ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ב4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי. אז אין צורך במארז, ספק, דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך להשקיע המון בגלל זה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה להמלצה למחשב נייד לעריכת סרטונים (ליוטיוב ממצלמת גו פרו), בתקציב של עד 5,000 ש"ח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב שהוא בעיקר למשחקים, אני אישית לא מבין יותר מידי ברכיבים ובמחירים אז אני מבקש מפרט למחשב, וחנויות מומלצות שכדאי לקנות בהם באזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כ…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זאת הצעת המפרט שקיבלתי בא א מחשבים ברצוני לשאול האם יש מקום לשיפור במסגרת התקציב שהוא 2000? מה דעתכם על לוח האם? האם במסגקרת התקציב קיים לוח מומלץ יותר? Athlon 64 4400 Dual Core Socket AM2 ¤360 Gigabyte GA-M61SME-S2L ¤242 Western Digital 250G 16MB SATA II ¤320 Foxconn S-808 Black ¤150 Gigabyte Geforce 8500GT 512Mb ¤362 NEC DVDRW 7200A IDE X20 BLACK ¤134 2* /KINGSTON 1Gb DDR2 800 Original ¤212 1780סה"כ
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי בקישה שאני ארמט לה לאבטופ של COMPAQ אז כך עשיתי אבל אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס מסך לדגם הזה הורדתי את כל האפשריות מהאתר של QOMPAQ וניסיתי עוד כל מיני דברים מישהו עזרה בבקשה דחוף !! תודה דיויד [br]פורסם בתאריך: 31.07.2008 בשעה 17:38:08 שכחתי לרשום את הדגם EVO N 800V pp2130
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
דרישות: משחקים כגון: call of duty 4 Crysis Warhead עדיפות למארז שקט. יחובר למסך 22 אינץ' של סמסונג דגם 2243 EWX מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤430 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤262 כרטיס מסך: GAINWARD 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤589 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤284 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤311 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים.…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין במחשב נייד ב8000שח. היעוד: משחקים בעיקר בנוסף לעבודה משרדית וכדומה... לא ממש יודע איפה לקנות או מה... אשמח לתגובות במהרה... בתודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
דגשים כלליים: אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. לא מתוכננן OC ללא ציוד היקפי. צרכים: משחקים - משחקים כבדים בעיקר. תוכנות כבדות דגשים למפרט: RAM 1 ג'יגה (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - 250 ג'יגה עם אפשרות להוסיף עוד כוננים העדפה לWD. כרטיס מסך - תמיכה ב-DX10 ושיריץ את כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות לא צריך כונני דיסקים. מעבד שיתמוך בDUAL CORE (שיהיה חזק במיוחד) לוח אם שיתמוך בPCI-E X16 (עם תמיכה בSLI אם מחיר המחשב לא חורג מהתקציב) ספק כוח אמין שיחזיק הרבה זמן מארז עם זרימת אויר טובה עם הרבה מאווררים (דגש על עיצוב עם ניאון) כרטיס קול רק אם נשאר כסף. חשוב שיהיה מחשב …
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים כמו GTA IV, crysis וכו' שלא יחרוג מה3000 ש"ח ולא משנה לי באיזו חנות
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה למפרט מחשב גיימינג מטכנאי מחשבים שאני מכיר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט. כמו שאמרתי מדובר במחשב שאמור לשמש למשחקים ופנאי, להריץ דברים כמו genshin impact, Anno1800, The witcher 3 ועוד... התקציב הוא בין 4000 ל 5000 ₪ יש לי מחשב שבניתי לפני 9 שנים הכולל מסך של Dell- האם יש צורך להחליף אותו מאחר וכבר ישן? אשמח לעזרתכם וליעוץ בעניין תודה ספויילר ספויילר
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי נייד של אפל macbook קבלתי אותו (חדש) לפני כ חודשיים התקנתי עליו XP הכל טוב ויפה פתאום אתמול הווינדוס לא עולה ליותר הוא מראה את את הטעינה של ה XP עם הלוגו ואז עושה ריסטרט ומגיע למסך בחירה safe mode וכו'... אפליו לעשות שחזור זה לא נותן. אין לי מושג מה לעשות יש לי קבצים נורא חשובים במחשב מה אני יכול לעשות? יש איזושהיא אופציה להתקין הכל מחדש איך אני נכנס להתקנה מחדש? הכנסתי דיסק וההתקנה לא עולה אפילו לביוס אני לא יודע איך נכנסים במחשב הזה בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אינטרנט ואופיס א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 17 CRT, שדרוג ל 19 בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך דעה לגבי המפרט הבא איך המפרט אני אוהב את החלקים מבחינה של חברות כמו GIGABYTE INTEL NVIDIA עלהם אני לא מוכן להתפשר עם יש עצות לשיפור בברכה התקרה 5500 המחשב מתוכנן עבור משחקים כבדים ועבודות פרך קשות אני לא צריך מסך ולא שום ציוד היקפי שהוא כמו שאתם רואים גם לפי המפרט נ.ב אני יותר מחפש חוות דעת ועצות לשיפור מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q9650, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1510 1 1510 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 480 1 480 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel …
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4.5-5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך (22'), מקלדת ועכבר אלחוטיים. 10. האם מתוכנן OC? מתוכנן ברמה בנונית. (לא הולך לנסות לשבור שיאים. 11. במפרט למשחקים - מקסימום משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט למחשב ב3000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) המחשב הוא בעיקר למסנג'ר אופיס ואינטרנט וממש טיפה משחקים פה ושם לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי TOSHIBA PORTEGE חדש הוא היה קצת איטי עם כל התוכנות שטושיבה הלבישה עליו אז החלטתי לעשות התקנה חלקה של WIN 7 גרסה HOME PREMIUM אחרי ההתקנה המהירות הכפילה את עצמה, אבל כל הקיצורים של המקלדת לא עובדים (אני לא יכול לשנות את ההבהרה של המסך, להפעיל את האינטרנט האלחוטי וכל היתר...). האם יש דרך להחזיר את הקיצורים בלי להתקין את ה-WIN של טושיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנייד לצרכי - אופיס,אינטרנט,מסנג'ר, מולטי טסקינג, משחקים לא כבדים במיוחד תקציב של 3,000 עם אפשרות חריגה עד 3,500 . (מה אתם אומרים על המחשב הראשון פה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion ?? ) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מפרט שישמש אותי לכל המטרות(גיימינג+אוברקלוקינג....) המפרט עולה לי בעקרון 8200 שקל - KSP אני אשמח לקבל הערות מכל סוג (גם אלו שיכולות להוריד במחיר) לגבי המפרט לגבי למה דווקא בKSP - פשוט ההבדל בחלקים ביחס לכל חנות מקוונתאו לא מקוונת הוא זניח ולא רוצה אחריות מרובת חברות - אבל אשקול כל הצעה תודה מראש Asus Maximus II Formula s775 1600Mhz Intel Core 2 Duo E8400 2x2GB Kingston HyperX CL5 Zotac GTX285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 Westren Digital 1TB 7200RPM 32MB DRW-22B1LT DVD±RW x22 Black LightScribe TheRmalTake V1 Copper 110mm Blue Led CL ToughPower W0103 600W PFC 24pinTheRmalTake Samsung T240 24'' 5ms 1:20000 DVI WideScreen Antec P182 Mid To…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לשמוע המלצות, אז הנה הפרטים - * מטרות המחשב? המחשב מיועד ללשמש אותי ללימודים, יישומי בידור (מוזיקה וסרטים), אינטרנט, לא למשחקים * גודל המסך? אני לא מחפש משהו מזערי, אני חושב לכיוון ה-15 אינץ' * משקל רצוי? המשקל הסטנדרטי יהיה בסדר בין 2.5-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא יודע בדיוק מה זה אומר ואם יש לי צורך בזה, אבל כן הייתי רוצה אופציה לחבר לטלוויזיה * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא בטוח כמה זה חשוב, זה לא מה שיכריע את הקנייה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בינתיים מה ששמעתי זה "רק דל!" …
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-