עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני צריך מפרט למחשב ב- 3000 כולל מסך (עדיף ''17) , לא משנה לי אם המערכת מבוססת על AMD או Intel. כולל עכבר ומקלדת וכמובן הרכבה של המחשב (אין צורך בווינדוס) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by chainet,

המחשב צריך להיות מחשב מתאים למשחקים. נראה לי שאני רוצה מסך LCD 17 אינץ', אבל לא חובה. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 616 צפיות
  3. השימוש לא כולל משחקים ממש כבדים.. המסך אני רוצה שיהיה דק ורמקולים שיהיו טובים רצוי עם סאבוופר

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by TheWingedKiwi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …

5. חבר שלי עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לפוטושופ. הוא לא ממש מתמצא, וכל מי שהוא מכיר (חוץ ממני) שכנעו אותו לקנות P4. לפי המחירים, זה נראה לי מיותר. יש לכם טיעונים שיכולים לגרום לו להבין שאין שום בעיה עם AMD? הוא לא מבין כמעט במחשבים. אז ככה, אלה הדרישות המשולבות (מה שהוא רוצה + מה שאני מנסה להסביר לו שהוא צריך): * לוח DDR עם תמיכה ב-Firewire ו-USB2.0. אין צורך באפשרויות אוברקלוק. * מעבד באיזור של ה-P4-2530 או +AMD 2400. אם AMD, אז מאוורר שקט וחזק (הוא רוצה 100% יציבות, אבל גם לישון בלילה) * 512MB זכרון * מארז עם מאווררים שקטים ויציאות USB קדמיות (אבל לא משהו במחיר מטורף, זה לא יעניין אותו) * כרטיס קול בסיסי אבל סביר (יכול להיות על הלוח) * כרטיס מסך שנותן איכות מע…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להפעיל את כל המשחקים וגם יפעיל אותם הכי מהר והכי יפה שאפשר! אני משחק בעיקר במשחק פעולה שנקרא call of duty. המחשב שיש לי עכשיו מריץ את המשחק אבל גרוע,10FPS (למי שמבין). ואני רוצה לקנות מחשב להרכבה, אני לא מבין כל כך בחומרה ולכן הייתי רוצה שתשלחו לי מפרטים בשביל משחקים (רק משחקים!) וגם אחרי שמישהו שולח הייתי שמח שאנשים יגיבו וישפרו את ההצעות. תודה כולם! בבקשה תעזרו לי (אני נואש) :-\

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי תקציב של 8000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש (לא כולל מסך) שיכלול בתוכו RADEON 9700 תרכיבו לי מחשב מצוין בבקשה!

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by asafm,

המחשב רק צריך להיות מסוגל לעשות שיחות במצלמה ולהדפיס אני אישית חשבתי על המפרט הזה מאיבורי(כן כמה שהם חרא הם זולים) לוח אם לוח משולב לAMD ASUS או MSI. מעבד AMD מעבד 2400 AMD SEMPRON דיסק קשיח 7200 40G זכרון פנימי 256MB DDR כרטיס מסך משולב על לוח האם עם זכרון 64MB OB זה חרא של מחשב נכון אבל הדרישות הם כאלה כסף וכמה שפחות!!! חשבתי גם ללכת על מפרט מבוסס סלרון D עם תושבת 775 אבל זה יוצא יותר יקר

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. בוקר טוב, אני מעונייין לקנות מחשב בכ-2500 ש"ח לא כולל מסך כ.מסך וכ.קול. יש לי כרטיס מסך GeForce 7600GS extreme מה הן האפשוריות שיש? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by Dimebag Darrell,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. אני מעוניין רק ב: מעבד לוח אם זכרונות צורב DVD מארז פשוט אני רוצה גם מפרט של P4 וגם של AMD תודה לכם ולא צריך גם עכבר ומקלדת וכל הציוד ההקפי

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by EgoManiac,

שמעו אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה3000 ש''ח המפרט לא צריך לכלול : מסך כרטיס זיכרון וכל הציוד ההיקפי ____________ אם אפשר מחנות באזור המרכז תודה :]

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. צריך מפרט למחשב ב3000 ש"ח כולל מסך(מחשב לעבודה משרדית בלבד) תודה...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. צריך רק לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך והארד דיסק...כל השאר יש לי.... מעדיף מבוסס אינטל....AMD איכזבו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. הכל בכותרת...אין צורך במקלדתתעכבר ורמקוליים! יש צורך במסך 17... תודה!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. המפרט צריך לכלול כול מה שמחשב צריך למעט רמקולים עכבר ומקלדת, כמו כן כפי שכתוב בכותרת הוא חייב לכלול מסך דק(ראיתי מסך דק 17 של סמסונג 8MS עם חיבור DVI ב1600 שקל נראה לי שזו האופציה הטובה ביותר). כמו כן אני חושב שעדיף ללכת על AMD מכיוון שהתקציב לא מאפשר לקחת מעבדים יקרים ככה שזה SAMPRON מול CELERON ונראה לי שהסמפרון עדיף. בגלל שזה יהיה מעבד סמפרון הלוח יהיה מבוסס על סוקט 734, האם יש לוח 734 עם PCI-EXPREES? אם כן נעדיף לוח כזה שיפאשר שידרוג עתידי.

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by SpiderNet,

אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by snird,

ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  19. מחשב מבוסס קונרו למשחקים כבדים, כרטיס מסך 18XT/19XT 512MB צורב - H10AK של LG דיסק קשיח- WD 160 GB SATA 2 אני רוצה מערכת לOC/לא לOC הכי טובה שאני יכול לקבל ז"א אם אפשר לקנות מערכת לOC 6300 עם לוח אם יקר והכל, אז שזה לא יעלה לי בסוף כשאני יכול ללכת על מערכת יותר חזקה ולהשקיע את הכסף של הלוח אם היקר לOC , למעבד יותר חזק ולוח אם זול ללא OC.. זיכרון 1G / 2G מה שנראה לכם מתאים לתקציב ולמערכת למשחקים כבדים. מארז פשוט וטוב, אופציה ל COMPUCASE זהו... והמערכת ללא כל ציוד הקיפי.. תודה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by ITSIK86,

אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  21. סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  22. 1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by benzi113,

המטרה :מהירות...סרטים בהורדה מהירה..אניטרנט מהיר.... רוצה לחבר את המחשב בעתיד לטלויזה...ליראות סרטים דרך המחשב.. צורב די וי די .... מישחקים..פרו - כדורגל וכאלה..לא פריק של מישחקים אבל רוצה מישחקים תקציב 1500 בערך...לא כולל מסך[br]פורסם בתאריך: 17.06.2008 בשעה 13:57:33 למה לא עוזרים לי:-(

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by meir172,

שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K. אני רוצה במחשב: 2GB זיכרון. דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו. מעבד אני מעדיף של אינטל. מסך 17 או 19 אינץ דק. עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש. צורך DVD. המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max). אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ratzabi,

אז ככה, בגדול הכל כבר כתוב בכותרת, המחשב הוא בעיקר לשוטטות באינטרנט, אבל גם למשחקים (לא לגיימר כבד). חשוב, מסך LCD "19 מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים נ.ב עדיפות למעבד אינטל

• 4 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.