עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lishay,

מה שלא מצויין עליו מחיר כבר נמצא אצלי ואני לא מתכוון לשדרג, ככה שבניתי מפרט מלוח אם, מעבד, זכרון ספק וכרטיס מסך. הייעוד זה בעיקר עריכה גרפית בנונית-כבדה. אם אקנה את חמשת הרכיבים האלו בארץ זה יעלה כ 4000 ש"ח. השאלה אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו בטווח מחיר הזה או אפילו פחות? תודה.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. אורח קטרפילר
    Started by אורח קטרפילר,

אני יודע שהתקציב רע אבל אנסה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת SPSS ואינטרנט וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - SPSS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  3. Started by efrat259,

בוקר טוב, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עם סלולאר משלב טאבלט של לנובו, אבל ממש לא מבינה ולא יודעת האם הוא טוב או כדאי. אודה לך מאוד באם תוכל לסייע ולתת חוות דעתך עליו. http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..159.&... תודה מראש ויום מקסים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Oliakarlov,

היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by eroz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

8. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

9. Started by dorlevi551,

דרך אגב, פלונטר נחשבת חברה טובה? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 829/812 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 210/206 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC On…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. CPU: Intel Core i7 7700K CPU Cooler: Noctua NH-D15S GPU: ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix OC Motherboard: Asus ROG STRIX Z270E GAMING Memory: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Dominator Platinum CMD32GX4M2B3000C15 Storage: Western Digital BLUE PC SSD 2.5" 7mm - 1TB WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Black 3.5 Case: Fractal Design Define R5 Blackout + Window Case Fan: Fractal Design Fan Venturi HP-14 PWM Power Supply: Corsair RM850i 850W PSU 80+ Gold Modular Operating System: Windows 10 Home 64 Bit Hebrew Optical Dri…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. שלום לכם חברים, אני מעוניין לשדרג את ההכרטיס מסך שלי MSI GTX 970 Gaming 4G, לכרטיס של MSI GTX 1080 Gaming X 8GB. המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte Z77-D3H rev 1.1 מעבד: Intel i7 3770K, 3.50GHz, 3.90GHz זיכרון פנימי: 16GB ספק כוח: 750W מודולרי (לצערי לו זוכר של איזו חברה) מערכת הפעלה Windows 10 64 Bit השאלה היא בעצם אם הכרטיס מסך מתאים ללוח אם שלי?

12. שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yanayliroz,

כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by thedarkknight,

מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה להמשיך ללמוד תכנות בספרייה ולכן אני צריך מחשב נייד. לא יודע אם כדאי לי מחשב נייד רגיל או נטבוק קטן. אני יודע שדל ואייסר מומלצים לפעמים אבל פתוח לשמוע על רעיונות נוספים ודגם ספציפים אחד או יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

16. שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Mamba-Gamba,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד; יש את שני המחשבים האלה שאני מתלבט לגביהם הראשון של DELL http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7102&lang=heb&cart=1446889654313315673 וASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T מה שאותי די מרתיע מאסוס הוא השירות שלהם בארץ שהבנתי וקראתי תגובות, גם בעמוד הפייסבוק שלהם על תלונות חוזרות של הלקוחות. המלצות למישהו? תודה.

19. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי מדובר במחשב שני בבית עבור הילד לוח אם msi-ms-7255 , הלוח תומך רק ב 2 גיגה זיכרון Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz רוצה לשדרג כרטיס המסך(הקיים הוא onboard) אודה לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך, האם בכלל קיימת אפשרות לשחק עם המחשב הזה משחקים, אני לא מתכוון לחדשים. אודה לכל עזרה מצדכם. תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by afi,

אודה לחברי הפורום על עזרה בבחירת מפרט מומלץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ ללא תוכנות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? המשתמש הוא נער בן 14 בלי שאיפות טכנולוגיות כך שלא צפוי אובר קלוקינג. במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by dor444,

Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים