ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
Dell Inspiron 6400 IN-RC03-1701 CPU Intel Duo Processor T2450 2.0GHz Memory 2GB (2X1024MB) HD 120 GB 5400 rpm GPU Intel® 950GML upto 224MB shared system memory Optical Device DVD Multi Burner OS Free Dos יש בלוטופ ויש כרטיס רשת אלחוטי משקל 2.9 קצת לא מסודר המפרט פה אבל נאלתר .. מחשב נייד נראה לי אחד המחשבים היותר מומלצים היום מבחינת כסף לביצועים... כמעט אף מחשב ברמת מחירים הזאת לא מגיע עם 2GB זיכרון של RAM לדעתי אחד הדברים היותר חשובים במחשב נייד (במחשב רגיל גם כן אבל בנייד עוד יותר) זה הזיכרון RAM שלו במחשבים ניידים הכוננים קשיחים יותר איטיים מכוננים קשיחים של מחשבים רגילים גם ככה הם צוואר בקבוק ובניידים עוד יותר.. לכן במצב כזה צריך כמה שיותר …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שבה היה ברשותי מחשב נייד מהעבודה, אני חוזר למחשב שולחני וכבר לא ממש מתמצא.. אני זקוק למפרט מחשב בסיסי : השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט (כולל הורדת סרטים וסדרות), ותוכנות קלות (אופיס ואולי visual studio) התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (כמובן ללא מסך, מקלדת ,עכבר וכו').
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחשב לקצת מהכול קצת אינטרנט + קצת אופיס + קצת אימיול + קצת משחקים (משחקים ברמה של GTA 4 + 5 + UT2003 וכ"ו) המחשב שלי הישן מת ונשארו ממנו החלקים שהם: צורב N10H LG בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח חדש 160 GB בתקן SATA מסך סמסונג "17 מארז + ספק 480W גינרי מה שאני צריך זה: מעבד עדיף של אינטל (מעבד חזק יחסית שהכי משתלם תמורת עלות/תועלת) לוח אם חזק (כולל לפחות חיבור 1 שתומך בתקן IDE לצורב ולדיסק קשיח) לוח אם + כרטיס מסך על הלוח (מה עדיף על הלוח או בנפרד מהלוח?) זכרונות של 2 GB (חברה ידועה עם אחריות לכול החיים) מארז + ספק חזק (שיתמוך בויסטה בעתיד) מודם + פקס של (עדיף שלאינטל) אחריות ל - 3 שנים על כול הקופסא ומה שבתוכה ועדיף חנות באזור חדרה אמינה וזולה תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך מפרט של גיימינג סוס בלי ציוד הקפי... עד 5000 אפשר לסחוט 5500
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, המפרט שיש לי עכשיו: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer GIGABYTE GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ 4MB Scythe Infinity OCZ DDR2 2048MB Platinum Revision 2 Dual Channel 800MHZ 4-4-4-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK XpertVision GeFroce 8400GS 256MB PCI-E אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, ספק, מארז, כמו כן להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. יש לציין שהמחשב שיש לי כרגע נקנה לפני 8 חודשים. מכרתי את ה-8800GT שלי ביום שישי האחרון (4/7/2008) ובנתיים אני משתמש ב-8400GS. חשבתי לקנות את Radeon HD 4870 X2 שיצא באוגוסט כי אני לא מתכוון להחליף את …
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל: כרטיס מסך מעבד זיכרון ולוח אם אני מזכיר מחשב למשחקים מה יכול להתאים... תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי (שהיה מחר אני מקבל חדש ב 8000ש ) עם לוח asus p800 שהתקלקל (לא נותן מסך) עכשיו.. אני נותן אותו למישהו שרוצה להשקיע עד 1500 ללוח אם כרטיס מסך הארד דיסק עדיף 160 וצורב dvd מה שאני נותן לו זה מארז עם מעבד 2.8 זכרון ddr 400 שניים של 512 וספק איזה לוח כדאי לשים עדיף 945 דואל שיתאים לזכרונות ולמעבד כרטיס מסך חשבתי 6600 gt כי הוא רוצה משחקים.. צורב והארד דיסק זה לא הבעיה אבל שיכנס בתקציב (1500 כולל הכל) מעדיף לקנות מפנדה או בנעה גם ksp אפשר. אם אפשר שמות של כמה לוחות מתאימים יותר טוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה שתחוו דעה מלומדת על המפרט הבא: מעבד - Qore 2 Quad Q8300, 1333 Mhz לוח אם - ASUS P5Q s775 C2Q 1600 Mhz, Intel P45, DDR2 1200 PCI-E HD Audio זכרון -DDR2 1066 Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Chanel דיסק קשיח - Western Digital 500FB 7200 RPM, 16 MB, SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte, HD 4670, 512 MB DDR3 Dx10.1 HDTV DVI HDMI, PCI-E 2.0 כרטיס קול - Onboard 7.1 צורב - ASUS DRW-20B1LT x20 מארז - Thermaltake Soprano RS (No PSU)a ספק כוח - HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24 מאוור למעבד - Thermaltake Ruby ORb Silent המחשב מיועד לשמש אותי בעיקר למשחקים, המסך הוא סמסונג 22 ברזולוציה של 1900X1200 ואני לא מתכוון לעשות OC אני במיוחד …
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא בעיקר עבודות תכנות: Visual Studio, DreamWeaver, Photoshop, Office ודפדפנים מולטיטסקינג, עבודה על הרבה כלים בו זמנית. לא נועד למשחקים כלל, אם זה בסדר אז כרטיס מסך בילט אין יספיק.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי הסוללה של הנייד החדש יחסית שלי (בן חודשיים) לא עובדת פתאום ... Fujitsu siemens v3353.לפני הבעיה, כהסוללה היתה טעונה במלואה, היה רשום "טעונה במלואה (100%), מוכנה לשימוש" ועכשיו רשום רק טעונה במלואה 100 %. חוץ מזה, לא נעשה בה כמעט שימוש והקפדתי פעם בחודש לרוקן עד החצי ולטעון. המון תודה מראש לעוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב באזור ה 6 - 7 K לשימוש עיקרי באוניברסיטה, להרצת סימולציות במטלב וצפייה בסרטים. צג של 14 עדיף או 15 שיהיה קל. עדיף גם שתהיה יציאת HDMI, ולפחות 3 USB. למישהו יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המפרט שבאתר של איבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 מה אתם אומרים? מה שאני מחפש זה מחשב יחסית חזק שיחזיק כמה שנים טובות ויריץ משחקים
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 או http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=545
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה אם תוכלו בבקשה לתת לי מפרט ב 2400 ש"ח לגלישה באינטרנט אמיול ועבודות באופיס בלי מסך עדיף כמה שיותר זול תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי חברים מבקש חוות דעת על מפרט שבניתי אחרי שראיתי אינספור סרטונים על מרבית הרכיבים והאם כדאי דווקא אותם לשימושים שלי אני משחק משחקים כבדים כמו: Warzone 2, BF2042, Forza 5 ומתעסק עם תוכנות תלת מימד: Maya,Blender, Zbrush, Unreal 5 זה המפרט שהרכבתי: https://tms.co.il/builds/345005 אני כנראה אקנה באילת כי ההורדת מחיר שם היא משמעותית בסכומים האלה. הייתי רוצה לדעת: האם אני אצטרך 2 תוכנות לכיוונון הRGB של המאוורים מאחר ואני לוקח שתי חברות שונות? (Arctic לקירור מעבד וCorsair למארז) בנוסף הייתי רוצה חוות דעת על המקלדת שצירפתי (בגדול אני מחפש מקלדת מכנית קטנה ללא numpad אבל שתהיה שליטה של Volume) האם יש אופציות זולות יותר באיכות גבוהה? בנוסף אני צריך בבק…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש מקום מסוים שבו אוכל לקרוא על מפרטי לפטופ, לקבל קצת חוות דעת, וללמוד איך אני עושה את קניית הלפטופ המוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב שמיועד לאנשי פיתוח שעובדים עם visual studio צריך מעבד חזק והרבה זכרון לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מחשב לא למשחקים.. לאפליקציות הרשת השונות..לסרטים והרבה מוסיקה ... עבודות סטודנט ועוד שטויות שלא דורשות רמות עיבוד של ***** MHZ וזכרון .. מעבד : AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לוח אם : Gigabyte GA-K8NS-C-939 (nForce3 250Gb) ATX- RETAIL זכרון : 512MB Kingston DDR PC3200/400 מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE בתוספת דברים שיש לי כמובן... הארדיסק 120GB, כרטיס מסך די מיושן אבל חפיף לא למשחקים (nvidia geforce4 128mb), צורב DVD NEC וכל הציוד ההיקפי.. סה"כ יצא קצת פחות מ 2100 . 8)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-