ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לשימוש ביתי של בנות........ אינטרנט ווינדוסXP אופיס משחקים קלים כמו סימס סרטים ומוזיקה האם המפרט יכול להתיישן מתישו מבחינה שהוא לא יוכל כגר להריץ את הדברים הנ"ל(הרי מפרט כזה אמור להחזיק שנים....) כולל ציוד הקפי עכבר מקלדת צורב DVD רמקולים תודה
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 מומרץ ל 3.10mhz, בתוספת קירור Thermalright Ultra Extream + שני מאווררים DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappire HD 7770 1GB Mhz Edition (לא עשיתי OC) Antec VP400p 450W לפני הכל, האם יש אפשרות להשתמש בקירור במחשב החדש, והאם כדאי בכלל ? ודבר שני, האם לאחר השדרוג, כרטיס המסך הנוכחי יהווה צוואר בקבוק, או שהוא יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ? אז למפרט עצמו: המחשב ישמש למשחקים ולעבודה משרדית. החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ומארז. (אני מתכוון לעשות OC קליל למעבד) את שאר החלקים אני אקח מהמחשב הקודם. (צורב DVD, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס מסך, קירור, מאווררים, וכרטיס PCI-E של USB3, מסך, טלוויזיה)
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב, אבל רק מארז, לוח אם, מעבד (ואם צריך גם זיכרון...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות ואני לא יודע מה כדאיי: 1. יש לי 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (2 של 512 DDR 400), וגם כרטיס מסך 9600XT ב AGP והארד דיסק 120 SATA. יש לי אפשרות לקחת את הלוח של האסרוק עם השילובים ואז אני אצטרך לקנות עם הלוח רק מעבד ומארז. 2. אפשרות השנייה היא לקחת לוח אם כדוגמת הפטאליטי עם כרטיס מסך מובנה שהוא יחסית טוב גם למשחקים ברמה סבירה, ואיתו עוד 1 ג'יגה של 677. עכשיו אני לא יודע האם יש הבדל גדול בין זיכרון 400 ל-667, ואיזה כרטיס יותר טוב? 9600XT או X1250 מובנה? מה כדאיי לעשות? התקציב שלי הוא 1500 שקל (הוא דיי נמוך אני יודע... אבל אני לא יודע איזה מבין 2 האפשרויות טובה יותר.) ד"א, לאפשרות…
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט מיועד לנערה בת 15, השמושים הם בעיקר גלישה (ICQ מסנגר..), ועבודות, אם יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזית LCD דרך HDMI (לצורך צפייה בסרטי DVD ו-720P)מבלי לגרוע יותר מידי במפרט מה טוב (הבנתי שיש לוח לAMD עם HDMI) למרות שזה פחות חשוב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך מפרט למחשב חדש שיחזיק לכמה שנים הקרובות, ואני לא מתכנן אוברקלוק לשום דבר ! למטרת משחקים[לא כבדים מאוד[Wow, GTA 4 על רזולוציות של עד 1024] ולמטרת גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים.. יש לי ציוד הקפי מלא שכולל מסך chimei T39D אינצ20 [לא רחב]. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של NIVIDIA שיהיה טוב עם המסך. מעבד בינתיים אני לא סגור אבל ההתלבטות היא בין quad ל duel אני לא צריך יותר מזה. שיהיה 4 גיגה RAM שיהיה 300-500GB בקשר לרעש זה לא ממש חשוב לי, אבל שלא יהיה רעש של מטוס קרב . גם מראה המארז לא מעניין אותי בכלל. שיהיה קרור חיצוני לא BOX. תודה מראש. צריך חנות שתהיה קרובה לנתניה בנתיים החנות שאני מתכנן לקנות ממנה זה KSP אז תנסו לבנות לי שם את המפרט .
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני רוצה לבנות מחשב ללמודי\עבודה גרפיקה ממוחשבת (עיקר העיסוק) ולמישחקים קלים יש בבית PS2. אני רוצה לבנות מחשב בססי טוב שיהיה אפשר בעתיד לשדרג אותו (מעבד כרטיס מסך). לגבי מסך יש לי 21" לא צריך מקלדת ועכבר. תקציב 2000-2500 (לדעתכם זה מספיק?). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת שיהיה עם כרטיס רשת וכ.מסך טוב שיתן לי תמיכה באפקטים וחומרה כמה שיותר תואמת הרד דיסק כ 80gb
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת סרטים לא חייב HD, יש לי מסך 19. ועדיפות למחשב INTEL .. ללא מערכת הפעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות, מציג פסים צבעוניים על המסך ואז קורס. אני צריך מפרט עד 3500 (בלי לחרוג, אולי ב-50-60 לא יותר..). המפרט צריך לכלול כרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון. מחר בבוקר אלך לקנות את המפרט מ-ksp.co.il ככה זה די דחוף. חשוב שהפריטים צריכים להיות במלאי של סניף באר שבע. דגש על מפרט חזק למשחקים. תודה רבה לעוזרים! עריכה: חשבתי ללכת על הסדרה החדשה של המעבדים, האם זה מומלץ בתקציב הזה? ksp.co.il/?uin=19211
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל לא יותר *המחשב לא צריך להיות כולל מסך. *המחשב מיועד למשחקים ובניה של משחקים *שאלה מה יותר טוב Pentium D או Core2 Duo תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קומפלט זה כמובן המחשב עם כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר מסך 19 דק ורמקולים) עקרונית המחשב הוא למשחקים אבל גם לשימושים יותר פשוטים בנוסף, חשבתי על TMS כחנות לקנות ממנה למרות המרחק הפיזי, כי היא יחסית זולה עם OC והרכבה כמעט חינם וביקורות טובות... אבל אם חנות אחרת אז שהכל יהיה מאותה חנות, אני לא מתכוון להתרוצץ בשביל לקנות X מסוג Y כי אין אותו ב Z... תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית פחות או יותר.. (ללא משחקים או דברים כבדים יותר מדי..) מה שצריך להיות: AMD3000\P4 3.0GH 512 זיכרון מספיק בהחלט 80 גיגה נפח כ.מסך FX5200\R9250 צורב רגיל וכונן DVD דיי פשוטים.. לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מכמובן עכבר מקלדת ורמקולים... שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של רמה טובה זהו זה שחקו בעיקרון איך שנראה לכם ושיצא משהו טוב ... לא צריך להיות יקר העסק הזה... בנפרד אני צריך מסך 17 אינץ פשוט לא יקר (לא שטוח ולא דק).. תודה
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כולל הכל.. מסך צורב מקלדת עכבר רמקולים לא עדיפויות- זיכרון - 1 ג"ב הארד דיסק - 160 ג"ב כרטיס מסך - שיהיה גבוה (אמרו לי 7600 ג'יםפורס חזק) מעבר מקווה שיהיה קור 2 דו אני יודע שקשה למצוא מחשבים במחירים האלה אבל מצאתי משהו בKSP ואני רוצה למצוא עוד תודה לעונים!!! (שיהיה אינטל )
-
- 55 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-