ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3000 מזומן (אם צריך) מטרת משחקים בינוניים + לא צריך: מסך, מקלדת, רמקולים,עכבר.... ציוד הקפי לא צריך בקיצור ציוד מחשב: אני לא צריך צורב, יש לי כונן קשיח wd800jb (מאובן חחח) עדיף אחד אחר נכון? אם לא אז אפשר הצעה בלעדיו? העדפה: לכרטיס מסך במיוחד אבל שיהיה גם מעבד סבבה אם אפשר של intel כי שמעתי שה dualcore הרבה פחות טוב מ core 2 duo לא ממש חשוב לי איך יראה וכמה רעש יעשה (מקסימום זורקים עליו סמיכה או משו חחח סתם) לא צריך תוכנות והרכבה, רק חלקים שמתאימים לא מתכנן oc אני מתכנן לשחק ב assasin cread אם אפשר (זה בטח משחק כבד אבל נדלקתי עליו) , call of duty לא חשוב לי באיזה רזולוציה רק שיזוז עשיתי לפי מה שבנעוץ אז אני מקווה שלא יסגרו לי..
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שני , במחשב לא יהיה צורך ב OC !! והוא יהיה למטרות האלו: משחקים , גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים. במחשב אני רוצה את המעבד : E6300 ושני גיגה זיכרון ושתהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי.... * אין צורך במסך וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים עריכה: העלתי את התקציב ל 4000
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אבל בבקשה עד 4000 ש"ח... אם אפשר מסך LG וצורב לייטאון...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי (מסך רמקולים מיקלדת ועכבר) ושהמחשב יריץ משחקים כבדים ושיהיה סבבה ומעבד של intel לא amd תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב אשר יכלול את הדברים הבאים - מעבד AMD - זכרון של לפחות 1 גיגה ואם ממש אי אפשר אז 512 או יותר.. - כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו יותר ולא יתקע או משהו כזה - מארז של themaltke אם אינני טועה בשם - צורב DVD - לוח אם epox או asus או gigabyte או אפילו DFI תשתגעו - ספק של enermax אם אפשר מבחינה כספית - כונן קשיח של לפחות 120 גיגה כשאתם בונים את המחשב שהוא לא יכלול מסך, מקלדת, עכבר תודה רבה לכולכם, ורק חשוב לציין שהמחשב יהיה לעבודה עם photoshop וגלישה באינטרנט ומשחקים.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעקרון להכל - מוזיקה, משחקים (לא משחקים כבדים כל כך), אינטרנט, אופיס וכד' .. ;] התקציב כרגע 4,000 בערך ... רצוי כמה שפחות אם זה אפשרי בכלל :-\ * מעבד Intel ולא AMD (אל תשאלו למה ושזה לא כדאי ובלה בלה בלה - לא רוצה AMD כרגע) * אין צורך כרגע במסך, מקלדת + עכבר, רמקולים .. * רצוי צורב DVD אם אפשר שיהיה כלול במפרט (אין צורך בצורב רגיל וכונן 1.44) תודה רבה מראש !@# :]]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח מזומן 2. משחקים קלים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כונן דיסקים, דיסקטים ומארז 5. כרטיס מסך 6600GT 6. לא 7. צריך רק התקנת מחשב במעבדה
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הייתי רוצה כרטיס מסך - X800GT 256MB 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הייתי רוצה מחשב עם מארז מעוצב יפה ו- 2 קטודות ( לא חייב שקט ) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הייתי רוצה צורב DVD, כונן דיסקטים ועכבר MX510
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מחשב, בלי שום ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר, רמקולים וכד'), שיתן אופציה לשידרוג בעתיד. מבחינתי לא משנה AMD או לא, העיקר לקבל את המפרט היותר חזק. אם אפשר את שם החנות הרכבתם בה את המפרט (ועוד יותר טוב אם זה באזור חיפה).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיריץ vista חלק ומשחקים חדשים (אבל לא בהגדרות הכי גבוהות כמובן) ללא ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה מעבד intel כפול ליבה נ.ב שיהיה מורכב מאתר ksp משם אני רוכש את המחשב ואני מעדיף שאני ילך לחנות שלא יגידו לי פתאום שאת החלק הזה והזה אין להם.. סומך עליכם
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למטרה להריץ עליו תוכנות גרפיקה וקצת משחקים ולשימושים כללים כולל מסך,ובלי כונן CD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב צריך לעבוד עם ויסטה וויסואל סטודיו 2008 מסך 22 (איך ה-t220 של סמסונג?) בלי ציוד היקפי 4GB ראם חצי טרה הארד-דיסק אבל משהו איכותי אממ..זהו בעיקרון תקציב 4000 כולל מסך אבל אם אפשר לרדת מהסכום ולהגיע לדרישות של החלקים זה יהיה נחמד לאללה זאת אומרת אל תשימו דברים יקרים רק בגלל שהתקציב הוא 4000 אם אפשר לעשות את זה ב-3000 זה הכוונה שלי רצוי שהמחירים יהיו מ-skypc כי משם אני רוכש את המחשב למרות שאני בהתלבטות אולי מאייבורי
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולכם, כמו שאתם רואים אני חדש פה... ואני שתמליצו לי על מחשב בתקציב של 7000, אם ציוד הקפי, ובלי מסך! המחשב מיועד למשחקים כבדים ואינטרנט.. תודה מראש!! *לא עושה בו OC. בקשה תביאו לי מפרט עד יום שבת בלילה מקסימום כי ביום ראשון אני כבר קונה..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט של מחשב פשוט ללא מסך בסכום של עד 1200 ש"ח, אין חשיבות לכרטיס גרפי כי המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט ללא משחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך עוד מפרט.. הפעם בין 1500 ל 2000 שקל שיהיה רק הכונן בלי שום ציוד הקפי המפרט בכללי יהיה טיפה למשחקים לא כבדים ממש ועבודה משרדית.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אם זה משנה סמסונג 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כלום 4. האם יש רכיב שאותו …
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום אנשיםםם! אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב ב4500 ש"ח כולל הרכבה ללא ציוד היקפי וללא מסך. שהמפרט יהיה מבוסס AMD Athlon 64 3000. כרטיס מסך R9600XT או FX5900XT ד.קשיח 120GB S-ATA בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא משהוא רציני עד 4000 שח, יש למישהוא הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב והתקציב הוא 5000 שקל... לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך רק מחשב... צריך את המחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה... תודה לכם!
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי שתבנו לי מפרט. אני משתמש במחשב לרוב לאינטרנט ושירים, פעם באיזה חודש אני מפעיל משחק. טוב ההתלבטות של היא בין ADM ל-INTEL, אני לא ממש יודע מה עדיף יחסית לצרכים שלי והאם הקטע של ה64 ביט ישנה משהו? לוח אם אני לא ממש מבין אז תשימו מה בא לכם, שלא יהיה יקר מידי. זכרון אני רוצה 1GB, ראיתי שיש DDR2, אני לא יודע אם הוא יותר טוב אבל אם כן אז עדיף. כרטיס מסך היה לי עד היום גיפורס 4 טיטניום והסתדרתי איתו יופי אז לא צריך ממש להסחף עם כרטיס יקר. מארז הכי תקציבי שיכול להיות. את כל שאר החלקים אני כנראה קח מהמחשב הישן אז לא צריך עוד חלקים. את המפרט אני רוצה רק מ- KSP כי זה קרוב לבית וזול מאוד. אני יודע שרשמתי תקציב לא ממש ספציפי כי אני רוצה מפרט טוב בכמה ש…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-