עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotemss,

המחשב מסדרת dv6700, זכרון נפח: 3072MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR 2 השאלה... האם אני יכול לשים DDR 3 ומה ההבדל? אשמח אם תציעו לי מה לקנות, תודה מראש! עריכה: האם אני יכול להוסיף זכרון Kingston נפח 4096MB תדר 1333MHz ולהשאיר את הסטיק של ה2 שהוא כאמור DDR2 667Mhz? או שעדיף להחליף הכל אם כבר...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by NaNg,

היי, אני רוצה לשקול לקנות מחשב HTPC (קולנוע ביתי) חדש לסלון. הנוכחי שלי היום הוא דיי ענתיקה (P4 2.4Ghz, 512MB RAM, GeForce FX5200), ואני מעוניין במחשב חדש אשר יכלול אפשרות HD. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה למעט תוספות (ראו למטה). המחשב צריך לספק את צרכי לראות סרטים באיכות HD בלבד, לא שום דבר מלבד זה (לא הולך להריץ עליו תוכנות\משחקים). שאלה לי אליכם: האם מעבד כפול ליבה 45nm של אינטל מתאים יותר למחשבים מסוג אלה מאשר למעבד של AMD? (אני כרגע עדיין פרו-אינטל, אבל רק כדי לרענן ת'ראש ). אני לא חושב שצריך מעבד חזק מדי ויותר מ-2GB זכרון RAM (בטח שלא DDR3, אני חושב ש-DDR2 מספיק עם מקסימום 800MHz, תקנו אותי אם אני טועה), כרטיס מסך סביר+ וחובה עם אפשרות HD (למיטב הבנתי, ה-…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by kondor,

שלום רב, לאחרונה יש בעיה מוזרה עם המחשב, במהלך העבודה עימו, התצוגה בצד התחתון של המסך מתעוותת, לקחתי אותו למעבדה הטכנית של ח.י אלקטרוניקה, ושם טענו שכל הרכיבים נבדקו ונמצאו כתקינים והבעיה היא במערכת ההפעלה (XP PRO + sp3) זה נשמע לי מאוד מוזר, ואף על פי כן פירמטתי אותו מחדש, עם דיסק אחר, אך הבעיה חוזרת. טענו שם גם שבהרצה אצלם לא נמצאה שום בעיה, למרות שזה נשמע לי מפוקפק, הראיתי לטכנאי שם, שטען שלא נתקל בבעיה, איך הבעיה קורית (בשימוש מאומץ במחשב, גלישה, הפעלת מספר רב של תוכניות). אודה לעזרה בנושא (במיוחד אם מישהו נתקל בבעיה שכזו ופתר אותה).

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. אני רוצה אותו עם מארז hec שחור 6A19b וצורב nec ועם הכרטיס מסך 7600 gt

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. הוא צריך כמו שאמרתי מחשב לעריכה +משחקים. - הוא לא מתכוון לעשות OC. - בבקשה רק מעבדי אינטל. - חשוב שיהיה חיבור Firewire במחשב. - עד 4000 בערך. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. מוחות מבריקים תמליצו לי על מחשב טוב בבקשה...

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. התמיכה עדיין נמצאת רק בחלק קטן מהניידים. האם השיפור משמעותי לעומת התקן הקודם? האם יש שיפור בטווח הקליטה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב נייח CHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB זכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר} דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA כרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/B כרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/B כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/B צורב SAMSUNG DVD RW X18 SATA מארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX מערכת הפעלה XP HOME מקורי 1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי 2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC} 3. ה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי כ-4 שנים שאני עם P4. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (Crysis, COD4, AC) ברזולוציה של 1024*1280. כנראה שלא אבצע OC, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני לא רוצה לחסום את האופציה הזאת לגמרי. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה וכו'. רצוי מאוד שיהיה שקט אך לא במחיר של פגיעה בביצועים. מחיר: עד 4500 ¤, אך אפשר חריגה של עד 500 ¤ אם זה יתן תוספת ביצועים משמעותית. המחשב ירכש ב-SkyPC ולכן אני מבקש שהמפרטים יהיו משם. אני מבקש שיהיה במפרט מעבד Quad, דיסק קשיח-חצי טרה, 4GB RAM, ומארז יפה וקריר שניתן יהיה לפתוח גם ללא מברג. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by alergic,

מארז ATX מעבד 640 3.2 2MB 800 Mhz לוח אם gigabyte 945 (106TS זיכרון 512MB DDR 2 667 האר דיסק 80GB כונן DVDRW 18x כרטיס גרפי intel pcx 950 up 256 MB כרטיס קול intel 7.1 כרטיס רשת 10.100.1000 אחריות שנה מעבד וזיכרונות 3 שנים 2000 ש"ח איך המפרט מה לשפר להוסיף להוריד?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by Roni_H,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. משחקים - אני מעוניין להריץ את המשחקים החדשים בלי תקיעות, לא אכפת לי להוריד כמה פלטרים ולשחק ברזולוציה נמוכה יחסית. יש לי היום מסך 17 אינץ' עם הרזולוציה 1024*768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 6. מ1…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. אבקש חוות דעת: כונן קשיח wd250aajs 250gb לוח אם gigabyte ga-p31-ds3l מעבד entel e4500 box זכרון kingston 1024mb 667 mhz ddr2 cl5 כרטיס גרפי sapphire ati randeon hd2400pro hdmi 256m pcie צורב samsung sh-s183l X 18 dvd מארז כולל ספק hec 6k 31 300w הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ סה"כ- 2370 ש"ח האם ההרכבה נכונה ? האם המחשב מתאים למטרות שהוגדרו עבורו? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אוקיי אז ההתלבטות שלי זה בין שני מפרטים למחשב ליצירת מוזיקה וגיימינג. כרטיס קול חיצוני ברשותי אז לא הכנסתי אותו למפרט. אני מאוד לחוץ על זה המחשב הנוכחי שלי כבר לא עובד ואני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז בבקשה תודה רבה </blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ויצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מוזיקה CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כולל מסך Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI שיהיה חובה מעבד QUAD וכרטיס מסך לפחות 8800GT שיהיה שקט וטוב תודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Vosegus,

אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by maxorize,

שלום. לאחר שבועות של בדיקה מעמיקה והחלפת פריטים בכל פעם מחדש. הגעתי למסקנה שהפריטים האלה הם הטובים ביותר בסכום שאני מוכן להשקיע. אם אתם יודעים שיש מוצר שיספק לי יותר משאבים ,יותר כח ויותר מהירות באותו מחיר אז אני ישמח לשמוע את דעתכם כפי שרשמתי המחשב מיועד בעיקר לשימוש גרפיקאי בתוכנות 3d studio max, photoshop and flash אני גם מדי פעם משחק במשחקים אז ככה שאני צריך משהו שאני יוכל להנות ממנו. אז הנה המפרט. מעבד : Intel - p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT לוח אם : Asus - P5ND2-SLI DELUXE כרטיס מסך : Gigabyte - GEFORCE 6600GT SLI 128DDR3 (עוד לא החלטתי איזה חברה עדיף, Asus or anything else ) דיסק קשיח : WD - 80GB 7200RPM IDE/150 SATA 8MB זיכרון : Kingston - 512MB DDR2 533Mhz…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by tomarie,

שלום אני זקוק להמלצה: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 5000 שקלים. ייעוד ספיציפי הוא עיצוב גרפי בתוכנת PHOTOSHOP CS 3/4 ותוכנות ADOBE נוספות. הכינוון הכללי הוא עבור כרטיס גרפי יחסית טוב ומסך של לפחות 15.4 אשמח לקבל הצעות כי אינני מבין בתחום הניידים. בתודה, טום.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by ofir_z1,

שלום, אני קונה חשב חדש מחנות קיי אס פיי המחשב ללא מסך , ללא מקלדת רמקולים ועכבר וכל שאר ציוד ההיקפי המחשב לעבודת של אינטרנט - משחקים - הורדות - חשוב שיהיה 200 ג'יגה - צורב דיוידי (לא משוכלל) ומערכת קירור , מארז חזק עם מאווררים - חשוב לי שהמארז לא יהיה חם* התקציב 4000 שקל אם אפשרות טיפה מעל בחנות קיי אס פי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, לאחר חקירה של כול הדיונים לגבי קנייה מחו"ל יש לי כמה שאלות: 1. אלו חברות נותנות אחריות בינלאומית ? 2. האם באת שווה לוותר על אחריות ( במידה ואין בינלאומית) בשביל המחיר המוזל בארה"ב? 3. אפשר לקבל כמה אתרים של מכירות בחו"ל ? 4. ואם אפשר כמה המלצות לחשבים בעבודה שוטפת אינטרנט, אימיול, ואולי משחקים בקטנה ( CS1.6) ? תודה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב חזק במיוחד בין המחירים האלו למשחקים כבדים בעלי גרפיקה חזקה ואינטרנט שאוכל לעבוד במקביל למשחקים ולא יתקע או יעבוד לבד שיהיה כולל מסך דק אפילו 17 אינץ מה דעתכם על מעבד אינטל דואל קור 3.4? אני כבר מחפש חודשיים מפרט טוב אנא עזרו לי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חברה של מחשבים ניידים הכי איכותית מבחינת איכות הרכבה ואחריות ?

25. מה הסוף של הסיפור עם כל בעיית ההתחממות, רק בגללם נמנעתי מכל הכרטיסים של החברה... ראיתי שיש לו תוצאות יפות במבחני תלת מימד 3DMARK רציתי לדעת כי אני חושב לקנות את ה DELL XPS M1530 תודה..... ;D

דיונים חדשים בפורומים