עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לציין שהמחשב מיועד דיי למשחקים ונגיד להורדות באינטרנט אי מיול ביטרונט אז אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר ואני לא רוצה מסך דק כל כך איכותי משהו ב1200 1300 שקל מספיק לי אפילו פחות

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by BarBee,

* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by galsko,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות 3000... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שמחשב היה שקט אבל עיצוב לא חשוב.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים crysis need for speed pro street וכל השמחקים החדשים עדיף על vh

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  4. מפרט: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : מביא משהו טוב 700 ואט ומעלה, אל תתיחסו לספק. זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT תקציב:כותרת... אני רוצה כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים על מקסימום,תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by unknowledgeable,

טעות

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by myjunkmail0000,

טוב ממש לפני קנייה... מחשב שיהיה יחסית מהיר, יריץ וינדוס 7 64 ביט, יחסית שקט. יחובר למסך 24 אינץ ועוד 32 אינץ טלוויזיה לסרטים/סדרות ב 720P כמעט ולא מתכוון להריץ משחקים... רק גלישה באינטרנט ומדי פעם אופיס... אבל כמו שאמרתי שיהיה מהיר! מתכוון לעשות אוברקלוג של איזה 25%... תמיד לכל המחשבים שהיו לי הגדלתי באיזה 10% דרך הביוס ועם המאוור הרגיל של אינטל אז עם מאוורר כזה ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ועוד מאוורים למארז אני מאמין שיהיה טוב. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1015 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪594 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK אחריות: …

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. שלום !!! אני נמצא באיזור הקריות,בצפון. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מקסימאלי של 5000 שקל. על התקציב הזה לכלול מסך שטוח טוב,מדפסת שכוללת פקס וסורק,רמקולים איכותיים,מקלדת,עכבר,וכממובן מחשב. על המחשב להיות בעל יכולת איחסון של 80 ג'יגה מינימום, בעל כרטיס טלויזיה שיאפשר לראות טלויזיה במחשב ( יס..הוט..) ויאפשר להקליט תכניות לכונן הקשיח. המחשב מיועד לא למטרות עיצוב גרפי !,אלא רק צפיה איכותית בסרטים ובתכניות,גלישה מהירה באינטרנט,איכות שמע ווידאו. עדיף שיכלול כרטיס מסך איכותי שיאפשר גם לשחק במשחקים כגון ספלינטר סל 3 וכו' . הרמקולים,לפי מה ששמעתי,עדיף לבחור ב 2.1 איכותיים על פניי 4 רמקוליי סראונד וסב וופאר פחות איכותיים. *** משום מה במפרטים המומלצים אצלכם כל מחשב מורכב מ…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. היי חברים מבקש חוות דעת על מפרט שבניתי אחרי שראיתי אינספור סרטונים על מרבית הרכיבים והאם כדאי דווקא אותם לשימושים שלי אני משחק משחקים כבדים כמו: Warzone 2, BF2042, Forza 5 ומתעסק עם תוכנות תלת מימד: Maya,Blender, Zbrush, Unreal 5 זה המפרט שהרכבתי: https://tms.co.il/builds/345005 אני כנראה אקנה באילת כי ההורדת מחיר שם היא משמעותית בסכומים האלה. הייתי רוצה לדעת: האם אני אצטרך 2 תוכנות לכיוונון הRGB של המאוורים מאחר ואני לוקח שתי חברות שונות? (Arctic לקירור מעבד וCorsair למארז) בנוסף הייתי רוצה חוות דעת על המקלדת שצירפתי (בגדול אני מחפש מקלדת מכנית קטנה ללא numpad אבל שתהיה שליטה של Volume) האם יש אופציות זולות יותר באיכות גבוהה? בנוסף אני צריך בבק…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. עדיף שיהיה כמה שיותר טוב מבחינת מהירות, כרטיס מסך סטנדרטי ומעלה, מעבד 3.00GHZ וזיכרון כמה שאתם ממליצים.... מה המפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Leo101,

שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים כללים. המפרט הוא לקרוב משפחה ששיכנעתי אותו לחכות עד צאת הקונרו, אבל עכשיו אני לא בטוח שהקונרו ייכנס לו בתקציב. אלה נקודות לבניית המפרט. 1. אין צורך במסך ורמקולים. המקלדת והעכבר יכולים להיות פשוטים ( לא צריך אלחוטיים). 2.הוא רוצה הארד דיסק גדול מאוד לשמירת סרטים.( אני מאמין ש250 gb יספיק לו). 3.הוא צריך צורב dvd איכותי (אני מאמין שגם אלו הכי זולים הם איכותים, אבל תרגישו חופשי לתקן אותי). 4.חשוב כרטיס Tv. הכרטיס צריך להיות באיכות די טובה(לא צריך משהו מטורף).הוא מתכנן להקליט מהטלווזיה ולצרוב. הבעיה שאני לא מבין בזה בכלל. 5.הוא לא משחק בכלל. לכן, הכרטיס מסך יכול להיות באיכות ירודה.( משהו בסגנון של 6200, צריך לעשות את העבודה…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by crik,

אהלן, יש לי לוח שתומך ב PCI-E והכרטיסים החדישים יותר הם נמכרים כPCI-E2 האם זה פועל? האם זה אותו חיבור פיזי? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. לאחר שאתמול נשרף לי הספק לתוך הלוח אם והלכו שניהם..ומכיוון שכבר עברו 4 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש.. הבעיה היא שהמחשב שהייתי רוצה עולה יותר ממה שיש ביכולתי לשלם עכשיו ולכן אני רוצה לבנות משהו ראשוני שאותו אני אוכל לשדרג עוד 4-5 חודשים. השאלה הגדולה היא איזה רכיבים כדאי לקנות עכשיו שיוכלו לשמש אותי גם עכשיו וגם בעתיד ואיזה רכיבים להתפשר ו/או להוסיף אח"כ השימושים של המחשב גלישה,הורדות, משחקים חדשים אבל לא בהגדרות הכי טובות. לאחר ההקדמה (הארוכה) הנה מה שאני יודע שאני רוצה: מעבד 8400 (או 6600?) לוח אם שיוכל לשמש לשידרוג עתידי.. (כדאי P45? יש לוח שיתמוך ביותר מ8G לשידורג עתידי?) זיכרון כרגע 2G(יש בכרטיס אחד?), בעתיד אני אוסיף עוד 2G כונן קשיח כרגע 160 או 250 אין צורך ביות…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. שלום חברים שימושי המחשב הם המצויינים בכותרת בלבד. צריך עצה מאנשי התחום: בגדול הבעיה שלי היא איזה שילוב של CPU וGPU מתאים לתוכנות הללו בסדר גודל של התקציב? התוכנות הללו מנצלות יותר CPU מGPU? על כמה VRAM כדאי ללכת באופן שיתן תמורה טובה ולא מבוזבזת או חונקת לביצועים? קנייה עכשיות (שאר המפפרט ארכיב בעצמי). אפשר לחרוג אם יש דיל ברייקר בתוספת קטנה, אלא שהמגמה היא באנדל תקציבי. אשמח לתובנות והצעות. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. מפרט מומלץ למחשב גיימינג עד 7,000 שקל

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by ron1980,

איך המפרט הבא : 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח 2. מטרות משחקים כגון fifa , cod,GTA ,צפייה בסרטים גלישה באינטרנט עבודה משרדית ב) 3. אין צורך בציוד הקפי 4. שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור בבית 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. חנות מועדפת נועה מחשבים המפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5634 Intel DUAL CORE E6300 2.8GHz 2Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-ES3G SAPPHIRE HD4650 ULTIMATE 1GB HDMI WD\SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LG/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK OCZ/GSKILL/TRANCSEND 2GB DDR2 800MHZ ARMOR CASE 500W + FAN 80MM תודה,

17. Started by Primo_,

שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  18. טווח מכירים: 3500 מזומן\אשראי . צורך מבצעי: לעבודה עם פוטושופ ותוכנות לעריכת סרטים. + גלישה אלחוטית באינטרנט . סוללה: 3 שעות של עבודה טעינה : חשוב לי שהטעינה תהיה מהירה ככל האפשר רכיבים: שיהיה צורב דיוידי ,מצלמה,רמקולים,מיקרופון,BLUETOOTH,וכל דבר אחר שדרוש בשביל גלישה באינטרנט מכל מקום רעש: שיעשה כמה שפחות רעש. חימום: שמע' הקירור תפעל טוב כי אני לא אחבר אליו מיקלדת חיצונית וכו' . גודל מסך: העיקר שיהיה רחב . דברים נוספים: שתהיה לו איכות קול טובה ,לעריכת תמונות וסרטים . אמינות: הכי חשוב שיהיה אמין ושתהיה לו אחריות כמה שיותר ארוכה .

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים)צפיה בסרטים. * גודל המסך: 13.3 או 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL או LENOVO או חברות בסגנון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט

21. Started by danielly,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by danik,

אני מבקש מפרט למחשב עד 1000 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, הרד דיסק, צורב. המחשב מיועד ביעקר לגלישה באינטרט.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by gambler,

אני כבר פתחתי בעבר אשכול על זה אבל אני יחזור על זה שוב פה: הבעיה היא לא במפרט אלה מקום החנות....בקשתי בתחילת האשכול שהחנות תיהיה בראשון לציון בשביל הנוחות הקנייה.... החנות RSM הכי קרובה נמצאת בת"א ולא נוח לי לנסוע לשמה... חפשתי את אותם מוצרים בחנויות בראשון לציון אבל לא מצאתי את אותו מפרט תואם לזה שהמשתמש הביא לי. אפשר בבקשה לקבל מפרט דומה אליו או תואם אליו והחנות תיהיה בראשון לציון.. בבקשה,

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by eshtul,

המחיר של המעבד שמסומן בתמונה והמחיר של המעבד שמעליו זהים איזה מהם עדיף מה זה אומר 4MBL2? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ולתכני HD, מעוניין להריץ משחקים באיכות מעולה ורזולוציה 1920X1080. יש לי מפרט ואני מעוניין להתייעץ לפני קניה, אשמח לשמוע הצעות לשיפור וחוות דעת, תודה . מעבד: i5 2500 לוח אם: Asus P8H67-M Pro זכרון: Kingston 4GBx2 DDR3 1333 מארז: Thermaltake V3 צורב די וי די פשוט כרטיס מסך S6851GD5H Sapphire 6850 1GB GDDR5 PC-E HDMI ספק TR2 RX 550W דיסק קשיח WD 500GB SATA3 ההצעה היא 3,919. שוב אשמח לשמוע הצעות לשיפור, בעיקר לגבי כרטיס המסך כי אני לא סגור עליו. אם יש מקום לחסוך ולשמור על ביצועים או לשפר ביצועים במחיר דומה זה יעזור.... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים