עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by msash,

אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by saharb14,

אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by tm1988,

אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום לכולם אני מפחש מחשב חדש ללא מסך השקעה עד 4k, למטרת משחקים,חשוב השקט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by Emin,

מפרט במיוחד למשחקים, מעדיף את המעבדים החדשים. צריך גם מסך LCD 17, צורב DVD ואת החלקים הרגילים, זכרונות כרטיס מסך נראה לי אני ילך על 7600, מארז, ספק ולוח אם. שיצא ככה 5500 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. מעבד: Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB 1333mhz לוח אם: ASUS P5K-E/WIFI-AP כרטיס מסך: ASUS Geforce 8800GT TOP 512MB DDR3 PCI-E זיכרון 2 מוצרים של: DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston הרדיסק: Western Digital 320GB צורב 2 מוצרים של: LG DVD 20X מארז טרמנלטק: Thermaltake Soprano DX VE7000SWA מסך:LCD 1953TR5 LG מקלדת+עכבר אלחוטיים: Wireless Optical Desktop Microsoft אשמח לקבל הצעות איך לשפר את המפרט או אם צריך לקחת חלקים אחרים שלדעתכם יותר טובים?באותו מחיר כמובן? *אני מבקש רק שלא תגידו לי לקחת חלקים שקשורים לחברה של MSI כי אני אחרי מה שקרה לי איתם לא מתקרב אליהם. המפרט שלי צריך להגיע ל6.000 שקל כולל המסך המקלדת והעכבר. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב ממש טוב...

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אני צריך מפרט מחשבב שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך מארז קירור למעבד אולי OC בעתיד כונן דיסקטים מאורר 120 mm משחה טרמית לחיבור הקירור כל זה עד סכום של 4500 שקלים המחשב מיועד למשחקים קידוד סרטים פוטו שופ מוזיקה.......... אלה אני לא צריך : ( בלי ארדיסק צורב סידרום די וי די מסך מקלדת עכבר רמקולים *) אם שכחתי משהו שלא כלול ברשימה של מה שאני לא צריך תוסיפו וחוץ מזה אני צריך מסך 19 אינץ של MAG במחיר טוב עד 1000 שקלל ...

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by Idani26,

תנו לי כמה טובים.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by Director,

התקציב עד 4500-4700 מקיסמים.. מטרות של המחשב היא למשחקים כבדים [Counter Strike Source ' Day Of Deafeat ' attleField2]. לא צריך ציוד היקפי . אין העדפה לחברה .. העיצוב לא חשוב כל כך אבל שיראה נחמד. קירור שיהיה סביר[לא מערכת קירור מים{במידה ואם נשאר עודף במחיר ;P}] ללא מערכת הפעלה חוקית. ואין צרכים מיוחדים.

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Albetron,

תשתדלו עד תקציב של כ7.4K תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תנו לי פה בבקשה.. מפרט עם הרכיבים הכי חדשים.. מהירות ,מעבד , זכרון.. הכל הכל.. ! כולל צורב ה DVD הכי טוב.. ! תודה מראש !!

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by starline,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים באזור שאני גר: מעבד: intel e6650 קירור למעבד: cooler master (לא פרטו את הדגם) לוח אם: ASUS P-5 cg 1333 זיכרונות: 2048MB DDR2 667mhz KINGSTONE צורב: צורב DVD X18 SATA מארז: EZ COOL + ספק 400W מקלדת+ עכבר דיסק קשיח: WD 250GB 16MB buffer SATAII כרטיס מסך: GF 8500GT 512MB GIGABYTE מסך: 19" LCD PROVIEW מחיר 4200ש"ח כולל מע"מ במפרט אפשר לוותר על צורב DVD . תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: : אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה. המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר. כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל... עכשיו לחלק של המפרט אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן... 1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי. 2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים. 3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם …

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. הכי תותחי במחיר הזה שיכול להיות. כמו כן אני גם צריך שהמעבד יהיה טוב למצגות לבית ספר ולעריכת מצגות וידאו. כולל מסך 710T של סמסונג. המעבד - רצוי AMD Athlon 3500+ 939... ושגם הכרטיס מסך יהיה הכי תותחי שיכול להיות בתקציב זה. למשחקים כבדים כמו DOOM 3 וHL2 , שיעבדו חלק. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני לא צריך ציוד הקפי ומערכת הפעלה חוקית, אני צריך שירכיבו לי את המחשב וחשוב לי שהוא יהיה שקט. הסיבה העיקרית שאני מחליף את המחשב העכשווי שלי היא שהוא מרעיש בצורה מטורפת למרות שעשינו כל כך הרבה דברים כדי להפסיק את זה והחלפנו כל כך הרבה חלקים (בתקופת האחריות) ומהיום שהוא נרכש הוא לא מפסיק להרעיש. אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל את המשחקים החדשים, אבל בגלל התקציב אני חושב שאני אצטרך להסתפק בכך שהוא יפעיל אותם אבל לא על האיכות הכי גבוהה. אם יש מחשב שיעמוד על הצרכים שלי במחיר נמוך יותר, זה יתברך (: אבל אם צריך להוסיף עוד ממש קצת כדי להפוך את המחשב להרבה יותר טוב, זה גם בסדר. תודה רבה לעוזרים.

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני צריך מפרט בתקציב של עד 4500 שקל עם מקלדת ועכבר, המחשב הוא לשימוש ביתי, משחקים, סרטים, מוזיקה וכו'... העדפה לחנות פנדה מחשבים. אין עוד דרישות [ ;D] תודה מראש [=

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום לכם אנשים טובים, הגרפיקאית אצלי בעבודה רוצה לקנות מחשב חדש למטרות גרפיקה כמתואר למעלה, אין לה צורך במסך, התקציב שלה לא ברור לחלוטין, אבל היא מקווה שב2000 שקל היא תוכל להביא מחשב שייתן לה שקט לכמה שנים, מטרות גרפיקה וגלישה בלבד, אשמח לעזרה בנושא

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

22. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מפרט מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו'...). צריך מסך+ ציוד היקפי. תקציב: כ-1500 ש"ח. עדיף שיהיה לחנות סניף באיזור תל אביב. תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  23. הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.