ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
טוב מה אתם קודם אומרים על שני אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2497&products_id=22656 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2887&products_id=22023 מה מהם עדיף הפנום 4 ליבות או אינטל 2 ליבות אם אתם נותנים מפרט custom אז עדיף מפנדה הבהרות: אין כוונה לבצע OC לא משנה לי אם הוא שקט רק שיתן ביצועים ביחס למחיר תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
office, sigma plot, accelerys discovery studio, winscp לרוב כל התוכנות האלו עובדות במקביל עם הפיירפוקס. לא צריך מסך וציוד היקפי. הגבלת מחיר- עד 2000-2500, אם ההבדל קריטי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים (קונה בארצות הברית): מוזיקה סרטים (גם תכני HD) תוכנות כגון- 3ds max (לצורך לימוד בעיקר ולא ליצור סרטי אנימציה באורך של שעה וחצי) photoshop, illustrator flash , dreamweaver משחקים- אני לא צריך מפלצת, כלומר איני גיימר ולא אשחק ברזולוציות הגבוהות ביותר. יכולת ממוצעת תספיק בהחלט. דברים שמאוד חשובים לי - אורך חיי סוללה נורמאלי (מניסיון אישי, ישנם מחשבים ניידים שאורך חיי הסוללה שלהם הוא שעה-שעה וחצי) גודל מסך מעל 15 אינץ'. אם יש אחריות בינלאומית אז מה טוב. חיפשתי קצת ומצאת את המחשב הזה:http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ראיתי 2 מחשבים ניידים שההבדל ביניהם במחיר הוא 700 ש"ח וההבדל היחיד ביניהם בחומרה הוא שלמחשב אחד יש מעבד כזה: Intel® Core2 Duo Processor P8400, 3MB L2 Cache, 2.26GHz, 1066MHz FSB והמעבד במחשב השני: Intel® Core2 Duo Processor T9400, 3MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB חוץ מהמהירות מעבד, יש הבדל רציני ביניהם שיצדיק להשקיע את ההבדל במחיר?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי נטבוק מסוג eee pc 1015 pem ורציתי לשדרג את הזיכרון (כרגע ddr3 1gb 1333) ל2gb. הבנתי שיש סוגים של זיכרון שלא נתמכים היטב על ידי מערכת ה super hybrid engine וגורמים לחוסר נצילות של הבטריה. כמו כן קראתי שעדיף משום מה זיכרון במהירות 1060 למחשב זה. אשמח לעזרה והמלצות בנושא
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
I've posted a msg on this forum before but i desided to wait for the 3850 from ati-amd now that its here i've built this computer (Porposes are Gaming [but not to much] and "office work"( מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤130 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤971 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV390 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה, זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע עם עדיפות לעבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין במחשב נייד ב8000שח. היעוד: משחקים בעיקר בנוסף לעבודה משרדית וכדומה... לא ממש יודע איפה לקנות או מה... אשמח לתגובות במהרה... בתודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לאבא שלי מפרט לעבודה בתקציב יחסית סימלי, היום הוא נמצא עם מחשב שכבר לא מתאים לעבודה שלו ויש צורך להתעדכן (P4 3.0 512mb ddr400). ציודי היקפי - לא נראה לי שנקנה, יש מסך19 אינץ NEC 92VM. שימוש - המחשב צריך להריץ ישומים קלים (Office, Mail , Explorer ) על WinXp או ויסטה, ולהריץ מעט פוטושופ והרבה מאוד VectorWorks שזאת תוכנת קאד. זה עיקר השימוש. שקט - לא ממש חשוב אבל שלא ישמע כמו אוטובוס, עדיף שקט יחסית אבל לא על חשבון דברים אחרים. OC - אם לא יעשו בחנות מראש אני לא מעוניין בOC. דברים נוספים : מעבד - העדפה לאינטל אפילו שזה לא משהו קריטי. לוח אם - של חברות ידועות בלבד, Asus GigaByte ועוד, לא לוחות לא מוכרים... כרטיס גרפי - מעדיף כרטיס גרפי לא משול…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בערך אפס בתחום הרכבת המחשבים ואשמח לעזרתכם.שימוש עיקרי, עיבוד תמונות בפוטושוף ומשחקים. תקציב 10k,ללא מסך וציוד נלווה.הייתי רוצה שהוא יעלה את המשחקים החדישים בפרמטרים מקסימליים ויהיה רלוונטי לפחות לכמה שנים קדימה אם זה אפשרי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
דיסק קשיח לא צריך. קירור שיהיה BT. מארז לא צריך..ספק כן. שיהיה קירור טוב ושקט לכל הרכיבים. אפשר מכמה חנויות (עד 2) עדיף מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות מפרט מחשב עד 5500 ש"ח שנראה לי יהיה למשחקים כי בעיקרון אני משחק באטלפילד ואולי גם משחקים אחרים כבדים אבל גם מתכתב ורואה סרטים ושומע שירים,אז את ההחלטה הזאת אני משאיר לכם. דבר שני אני רוצה גם ציוד הקפי:מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,מיקרופון ומצלמת אינטרנט. עכשיו אני יגיד לכם את הדרישות שלי: אני רוצה 320gb ואת המארז cm690 או ה nzxt tempest,עכבר ומקלדת לא אלחוטיים והעכבר הכי פשוט שיש למיקרוספוט ומקלדת גם אבל עדיף מקלדת של לוגיטק,מסך שיהיה 20 אינץ מסך טוב,מיקרופון ומצלמת אינטרנט הכי הכי פשוטים שיש והרמקולים עדיף את הלוגיטק X540 אבל אם אין תקציב את את הX530. בקשר למחשב הנה החלקים שאני מעדיף אבל זה החלטה שלכם: מעבד אינטל E8400 לוח אם של גיגהביט P35 DS3L זיכ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן חדש והייתי רוצה את עזרתכם, בגלל שאני לא הכי מבין בתחום.. במחשב אני ארצה לתכנת, אז אני אצטרך מחשב שיוכל להחזיק סביבת עבודה בצורה טובה, ולא מקרטעת. בנוסף אני אערוך מסמכים (שזה תכל'ס די כלום מבחינת ביצועים), אראה סרטים וכנראה אחבר את המחשב למסכי LCD, מקרנים וכו' ולכן מבחינה גרפית הוא צריך להיות טוב ולתמוך בHDMI. עוד שימוש שלא דורש ביצועים, אבל סתם בשביל לא לחסוך בפרטים זה כמובן אינטרנט. המחשב צריך להיות קטן. כיום יש לי כבר 17", והייתי רוצה מחשב קטן יותר. האם אתם ממליצים על 13" או על 12"? HD רצוי שיהיה מרווח ולא קטנטן. סדר גודל של 500 GB עד 1TB. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא עד 1700 שקל. אם יש מחשב טוב בפחות - מה טוב. תודה רבה רבה לעו…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף קניתי לי מחשב חדש! המחשב יגיע שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט: (המפרט הוא חיבור של כמה מפרטים שהציעו לי... תודות ל"YairZ"!!) מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3MB Cache s775 1066Mhz לוח אם - Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066,PCI-E, HDAudio, GBL) זכרונות - Kingston ValueRam 2GB DDR II 800 כונן קשיח - WD Caviar 320GB 16MB 7200RPM SATA II כרטיס מסך - Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX 10 HDTV 2xDVI PCI-e 2.0 צורב - LG GH22NS DVD EW x22 Black SATA מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower No PSU ספק - HEC 500TD - TF PSU 500W הכל ביחד 2600 ש"ח וזהו...כמה דברים - דבר ראשון, מה אתם חושבים? דב…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי עליו מערכת XP אין לי דרייברים בשבילו ואני רואה תמונה רק על חלק מהמסך כי הרזולוציה תקועה על 800X600 ואין אפשרות להעלות בנוסף יש לי כרטיס רשת compaq netelligent 10 100 PC CARD שגם אותו אני לא מצליח להפעיל אם אפשר עזרה .... תודה עריכה : הצלחתי להגדיל את התמונה רק צריך להפעיל את החיבור לרשת
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-