ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב נייד מחר, קראתי במדריך שצריך לוודא שהאחריות כוללת את עלות עבודה, איך אני יודע אם האחריות מכסה לי גם את העלות עבודה ולא רק את החלקים? ומה אתם אומרים על מחשב של msi? שמעתי עליו שזה לא איכות טובה... אם זה באמת נכון, למה זה לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם לעבודה וגם למשחקים תקציב עד 6000 ש"ח מסך בגודל 13 מעבד חזק כרטיס מסך טוב למשחקים שתהיה לו יצאתHDMI תודה מראש לעוזרים ....
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב אשר יריץ משחקים חדשים,עם מספיק מקום לאיחסון קבצים רבים וזיכרון רחב כולל מסך. אני א ממש מבין בתחום החומרה וכאן אשמח לעזרתכם. הכנתי את המפרט המוצג כאן ואשמח לעצות שינויים אשר ימנו גם הסבר למה זה משפר או טוב יותר.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אודה על הערות להלן הדרישות שלי מחשב משרדי תקציב – עד 2000 ₪ מטרות השימוש – משרדיות , word , גלישה באינטרנט ציוד היקפי – קיים שקט חשוב מאוד שלא יתחממם אין צורך במערכת הפעלה ( כעקרון יותקן xp pro ) חנות מאיזור תל אביב/ הוד השרון/כפר סבא/רעננה המחשב אמור לשמש גם לאיחסון מסמכי המשרד – כאשר משתמשים נגשים אליו ברשת למסמכים להלן הצעה שקבלתי ATRIX Raisin City Intel® Core™2 Duo E7500 CPU INTEL C2D E7500 2.93G/3M L775/1066 BOX 3GB DDR2 PC800 TRANSCEND/2+1 MB INTEL RAISIN CITY G41RQ L775/1333 mATX DVDRW SATA OPTIARC 24X OEM BLACK HDD SATA300 SEAGATE 250G/7200/8M 7200.12 CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK תודה על הערות
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני במצב די בעייתי המפרט שלי כבר די ישן (E6300 8800GT 2GB DDR2) אני מאוד מתלבט האם להחליפו.. שמתי לב שהטכנולוגיה לא התעדכנה ומוכרים עוד כרטיסים כמו 9600 וכו' שדומים ל8800GT שלי צרכיי הם הרצת סימולטורי טיסה ברמה גבוהה (FSX הדורש מפרט חזק) ומשחקים שונים, עבודה שוטפת על המחשב (פוטושופ הרבה, עריכת סרטים) תקציבי הוא בין 3.5 אלף לבין 4 אלף ללא מסך או ציוד הקפי (ברשותי 22" 1650 על 1050) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אין כוונה לOC, אין ביקוש לשקט מופתי אבל שלא יהיה רועש ברשותי מסך 22" אני בונה על i5 בגלל הדרישות של הFSX (סימולטור טיסה של MS) למעבד חזק במיוחד חשבתי גם על DDR3 4GB אני מתלבט בין 4890 לGTX275 הATI חזק במקצת ואפילו זול יותר אבל לATI יש בעיות עם הסימולטורים של MS פחות פריימים, קצת בעיות בתאימות וזה בעיה כללית שATI מודעת לה ותוקנה בסדרת ה 5XXX. תקציב של 4K עם חריגה לא גבוהה (שלא יגיע ל4 וחצי) -עוד משהו ההארד דיסק לא חייב להיות בשמיים (מקסימום 320, ההארד דיסק יעבור לאחי ואני אקבל את שלי) הנה ההצעה שלי, תנו דעתכם מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב פשוט להורים של אישתי שעל מה שהם צריכים זה לגלוש באינטרנט, להוריד סרטים (חוקיים, כמובן ) ושימוש מזדמן באופיס. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=9136723F#more_info. האם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם יש מפרט אחר יותר מומלץ שמתאים לצרכים שלי? הכוונה היא לחנות שמוכרת מחשב מוכן. תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב 3000-4000₪ אני מסתכל כבר שבועיים על דגמים באינטרנט וקורא ביקורות. בכל זאת הלכתי לאיבוד ואשמח להמלצתכם ! מה שחשוב לי: מטרות: אינטרנט + יישומי אופיס + תחביב פוטושופ + סרטים באיכות (חיבור למסך tv) אחריות: 3 שנים מע הפעלה: כן ביצועים: מהיר ועמיד !! חברות: dell / lenovo / asus כמה דגמים שנראו לי אופציות: Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20200 Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21958 Asus vivobook s500ca-cj006h http://ksp.co.il/?uin=17833 Asus K55A-SX485 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12134 אשמח לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, ובכלל רעיונות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שנשבר לי סופית מהאיכות סאונד הירודה של הלפטופ שלי ואני משתדרג בכרטיס באחד חיצוני. אני מחבר את המחשב למגבר חיצוני במצב סטריאו שכמובן מפעיל 2 רמקולים. ממש בא לי לקנות משהו טוב, אני רק אציין שפרט למוסיקה אני לא עושה שימוש נוסף ברמקולים מסיקור שעשיתי גיליתי שני דגמים של קריאטיב: 1) Creatuve Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro - 60$ 2) Sound Blaster X-Fi HD - 100$ השני אמור להיות יותר טוב מן הסתם, רק שאני לא בטוח שאני בכלל ירגיש בהבדל בשימושים שלי... אשמח לשמוע המלצות, הערות או כל דבר לגבי הרכישה הקרבה... תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא כולל מסך, מסך כבר יש!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשרי לרדת ל2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך ניתן, ב100-200 שקל וכמו שכתבתי עם העדפה דווקא לחסוך, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ולעיתים רחוקות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS\ כבד Lightroom\ תדיר Premiere\ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב ב KSP בגלל שזה המקום הזול הקרוב אלי (אל IVORY אני לא מתקרב). איזה מבין שני המפרטים חזק יותר? המחשב צריך לשמש אותי לצורך תיכנות ועבודה משרדית. (מצ"ב SCREENSHOTS של מפרטים מ KSP). האם יש משהו שכדאי לשנות? גבול עליון סופי 1800 ש"ח. אם כן , אשמח לקבל מפרטים עפ"י תמחור של KSP. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט מחשב שיתבסס על מעבד E6600 או E6700 (אחרי הירידה ב 22 כמובן) וכ.מסך 8800 330MB זכרון
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לכל מי שיודע ברצוני לחליף את הזכרון הקיים 512 ב2gb אך אני עושה את זה האם יש למישהו קובץ דוגמה תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בתקציב הנ"ל, בעיקר לעבודה משרדית/אינטרנט. הדגשים שלי (לפי סדר החשיבות) הם: - משקל - חשוב מאד שיהיה קל - מסך לא רחב ובגודל של לפחות 14" - זמן סוללה סביר, לא נמוך מדי - זכרון 1GB - כל השאר, כגון מעבד, אמנם חשוב - אך משני עבורי. אני בספק אם בכלל קיים דבר כזה בתקציב הנ"ל... אבל אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא צריך לקרוא הרבה בשביל להבין שדעת הקהל היא נגד המשווקים הגדולים בתחום המחשבים בארץ (אייבורי), ואני מניח שיש בה אמת. עד היום קניתי את כל המחשבים שלי מהם פשוט בגלל שהמחיר היה מפתה. מיותר לציין שהיו לי מדי פעם בעיות (הלך ספק, הלך צורב) אבל קשה לי לקבוע האם זה באמת בגלל החלקים הספציפיים שלהם. בכל מקרה, כרגע כשאני לוקח הצעה למחשב של אייבורי ב1470 שקל ומרכיב לבד את אותם חלקים בדיוק מהאינטרנט זה יוצא על השקל 1470 אבל בלי המארז והמקלדת+עכבר (פחות קריטי). זה המפרט: מעבד: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61VME-S2 (עם הזבל המובנה Geforce 6100). זכרון: 1024 DUAL DDR II 667MHz (אני מניח של חברה ג'נרית) הארדיסק: 160GB SATA2 7200 RPM 8MB (נגיד wd,maxtor) צ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי עד לסך של כ-3000 ש"ח, אשר משמש לגלישה באינטרנט, קבצי שיתוף, וכן למשחקים ברמה ראשונית (זאטוט בן 4), וכן לשימושי אופיס רבים (עבודה משרדית מהבית. בקיצור - מחשב שיש בו הכל. אין צורך לכלול: מסך; כרטיס FIREWIRE לחיבור למצלמת וידאו דיגיטלית(יועבר ממחשב ישן); צורב DVDRW (ברשותי צורב שיועבר ממחשב קודם). היות ואני עדיין "מנפעי דור הפנטיום" הישנים (משנת 2000) חשוב לי שהמחשב יגיב במהירות ויעלה תוכנות בצורה מהירה. קיימת מערכת הפעלה מסוג XP. מבקש את המלצתכם לגבי מקום רכישה אמין + אחריות. תודה !!!! אדי.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב בניתי את המפרט הבא,אני מתכנן לקנות את המחשב בסביבות ה29.3 (ביום הולדת שלי) ואני צריך חוות דעת וגם הערכת מחיר של כמה הוא יעלה כשאני אקנה אותו. Intel Core 2 Duo E6600 Box Gigabyte GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec A-Top X-Blade Thermaltake 420W PFC 120mm fan בספק אני לא ממש מבין אבל אולי תמצאו לי בבקשה אחד אחר איכותי וטוב במחיר סביר לא יקר מדי...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבת 14 משחקים כגון gta , sims 2 וכד', אינטרנט וסרטים. המפרט הוא מטבת סחר. האם מתאים לצרכים הנ"ל האם יש דברים קריטיים לשדרג מבלי להגדיל את העלות באופן משמעותי? מארז: מהודר עם USB קידמי לוח אם: ECS צ'יפסט INTEL 954 תומך זכרונות 667MHZ מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6300 זכרון: 1024MB DDR2 667MHZ TWINMOS כרטיס מסך: נפרד מלוח האם GEFORCE 7100GS UPTO 512MB+DVI דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM צורב: DVD\RW X18 NEC כרטיס רשת ג'יגה, כרטיס קול (7.1) כולל מסך "19 דק VIEWTECH LCD 2MS+DVI+SPEAKER כולל מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי 3 שנות אחריות 3239 ¤ תודה ושבת שלום לכל חברי הפורום.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חייב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך סביר, שיהיה צורב DVD המחשב מיועד לאינטרנט עבודות WORD (הרבה) ומשחקים (לא ממש כבדים) התקציב הוא 3,000 אפשר טיפה לחרוג ממש טיפה! *האתר שממנו אני אקנה את המחשב - שיוכל גם להרכיב לי אותו ושיהיה משלוח עד הבית (כמו פנדה-אבל הוא יקר,אז משהו אחר) תודה רבה לעוזרים... !
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב בתקציב של 3000-3500 ש"ח מקסימום, כולל מסך LCD 17", למטרת עבודות משרדיות בעיקר. החשיבות כאן היא על טכנולוגיה. אני לא צריך חומרה חזקה, אני צריך חומרה מעודכנת טכנולוגית. שיהיה 1GB זיכרון, סאטא2 אם אפשר, מעבד דואל קור אם אפשר. תודה רבה, אני צריך את זה באופן די דחוף לאחות של שחבר שלי שחלתה בסרטן ואמורה לקבל מחשב לפי דרישות מסויימות ולכן זה צריך להיעשות מהר. מי שעוזר לי, שיבורך, כי זה למטרה מבורכת.
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-