עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים‏ LG כמ…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by kornov,

שלום רב לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד. כבר בחרתי דגם וחברה. אני בוחר אחד מהשתיים או acer aspire 5102 או HP pavilion dv6160ea. ההתלבטות היחידה היא בתמיכה בו. אני נוסע לשבדיה לשנתיים וידוע לי כי יש תמיכה בינלאומית גם ל acer וגם ל hp. השאלה למי יש תמיכה יותר טובה בשבדיה ואירופה בכלל ? אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי ואם למישהו היה נסיון עם התמיכה בחו"ל או שמע משהו ממישהו, אשמח עם יספר לי. תודה רבה מראש וסוף שבוע נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. השאלה מה כדי amd or intel וכמו שאמרתי בסביבות 4200 תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. הא ויש לי כבר מארז NZXT Guardian חדש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by ofer1928,

הציעו לי לקנות מחשב ואלה הפרטים: 1) לוח אם foxconn 6627ma-ts2h סוג ציפסט sis 2) מעבד e4400 מבוסס טכנולוגית intel core 2 duo החדשה, מהירות 2.0ghz 3) זיכרון 1024mb ddr-2 533mhz 4) כרטיס רשת משולב 10/100 5) דיסק קשיח 160gb sata2 7200rpm 8m 6) כרטיס מסך משולב integrated sis 3d 128mb graphics 7) כרטיס קול משולב: 6 ערוצים (5.1) 8) כונן: צורב של חברת lg 9) מארז ATX מפואר כולל ספק כוח בעוצמה של 450w כולל 6 יציאות usb2 10) סט מקלדת ועכבר מולטימדיה, עכבר אופטי ורמקולים 11) כולל מסך למחשב דק lcd19 דגם liteon wide 19 5ms, spk. dvi איך המחשב הזה? הוא טוב? וכמה בערך הוא אמור לעלות.?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by Checker,

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm השימושים הן עבודה בתלת-מימד, משחקים בינוניים, אנטרנט הורדות וכו'. אם יש לכם רעיון לעוד מחשבים סביב תקציב של 4K תראו לי אותם אני לא לגמרי סגור על 2 אלו.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by polliker,

להלן המפרט מאתר KSP, אנא תנו חוות דעתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה נ.ב. המטרות למחשב הן גיימינג רציני ואוברקלוק הן לכרטיס המסך והן למעבד (לא מטורף אבל מכובד). אשמח אם תתנו הצעות לקירור לכרטיס המסך. תודה מראש. מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12321 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…

9. Started by mosq,

מארז: Mid-Tower דגם H550D-F25 מבית EZCOOL ספק: enrmax liberty 525w לוח: ga-p31-ds3l gigabyte מעבד: core2duo e8400 זיכרון: ddr2 4gb kingston דיסק קשיח: 500gb sata 2 32mb צורב: l.g dvd כרטיס מסך: ati hd4850 1gb ddr5 כרטיס רשת אלחוטי edimax מסך: 2253bw samsung lcd 22" רמקולים: eacan a200ii 2.1 עכבר+מקלדת חוטיים איכותיים 1.איך המפרט הזה מבחינת התוכן שלו ? 2. כמה הוא אמור לעלות לי פחות או יותר? 3. האם יהיה אפשר לשדרג בעתיד בלי יותר מדי בעיות? 4. איך המארז? רק למי שמבין 5. איך הספק? האם הוא עדיף על fsp 550w 120mm 80plus

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. הי, אני מעוניין לרכוש רכיבי חומרה על מנת לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, ליתר דיוק להחליף בו כמעט הכל.... נשאר : 2 הארד דיסקים 2T (ווסטרן והיטאצי). הארד דיסק SSD. כרטיס מסך Quadro 4000. ספק כוח חדש 600W. מעוניין בהמלצה ללוח אם (חשוב לי הרבה יציאות USB מובנות). מעבד, שיעבוד טוב עם הלוח והזכרונות. 32 GB זכרון. מארז טוב (שקט, עם עדיפות לכזה עם פילטרים נגד אבק). אין תכנונים לאוברקלוקינג, חשוב לי מאוד שהרכיבים יעבדו טוב יחדיו. התוכנות העיקריות שאני עובד בהן (לפי סדר חשיבות) : סולידוורקס. קי-שוט. פוטושופ / אילוסטרייטור. סינמה 4D / בלנדר / מקס. תודה מראש למי שישתף במידע רלוונטי וממוקד שתזכו לבנים זכרים :cwm27:

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz) ל- Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by dvirl,

שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום! אני צריכה מחשב נייד לצורך עיצוב אתרים: תקציב: 4000 ש"ח (זה ראלי בכלל?) שימושים: פוטושופ, אולי גם פלאש מסך - לא קטן מדי כמובן שעדיף גם זמן סוללה סביר (לפחות שעתיים) ומשקל נורמלי, אבל על זה אפשר להתפשר. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש, שונית

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, ואני מחפש מחשב חדש. ראיתי באייבורי מחשב דיי טוב לצרכים שלי (מוזיקה, אינטרנט, CS1.6 וSAMP) במחיר ממש מעולה. עכשיו מעניין אותי לדעת אם זה too good to be true... מצאתי מפרט באייבורי, אני יציג לכם אותו: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium Dual Core דגם מעבד: E2140 מהירות מעבד: 1.6 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 M (הערה אישית: לא ממש אכפת לי מהמעבד, כפי שראיתם כבר את הצרכים שלי אני לא הולך לנצל הרבה ממנו, אז מעבד כזה מספיק לי בעקרון...) לוח אם מותג מתוצרת ASUS P5NESLI FSB1333 כ.קול 5.1 כ.רשת (תומך SLI תמיכה ב 2 כרטיסי מסך במקבי…

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה: אני קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה למחשב טוב ב3500, מקסימום 4000 מחשב שיריץ משחקים חדשים באכויות טובות, כמו כל ההיטמן למיניהם, f.e.a.r. WoW וכ'ו.... זה בעצם השימוש העיקרי למחשב, גם אינטרנט וoffice כמובן... המחשב צריך להיות בלי צורב דיוידי, כי יש לי... ובלי מסך עם רמקולים חדשים. לא מתוכנן oc אהה ומה אתם אומרים על ksp ב"עד הלום" ליד אשדוד? חנות טובה? זולה? שווה לקנות שם? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by solik,

אני שוקל לקנות מחשב ולצערי אין לי תקציב ענק רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://i13.tinypic.com/2cwkho1.jpg מחשב שמתאים למשחקים חזקים? ואם למישהו יש יותר טוב אבל באותו תקציב אני יודה לו מאוד! תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by TPack,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשדרוג כ.המסך בדגם Acer Extansa 5630Z דף המוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655&CatCode= (כמובן שאני לא אקנה באייבורי..) אני דיי נוב בניידים אבל לפי מה שהבנתי כנראה שלא ניתן לשדרג אותו..המטרה היא כמובן כ.מסך שיאפשר ביצועים טובים יותר. במידה ולא ניתן לשדרג, האם יש נייד עם נתונים דומים אך עם כ.מסך טוב יותר? סכום ההשקעה הוא עד 3000 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. צריך רק כמה חלקים ולהרכבה לבד רצוי אתר של חנות מאיפה לקנות ושכל החלקים יהיו מתואמים ביניהם זה המחשב שיש לי ואני רוצה לשפר מה כדאי לקנות\להחליף וכו.. intel celeron p4 1.8 1024 ram ddr2 40gb ide geforce 4 power suply 400W מארז ישן ומגעיל עכשיו מה שאני בערך רוצה: מעבד CORE הכי חלש ואם המחיר גבוה מידי אז PENTIUM טוב או גם AMD אבל רצוי שלא (אני לא עובד איתם הרבה) לוח אם מתאים 1024 RAM 2 כרטיסים DUAL HARD של 250GB SATA2 16MB(בדקתי ב ZAP זה בערך 300 ש"ח) כרטיס מסך אצלי AGP ואם הוא לא יתאים ללוח החדש-(לוח EXPRESS) אז שיהיה מובנה מארז בשביל כל החלקים וספק שיחזיק את כל המערכת אני מרכיב לבד אז עדיף לי לקנות בחלקים רק רצוי את אתר החנות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. לחברי הפורום שלום רב, אני קורא בפורום מדיי פעם והחלטתי לפתוח יוזר על מנת לשאול שאלה מקצועית, אני קצין שנכנס עוד מעט לקבע והחלטתי לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכמה דברים עיקריים, הדבר העיקרי הוא נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה מצויינת כמו מחשב שולחני מה שהופך אותו למחשב נייד לגיימינג, בנוסף אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי איתו (מכיוון שאני לא נמצא בבית...), דבר נוסף ואחרון הוא גודל המסך אני רוצה לפחות 15.6, התקציב שלי נע עד 5.5 אלף שקלים. יש נייד מסויים שמומלץ לי ללכת עליו? אני מאיזור ירושלים ולכן נכנסתי לאתר KSP ויש שם כמה דברים נחמדים שרציתי שתאמרו את דעתכם עליהם. 1.[table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr] [tr]…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by איתמר,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מעדיף כמה לשלם כמה שפחות ואני מתלבט איזה לקנות לפי מה שהבנתי הכרטיסים של ATI יותר טובים כיום. אבל ראיתי עכשיו באתר שהביאו איזה קישור לסקיי פי סי שהכרטיסים של NVIDIA מחברת LEADTEK מאוד זולים אז אולי עדיף אחד מהם אז אני ישמח לכל עזרה שאני יקבל

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by itamsh,

מה אתם אומרים על המפרט הזה, האם יש משהו שצריך לשנות?מה הסכום הטוב ביותר ביחס עלות תועלת?(הכוונה-אם אני אוסיף כסף אני אקבל משהו אחר לגמרי?האם אני יכול להוריד כסף ולא יהיה הבדל?מה התקציב ה"מומלץ")-מקוה שהייתי מובן. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪636 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪585 כ…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by michal_rz,

שמי מיכל,ואני עובדת ככתבת באחד מהעיתונים היומיים. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000-6000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לסייע לי: אני מחפשת מחשב שעונה לתנאים הבאים: מתאים לעבודה בשטח(תאורה מספקת, קשיחות , לא מתחמם מהר, קל, סוללה מספקת) עבודה עם WORD ואינטרנט, לא תוכנות כבדות. (אין צורך בכרטיס מסך משוכלל...) אפשרות חיבור לאינטרנט בכל האופציות הקיימות (USB, כרטיס רשת, PCMCIA וכו') שאלה נוספת: האם מערכת ההפעלה של WIN XP HOME שיש לי מתאימה גם למחשב הנייד? תודה. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by ggilon,

שלום רב עבור ביתי תלמידת תיכון אני זקוק למחשב נייד 15.6". (בגלל בעיית מקום בחדרה) העיניין הוא שהילדה מתחילה להתעניין בתחום של עריכה גראפית ווידיאו ברמות בסיסיות (מתעניינת ואולי תתחיל ללמוד את זה בהמשך) בהנחה של תקציב בסביבות 2900 ש"ח מה ניתן להציע מבחינת מפרט שיוכל לשמש אותה בשנתיים הקרובות. גם מחשב Refurbish בא בחשבון. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by 212128,

אני חדש כאן איך המפרט ? לא רציתי לקנות משהו יקר כי אני לא צריך .. רק מחשב שיוכל להריץ 2-3 משחקים באיכות טובה וזהו. מסך יש לי כבר של LG "22 חדש עכבר ומקלדת אני קונה בנפרד . כמה לדעתכם המפרט שווה? מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.