עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by גלgal,

חג שמח לכולם אני מחפש מפרט למחשב שיהיה מאוד שקט השימושים שלו מאוד פשוטים רק לאופיס ואינטרנט משהו שכן חשוב שני דברים שיהיה מהיר ושיהיה הרבה מאוד מקום לאחסון תמונות

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by rofben,

אני אשחק על 24"-23" בפול HD בלי ציוד היקפי אני אולי אעשה אוברקלוק אבל לא אקסטרים אולי רק משהו קטן.

3. שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). עוד שאלה היא: האם זה זמן טוב לקנות מחשב עכשיו, או להמתין שאינטל תוציא את כל המעבדים החדשים שלה, שיהיה התייצבות מחירים? וגם האם יש למה לחכות למערכת מבוססת קונן קשיח SSD ? או שזה עוד רחוק עד שזה יהיה במחיר סביר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by GuYZ1987,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך דעה לגבי המפרט הבא איך המפרט אני אוהב את החלקים מבחינה של חברות כמו GIGABYTE INTEL NVIDIA עלהם אני לא מוכן להתפשר עם יש עצות לשיפור בברכה התקרה 5500 המחשב מתוכנן עבור משחקים כבדים ועבודות פרך קשות אני לא צריך מסך ולא שום ציוד היקפי שהוא כמו שאתם רואים גם לפי המפרט נ.ב אני יותר מחפש חוות דעת ועצות לשיפור מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9650, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1510 1 1510 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 480 1 480 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel …

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. אהלן! כבר מזמן נשאלת השאלה אם מעצבים זקוקים אך ורק לMAC PRO או שגם פי סי חזק יכול לספק את הסחורה.. מנסה את הפי סי. כך שאני מחפשת מחשב נייד, שהשימוש העיקרי שלו יהיה ליצירה בAE, רנדורים וגם תלת מימד. תקציב עד 6000 (אבל מוכנה להתגמש ל7000 אם זה יהיה שווה את זה) תודה מראש לעוזרים

6. שלום הצעות לרכישת מחשב נייד לשימוש עם תוכנות לאדריכלים. שימו לב שמהירות ואיכות העיבוד חשובים ביותר מאחר ולעיתים יש להפעיל מספר תוכנות (רשומות בהמשך) במקביל. אבקש הצעות ומפרט רק מבעלי ניסיון בתחום האדריכלות/עיצוב מוצר. לא של היצרים הבאים: טושיבה ו/או לינובו להלן המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? – 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – 10% 2. מה שימושי המחשב : לימודי אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש – תדיר ולעיתים במקביל - AutoCAd, Abode(photoshop, illustrator, InDesign), Rhino(+v-ray), Revit …

7. היי, מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 ש"ח מיועד לגיימינג בינוני (לא מחפש מפלצת, רק רוצה להריץ משחקים בצורה טובה ובלי בעיות, לא חייב על איכות הכי גבוהה) קיבלתי הצעה למפרט הזה:עבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 841 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 Vulcan TUF Yellow TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 מארזים: ANTEC Gaming Case NX210 כמות: 1 - מחיר: ₪ 188 ספקי כוח: CoolerMaster ELITE 600W - V3 - PK600W כמות: 1 - מחיר: ₪ 168 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 כרטיסי מסך: Gigab…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. 1. מקסימום עד 11,000 ש"ח. 2. השימושים של המחשב הם בעיקר גיימינג (סימולטרים MSFS ו-DCS), בנוסף קצת Rendering, Machine learning. 3. היקפי - מקלדת ועכבר גיימיניג (לא אלחוטי עדיף), רמקולים 2.1 4. אני מעוניין בNvme בגודל 1TB, אני אצרף לו Nvme נוסף שיש לי, SSD בגודל 750GB ועוד HD SATA של 4TB שכבר יש לי. 5. שקט המחשב הוא סופר חשוב (אבל ממש חשוב!) 6. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. 7. אין הגבלה על גודל או משקל, אין צורך בחלון. 8. אני מאיזור המרכז, אין מגבלה עקרונית על חנות. 9. רכישת המחשב בתחילת פברואר. 10. Overclocking קל של המעבד רצוי. 11. נוטה לכיוון Ryzen ובכרטיסי מסך ל-Nvidia. 12. המסך שיש לי הוא 1440p / 144hz G-Sync …

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג לילד - מצורף מפרט. אשמח לחוות דעת תחת המחיר הנתון +- http://pcbuild.ocpc.co.il/?list=803668&fbclid=IwAR25xsZoyExt8zoOtKhuOq9Qntz1LpYqVVGm8kkIXpw6LOKSaFq2hIY4REY

10. אני מנסה להרכיב מחשב עם דגש על מהירות עיבוד. אבל אני קצת מבולבל כי תמיד בטווח מחירים הזה אני רואה שממליצים על i5 i3 דווקא. הייתי רוצה לקבל הסבר גם על התצורות של כל מעבד וההבדל בין האייוי בריגים השונים והאם לבסס מפרט על i7 עם המחיר הזה זו טעות? אם לא אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מלא ואם כן אשמח אם תסבירו לי מדוע לא ללכת על i7 ועל מה כן. לגבי כרטיס מסך צריך שהוא יהיה נורמלי פלוס, אבל לא מטורף. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

14. . מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Lumber Jack,

* מטרות המחשב? שימוש יום-יומי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו') * גודל המסך? 15" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סביר לפחות * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן טוב עוד כמה דברים, התקציב הוא 2,500-3,000 אם אפשר להכניס גם מערכת הפעלה בתקציב מה טוב. למרות שזה נשמע לא חשוב, אני אשמח שהדגם יהיה יפה ושיהיו בו פיצ'רים נחמדים (ואם אפשר גם לתאר מה אותם הפיצ'רים) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by sagi.gilboa,

שלום יש לי מחשב סוני viao vpc-sa2 שהבאתי מחו"ל וכמובן שישפאר לא מוכנים לעזור (יש לי הרבה טענות אליהם ) , למחשב יש אפשרות ל3G אך הוא מחפש להתחבר הגדות לרשתות אמריקאיות , זה לינק למוצר -http://www.bhphotovideo.com/c/product/785477-REG/Sony_VPCSA25GX_BI_VAIO_SA2_VPCSA25GX_BI_13_3.html איך אני יכול להגדיר אותו שיתחבר גם לסים ישראלי ?? בברכה שגיא

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by iTripleE,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, וגיימינג - שיוכל להריץ את המשחקים החדישים (כמו Battelfield 3, FarCry 3) על רמה גבוהה שיהיה כיף לשחק באיכות טובה ובלי תקיעות, אני לא מחפש דברים משוגעים וגם לא חובה שהדברים ירוצו ב-1080P - אם המחשב יוכל להריץ הכל על רזולוציה של איזור ה720p זה יהיה מעולה. * גודל המסך?: סביבות ה15 אינץ' - רזולוציה של 720P או 768X1366 תעשה את העבודה * משקל רצוי?: לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?: לא ממש, כמובן שאני לא רוצה משהו שיחסל את הסוללה בשניות, אבל בסך הכל רוב העבודה איתו תהיה במשרד ליד חיבור לחשמל ורק מידי פעם אקח אותו לנסיעות, אז בסך הכל אני צריך משהו ממוצע כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שיהי…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by dodo017,

היי קניתי מחשב חדש לפני חודשיים asus g74sx3d. מחשב מדהים רק שאני לא מצליח להפעיל סרטי תלת מימד. במשחקים זה מפעיל אוטומתית את התלת מימד וגם בhtml5 דרך פייר פוקס אבל לא בסרטים שיש לי על המחשב שהם כן בתלת מימד , צריך תוכנה מיוחדת?? הבעיה היא שהמשקפיים חשמליות והן נדלקות רק מתי שהמחשב אומר להם במהלך משחק או סרט ביוטיוב ואין לי מושג איך להפעיל אותם ''בכח''. ועוד שאלה- שקניתי את המחשב לפי מאמרים שקראתי עליו היה רשום שיש אופציה להפוך כל משחק לתלת מימד גם אם הוא לא בנוי לזה איך אני עושה את זה ניסיתי לשחק בהגדרות של המשחקים וזה לא עבד לי כל כך. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי תקציב של 1500 ש"ח והציעו לי שני מפרטים שונים באותו מחיר. במפרט הראשון יש הארד דיסק אבל בלוח אם פחות טוב, ובמפרט השני יש לוח אם יותר טוב אבל אין הארד דיסק (למרות שאני יכול להשיג). האם ההבדלים בלוח אם גדולים? האם שאר המפרט מתאים למחיר? המחשב ישומש בעיקר לאינטרנט וצפייה קלה בסרטים. תודה רבה מראש. 1) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard – Biostar Intel H61 Socket 1155 Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston HDD – 500Gb SATA-II Samsung/WD/Seagate DVD – DVD+-RW Sony/Samsung/LG Case – ATX Midi TowerUSB – 6 USB 2) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard DH67BL Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by ayeletlevine,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח שיתאים לעבודה עם תוכנת העריכה premiere. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים. התקציב: עד 5000 השימוש: premier, autocad, microsoft תודה, איילת

22. מפרט לצורך משחקים כמו שאמרתי תקציב 4500 כולל מסך ומקלדת שהכנסתי שם , ברצוני לדעת אם יש חלקים שהם OVER המפרט או כאלה שיצרו לי צוור בקבוק או משהו בסגנון (כנראה לא מתכוון לעשות OC) תודה מראש [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 896₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 137₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67-DS3-B3[/td][/tr][/table][table][tr…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by iceman10,

תנו לי חוות דעת על מפרט הבאה למחשב גיימינג מדיה סנטר בינוני ומעלה, חשוב שהמפרט היה גם (חסין עתיד) future proof ב4300 תודה מראש. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3, 890GFX, DDR3 1333, VGA ATI HD4290 2xPCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים Asus DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כו…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. קניתי פעם מ BUG והמחשב היה מדהים!!! וקניתי מאייבורי לא מזמן מחשב והוא על הפנים, ברור שאני לא יילך לBUG כי יקר שם.. ואני לא יילך לאייבורי כי הם זבל.. מוכרים חומרה חרא. אז אני מחפש המלצה לחנות פרטית/חברה גדולה.. אני מהרצליה.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by yuvalnus,

קניתי מחשב נייד לפני חודש והכל עבד מצוין. מאתמול, הוא לא נדלק בלי חיבור לחשמל למרות שכשאני מדליק אותו (עם חיבור) הוא טוען שהסוללה מחוברת וטעונה במלואה... יש למישהו רעיון לפיתרון? (חוץ מלנצל את האחריות)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים