עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במחשב שיתאים גם לטווח הרחוק, כלומר שיחזיק משהו כמו 4 שנים (אפילו אחרי שידרוגים קטנים) שככה מחזיק המחשב הנוכחי שלי נכון להיום, המטרות שלו הן בעיקר למשחקים (כשאני אעשה בו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, מוזיקה, וכו' אבל בלי oc). התקציב הוא מקסימום 7,000 שקל (למרות שאפשר חריגה קטנה של מקסימום אבל באמת מקסימום 200 שקל אם זה נחוץ), כולל מסך (19 אינץ' CRT איכותי במיוחד). אז הנה המפרט: מעבד- Intel Pentium IV 2.8C 800mhz fsb לוח אם- ABIT IS7-E זיכרונות- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung 400mhz X2 כ.מסך- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB כונן דיוידי- מזה משנה כונן דיסקטים- כנ"ל מסך - כאן יש לי התלבטות, אני מתלבט בין 2 מסכים, שניהם 19 אינץ': Samsung 959NF או ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מעוניין במפרט שמשחקים ירוצו ברמה בינונית ואולי גבוהה אם אפשר. כמו כן מעדיף שסרטי HD ירוצו טוב...אפשרות לחריגה קטנה אם באמת נדרש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. שלום. חבר שלי קיבל במתנה את המעבד I5 2500K והוא רוצה לבנות מסביבו מחשב. התקציב הוא 1500 ש"ח ורק אם חייב אז יש חריגה עד 2000 ש"ח (להשתדל שלא לחרוג מה1500 אלא אם חייב). השימושים הם מעט משחקים ובעיקר אינטרנט ואופיס אין צורך ב OC או ציוד היקפי משחקים לדוגמא : CRYSIS2 , COD BLACK OPS אך בתדירות נמוכה השקט חשוב ברמה של 6-7 אין צורך לכלול מערכת הפעלה , יש צורך בהרכבת המחשב בקשות מיוחדות : שיהיה USB3 אין צורך לשמור על אופק שדרוג תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  5. טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך מחשב שיעבוד לפי הצרכים האלה עבודה בגרפיקה למשרד של גרפיקה בתוכנות פוטו שופ פריהנד פלש וכל התוכנות שמסביב ברמה גבווה צריך מחשב קומפלט כולל מסך.. לא מיועד למשחקים לא צריך רמקולים יקרים תודה טווח מחיר 5-6 ! צריך מחשב שמסוגל להתמודד עם זה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by dad11223,

בלי מסך, בלי סידירום, וארדיסק. שיהיה מחשב חזק למשחקים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by dad11223,

מחשב ללא מסך מחשב בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by dad11223,

בלי מסך מחשב בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני צריך מפרט לנער שחוגג 13,אז אני צריך מפרט חזק בלי פשרות למשחקים עם המון זיכרון. ושהייה מKSP תודה.

12. שלום. מה שאני מבקש שיהיה במפרט: חובה - HD4870X2 אחד. לוח אם וזכרונות שלא יגבילו אותי לאוברקלוק של 20%... קירור טוב למעבד + כרטיס מסך. במעבד בבקשה תבחרו מעבד טוב שקל לעשות איתו אוברקלוק. ואחרון חביב מסך 22"+. תודה.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by AmL1,

כולל מסך 19 לפחות כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים.... תודה=]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום לכולם. אז ככה.... אני צריך רק מארז בלי ציוד היקפי... ראיתי שפורסמו פה מפרטים מומלצים אז הלכתי שמה על הכי טוב. עכשיו רק אם מישהו יוכל להסביר לי למה דווקא המוצרים של החברות האלה... כי אני חשבתי על מוצרים של חברות אחרות. והאם כדאי באמת להשקיע על המפרט הזה...או שאתם חושבים שצריך לשנות משהו... Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 2100 גוף קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Quiet Cooler 260 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DQ6 - Heatpipes - 3Y Warranty 1400 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL 4-4-4-12 - Life Time Warranty 1600 דיסק קשיח 2…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by -UltraV-,

המחשב הוא לילדה קטנה שלא ישמש ליותר מאינטרנט ומשחקים קטנים שיכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך (אפשר גם מובנה) זכרונות HD מארז+ספק תודה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by bd,

מפרט עד 1500 שח שיקלול לוח שכולל כ.רשת וכ.קול מעבד כ.מסך זיכרון מארז עם ספק אפילו גנרי ! צורבDVD כונן דיסקטים ואם אפשר בלי שום קשר למפרט להמליץ מסך למערכת עד 700 שח מיועד סתם לשמוע שירים לראות סרטים ולגלוש באינטנרט ולשחק משחקים פשוטים כמו טיבריאן סן רד אלרט 2 ומשחקים זולים.. אם שחכתי משו אני מצטער ואפשר לעלות במחיר ל 1600 אפילו..

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

מחשב שאני יתקין עליו לינוקס (ומן הסתם שהיו דרייברים תואמים ללינוקס). מארז יש לי, ספק כח יש לי, צורב יש לי כל השאר אין לי... המחשב יהיה בנוי להעלאת קבצים , מספיק לי כונן קשיח של 40 GB . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. אלו החלקים שאני צריך. בבקשה המליצו לי גם מדגם INTEL וגם AMD תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. אני צריך מפרט עד 1900 שקל, ללא ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך) ללא מארז, ללא צורב וללא כרטיס מסך. בעצם, רק לוח אם, זכרונות, ספק, מעבד והארד דיסק. עדיף מחנויות שקרובות לחיפה (TMS, KSP...) יש לי כרטיס מסך 9500GT נשדרג בעתיד כבר תודה רבה, גיל

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  20. רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני צריך מפרט לחברה של אחי שהוא יתאים לצריכים של גלישה,צריבה וטיפה סרטים אני צריך שהמפרט יבוא כולל מסך 19 אינץ LCD תודה לעוזרים אני ישמח אם זה יהיה פחות במחיר. תודה ענקית לעוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by nir987,

כמה שיותר חזקקק!! אם AMD יהיה יותר חזק למחיר בצורה משמעותית ..אז שיהיה AMD בעיקרון אני רוצה גם צג LCD 22 אינץ של סמסונג או משהו כזה זול.. שיצא לי סך הכל 3.5... *מחשב למשחקיםםםם שיפעיל כמה שיותר טוב GTA וכאלה.. ד'א אני צריך להתקין עליו ויסטה נכון? בגלל הדירקס 10?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by wrecker,

סליחה על ההודעה הקודמת אני מעדכן את זאת: 2000 שקל מזומן לצורך משחקים וגם סרטים ב 1080I HD (יש לי מסך 22") לא צריך שום ציוד היקפי צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך וספק או מארז +ספק, יש לי מארז ישן MID אבל אם יש כבר חדש כחבילה אז סבבה ועיצוב לא משנה אני מעוניין בחברה GYGABYTE גם בכרטיס מסך וגם בלוח אם.. הבנתי שזה שילוב טוב כנראה יעשה אוברקלוק בלי ווינדוס כרטיס מסך לא פחות מ8600GT שלא יהיה יותר מידי רועש אבל זה לא הכי חשוב משחקים צריכים לעבוד סבבה על רזולוציה לפחות 1440X900 (כנראה שלא קריסיס) אבל NFS החדש למשל (מחפש יותר איכות וחדות מאשר אפקטים) אה וחשוב שהמחשב יהיה יציב! הציעו לי: מעבד 2180 ולעשות לו אוברקלוק לוח P947 (אני חושב) זכרונות אמרו לי שיש זולים 2GB ב250 שק…

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by shil_o,

צריך מפרט למחשב עד 2000 ש"ח מחשב עם אופציה לשידרוג לאחר שירדו המחירים (שידרוג כרטיס מסך וזיכרון עם תמיכה ב1333MH למעבד)

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by simon_hr,

שלום אני צריך מחשב לעבודה של אנטרנט ואופיס ומשחקים קלים אני צריך אותו קומפלט עם מסך התקציב שלי הוא 2000 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.