עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנה המפרט, אני רוצה לעשות OC בינוני-כבד (מ2.40GHz ל 3, או 3.5). לגביי הקירור אני לא בטוח אם יחזיק את הOC תיקונים יבורכו מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1382 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896OC צורב Samsung SH-S223 X22 …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by tangush,

שלום לכולם, -התקציב המקסימלי הוא- 3500 ש"ח(ללא מסך!!!) - אם אפשר וכדאי זול יותר ,עדיף שיהיה פחות. -המחשב הוא לעבודה רגילה, משתמש ממוצה-קצת אינטרנט,אופיס,סרטים ומוסיקה... למרות זאת מעדיף מפרט מעל מה שנדרש-שיהיה. -אין צורך במסך או כל ציוד היכפי כלשהו -אם צריך לוותר על הצורב ולשדרג משהו אחר-אפשר -רצוי שיהיה שקט, אבל לא באופן מיוחד(דרגה 7 מתוך 10) -אין צורך במע' הפעלה או הרכבה. -בכל מה שקשור לאחריות ולכן שירות בבית הלקוח זה כמעט חובה! * האם כדאי לשקול INTEL בכל זאת?אשמח להצעה מקבילה אם מעבד אינטל!!! תודה מראש על כל המלצה שתבוא רביב הנה המפרט: מעבד -------- ATHLON 2 X2 240 BOX לוח אם------ GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H דיסק קשיח------ W.D. WD6401AALS 3"5 640GB SATA2 32BIT זכרון…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, ראיתי ב KSP תא המחשב הזה, והוא הכי זול שמצאתי: ‎HP Pavilion DV-6257‎ אני לא מחפש הרבה ממנו, כמו שכתבתי בכותרת, רק אינטרנט ומסמכים אשמח אם תוכלו להמליץ עליו, או על משהו טוב יותר ממנו בערך באותם מחירים, ואפילו אשמח יותר אם תוכלו לומר איך HP בתור חברה לניידים, מכיוון שאין לי מושג בתחום תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  4. היי כבר שאלתי לגבי מפרט שחשבתי שבסדר אבל הסתבר שהוא היה מאפן. אני רוצה ב-4000 ש"ח מחשב חזק מאוד עם כרטיס מסך מובנה חלש וזול (הכרטיס מסך) כדי שיותר מאוחר אוכל לקנות כרטיס מסך חזק מאוד בהרבה כסף שהיה לי בעתיד. חשבתי משהוא עם i5 760 או בקיצור כמה שיותר חזק בלי כרטיס מסך. תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. אחרי ימים של חרישת הפורומים כאן ואתרים אחרים בניתי מפרט אני אשמח לקבל עליו דעות, בעיקר דברים שאתם חושבים שעשיתי לא טוב סכום של כול פריט אני לא יכול לרשום כי זאת עסקה חבילה שראיתי ושידרגתי אז אני אתן מחיר סופי. מארז - רגיל ATX מעבד - AMD Athlon II Quad Core 620 2.6Ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3096&%20ProductName=GA-MA770T-UD3P דסיק קשיח - WD 500GB SATA2 32MB Buffer זכרונות - 2 יחידות של Patriot Signature DDR2 800MHz 1GB ספק - Hec Win+600 12Ccm Fan 600W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ צורב - Optiarc SATA DVD כרטיס מסך - Sa…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אהלן, אני צריך מפרט למחשב ביתי לצורך Office, אינטרנט, מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) וכו' בעלות של עד 2000 ש"ח. לא למשחקים ובטח שלא ל-OC. אנא הרכיבו מפרט למחשב בלבד ללא מסך או ציוד היקיפי (כגון מקלדת, עכבר, רמקולים). עדיפות להרכבת מפרט מלוגיק, ואם לא, אז שיהיה מחנות אחת, ולא בתפזורת. תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by XeNo4,

שלום אני צריך מפרט ב- 1700 לגלישה באניטרנט בעיקר סרטים ומשחקים פה ושם המפרט לא כולל ציוד הקפי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. אני בטוח בחנות שאני הולך לקנות אבל אני רק צריך לדעת שזה מחשב חזק למשחקים הינה הלינק: http://i18.tinypic.com/402qjyq.jpg תודה לנותנים חוות דעת!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. אז אני לא מבין כלום במחשבים ממש כלום. אבל אני יודע שאני רוצה לפ טופ למסמכים ולמשחק אחד שהדרישות שלו הם: CPU Recommended: Pentium III/Athlon or better CPU Speed Recommended: 700 MHz System RAM Recommended: 128 MB Operating System Recommended: Windows 98/ME/2000/XP Video Card Recommended: 3D Accelerated video card Video Card Driver Version (DirectX) Sound Card Recommended: "Yes" (lol?) Sound Card Driver Version Free Disk Space Recommended: 1.5 GB אלו הדרישות המקסימליות ד"א... כן כן זה משחק קל ביותר ממש כמו פק מן ;D הסכום צריך ליהיות מינימלי כי כל מה שאני רוצה זה את המשחק הזה שהוא ממש קל ומסמכים. אני רוצה לפ טופ כמה שיותר קטן. כשאתם מדברים אליי בבשקה תבינו שאני לא מבין גרוש …

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by kaktus29,

תקציב 2800 שקל + מסך מאג 19 דק ב 2000 שח סהכ 4800 אנא תנו חוות דעתכם המפרט : מעבד AMD עם כרטיס מסך וקול על הלוח אם,והדברים הרגילים..חוות דעת דחוף, הצעות וכו Gigabyte GA-K8N51GMF- Mother Board for AMD Athlon/Sempron 64bit processor NVDIA nForce4 430 Chipset, DDR400+, Sound AC'97 8Channel Audio, 2 PCI, Slot PCI Express+ GPU NVidia Geforce 6100, LAN, Firewire IEE 1394, 2 SATA Port, 3 years guaranty CPU AMD Sempron 64bit 2500 Original Socket 754 BOX AMD Fan 3 years guaranty Memory 512MB DDR400 MHz PC3200 CAS 2.5 128-Bit CASE Micro ATX Deluxe Compucase 6K31/6K29 Midi Tower + USB 2.0 Rear/Front + Power Supply 300Watts+ fans Hard Disk 80GB Western Digital 7200rpm 8MB Cache Seri…

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  11. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לנצל את הכל בכוח אם באמת לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, תכנות (תוכנות, שירותי WEB, שרתי SQL...) וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום לפורום. אני מקווה שעמדתי בסטנדרטים של נושא תקין, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן... בכל אופן, אני כרגע גר בארה"ב, ואני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב להרכבה עצמית (אני שוקל להזמין את הרכיבים מ- newegg, למשל). אני כבר מעט לא בקיא בכל החידושים האחרונים ובכל המגמות האחרונות, ולכן אני אודה לכם מאד על כל עזרה והצעה. אמנם מדובר בהרכבה ראשונית, ועדיין אין לי אפילו דגמים של רכיבים שאני מעוניין בהם, אבל אני מקווה שעל סמך ההצעות שלכם אני אוכל לגבש מפרט הולם. המפרט הדרוש הוא בתחום ה- 1200$, כשחריגות לשני התחומים יתקבלו בהבנה (ננסה לא לחרוג מה- 1500$, ברשותכם). יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים), כאשר רמקולים ייתכן ואני אקנה בשלב מאוחר יותר. שימושי המערכת העיקריים: 1. עריכה גרפית בינו…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט

14. Started by TheSoviet,

אני מחפש מחשב לא יקר, כולל מסך והכל. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט וקצת למשחקים. המטרה היא בעיקר מחשב לאינטרנט להרבה שנים. אשמח אם תמליצו לי על המפרט הטוב ביותר שלו אני זקוק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. היי לכולם שבוע שעבר שאלתי לגבי HP6910 ומאוד עזרתם לי האדם שמוכר לי את המחשב טוען שמחשבים עסקיים (סדרת T של של IBM-LANOVO לדוגמא)עמידים יותר מהסדרות הפשוטות? האם באמת קיימים הבדלים כלשהם בין הסדרות העסקיות לרגילות? או שזה רק "טריק שיווקי"? אם כן מדוע יש כזה פער מחירים לאותם מפרטים אוד אם תענו לי במהרה.. כנ"ל לגבי ההודעה משבוע שעבר על ה6910

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. היי,יש לי בעיה קטנה ואשמח אם תעזרו לי. כדי לשמור על חיי הסוללה של המחשב שלי הגדרתי שהספק כח יטעין את הסוללה כאשר היא מגיעה ל 12 % הספק. המחשב נמצא מחובר לחשמל רוב הזמן. עד כאן הכל טוב ויפה. זה עבד יופי עד היום,משום מה הספק מטעין אותה עכשיו. אין לי מושג למה ואיך אבל ככה זה.נכנסתי להגדרות וראיתי שהם על אותה הגדרה כפי שעשיתי. רק אם אני משנה את ההגדרות של סף ההתקנה זה מפסיק להטעין. תודה מראש נערך:הסתדרתי

17. טוב יש לי את המחשב שלי כבר...6 שנים משהו כזה..מי שרוצה פירוט: [code]Computer Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Name Shuttle AV18 (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C694X Apollo Pro133A System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (03/14/02) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA G…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי דילמה קטנה.........יש לי מחשב,שנכון להיום הוא ישן.הנה המפרט: INTEL PENTIUM 4 HT 3GH מעבד לוח אם:GIGABYTE 945 לא זוכר דגם בדיוק זכרון 512 DDR כרטיס מסך ATI 9600 PRO 256 MB?AGP DVI דיסק קשיח WD 80GB SATA מארז COOLER MASTER 430W בגדול בנתיים זה מספיק לי,אבל אני גיימר שמנסה לחסוך.קיצור השאלה שלי-מה יותר כדי לשדרג את מערכת שלי,זות אומרת להוסיף זכרון ולהחליף כרטיס מסך או פשוט לקנות חדש? אם לשדרג-אז אשמח לקבל המלצות לשדרוג,כרטיס מסך AGP וזכרון ואם צריך עוד משהוא - תגידו.הייתי רוצה לקבל המלצות בעד או נגד שדרוג,כי ראיתי אפילו GEFORCE 8800 בAGP. אני רוצה לציין שאני צריך מפרט מספיק חזק עם כרטיס מסך טוב התומח ב DX10, לוח אם ללא כ. מסך מובנה עם ציפסט חדש א…

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  19. כמובן אשמח לנתונים נוספים, כגון יחס בין מחיר לביצועים, ולא פחות חשובה לי היא האמינות. חשוב לציין אין לי צורך כעיקרון במערכת הפעלה כלשהי, אני מסוגל להתקין לבד (אלא אם כן תאירו את עיני לבעיות מיוחדות היכולות לצוץ). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

חברים אני צריך לקנות לאחי הקטן מחשב, המחשב מיועד ברובו לאינטרנט ומשחקים, לא צריך מכונה גרפית משומנת, הבחור בן 13 אז כל דבר שיריץ משחקים באופן סביר יהיה מצויין. התקציב עומד על 2500 שקל ללא מסך מקלדת עכבר וכל ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים נשיקות חמות!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by barmik0,

כאשר אני צריך לבחור בין דיסק של WD או של SEAGATE , שניהם בנפח זהה, 7200RPM, SATA2, 16MB CASH, האם יש הבדלים ביניהם מבחינת רעש, והכי חשוב - אמינות? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

איך המפרט הזה לאוברקלוק ? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM ¤794 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤380 1 מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II AAJS ¤230 1 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ¤798 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤139 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ: ¤3015

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Elad91,

אני צריך מפרט לחבר עד 3600 ש"ח. מחשב בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ומעט מאוד משחקים (NFSC, GTA), לא צריך כרטיס מסך רציני. לא צריך הארדיסק עם יותר מ160GB. בלי OC. צריך עכבר, מקלדת ורמקולים (שיהיו פשוטים). מחנות במרכז.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.