ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
יש לי לנובו T60 הינה הטמפ שמראה לי הspeed fun, ואין לי מושג מה מתייחס למה... תעזרו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב נועדלעבודה גרפית של פוטושופ. אפשרות ראשונה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 1333MHz Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארז NZXT HUSH Black NO PSU ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball RAM A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח 1 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן קשיח 2 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II כרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe צורב X 2 (שני צורבים) צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA אפשרות שנייה: לוח אם : intel x58so-SMACK OVER מעבד : intel Core I7 920 2.66Ghz 8mb/DDR3 זיכרון : 4…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו כן אני רוצה 2*1G זיכרון ו-HD250GB. לא רוצה כרטיס מסך OB ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט (חשוב מאוד). היישומים שבהם אני אשתמש הם בעיקר משרדיים, אימיול, סרטים, אינטרנט וכו' אני לא גיימר, אבל אוהב לחטט בתוכנות, לעבד תמונות מהמצלמה ברמה חובבנית וכו'. יכול להיות שאני לא צריך E6300? תודה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עם מקסימום ביצועים ותמורה למגוון שימושים (משרדי, סרטים וגיימינג בינוני). מעדיף לקבל מפרטים מאייבורי, KSP או רשתות אחרות שיש הרבה סניפים... תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רוצה 500GB, עדיפות למארז שקט במסגרת התקציב. אם אפשר לדחוף כרטיס מסך, רק בשביל דברים קלים... אפשרות לחריגה עד 600 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היעד שלי זה קאונטר סטרייק 1.6 שפועל הכי חלק שרק אפשר . מעבד, לוח אם , זכרון, הארדיסק... זה מה שדרוש. כרטיס מסך טוב יש לי ... ספק ושאר הציוד ההיקפי ישנו גם כן. טווח מחירים עד 3000 שח עדיף בפחות... אבל העיקר שהמשחק יפעל הכי חלק שאפשר .
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב לגרפיקה, משחקים, ללא מסך או ציוד הקפי, בתקציב של עד 5K לא מתכנן OC ויש לי מסך של 17 אינץ'. ההורים שלי גרים בארצות הברית אז חשבתי לקנות לפחות את הכרטיס מסך שם ושישלחו לי אותו (בערך 300 שקל פחות). זה המפרט שעליו חשבתי Intel Core 2 Quad Q9550 Tray -1512 GIGABYTE GA-EP43-DS3L - 502 Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB - 317 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ - 414 HIS ATI Radeon HD4850 512MB PCIe - 983 COOLER MASTER 690 - 450 Corsair CMPSU-550VXEU 550W - 487 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 116 4,367 סכ"ה. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב בן 6+ שכבר תקופה עושה בעיות. החלפתי לפני שנה בערך דיסק קשיח וכדי לחסוך אולי משתלם להעביר אותו 1TB SATA3 WD. בנוסף לא צריך כונן לדיסקים. תקציב עד 1500 ש"ח ללא חריגה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, עבודה משרדית ומעט משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב הזה. המשחקים הם בעיקר משחקי ספורט דוגמת 2K15 ומשחקים ישנים. ירוץ על מסך 23 אינץ. אין צורך בציוד היקפי וניתן להשתמש בדיסק קשיח שהוצג קודם. המחשב יקנה ללא מערכת הפעלה מ-IVORY או KSP. המחשב יקנה בימים הקרובים. תודה רבה, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר שמשתמש רק במשחקים וגם לא בהכי קבדים(FIFA BROTHERS IN ARMS וכו) על מסך 22. הוא בכלל לא יודע מה זה OC אז לא צריך קירור. הינה מפרט שאני הרכבתי הוא לא רוצה אותו בגלל שהוא קצת יותר ממפרט CORE 2 והוא מנסה לחסוך כל שקל וניסיתי להסביר לו שעוד מעט כל המחשבים יהיו עם CORE I והוא יצתרח לקנות מחשב חדש בגלל שלא יוכל לשדרג אותו אבל הוא בכל זאת בשלו מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ₪476 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪316 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ₪37 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪348 זיכרונות G.S…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי מתחיל תואר שני בהנדסת מכונות והוא צריך מחשב לכל מיני תוכנות שמשמשות אותו לתואר (matlab solidworks fluent abaqus nastran tekplot) בנוסף הוא רוצה לשחק במחשב מידי פעם (לא רציני מידי אבל שתהייה האפשרות). דר"א, אם מישהו יודע דרישות מסויימות בקשר לתוכנות האלה, אשמח לשמוע. המפרט צריך לכלול מסך, עכבר+מקלדת, ורמקולים 2.1 פשוטים יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
hey dudes. אני צריך עזרה בבניית מפרט בסביבות ה-6,000 שקל כולל מסך וללא ציוד היקפי נוסף (עם אפשרות לחריגה במידת הצורך), לגיימר כבד. לא סגור על Intel או AMD פתוח להצעות. יש לי חנות של skypc יחסית קרוב לבית, ושמעתי שהם דיי זולים, לכן יהיה עדיף אם זה יהיה משם. בנוסף, אם אפשר, הייתי ימעוניין לקבל הסבר קצר על המשמעות של החלקים המרכזיים, זאת אומרת: מה יהיה ההבדל בפועל בין ג'יגה זיכרון על הבורד לבין 2 ג'יגה זיכרון, כמה חשוב להשקיע במעבד חזק (והאם לא להתפשר על אחד בינוני) וכולי. הערה נוספת: לפי מה שראיתי במחשבים מוכנים אצלכם אתם לא שמים כרטיס קול בכלל, אך הבנתי שלכרטיס קול יש השפעה על השמיעה באוזניות, אז למה לא להשקיע קצת בכרטיס קול איכותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל עזרה במיפרט למחשב ללא מסך . עיקר השימוש יהיה לעריכות וידאו בעדיפות ראשונה. משחקים בעדיפות שניה וכן לשימוש אינטרנטי שיגרתי ורגיל. מעדיף מעבד אינטל אך אם יש המלצה אחרת נא לנמק. מחיר רצוי ללא מסך בסביבות 4000 עד 5000 שח. תודה !
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-