עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thedarkknight,

מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה להמשיך ללמוד תכנות בספרייה ולכן אני צריך מחשב נייד. לא יודע אם כדאי לי מחשב נייד רגיל או נטבוק קטן. אני יודע שדל ואייסר מומלצים לפעמים אבל פתוח לשמוע על רעיונות נוספים ודגם ספציפים אחד או יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

3. שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by Mamba-Gamba,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד; יש את שני המחשבים האלה שאני מתלבט לגביהם הראשון של DELL http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7102&lang=heb&cart=1446889654313315673 וASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T מה שאותי די מרתיע מאסוס הוא השירות שלהם בארץ שהבנתי וקראתי תגובות, גם בעמוד הפייסבוק שלהם על תלונות חוזרות של הלקוחות. המלצות למישהו? תודה.

6. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי מדובר במחשב שני בבית עבור הילד לוח אם msi-ms-7255 , הלוח תומך רק ב 2 גיגה זיכרון Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz רוצה לשדרג כרטיס המסך(הקיים הוא onboard) אודה לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך, האם בכלל קיימת אפשרות לשחק עם המחשב הזה משחקים, אני לא מתכוון לחדשים. אודה לכל עזרה מצדכם. תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by afi,

אודה לחברי הפורום על עזרה בבחירת מפרט מומלץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ ללא תוכנות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? המשתמש הוא נער בן 14 בלי שאיפות טכנולוגיות כך שלא צפוי אובר קלוקינג. במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by dor444,

Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by David Ell,

חבר של אבא שלי עם חנות מחשבים אמרתי לו כמה דגשים ושלפי זה יביא לי הצעת מחיר לדברים, זה מה שהוא הציע לי: קינגסטון 16GB DDR4 SSD240 של קינגסטון I5-7400/6MB לוח אם B250M דיסק קשיח 1TB של סאטה כל זה ב2950, יש מצב שטעיתי בדגמים כי הכתב יד שלו לא ברור מה אומרים? יש לי GTX1060

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחשב טוב ומהיר במידת הצורך לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 2. מה שימושי המחשב ? סרטים , אינטרנט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP - אשקלון או כל …

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסטרימינג \ אופלין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה. שקט סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת הפעלה 8. האם ישנה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

18. Started by Gorblid,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , והורדה צפייה בסרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר, PhotoShop בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונ…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by yanayliroz,

יחד עם יציאת רייזן ואופציות חדש החלטתי לשדרג את מחשב האייבי ברידג' (דור שלישי של אינטל) שלי באופן חלקי אני רוצה להחליף את הלוח אם ,מעבד וראם אבל אני משאיר את הכרטיס מסך שלי בעיקרון הכל חוץ מכרטיס מסך,ספק כח והארד דיסק אני מחליף כולל מארז מארז אני כנראה קונה את ה R270 של קורסייר אבל פתוח להצעות 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ועריכה קלה (הסתדרתי עם ה I5 שלי מצויין) משחק קאונטר וארמה 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אשמח לקבל הצעה למפרט לרכישה של מחשב נייח לעריכת וידאו בסכום של עד 4,000 שקלים. האם אפשר לרכוש מחשב בסכום הזה שיעמוד בדרישות של עריכת קבצי וידאו כבדים (120fps) יד ראשונה או שאהיה חייב לפנות למחשבים יד שנייה? עורך בprmiere pro ובafter effects. לא מעוניין במחשב שיריץ משחקים מטורפים אלא נטו שהעבודה עם התוכנות עריכה תהיה זורמת ומהירה ככל האפשר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Nolie,

שלום! ברשותי מחשב כבן 7: מעבד אינטלintel I7 870 TRAY 2.93 GHZ 8MB. לוח אם GIGABYTE GA-P55-USB3 זיכרון kingston 1600mhz 2GB hyper X BLU דיסק קשיח samsung 1TB 32MB HDD103sjf3 מארז ANTEC300 ATX ללא ספק כרטיס מסך GeForce GT S450 1024MB צורב חברת LG דגם GH22N חיבור SATA OEM ספק כוח SEA SONIC SS-500ET 500 WATT מארז למעבד Arctic coolong Freezer 7 pro Ver 2 בעיות במחשב: אין כטיס WIFI מובנה אין BLUETOOTH מובנה המחשב נהייה עיטי תחת אומס. יעוד המחשב: המחשב מיועד לשבת בחדר עבודה, לעבוד עם כמה מסכים במקביל ולהריץ משחקים יחסית כבדים, בלי להשתגע. *ביצעתי לפני כחצי שנה החלפת חומר סיכה ל…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. היי, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימוש משרדי בסיסי, גלישה באינטרנט וכד' - לא משהו כבד מדי. ספציפית, מאחר שהנייד לא מתוכנן לשנות מיקום יותר מדי (אבל עדיין צריך לשמור על אופצית הניוד ) הם מחפשים מחשב עם מסך גדול יחסית (15.6"). דרישה נוספת היא כונן SSD ועדיפות שיבוא עם אחת מגרסאות Windows 10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל עדיף שיהיה מחשב טוב שיחזיק מעמד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000-3,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by alonz1,

אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…

דיונים חדשים בפורומים