עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by A.S.H.E.R,

מפרט גיימינג למשחקים כבדים וFHD מסך 24" FHD אפשר חריגה קטה עד 6K אבל מה שלא חייבים אז .... OC אולי בעתיד מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 מחיר: ₪594 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT מחיר: ₪616 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1478 מארז: ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU מחיר: ₪504 ספק כוח: ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT מחיר: ₪445 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מחיר: ₪219 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ מחיר: ₪427 מחיר סופי: ₪5311 עצות נוספות יתקבלו בשמחה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by BenAbutbul,

מפרט שאני הולך לקנות.. איך הוא? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪711 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ס…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  4. מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. אני צריך דחוף להיום,מפרט למחשב איכותי שיריץ משחקים בצורה טובה גם משחקים כבדים, ואת הויסטה יריץ בקלילות! מעבד עדיפות לאינטל דואל קור,כונן קשיח 250 גיגה יספיקו,ולהכניס במפרט גם מסך טוב. תקציב:4000-4500 עדיפות לחנות ק.ס.פ אבל איך שנוח לכם! תודהה רבההה!

6. Started by fizban,

שלום לכולם! הייתי שמח אם מישהו יכול לכתוב לי את המפרט של המחשב הכי טוב שהיה לפני ה- CORE 2 שמעתי משהו על AMD FX62... אני לא מבין יותר מידי במעבדים\לוחות וכדומה.. אז אם מישהו יכול ליעץ לי על מפרט טוב, בסביבות ה-4000 שקל בלי מסך (כמו שציינתי, לפני עידן הCORE 2, אין לי צורך במחשב כזה חזק.. סתם לימודים\גלישה וכדומה.. אם יעלה פחות אפילו יותר טוב) אני מאוד אשמח. תודה מראש! טל

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by abarbotel,

היי אני רוצה המלצה ללוח למעבד איי 5 ובכלל המלצה למפרט למחשב טוב שיעבוד עם איי 5 לצורך עריכת סרטים שימוש בתוכנות סאונד ושיהיה כמה שיותר מהיר הסכום שיש לי הוא 2700 שקל ואני לא צריך מסך

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by Ma*oR,

שבת שלום לכולם אני חדש פה ואני ינסה לרשום לפי החוקים ואם עברתי אז אני מבקש סליחה מעכשו טוב אז כך אני זקוק למפרט מחשב שיהיה למשחקים וממש קצת לעריכה(להעביר סרטים מהמצלמת הוידאוי למחשב) והתקציב שלי הוא בסביבות 4000-4500 אם יהיה 4600 4700 לא נורא לא זקוק למסך,מקלדת או עכבר עדיפות אין אבל אם אתם נותנים לוח אם של חברת ASUS תנו פירוט למה דווקא את הלוח האם הזה ולא לוח אם אחר עיצוב המחשב ממש לא משנה לי אבל מה שכן שיהיה לו קירור ממש טוב כי בקייץ יש 43 מעלות בחדר שבמעבדה יעשו את העבודה דגש יש לי בבית דיסק קשיח 250gb ide של חברת seagate אז להתחשב בזה שאני לא צריך אר דיסק כל כך גדול מקסימום 320gb תודה לכול מי שעוזר לי וכמה שאלות מה עדיף יותר מעבד c2d 6750 or c2q6600 והאם א…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by uriel5,

הודעה נשלחה בטעות...ההודעה במלואה נמצאת למעלה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, בגדול הוא לאחותי הגדולה, היא אוהבת להעמיס על המחשב (פתיחה מרובה של חלונות, פוטושופ, אינטרנט, שירים וכו') התקציב הוא עד כ2500 ש"ח ורצוי כמה שפחות, אני מבין שהמארז והספק לא משהו.. אבל התקציב לא מאפשר. העדפתי לקחת כרטיס מסך חיצוני ולא מובנה בגלל ניסיון לא טוב עם כרטיסי מסך מובנים, בכל זאת האם כדי לקחת כרטיס מסך מובנה: INTEL Graphics Media Accelerator X3100 ולחסוך 350 ש"ח? השאלה שלי בגדול היא האם יווצר לי צוואר בקבוק? איזה רכיבים מאוד לא מומלצים? ללא OC מעבד: INTEL Pentium Dual Core E5300 2.6GHz מאוור למארז Evercool האם משתלם לקחת אחד מהמאווררים הבאים בתוספת של 100 ש"ח? ZALMAN 700 Evercool Buffalo כ.מסך: Geforce 9400GT 1024MB זכרון: A-DATA/COR…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח Cooler Master eXtreme Power Plus 460W סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2571 ש"ח אני מתכנן בעתיד לשדרג כרטיס מסך. פתוח להערות והארות תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by yshkol,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לשימוש עיסקי, אינטרנט, הורדת וראיית סרטים (חיבור ל-TV). לא למשחקים. זה יהיה המחשב היחידי בבית, ללא נייח כרגע. הייתי רוצה המלצות, אני אלך על אחת החברות הידועות יותר כנראה : HP/LG/DELL/LENOVO. איזה מעבד מומלץ ? דיסק קשיח 120G זכרון 1G מספיק ? מסך 15.4 נראה לי שיתאים. צורב DVD כרטיס אלחוטי טוב (קליטה טובה גם בחוץ) - מה מומלץ ? כרטיס רשת (לרשת בייתית בעתיד) כרטיס מסך טוב יציאה מתאימה ואיכותית לחיבור לTV. כמו גם כרטיס קול מתאים. מצלמה ומיקרופון מובנים. אשמח להמלצות לגבי המפרט ולגבי דגם ספציפי. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by idansha,

הדרישה העיקרית היא אמינות, מחשב שיש סיכוי גבוה שיתפקד טוב גם בעוד 5 שנים מהיום. מעבר לזה, המשקל הסטנדרטי (2.8?) יהיה בסדר. שיתמודד עם משחקים של 06-07' וסוללה שתסחוב משחק כזה לאורך שעתיים לפחות (נסיעות בינעירוניות זה מכה) וכמובן הדברים הרגילים, סרטים, עבודה עם תוכנות (כולל תיכנות, לא כולל גרפיקה). שמעתי הרבה אנשים מקללים את המסך המבריק, אז אני מניח שעדיף מסך מט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by bNs1k,

אז ככה יש לי גם הרבה שאלות בבקשה תקראו עד הסוף ותענו תודה. צריך מפרט עד 5 אלף אפשר לחרוג טיפה לא יותר מדי 200 שקל+- הייתי מעוניין ב CROSSFIRE של HD4850 , השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים וFPS. ‏HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ שניים כאלה. CROSSFIRE. או ‏9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ שניים כאלה. SLI. GTX 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ אחד כזה. המליצו לי על ה HD4850 אבל אמרו לי שיש בו הרבה באגים ולא כדי להתעסק איתו. בקשר לכותרת מפרט עד 5 אלף כולל אחד מהכרטיסים האלה ומה שרשמתי CROSSFIRE או SLI להכניס במפרט,למעט ה 260GTX כי הוא יקר בסביבות ה 1300+- ללא כונן דיסקים,ומארז את ה GURDIAN משהו כזה של NZXT. ועוד שאלה קטנה מה עדיף Q6600 או E…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקלים מעבר לתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? הקלטות ביתיות, עריכת מוסיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Windows 7, Cubase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. שכן שלי (ילד די קטן בן 14 ככה) רוצה לקנות מחשב למשחקים ביקש ממני שאני ארכיב לו משהו אז הרכבתי לו משהו נחמד לא יותר מידי ולא פחות מידי תגידו לי מה אתם חושבים, מה אפשר לשנות במסגרת התקציב והאם הכל תואם שלא יהיה פאדיחה מס' שם מוצר כמות 1 מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 1 2 צורב DVD LG GSA-H10A 16x Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 3 מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 4 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 5 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard 1 6 זכרונות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 7 ספק HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 8 כ. מסך…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by lironbeni,

היי, אני צריכה מחשב חדש לשימושים הבאים: 1. עבודה ביתית / משרדית 2. תכנות 3. הורדות 4. צפייה בסרטים אין לי מושג בחומרה :s05: ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ על מפרט סבבה + XP שישמש אותי כמו שצריך לכמה שנים הקרובות. נראה לי שמה שאני הכי צריכה זה מעבד מעולה, ספק כוח טוב וזכרון גדול מספיק בשביל הפינוק תודה, לירון.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת אני חדש כאן בפורום ולא כל כך מתמצא בחוקים אז תודה מראש. אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד .רציתי לדעת אם אני גר בנתניה איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב נייד ואיזה מחשב הכי מומלץ לשימושים של סטודנט . וגם שיעלו עליו משחקים יחסית חדשים כמו קול אוף דיוטי החדש כמו"כ חשוב לי שהסוללה תחזיק לי 5 שעות ככה לפחות .על איזה חברה של מחשב נייד אתם ממלצים?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by cold-fire,

אני צריך מסך דק + ציוד היקפי וצורב למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום לכם עזרה לחבר לשיפור המחשב צריך לוח אם+מעבד+זכרונות +ד.קשיח שאר הדברים קיימים יש לו כר' מסך חדש NVIDIA 9600GT השימוש עם כרטיס קןל+כ. טלויזייה לראות סרטים ,מוסיקה, צריבות ,שימוש עתידי שיהיה חזק רצוי :אינטל,אסוס\גי'גהבייט תקציב 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by payback,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח עד שווי של 2000 ש"ח.בשביל תפעול של סרטים ואינטרנט מהיר.... אשמח אם תעזרו לי במפרטים מתאימים לנתונים שציינתי...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים (וגלישה באינטרנט) התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות ( אני לא מאלה שמשדרגים כל פעם, מחשב אחד טוב per כמה שנים ) התקציב הוא רק למחשב שיהיה חזק למשחקים, לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אבל כן אם אפשר בצד לתת המלצה גם למסך 22" שטוב למשחקים. חשוב לי גם שיהיה שקט, ואם אפשר מארז סגור (שלא יהיה אבק ) שניראה טוב. אני לא מתכנן OC, אני גם לא ממש יודע מה זה. זכרונות 4GB, כרטיס מסך חזק (חשבתי בכיוון ה HD4870 1GB), וכו' תודה !

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.