עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by staieb,

שלום חברה אני צריך המלצה למחשב נייד * תקציב : 3500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים כמו CS 1.6 , Source שיעבדו טוב , אינטרנט הורדות שיהיה מהיר.. לצבא * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין תודה ומחכה לתשובה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by CraZyStyLe,

בניתי את המפרט בעצמי. AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪827 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 Platinum Tri channel Kit Core I7, יחידות 1 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=937 …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by Ron1999,

היי, אשמח לעזרה במציאות לפטופ מתאים לצרכים האלה: מטרות המחשב? אינטרנט, צפיה בסרטי HD, ניגון מוסיקה מתכנת TRAKTOR * גודל המסך? כל גודל מ14 אינצ' והלאה * רזולוציית המסך? HD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא אכפת לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB, לפחות שתי USB 3.0 * Bluetooth? לא אכפת לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך SSD, לא אכפת לי גודל הכונן הקשיח * כונן אופטי? צורב יכול להיות נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - אם אפשר, ייתרון גדול * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אכפת לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש רשיון לWIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by Weihenstephan,

שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by Uzbeky,
    • 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  8. מה אתם חושבים על המפרט הבא(בעיקר לאינטרנט הורדות צפייה בסרטים ממש ממש מעט משחקים וגם לא בהיכרך הכי חדשים) האם הוא מאוזן טוב ואייך הזכרונות ואם לא על איזה מפרט אחר אתם ממליצים באותו תקציב יכול להיות גם של אינטל העיקר שיהיה הכי חזק שאפשר בתקציב הזה ושיהיה הכי חזק בלי OC שאני לא מתכנן לעשות זה הכי חשוב !!! תודה ! מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤526 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS מחיר: ¤378 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K מחיר: ¤541 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER C…

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  9. מעבד: amd 4600 +D. core לוח ASUS M2A-VM HDMI : זיכרון פנימי: KINGSTON DDR2 2GB 667mh דיסק קשיח W.D 160 sata2 : צורב: LG GSA-H42 X18 מסך "Neovo 4msec 19 : רמוקלים: X210 LOGITECH 2.1 מארז: JSP-TECH H-550D עם ספק 400W של EZCOOL מקלדת ועכבר אופטיים של לוגי'טק דעתכם!? תודה

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרוג. התקציב שלי הוא 4000-4500 ש"ח, ואני מאוד הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים כמו שצריך, לא כמו הגרוטאה שסוף סוף אני נפטר ממנה. אני לא צריך: הארד-דיסק, כונן/צורב DVD, מסך ושאר ירקות. אני כן צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך , מארז וקירור וכנראה גם ספק (יש לי 400W גנרי, מספיק או לא מספיק?). אני בהחלט רוצה כרטיס DX10 אם כבר אני מחליף מחשב. בעקרון מתחשק לי 8800 GTS אחרי תקופה ארוכה עם רדיאון 9600 חלוש, אבל אם יש למישהו ניסיון עם 8600, איך הוא? האם יש טעם לחסוך פה למען רכיבים איכותיים אחרים, או שמא התקציב מאפשר להתפנק מהבחינה הזאת, בדגש על מספר רכיבים שכבר יש לי ולא צריך אותם? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום לפורום. אני מקווה שעמדתי בסטנדרטים של נושא תקין, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן... בכל אופן, אני כרגע גר בארה"ב, ואני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב להרכבה עצמית (אני שוקל להזמין את הרכיבים מ- newegg, למשל). אני כבר מעט לא בקיא בכל החידושים האחרונים ובכל המגמות האחרונות, ולכן אני אודה לכם מאד על כל עזרה והצעה. אמנם מדובר בהרכבה ראשונית, ועדיין אין לי אפילו דגמים של רכיבים שאני מעוניין בהם, אבל אני מקווה שעל סמך ההצעות שלכם אני אוכל לגבש מפרט הולם. המפרט הדרוש הוא בתחום ה- 1200$, כשחריגות לשני התחומים יתקבלו בהבנה (ננסה לא לחרוג מה- 1500$, ברשותכם). יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים), כאשר רמקולים ייתכן ואני אקנה בשלב מאוחר יותר. שימושי המערכת העיקריים: 1. עריכה גרפית בינו…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. חייב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך סביר, שיהיה צורב DVD המחשב מיועד לאינטרנט עבודות WORD (הרבה) ומשחקים (לא ממש כבדים) התקציב הוא 3,000 אפשר טיפה לחרוג ממש טיפה! *האתר שממנו אני אקנה את המחשב - שיוכל גם להרכיב לי אותו ושיהיה משלוח עד הבית (כמו פנדה-אבל הוא יקר,אז משהו אחר) תודה רבה לעוזרים... !

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. אני מחפש לקנות רק מארז שיהיה בו טכנולוגיה חדישה יחסית למחיר שיהיה בו DDR2 לפחות וכונן קשיח 250GB וצורב DVD וספק כח שיתאים למערכת..

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. אני בטוח בחנות שאני הולך לקנות אבל אני רק צריך לדעת שזה מחשב חזק למשחקים הינה הלינק: http://i18.tinypic.com/402qjyq.jpg תודה לנותנים חוות דעת!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. 2GB זיכרון ליבה כפולה כרטיס מסך שיתמוך כמו שצריך בשני מסכים ביחד כולל מסך LCD כמה שיותר CACHE למעבד לא מעוניין בOC ולא צריך מארז יפה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. טוב אז ככה לאחותי יש פנטיום 3 עם 800 מגה הרץ וכבר ממש נימאס לה מהמחשב הזה (והאמת בצדק הוא עובד איטי בטירוף) אז אבא שלי החליט לקנות לה מחשב חדש לפעולות בסיסיות כמו לדבר באיסיקיו, לשחק במשחקים בטח כמו סימס וכאלה ובעיקר אבל שיהיה לפעולות השוטפות של המחשב טוב ויחזיק לה למספיק זמן. עכשיו הוא הביא לי את המפרט הבא ששווה 2340 ש"ח ורציתי לשאול אתכם האם המפרט הזה שווה משהו אם לא למה ואם תוכלו לתת בבקשה מפרט אחר מחנות קרובה לרחובות\ראשון וכו'. אם המפרט טוב לדעתכם וצריך רק לשנות בו גם רק כמה חלקים, אז תגידו מה כי הוא כן יכול לשנות.. והייתי רוצה גם לדעת אם הייתי קונה אותו בחנות רגילה כמה הייתי משלם עליו (כי אבא שלי קונה אותו דרך חבר או משהו כזה) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by 1nstall,

שלום לכולם. חבר בא אלי עם בקשה לבניית מפרט ב5k לעריכת אודיו. הוא עוסק בזה בצורה מקצועית, וזה די מקור הפרנסה שלו כרגע. הציעו לו את המפרט הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 הרבה זמן לא עסקתי במפרטים, אבל ניראה לי שאפשר להשיג יותר... התקציב הינו 5k, אפשר טיפ טיפה לעלות (100-200 שקל מקס') רצוי מהחנויות זיגזג\נועה. חשוב ביותר הרבה מקום אחסון! תודה מראש Install

18. מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך עד 2000 ש"ח למשחקים?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  19. שימושים משחקים יעבוד כנראה על ויסטה OC לא יבוצע אף פעם האם ניתן לרדת בפריט מסוים ולקחת במקומו את ה5600+X2??

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

21. מחפש קירור אויר איכותי ללוח Z690 AORUS ELITE AX DDR4 מיצרן Noctua שמתאים ללוח הנ"ל למעבד 12900 מרוב קירור בצדדים של הלוח קשה לדעת איזה קרור צריך

22. שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. כבר פתחתי נושא אחר קודם בנושא מפרט חדש ששהתקציב היה 3K. עכשיו התקציב שלי עלה ל4.2K, מפרט לגיימינג כבד. אני כבר רוצה להזמין את המחשב כמה שיותר מהר(פחות משעה לפני שאבא שלי ילך לישון) אני צריך לדעת אם יש דברים קריטים לשפר במחשב המסגרת התקציב. כרגע אני משחק על מסך 17" אבל עוד כמה חודשים אני אעבור ל22". מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1214 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤278 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by doktor1,

המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים