ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤640 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤503 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD קורא כרטיסים Sony ¤52 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤642 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SONATA-III-500 קרור…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים כמו FAR CRY 2 ודומיו... המפרט הקיים: Core 2 Duo E6320 MotherBoard - Intel DP965LT (Lemont) RAM - 3GB Kingston - 800MHz HDD - 250GB Exteranl HDD - 500G Monitor - LG1953TR Video Adapter - Evga 8500GT מארז פשוט עם מאווררים - סטנדרטי לחלוטין. האם כדאי לשדרג או שכבר עדיף לקנות חדש? תודה לעזורים מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 1500 ש"ח כולל צורב ולא כולל מסך ולמחשב יועבר 7600GS ובעתיד הוא יקנה כרטיס מסך חדש את המסך קונים בנפרד ב1100 ש"ח אז אם יש לכם המלצות למסך 22 אינטץ תביאו לי בבקשה, בנתיים הוא הולך על 2253BW SAMSUNG תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי הקטן, הוא משחק משחקים רשת בעיקר כמו CS ו MU ONLINE , DEKARON. בטח שלא יעשה OC , המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל. אנא השתדלו להכניס למפרט כרטיס מסך ולא מובנה על הלוח וכמו כן השתדלו שלא לחרוג מהתקציב. את המחשב אני רוצה לקנות עוד היום. תודה מראש לכולם עריכה: את המחשב אני אקנה מ KSP שבירושלים לכן אעדיף שתבנו את המפרט משם.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
החליפו לי מחשב מהעבודה וקיבלתי T43. הבעיה שלי היא כזאת: שאני מקפל את המחשב (לא מכבה, רק "סוגר" פיזית) הוא אמור להיכנס לstand by. משום שאני פותח אותו המסך לא נדלק והדרך ניחידה לצאת מזה זה על ע"י כיבוי המחשב. אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לרכוש נייד עד סכום של 5500 שיכלול: מעבד 2.2-2.5 זיכרון לפחות 3G דיסק קשיח 320G שן כחולה צורב DVD כרטיס מסך לפחות 9200-9600 מסך 15.4 תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב לצרכי תכנות (לא גרפי), אני מתכוון להעביר מסכים, מקלדת, כונן קשיח, DVD וכרטיס מסך (אם יהיה צריך) מהמחשב הישן. שאני אומר "תכנות" אני מתכוון למספר תוכנות זוללות זכרון במקביל וחיבור ל 2 מסכים... כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב אני רוצה להתייעץ עם הקהילה המעודכנת שפה. הצלחתי לבנות את המפרט הבא ב KSP בקצת יותר מ 3700 שקל. הגבול העליון הוא 4000 אבל אם אין שיפורים רציניים אין סיבה. כונן ה SSD שבחרתי הוא בגדר חובה - למרות שאני ממליץ להסתכל במחירים הצונחים של הSSD בחו"ל - ssdtracker.com. מבחינת לוח אם הייתי מעדיף משהו עם יציאת אודיו טובה, אבל אני לא מבין בזה בכלל. הייתי רוצה לשמור לי את האופציה לשדרג את המחשב עם רמקולים טובים בעתיד ולכן ארצה לשמור את …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : מביא משהו טוב 700 ואט ומעלה, אל תתיחסו לספק. זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT תקציב:כותרת... אני רוצה כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים על מקסימום,תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI EX620X עם כרטיס מסך ATI HD 3740 . האם אפשרי להחליף לו כרטיס מסך ואם לא האם הכרטיס מסך הנ"ל יכול להריץ משחקים היום על גרפיקה בסיסית/נמוכה ? עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שיש לו כרטיס מסך לא מובנה על הלוח, אם אני לא טועה זה נקרא MXM. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך מEBAY שיוכל להריץ ברזולוציה סבירה משחקים היום על המחשב הזה? התקציב הוא 150-200 דולר.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט מחשב לשימוש ביתי/משרדי בתקציב של עד 1900 ש"ח. אשמח לעזרה לחוות דעת על שתי מפרטים שבניתי באתר של RSM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייבים לחסוך הרבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד ולפרנסה. שימוש אופיס, אינטרט, הורדת סרטים וצפייה בסרטרימינג. ללא משחקים בכלל. יחובר למסך 21.5 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כרגע אני עם: כרטיס מסך GTX260 ספק של PCP&C 500W אני מחפש לוח אם, זכרונות, מעבד וקירור למעבד.. המחשב יעבור OC כמובן כרגע חשבתי על I5 3570K - כי אני לא מוצא בשום חנות את ה2500K .. לוח ציפסט Z77 - לא יודע של איזה חברה (אסוס ?) זכרונות 4X4GB 1600MHZ - לא יודע איזה חברה וקיוותי שתוכלו להמליץ על קירור טוב .. אין לי כרגע כוונה להחליף כרטיס מסך.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זהו מפרט שהזמנתי ב3990 מאייבורי שנועד למשחקים ולכל משימת עיבוד אחרת... אשמח לחוות דעת כדי לדעת פחות או יותר באיזו מידה להיות שלם עם מה שהזמנתי ועד כמה המפרט הזה הולך לספק אותי. אני לא אחד שעושה אוברקלוקים, לא אחד שמתעסק בחומרה וכל דבר אחר. כל מה שאני צריך זה מחשב שבתור חייל שחוזר פעם בשבועיים הביתה יהיה לו מחשב שיריץ את כל מה שקיים היום (משחקים / סימולטורים) הכי חלק שאפשר בהגדרות גבוהות, להריץ עליו מיליון תוכנות ושהוא ימשיך לעבוד חלק וכיוצא בזה, בלי להתעצבן על המחשב למה הוא בקושי זז ונתקע.... מעבד אינטל E6550 2.33 1333FBS C2D לוח ג'יגהבייט BULK GA-P35-DS3L צורב SATA LG DVDX20 DL שחור דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 WD כ. מסך 8800GT 512MB DDR3 OC PCIE זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 …
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הצעתי לחבר את השדרוג הבא: לוח אם IP35 מעבד פנטיום 4 2.4 GHZ 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 MHZ כרטיס מסך 1950PRO **המעבד בגדר ברירת מחדל** בקיצור בסביבות ה 1800 שקל שידרגתי לו לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך זה יוצא פחות או יותר 1500-1600 לא בדקתי בדיוק בקיצור מה דעתך המערכת תסחוב תמשחקים החדשים?המלצתי לו על הכרטיס מסך הזה בגלל שלי יש אותו והוא מריץ משחקים כמו גדול גם בלי השטויות של DX10 יש רק חשש בקטע של המעבד... תנו את דעתכם בבקשה על כל המערכת לגבי משחקים חדשים האם היא תשרוד? נ.ב- אם יש לכם הצעות לשידרוגים של חלקים מסוימים בסביבות ה 200-300 שקל תציעו
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמובן לא אכפת לי להשקיע פחות... חשוב לי כמה דברים: ויסטה עם מדיה סנטר כונן בלו ריי(לא חובה שיהיה צורב) לפחות 1TB איכסון(לא כולל מערכת הפעלה) דיסק קשיח נפרד למערכת הפעלה יציאות וידאו:DVIX2 HDMIX2 אם אפשר אז גם DISPLAY PORT אבל לא חובה... יציאות אודיו:5.1 אם אפשר אז BALANCED אבל לא חובה... כרטיס מסך, קול וטלויזיה(חשוב-עם שלט) טובים... חשוב שיהיה שקט וקר בזמן מאמץ אני הולך לחבר אליו מקרן HD ומערכת קולנוע ביתי 5.1 כדי להפעיל את ספריית הבלו ריי שחבר שלי הביא מאמריקה תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 1000 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, הרד דיסק, צורב. המחשב מיועד ביעקר לגלישה באינטרט.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה אני צריך מחשב כבד לגיימר עם מסך טוב 19 אינץ' או יותר... ללא אוברקלוק וללא ציוד היקפי מה שכן אני רוצה שכרטיס ה-gts החדש יכלל במפרט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים שמברר בקשר למחשב - ואני מחפש משהו די בסיסי [בתקציב של 4k, כמה שפחות מזה יותר טוב.. ללא מסך] שישמש בעיקר לעריכת וידאו, סרטים, הורדות. אני לא גיימר רציני, אבל יוצא לי פה ושם ושחק במשחקים, כך שאם המחשב יריץ משחקים על medium בצורה טובה, זה יהיה מצויין. כמובן שאני צריך את כל הציוד ההיקפי הדרוש.. [יש ברשותי כרטיס firewire שברצוני לצרף, אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה נכון?] הציעו לי את המפרט הבא: (אני לא יודע עד כמה הוא מקצועי - אשמח לקבל הערות, הארות ואפילו הצעות חלופיות ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1029 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤485 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266Z…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-