עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nitro,

שלום, מבקש מפרט למחשב בסביבות 3 K - 3.5 K, ללא ציוד היקפי. המחשב לשימוש משרדי בעיקר אך משמש גם למשחקים - למרות שבפירוש לא מוגדר "גיימר". המחיר לא צריך לכלול תוכנות, וכן צריך לכלול הרכבה. תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300. מזומן. חורג ב100 ש"ח (בלבד) רק זה ממש משתלם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, משחקים קלים פה ושם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול או כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום לכם אני צריך לבנות מפרט למחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ויישומים כמו Office) ומשחקים בתקציב של 4000 ש"ח חשוב שיהיה במפרט : 2 GB זיכרון ו 250 GB הארד דיסק תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום חברים,שונאים,ילדים,ואנשים חד מינים אני עומד בפניכם בבקשה. אני צריך מפרט ב4300-4400 ש"ח (לא לחרוג ביותר מ1000 שקל בבקשה, אני כבר נעול על מסך ומקלדת) המחשב יהיה לשימוש מקצה לקצה, המון המון גלישה באינטרנט, משחקים,תוכנות כבדות, וסרטים (בסדר הזה הוא סדר העדיפויות, המון אינטרנט מקום ראשון,משחקים 2) כ.מסך 4850 בבקשה, מאיזו חברה אני לא יודע המחשב ישב בחדר שלי, קירור שקט ומארז לא מכוער, פלסטיק מגעיל וצעצועים, WTF אני צריך פאקינג LCD שמראה לי מה השעה?. מארז יפה מברזל, אפילו אם כבד, יתקבל בחום, אפילו אם לא משהו לזרימת אוויר (לא נורא כמובן) אני אולי אעשה OC נחמד וקטן, אבל אולי, לא להוציא לי הרבה על הקירור, אבל שיהיה קירור למעבד, ושקט, שוב. בעיניין המסך, הוא יהיה 22", אז שוב, 485…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני צריך מפרט של 4000 שקל (בלי חריגות), לשימושים כלליים (מוזיקה ואינטרנט) ומשחקים טובים. יש כמה דרישות: שיהיה עם מעבד מרובע ליבות, 4GB של זיכרון וכרטיס מסך טוב (4850 של Sapphire שעולה 780 ב-IQPC נראה סבבה מאוד). חשבתי על המפרט הזה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤984 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤494 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤769 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤388 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT …

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 16 שישמ אותה לאופי, אינטרנט וכל שאר הדברים שילדות בנות 16 עושות במחשב (לא משחקים) יש צורך במסך (עדיפות ל 22) ושיהיה שקט כמה שאפשר. כמו כן צריך ציוד היקפי ( פשוט) התקציב הוא 3000 ש"ח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. Started by kfir_dnd,

שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ככה שאם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים אני צריך מפרט לשרת כאשר התקציב שלי הוא 4000 ש"ח ואני שם דגש מיוחד על המעבד וזכרון של כ320GB. חשוב לי שהשרת יהיה יציב ואמין ושלא יצטרך תיקון כל כמה חודשים. תודה מראש כפיר

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

קודם כל אני לא כתבתי תקציב כי אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אני פשוט רוצה לדעת פחות או יותר איזה חומרה אני צריך לקנות לשרת FTP למקס' 200-250 אנשים יש לי כמה חלקים ואני רוצה לדעת אם הם מתאימים אחד לשני ואם הם יעבדו טוב כשרת FTP אז ככה לוח כמו שיש לי בחתימה GIGABYTE K8NS ULTRA 939 מעבד A64 4000+ סאן דיגו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819103529 זכרונות (GSKILL VALUE 2GB (2X1GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231039 הארד דיסקים 2X300GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16822144186 אחד MIRROR של השני לגיבוי זהו זה בעיקרון החומרה החשובה לי מארז כרטיס מסך ומסך לא ממש חשובים פה אני מבקש את חוות דעתכם ואם יש לכם משהו…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. ---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  12. אין צורך במסך . יש לי הארד דיסק 1 של wd500ys של raid edition, אם אפשר להוסיף עוד אחד של wd500ys זה יהיה נחמד אבל אם זה מוריד לי ממשהוא חשוב אז לא צריך. אני מזכיר אני מפעיל אותו 24/7 ללא הפסקה לא למשחקים ולא בטיח רק יכולת שיתוף קטלנית יעבוד בתור file server וכו'. מה שכן חשוב לי זה מערך raid ענק אני מדבר על 10 hd כמה שיותר יותר טוב , אני מדבר על ענק חברה ענק, אני יקנה את הhd לאט לאט אבל מה שחשוב זה המחשב עצמו תמיד אפשר להוסיף עוד HD.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  13. צריך מפרט לשרת קבצים סה"כ נפח אחסון בשרת 1TB לא כולל SYSTEM. השרת צריך לכלול הגנת RAID1 על מערכת ההפעלה ו RAID5 על הנתונים. זקוק גם ל UPS וטייפ גיבוי מעוניין בלוח אם שתומך ב SMP של 2 מעבדים ומעלה, אין הגבלת מחיר!!!! אך ורק אתרים או חנויות מהארץ. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום השרת הולך להחזיק כמה שרתי CS ושרת מירק אז צריך שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב... שיהיה במפרט: מעבד לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זכרונות ספק מארז U1 תודה לעוזרים.. 8)

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  15. היי, אני צריך מפרט לתכנות Web (סביבות עבודה די כבדות כמו Eclipse ו-Visual Studio) וגם עריכת/עיבוד תמונות בPhotoshop/Lightroom. חשוב שיהיה שקט ובלי תאורה כלשהי מהמארז. ללא ציוד היקפי. בת"א אם אפשר. תודה!

16. תקציב עד 3000 לשימושים כלליים צריך הכל מסך מקלדת רמקולים וכו'

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. אני מנסה ללכת בדרך שונה קצת בגלל היחלשות הדולר אני רוצה לבדוק מחירים למחשבים בארה"ב (ההורים שלי גרים שם ככה שזה יישלח אליהם והם יעבירו לי אותו). אני מחפש מחשב בעיקר לעיסוק יומיומי (אינטרנט, תוכנות מסרים, אימיילים וכו') ולעריכת קליפים קצרים (לא אמור לצרוך יותר מידי משאבים... אני מצליח לערוך כרגע עם המחשב הישן שלי שהוא בערך בן 5 שנים ואני מצליח לערוך בסדר גמור). וגם שמשחקים יוכלו לעבוד עליו (אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק בשביל משחקים, אבל אתם יודעים.. מחשב שאם אני מתקין עליו משחק או שניים שיעבדו לי כמו שצריך) בנוסף אני צריך צורב DVD נורמלי *לא צריך מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת אגב, מה אתם אומרים? אם יש לי את האופצייה לקנות בארה"ב זה עדיף בגלל היחלשות הדולר, לא? תודה …

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by bombi,

כמו בכותרת, לא צריך ציוד היקפי,מסך וצורב. מחשב למשחקים חדשים כבדים!! לא AMD !! ולא מתכוון לעשות OC !! אם אפשר תמפרט מחנות זולה בצפון כמו KSP

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום אני זקוק למפרט למחשב בעיקר משחקים גם מוזיקה ואינטרנט אבל בעיקר משחקים אז הדבר היחיד שאני לא ממש בטוח בו זה לוח אם. אהה ומארז FULLTOWER בבקשה... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב. הוא אמור להיות מבוסס אינטל, משום שהוא עוסק גם בקידוד ווידאו. המחשב ישמש גם למשחקים. המפרט הוא עד 5K, לא כולל מסך. אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וכו', כלומר, ללא ציוד היקפי כלל. הוא מעוניין גם במארז יפה, הצעתי לו את ה Raidmax 868, אבל, טוב, זה כבר סובייקטיבי. הייתי רוצה מפרט שיגיע מחנות אחת, שנותנת אחריות מלאה על המוצרים. תודה רבה לכם. נדב.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק . המחשב מיועד לעבודה לבניית אתרים ותוכנות כבדות . תמליצו לי בבקשה על מה ללכת . אשמח לקבל הצעות

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  22. באיזה אתרים אני יכל להרכיב לי מפרט מחשב ..?! אבא שלי נתן לי תקציב 5000 לרכיב רק את המחשב בלי כלום אני רוצה ראידון 9800 פרו ואני מתלבט בין אינטל לה 64 amd התלבטותתתתתתתת רצחנית ..... אני רוצה מחשב לכיוון העתיד ... אני צריך עוד מחשב שנה שעברה קניתי מחשב והוא כבר התישן אז ככה ראיתי באתר את זה ה אפשרי רק אם מדובר בזכרון DDR ,ועדיף לפחות DDR400/PC3200 בגלל הבאס של המעבד מ www.ksp.co.il (ללא מארז+ספק) ..... AMD Price Units Total Athlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 ..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 ....... DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 ...... ... MSI Price Units Total GF 6800 128MB,TV,DVI …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by kobi618,

שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vidati,

מה צריך: אני צריך 4GB זיכרון (מריץ וויסטה), כרטיס מסך טוב (גיימר כבד), מסך 19' דק מה לא צריך: ציוד הקפי, דיסק קשיח. OC אולי בעתיד. אני צריך מחשב חזק למשחקים ואם אפשר עם הרבה אפשרויות שדרוג... כרטיס מסך מעבד וכו..

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.