ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 3000~ לא במזומן... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים קלים הורדות, סרטים, לא למשחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מקלדת עכבר אופטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בשביל חבר שלי...צריך שיהיה בו(חוץ מהמפרט עצמו): רמקולים, מדפסת, סורק,מקלדת,עכבר, מסך. המפרט עצמו אמור לשמש לכל סוגי השימושים כולל משחקים כבדים מאוד לכן חשוב שיהיה בו: מעבד של AMD בלבד (יכול להיות כפול ליבה) לוח אם שמתאים כמובן כרטיס מסך מהחדשים אבל לא שניים שמחוברים ב- SLI או Crossfire צורב DVD שיהיה מארז טוב שלא יתחם הרבה אני חושב שהבנתם...אם יש דברים מסוימים שאתם רוצים לדעת תרשמו ואני ישאל אותו... תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, למעשה זאת תהיה הההודעה הראשונה שלי :\ שמעתי שיש פה מי שמבין ויכול לעזור אז תעזרו בבקשה !! 1. מה התקציב ? ב-סביבות ה-4500 פלוס מינוס 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) מחשב מהיר וחזק למשחקים החדשים ביותר ולסרטים. 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) לא כלום כלום כלום ! 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? צורב, dvd, דיסק קשיח שלא עולה על 60 gb , כרטיס קול מתקדם 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מהיר וחזק למשחקים חדשים, זכרון 512mb 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע ל…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי ולא היה לי ממש איך לענות לו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב.. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים. תודה רבה נ.ב. התקציב ללא מסך!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שירוץ הכי מהר שהתקציב מאפשר בסביבת אינטרנט ועבודה חופשית על המחשב, לא למטרת משחקים, רק גלישה ודברים בסיסיים. חשוב לציין, המפרט לא כולל מסך וציוד הקפי, מארז כן צריך. לבנות את המפרט ב www.com4u.co.il וחשוב שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר, 4000 זה הכי גבוה אבל אם אפשר בפחות ואני אקבל אותם ביצועים (או קצת פחות טובים אבל לא מורגש בעבודה רגילה על המחשב) אז אני מעדיף שיעלה פחות. המחשב לא בשבילי, הוא בשביל דודה שלי ולא נראה לי שהיא תרגיש בהבדל במהירות בWINDOWS בין amd 4000 ל4600 למשל.. הדבר העיקרי הם שיהיה 2GB זכרון, היא לא משחקת במחשב אז לא נראה לי שצריך כרטיס מסך רציני אבל כדאי שהמחשב יריץ סרטים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מיפרט בישביל חבר שלי למישחקים. עד 4500 ש"ח. בלי ov. ובלי מסך, אכבר, מיקלדת, רמקולים,(בלי ציוד הכפי) עם אפשר לידחוף לשם איך שהוא GF7800 ו 1000RAM. עד 4500. בלי ציוד הכפי. למישחקים. (רק מארז ומה שביפנים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק למשחקים כבדים ,ללא מסך וציוד הקפי אחר! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. אני היתלבטתי בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בציוד היקפי המחשב יריץ XP 32BIT ולא חשוב אם המחשב יהיה שקט או לא.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. אחרי שיטוט בלתי נלאה באתרים לחלקי מחשבים ומערכות מחשב מוכנות, החלטתי להתייעץ עם המקצוענים (אלה נטולי האינטרס הכספי ;D) אני רוצה להרכיב מערכת חזקה לעריכת וידאו (avid media composer), בעלות של עד 13,000 ש"ח כולל שני מסכים. ישנם כמה רכיבים שלדעתי הם חובה: Nvidia Quadro FX1500 4GB RAM FireWire400/800 הייתי רוצה שהמערכת תכלול טרה זיכרון, או חצי טרה בקונפיגורציית רייד כלשהי. מאוד קורצים לי המעבדים מרובעי הליבות, ויותר מזה המערכים בהם מותקנים שניים כאלו, למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי בתקציב הזה. הרעיון הוא לבנות מחשב שיחזיק הרבה שנים, בלי צורך בתוספות מיותרות של רכיבים בעתיד, ובלי נפילות, תקיעות, בערה ספונטנית של חלקים ומפחי נפש שקשורים בחרדת ביצוע ;D. חשוב לי גם שהמסכים י…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למערכת מחשב המבוססת על AMD ATHLON 64 3000 כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת כונן פלופי כונן דיוידי כרטיס מסך ואם נראה לכם ששכחתי משהו בשביל שיהיה מחשב נורמלי אז תגידו ותוסיפו התקציב בסביבות ה4000 ש"ח תודה ע-נ-ק-י-ת מראש
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעדיף אינטל כמו e6750 או מרובע יותר טוב וגם שיכלול 320 גיגה 2 מגה זיכרון 8800gs כל השאר לבחירתכם.. המטרות משחקים והכי חשוב שיתמוך במלואו בויסטה בהגדדרות הכי גבוהות ויהיה צומך בטוב ב dx10 אני צריך גם לאינטרנט ליישומי מחשב ולהורדות וסרטים.... תודההההה ..........
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,מצטער על הכינוי הילדותי שנרשמתי הייתי ילד........ אני צריך מחשב למשחקים שיוכל להריץ את GTA החדש וקריסיס ודומיהם בלי בעיות, עם הרבה מקום,שיעבוד חלק,ומהר. ווינדוס ויסטה,או אם אתם חושבים שלא כדאי ספרו לי. ללא מסך,רמקולים,עכבר,מקדלת. צורב DVD,וכונן דיסקים/DVD (נפרדים) עדיף באיזור ה2000 אבל שייתן בראש(חשוב לי מאוד הביצועים אבל זה לא הכסף שלי) ואני צריך את זה למחר מחרתיים,מצטער. תודה . לא יודע אם מזומן עד 4500 2. משחקים-כבדים-שוב שהGTA החדש וקרייסיס ודומיהם יעבדו חלק ובלי בעיות ,סרטים והורדות(אבל אם זה פוגע בתקציב אפשר לוותר) 3. לא צריך היקפי 4. לא אין דבר שלא צריך. 5. לא אין העדפה לחברה 6. לא עיצוב,קירור,שקט במיוחד לא נחוץ 7. כן צריך מערכת חוקית(פוטר הרבה כ…
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, ללא צורב (אני לוקח מהמחשב הישן) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב למשחקים, וצריך מפרט למשהו טוב, שיחזיק לפחות שנתיים. הגבול הוא 4000-4100. לא צריך ציוד היקפי ומסך. לא בטוח לגבי OC כי איני יודע איך עושים, ומעולם לא עשיתי. אך אם אתם חושבים שכדאי אז אפשר. אני צריך שהוא יריץ טוב את המשחקים החדשים של DX10 כמו CRYSIS, UT3, COD4 ושיריץ משחקים בצורה סבירה גם בעוד שנתיים.
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 6000 שקל, ללא ציוד הקיפי (רק המחשב עצמו, בלי מסך מקלדת וכו'). אני רוצה לקנות בחוכמה כדי שואל גם לשדרג בעתיד, וגם אני לא רוצה לקנות כאשר עוד חודש-חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים או משהו דומה שאני אצא מופסד, כי אני יכול לחכות פשוט תגידו לי מה המלצתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לסרטים שיהיה בו זיכרון 2 ג"ב ומעבד כפול ליבה דיסק קשיח לא יותר מידי גדול -200 ג'יגה יכול להספיק אפשר קצת יותר תקציב 5,000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ב4500 יש לי ציוד היקפי חוץ ממסך. תודה, וגם שאלה מאיפו כדאי לקנות איבורי סקיפיסי או מה?
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ציוד היקפי = מקלדת עכבר ורמקולים (סבירים, לא משהו לפח אחרי שבוע) ומסך (19) השאר בכותרת תודה רבה :>
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-