עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום.. אני מעוניין לקבל הצעה למחשב במחיר של 4000 שקל כולל מסך 21 אינץ של סמסונג.. המשחק משמש בעיקר למשחקים..אני יודע שלא יוכל להריץ ברמה הגבוה ביותר..אבל שיריץ סביר. תודה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by TAsraf,

אז ככה אני לא באמת צריך אותו כי קניתי כבר מחשב אבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טוב כי ברור שיכולתי להשיג יותר 6.5K תקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסך המחשב אמור להיות למשחקים

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך את עזרתכם. התקציב הוא 6.5k עם חריגה של 500 שקל מקסימום, ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. אני מבקש שבתקציב יכנס גם מסך 24" טוב (לא חייב להיות מאותה חנות של המחשב, אני יכול לקנות אותו בנפרד) יש לי העדפה למעבד מרובע ליבות כי אני גם מתעסק עם תוכנות שמנצלות את זה, אבל רוב המחשב הוא למשחקים. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות לוח וספק תומכים CF ולקנות כרטיס יחיד עכשיו ובעתיד לשדרג, או לקנות מעכשיו כבר כרטיס יותר חזק? 2. אני אישית לא יודע לעשות OC למעבד אבל אני מכיר מישהו שיודע, אבל האם זה כדאי והאם זה באמת יתן בוסט רציני לביצועים? תודה רבה מראש לכל העוזרים (:

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by orlevi_85,

אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה שחשוב שיהיה... מעבד: ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? צורב DVD ווינדוס XP מסך שיהיה ב1000 שקל (LCD כמובן) זהו... ושלא יעבוד את 4000 שקל! וכל זה תבנו לי מ-www.ksp.co.il תודה מראש! חשוב לציין שאני לא גיימר ואני רוצה שהמשחקים יעבדו לי חלק! ולא שיהיה משהו יקר הכ. מסך! שוב תודה

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by dabaz,

אני צריך מפרט לחבר שלי עד 6000 ש"ח (יכול לחרוג מעט) מבוסס INTEL. עם מסך CRT וכרטיס קול מובנה. בלי רמקולים ובלי צורב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  10. שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך מפרט למשחקים ב- 3000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by dorratz,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-2000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 2200 ש"ח. אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח מארז המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, העיקר שהוא יריץ משחקים ברמה סבירה, לא אכפת לי שהכרטיס יעלה 400 ש"ח...

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by UrielZ,

אני צריך בשביל אח שלי לבנות מפרט. אני יודע שזה תקציב מאוד דל אבל זה מה יש עכשיו ... :-\ השימוש הוא משחקים, שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים מהכסף הזה.. ובבקשה להימנע מחריגות... תודה מראש ומצטער על הטירחה...

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by Stanly,

חברה הרבה זמן לא התעסקתי עם מפרטים, אני צריך לתת המלצה לחבר למפרט ב3000 ש"ח למשחקים, האם תוכלו לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by adirze,

שלום לכולם, אני צריך מפרט עבור חבר ואני אשמח לעזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא כמו שרשמתי בכותרת 3500-4000 ש"ח. ציוד הקפי שצריך שיהיה במפרט: עכבר, מקלדת (עדיף שיהיו יותר נוחים למשחקים) ורמקולים. במסך אין צורך. במבחינת דיסק קשיח 500GB יהיה מספיק. לא מתוכנן OC. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Som0,

אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

צריך מפרט למשחקים ב10,000 בבקשה.. תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Bizzare,

אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  20. צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. אני יודע שהתקציב קטן אבל אני צריך מפרט למשחקים ב1500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי רק הקופסא נטו...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by yakirg,

היי, אני צריך מפרט למחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים, התקציב הוא בין 3.5 ל5K , מעדיף באזור ה 4000 אלא אם יש הבדל קריטי במה שאפשר להשיג ביותר.. יש לי מסך 19, ואני צריך רק מחשב בתקציב, יש לי מקלדת עכבר והכל אני אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על הדברים שיש היום , כי כרגע אין לי מושג תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

חג שמח !! אני זקוק למפרט בתקציב של 4500 ש"ח פחות או יותר, לחבר. לא צריך שום ציוד הקפי. המחשב הוא למשחקים כבדים. רק E6300. הוא קונה את זה מקרובים שלו שיכולים לתת לו הנחה מסוימת, זתומרת אם המפרט יחרוג קצת אז לא נורא. תודה לעוזרים !! שנה טובה. :yelclap:

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  25. אני צריך מפרט למשחקים ב5000 שקל יש לי דרישות ספציפיות (נא לא לסטות אנשים,תודה) מסך LCD שיהיו רמקולים SBS 370 ומעלה שיהיה עכבר ומקלדת גם כרטיס מסך לא מושקע (אין לי כוח להסביר למה) radeon 9550

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.