ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט למחשב עד 4000 ש"ח לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כרטיס קול מסך והארדיסק מטרות של המחשב: *הכי חשוב- שיחזיק כמה שנים! *שיריץ משחקים חדשים וטובים המחשב ישמש למשחקים, הרבה סרטים, אופיס (ולפעמים עריכת וידיאו או פוטושופ אבל לא משהו רציני - אולי אני ירצה ללמוד קצת ולהתעסק עם זה). מתלבט אם לבצע OC, אם החנות עושה לי אז האחריות נשמרת? עדיף לקנות מעבד של אינטל ולעשות לו OC או של AMD מבחינת זמן שהמחשב יחזיק? האם OC יכול לפגוע איכשהו במחשב בטווח הארוך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000 ש"ח לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כרטיס קול מסך והארדיסק (ואולי צורב) יש לי את ההארדיסיקים : Maxtor 6Y120P0 (120 GB) Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שהראשון הוא IDE והשני אני חושב שהוא SATA (וכרגע מחובר דרך מתאם אז זה מופיע כ SCSI ) אז אני צריך שהלוח אם יתמוך בשניהם. יש לי מסך Samsung 226BW אז אני רוצה שהמחשב ינצל כמה שיותר את המסך. הספק שלי הוא ATX-400 JSP והוא די חדש אז אם צריך ספק חדש יותר תגידו והצורב שלי הוא PIONEER DVD-RW DVR-108 הוא לפעמים עושה לי בעיות עם הצריבה אז אני לא יודע אם כדאי חדש (אולי פשוט אני לא בוחר דיסקים טובים) מטרות של המחשב: *הכי חשוב- שיחזיק כמה שנים! *שיריץ משחקים חדשים וטובים *שינצל כמה שיותר את המסך המחשב …
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים כולל FHD. HD של 640GB יספיק. המחשב יריץ Vista Media Center, ויאפשר גם הקלטה מהטלביזיה. מעדיף מערכת מבוססת אינטל. תקציב עד 5000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לשימוש אינטרנט וסרטים בלבד(לא יותר מזה)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב HTPC בתקציב של 3000 (ניתן למתוח עד ל-3500 אם ממש יש צורך). -לא למשחקים, לא מתכנן OC -אמור להתחבר למסך LCD 40" -צריך שיתמוך בתכני 1080p -שיהיה מארז שוכב -שתהיה יציאת HDMI -אין דרישות מיוחדות מבחינת שקט. מספיק לי שיהיה די שקט -צריך כרטיס לכידה, כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת+עכבר אלוטיים -HD של 1 טרה לפחות, אם אפשר אז 1.5 עדיף -אם אפשר להכניס בתקציב כונן קורא Blue Ray אז עדיף -לא צריך מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא רוצה את המחשבים מהמפרטים המומלצים מישהו בבקשה יכול להרכיב לי מפרט? חשוב שיהיה הרבה מקום ושהמחשב יהיה מהיר כרטיס מסך אני יסתפק במשון זול 7300 GT .. משו כזה תודה
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום , אני צריך 2 מפרטים למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה עריכה בפוטושופ(הרבה זכרון) וגלישה באינטרנט , אני רוצה את המקסימום שאפשרי כמובן בטווח מחירים הזה. כמו כן , התקציב אמור לכלול מסך 19" (ריבועי , לא רחב) שאני גם צריך שיהיה דיי טוב. תקציב ראשון : 4K תקציב שני : 5K חנות באיזור חיפה. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב! עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך ) אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לילדה בת 12 שמשחקת במחשב מחשב ללא מסך עד 3000 ש"ח לא יותר תודה
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נחשב לגיימר,ואני מחפש מפרט למחשב שמיועד אך ורק למשחקים,שיריץ בקלות את כל המשחקים הכבדים גם. עד היום עבדתי עם חלקים של אינטל ואסוס ושל ATI לכן רצוי שהמפרט יכלול חלקים שלהם. אך אם יש חלקים טובים יותר של חברות שונות אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח אפשר טיפה לחרוג,לא כולל מסך!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בניתי משהו צריך את דעתכם אם לא טוב תגידו ותשפרו ותביאו מפרט משלכם בבקשה זה די דחוף לפני מוצאי שבת!! מעבדי אינטל מעבד :: Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB, Life Time Warranty לוח אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5B s775 Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות :: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך :: Point Of View - 2 Years Warranty 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח WESTERNN DIGITAL מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Silver (No PSU) סתם מארז ב 100 שקל ספק כוח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin סה"כ 2015 שקל
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אבא שלי מוכן להשקיע 2000 שקל על מנת להוריד את רמת הבלגן והצעקות בבית (שמתרכזות בעיקר סביב המחשב) המטרה היא לקנות מחשב פשוט (אך אמין) שישמש לאינטרנט , word , ושאר דברים שלא צורכים משאבים רבים... אבל קודם כל לפני שתביאו לי מפרט אני רוצה לשאול גם האם עדיף אולי לקנות מחשב יד שנייה ? שיהיה יותר חזק אבל בפחות עלות ...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא 2800 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 3,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטי HD 1080P , עבודה משרדית, וגלישה באינטרנט א)אין שימוש בתוכנות כבדות. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. 3. אין צורך כלל בציוד היקפי 4.אין צורך ברמקולים. 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם הרד דיסק 1-TERA,זיכרון של 4GB רצוי DDR 3 אם לא אז 2 כמובן,מעבד של אינטל,מארז של טרמנטק. 6. השקט של המפרט חשוב ברמת 8-9 7. אוברקלוק לא יתבצע במחשב. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. יש העדפה לחנות KSP בראשון, באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 10. המארז מתבקש להיות בגודל סטנדרטי ובעל עיצוב פשוט של טרמנטק 11. שדרוג של המערכת לא צ…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב תקציב בערך 4000 שקל, למטרות משחקים כבדים (מצפה להריץ את רוב המשחקים שיוצאים היום על הגדרות גבוהות וחלק), צריך רק מחשב לא עכבר מקלדת וכו'... אה ויש העדפה גדולה לכרטיס מסך של Nvidia.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 וחצי שנים בזכותכם. (לייתר דיוק ב16/11/2009) לשימוש גרפיקה בינונית (פוטושופ). מכיוון שאני חייל (אמנם בקבע) אני עדיין אשמח למצוא פיתרון לחידוש המחשב הישן (אני מצרף את המפרט שלו) לצרכים שיפורטו למטה. אז ככה, זה המפרט של המחשב הישן: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITION לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך - לא רלוונטי אבל סמסונג P2250 - 22 אינץ'. המחיר שעלה לי (לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תקציב: 3500 שקל מטרה: אינטרנט הורדות בעיקר וקצת משחקים (הדברים החשובים זה מעבד וזיכרון) מסך: אם אפשר להכניס מסך LCD 17" ואם לא אז 17"CRT ציוד הקפי: עכבר ומקלדת פשוטים. לא צריך להכניס למפרט הרכבה ומשלוח. צריך שיהיה במחשב: מעבד (סביר) לוח אם (פשוט) זיכרון (ג'יגה) כרטיס מסך (בינוני אבל לא מובנה) צורב DVD פלופי מארז פשוט ספק (300W ניראה לי יספק) מקלדת+עכבר (משהו פשוט) מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
המחשב מיועד לי... לאינטרנט, אימיול פתוח כל הזמן (עם עוד תוכנות כמו ווינאמפ מיראנדה..) משחקים אבל לא כל כך רציני(משחק בPES 5 ומחכה להירוס 5, מידי פעם בNFS או איזה משחק פעולה) רואה בו הרבה סרטים/תוכניות. לא כל כך אכפת לי מהמראה החיצוני שלו, מארז. ולא מעוניין לעשות לו OC. אשמח לקבל כמה מפרטים. אם אפשר גם המלצות של חנויות באזור ר"ג ת"א עם אחריות גדולה וזולות(XXXXXXXXX נערך ע"י אינטגרל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-