ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם מסך lcd 17 אינצ. צורב רגיל, לא משנה אם זה אינטל או אמד. חשוב שהתוכנה תרוץ מצויין על המחשב, המחשב מיועד לאדריכלית. והכל מחנות אחת, עדיף מראשון לציון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למדיה -תמונות\סרטים\מוזיקה וכו המלצתי להם סטרימר אבל הם מבקשים ליראות אפשרות של מחשב כל מקרה חובה לתמוך בסירטי FHD -אבל לא צריך בלו רי כרגע צורב DVD יספיק בינתים וגם 1 טרה זיכרון ארד דיסק רצוי יצאת HDMI בכרטיס מסך שקט ככל הניתן יחסית למפרט ובמידה ואפשר שלט שתומך בWIN7 בתודה קרירין
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש מפרט לHTPC בתקציב של 1000 ש"ח. חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ סרטים באיכות HD. הדבר היחידי שיש לי ספייר ולא צריך לקנות זה זכרונות. תודה מראש על העזרה, כפיר עריכה מסתבר שיש לי בבית לוח אם + מעבד מלפני כמה שנים טובות. לוח אם: intel desktop board d915gav מעבד: אין לי שם מדוייק אז פשוט לפי לוח האם השאלה אם הוא חזק מספיק בשביל HD או שצריך חזק יותר?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
צריך מפרט(6000) ללא מסך רמקולים מארז ספק עכבר מקלדת. יש לי liberty 400 ו antec p180 לא מיועד להגיע בOC ליותר מ3.2 3.5 מה אתם אומרים על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO X4 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ גריז טרמי Arctic Cooling MX-1 Thermal Compound משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 5,724 ¤ סכום כולל מע``מ
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך משהו לא ממש חזק , משהו לסרטים אי סי קיו , אינטרנט , מוזיקה..משהו חמוד.. כולל ציוד הקפי מסך שטוח תקציב לא משנה לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני צריך את החומר הכי טוב להמהרה שאפשר למצוא בתקציב הנ"ל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4,000¤ בלי חריגה בכלל, זה לא בדיוק התקציב הזה כי מעבד ולוח כבר יש לי יש לי Intel E6600 Box ולוח Intel DG965RY שעלו לי שניהם ביחד 1300¤ בערך, חדשים - חעחע אני צריך במפרט: זכרונות, כרטיס מסך, HDD, צורב DVD (עדיף שיהיה Pioneer 111d), מסך (עדיף דק, לא חובה), מקלדת, מארז, ספק. עכבר כבר יש - Logitech G5. הוא לא עושה OC, והמחשב למשחקים נטו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לאחי הגדול לשימוש אינטרנט בלבד שמחשב יעלה בערך 1200-1300 ש"ח ועוד מסך 17 אינצ' דק כמובן אם תמצאו משהו כזה אני ישמח מאוד תודה רבה לכל העוזרים אפשר חריגה של 100 שקל (2100 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט לילד קטן ואיש מבוגר ששניהם צריכים את המחשב רק לאינטרנט ומשחקים הכי פשוטים שיש ב 1500 שקל בלי מסך. חשוב שבמחשב יהיה מעבד טוב והרבה זיכרון. ו מ KSP תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים רק לאינטרנט משהו זול לא רוצה להוציא הרבה כסף
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צריך לכלול הכל מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך LCD 17 אינצ', רמקולים התקציב הוא 5000 שקל ! תודה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לבן דודי בתקציב של 4,500 ש"ח . המטרה: משחקים, סרטים,שירים , אינטרנט וכו' . נ.ב. בן דוד שלי חושב ש- AMD זה מחשב לנכים, והוא אומר ש- Intel טובים מהם בהכל . מישהו בבקשה יכול להסביר לו שהוא טועה? [אמרתי לו שרק בקידוד סרטים Intel לוקח ]
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור, זה דחוף ואני צריך לארגן את זה ממש מהר, כי אני טס לקפריסין מחר בערב.. אז ככה, בני דודים שלי רוצים לקנות מחשב, והם לא יכולים להשתגע במחיר אז דוד שלי מקציב כ-3500 שקלים חדשים הוא ביקש שהמחשב עצמו יהיה מהיר בדברים כמו גלישה באינטרנט וכו' וגם שיוכל להפעיל משחקים, פחות או יותר.. הם לא גיימרים כבדים, כולה ילדים קטנים בכיתה ג' ו-א', אז אין צורך במשהו High-End הם לא סופרים את השניות עד היציאה של UT2007 או Crysis, אבל עדיין משחקים פה ושם במשחקים חדשים וישנים אני מקווה שאתם מבינים פחות או יותר את היעדים של המחשב.. צריך גם ציוד היקפי מסך וכל זה.. אני יודע שיהיה ממש קשה להכניס בתקציב, אבל תשתדלו.. מסך שטוח 17 אינץ' פשוט תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה.. רציתי להיתחדש אם מחשב חזק למשחקים מהבינוניים עד לכבדים. התקציב שלי הוא כ4000 עד 5000 שקל.. זה כל מה שאני מורשה לעצמי לבזבז. ותאמת גם לא צריך יותר מזה.. יש ברשותי מסך 19" של SONY. לא מעניין אותי OC.. רק שיהיה מחשב איחותי ויחזיק למשך תקופה של כמה שנים.. השקט חשוב אבל לא בכול מחיר. פה אני צריך את העזרה שלכם במה יותר משתלם.. מה להחליף.. מה לא צריך.. וכו'.. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://ww…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט ב 5000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' אפשר לעלות במחיר בכמה מאות שקלים (אם אתם מגיעים ל 5500-6000 תסבירו למה) לגיימיניג, שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה. לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה. אני ממש מעדיף מעבדים של אינטל, ומסיבה כלשהיא אני אוהב כרטיסי מסך של Nvidia,אבל אם ATI יותר משתלם אז סבבה. חשוב שהמחשב לא ירעיש ברמה מטורפת, בכל זאת הוא בחדר.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-