ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת סרטים לא חייב HD, יש לי מסך 19. ועדיפות למחשב INTEL .. ללא מערכת הפעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות, מציג פסים צבעוניים על המסך ואז קורס. אני צריך מפרט עד 3500 (בלי לחרוג, אולי ב-50-60 לא יותר..). המפרט צריך לכלול כרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון. מחר בבוקר אלך לקנות את המפרט מ-ksp.co.il ככה זה די דחוף. חשוב שהפריטים צריכים להיות במלאי של סניף באר שבע. דגש על מפרט חזק למשחקים. תודה רבה לעוזרים! עריכה: חשבתי ללכת על הסדרה החדשה של המעבדים, האם זה מומלץ בתקציב הזה? ksp.co.il/?uin=19211
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל לא יותר *המחשב לא צריך להיות כולל מסך. *המחשב מיועד למשחקים ובניה של משחקים *שאלה מה יותר טוב Pentium D או Core2 Duo תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לארגן מפרט למחשב בעל התכונות הבאות: 1. עד 2200 ש"ח. 2. מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפייה במדיה, גם להורדות. מקסימום מבחינת תוכנות זה פיינט ואופיס. 3. מבחינת משחקים - ברמה של GTA 3 וRISE OF NATIONS, אני בספק אם אני אתענין במשחקים מעבר. 4. דגש על סאונד איכותי (אם אפשר לחבר את הסאונד למערכת קולנוע ביתי - עדיף), וכרטיס מסך עם הוצאת תמונה לטלוויזיה (יש כאלו שמוציאים HD? ואם כן, בכמה הם מייקרים?) 5. מבחינת ציוד היקפי, אז מקסימום מקלדת ועכבר אלחוטיים (גם לא חובה, ועדיף, אם כבר - אז כאלו שבאמת משתלם לקנות מבחינת איכות העבודה ואיכות חיים). 9. מבחינת שקט - לא קריטי אם הוא ירעיש קצת. מבחינת עיצוב - העיקר שיהיה USB 2.0*2 כניסות לפחות מקדימה. ז…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קומפלט זה כמובן המחשב עם כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר מסך 19 דק ורמקולים) עקרונית המחשב הוא למשחקים אבל גם לשימושים יותר פשוטים בנוסף, חשבתי על TMS כחנות לקנות ממנה למרות המרחק הפיזי, כי היא יחסית זולה עם OC והרכבה כמעט חינם וביקורות טובות... אבל אם חנות אחרת אז שהכל יהיה מאותה חנות, אני לא מתכוון להתרוצץ בשביל לקנות X מסוג Y כי אין אותו ב Z... תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית פחות או יותר.. (ללא משחקים או דברים כבדים יותר מדי..) מה שצריך להיות: AMD3000\P4 3.0GH 512 זיכרון מספיק בהחלט 80 גיגה נפח כ.מסך FX5200\R9250 צורב רגיל וכונן DVD דיי פשוטים.. לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מכמובן עכבר מקלדת ורמקולים... שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של רמה טובה זהו זה שחקו בעיקרון איך שנראה לכם ושיצא משהו טוב ... לא צריך להיות יקר העסק הזה... בנפרד אני צריך מסך 17 אינץ פשוט לא יקר (לא שטוח ולא דק).. תודה
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כולל הכל.. מסך צורב מקלדת עכבר רמקולים לא עדיפויות- זיכרון - 1 ג"ב הארד דיסק - 160 ג"ב כרטיס מסך - שיהיה גבוה (אמרו לי 7600 ג'יםפורס חזק) מעבר מקווה שיהיה קור 2 דו אני יודע שקשה למצוא מחשבים במחירים האלה אבל מצאתי משהו בKSP ואני רוצה למצוא עוד תודה לעונים!!! (שיהיה אינטל )
-
- 55 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים כבדים ולעריכת וידאו,אבל גם שיהיה טוב לעבודות וכל מיני... אני צריך ציוד הקפי...אבל אני לא צריך ווינדוס,ואני צריך גם מסך שיהיה LCD. התציב הוא 5000,אני מקווה שתעשו משהו טוב... ואני לא רוצה מKSP. אני רוצה מחנות שיש אותה באינטרנט אבל שגם אפשר לבוא לחנות. תודה
-
- 15 תגובות
- 904 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג 2400-2600 שקל כולל מסך LCD שיהיה תנאים לוינדואוס ויסטה לא כולל ציוד הקפי (רמקולים,מקלדת וכו'). דרוש 2Gראם קיבלתי מפרט דומה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=415&catcode=3 אפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר? (חנות באזור קריות)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב בסכום של 2500-3000 ש"ח, חפשתי בפורום מפרטים, וראיתי שכל המפרטים בסכומים האלה הם עם מעבדי AMD, ואני רוצה מפרט עם מעבד INTEL(מודע לזה שהמחיר משחק לטובת ה AMD). המחשב יהיה לשימוש יום יומי, פייסבוק אינטרנט ומשחקים. לא צריך מסך, לא ציוד היקפי, לא עושה OC תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב חדש אז אני האחראי בבית לזה הדברים היחידים שהיא עושה במחשב הוא לשחק סימס, לגלוש באינטרנט ומסנג'ר וגם להפעיל סרטים כנראה באיכות HD וכאלה... שיהיה 500G בדיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. בקרוב יהיה משודך למסך 22 אינץ' וכנראה גם לטלויזיה של 26 אינץ' או אולי 32 בשביל להפעיל את הסרטים. השקט חשוב 9/10 והעיצוב לא. המחיר הוא 3K ואם חייבים אז עד 3.5K. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר ולאינטרנט וכ'ו שיעבוד חלק בתקציב של 4000 שקל דברים עיקריים שאני רוצה במחשב שיהיה מעבד דואל (שיהיה מפרט של מעבד אינטל ואחד של AMD) כרטיס מסך חזק ומסך LCD גיגה זיכרון פנימי ולפחות 160 GB עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים טובים ואם אפשר מ'ס מפרטים שונים תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן יש לי בערך 2500 שקל עכשיו יש לי יום הולדת וההורים שלי יוסיפו לי כסף למפרט והקטע שאני מתלבט בין לקנות xbox360 למחשב לפי מה שאני יודע מפרט ב-4000 + לא יהיה חזק יותר ממחשב לכן אני מתלבט (המפרט עצמו 4000 כי זה המחיר של ה-xbox360 עם התוספות ככה שיהיה שווה) כרגע זה המחיר למפרט יש סיכוי שאני יעלה את המחיר שלו ל-5000 אפילו השאלה מה אתם מציעים לי קודם לעשות עם ה-4000 מחשב או xbox360 ואז נראה מה קורה...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיהיה טוב למשחקיםיעבוד חזקויחזיק להרבה זמן התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-