720P או 768X1366 תעשה את העבודה * משקל רצוי?: לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?: לא ממש, כמובן שאני לא רוצה משהו שיחסל את הסוללה בשניות, אבל בסך הכל רוב העבודה איתו תהיה במשרד ליד חיבור לחשמל ורק מידי פעם אקח אותו לנסיעות, אז בסך הכל אני צריך משהו ממוצע כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שיהי…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין מחשב חדש, אלו בגדול החלקים החשובים: Intel Core 2 Duo E8400 GB-EP43-DS3L 2xKingston 2GB-Ram 800Mhz DDRII Sapphire HD4870 512MB כמה אבנים שאני רוצה להוריד מהלב לפני הקנייה: 1. יש איזשהו סיכוי בעולם שתיהיה אי-תאימות בין הכרטיס מסך לבין הלוח אם? 2. אני קונה מארז TT Strike MX. עומק המארז הוא 50cm ואורך הכרטיס הוא 24cm -בעקרון נראה מספק אך מדובר במארז MIDI, הכרטיס ייכנס במארז הזה? 3. לחיבור הכרטיס מסך דרושים 2 חיבורים של 6Pin-75Watt - האם 2 מתאמי מולקס מגיעים יחד עם הכרטיס? 4. הדרישה של הכרטיס מסך היא ספק כוח של 500W. האם ספק 600W ג'נרי יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם ככול שאני מדבר על מפרט המחשב שלי יותר, ככה הוא מתרחק, ואני חושב שצריך להשים לזה סוף, פשוט לעצור בנקודה כלשהי ולחיות איתה. הבעיה היא פשוט ההמתנה, אתם מבינים, ככל שאני מתקרה לתאריך הקנייה של המחשב החדש שלי, ככה יוצאים דברים חדשים יותר. התאריך המקורי של קנייתו של המחשב שלי הוא בתאריך ירידת המחירים של הQ6600, אך כל פעם מתחדשים דברים. רציתי לדעת האם שווה, לחכות,לשלם, וכל דבר אחר כדי לקבל ביצועים מעולים יותר. הדרישות שלי אם הם נחוצות בכלל הם Oc חביב עם קירור סטוק, המשחקים הכי כבדים שיצאו+יצאו, ועבודות גרפיקה פה ושם. העיקרון המרכזי הוא שהוא יוכל להריץ משחקים ב3-4 שנים הקרובות, ושיהיה ניתן לשידרוג. המפרט שמתוכנן ליולי אמור היראות בסוף כך: (המחירים מותוכננים לי…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חברים אני צריך לקנות לאחי הקטן מחשב, המחשב מיועד ברובו לאינטרנט ומשחקים, לא צריך מכונה גרפית משומנת, הבחור בן 13 אז כל דבר שיריץ משחקים באופן סביר יהיה מצויין. התקציב עומד על 2500 שקל ללא מסך מקלדת עכבר וכל ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים נשיקות חמות!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-