ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר למצוא מחשב במחיר 5K פחות או יותר למטרות משחקים כגון GTA החדש שיעבוד טוב סרטים אינטרנט ואופיס. התלבטתי בין נייח באזור ה-4-3 K והחלטתי להשקיע עוד על נייד שיהיה שווה פחות או יותר. איפה אפשר לקנות הכי זול בארץ ואם כדאי לקנות בחו"ל תאילנד או ארה"ב. תשמעו אני לא מבין בניידים אז אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב טוב ואם הכסף מספיק או לא. גודל מסך זה חשוב למשחקים סרטים. רעש אם הוא לא מוגזם מידי אז לא חשוב כובד ממש לא חשוב. עיצוב אם זה חוסך הרבה אז לא חשוב. תעזרו לי בבקשה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת חשמל אלקטרוניקה ומדעי המחשב, המחשב ישמש ללימודים (לכתוב תוכנות וזה, וכמובן סיכומים וכד', דברים משרדיים) ומדי פעם אולי לסרטים. תקציב: 6500. אפשר לחרוג קצת. * גודל המסך? - 15 אינץ'. אפשר טיפה יותר גדול, אבל לא ענק. * משקל רצוי? - לא ממש משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת HDMI. אם יש גם DVI אז סבבה. * בלוטות? - לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה מינימום. אפשר יותר. * צורב DVD? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון שמעתי שDELL או HP חברות טובות, אז אעדיף מהן. אבל אין לי התנגדות לשמוע גם על חברות אחרות, בתנאי שהן…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר שמשתמש רק במשחקים וגם לא בהכי קבדים(FIFA BROTHERS IN ARMS וכו) על מסך 22. הוא בכלל לא יודע מה זה OC אז לא צריך קירור. הינה מפרט שאני הרכבתי הוא לא רוצה אותו בגלל שהוא קצת יותר ממפרט CORE 2 והוא מנסה לחסוך כל שקל וניסיתי להסביר לו שעוד מעט כל המחשבים יהיו עם CORE I והוא יצתרח לקנות מחשב חדש בגלל שלא יוכל לשדרג אותו אבל הוא בכל זאת בשלו מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ₪476 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪316 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ₪37 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪348 זיכרונות G.S…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים. אני סטודנט צעיר שמחפש מחשבים לצרכים של גלישה ותוכנות אופיס. מעוניין להשקיע עד 2500 ש"ח מחפש מחשב שיהיה בגודל של 11 אינץ. מקלדת נוחה וזמן סלולה ארוך מהרגיל. עדיף מעבד חזק שיהיה יעיל ל4 שנים הקרובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הדילמה העיקרית היא בכרטיס מסך..... יש לי מסך HD23 סמסונג..... ההתלבטות היא בין הכרטיס הזה או HD4890 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪737 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪524 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1077 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] THERMALTAKE M9D ( BLACK) VI4000BNS w/o PSU ₪350 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪430 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות ביד שניה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה ואולי לתוכנה קלילה וגם לצפייה בסרטים. אשמח לקבל הצעות לגבי נייד שיענה על הדרישות האילו. תקציב 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בהמלצה למחשב לשימוש כללי: סרטים, מוזיקה, מעט משחקים (לא הכבדים ביותר) ושאר שימושים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה, הרכבה דרושה. מתוכננת רכישת מסך בעתיד הקרוב, ככל הנראה dell 2209wa, כך שהמחשב צריך לאפשר רזולוציה של 1050X1680 (לפחות). אולי אנסה OC צנוע בהמשך, אם הדבר אפשרי, אז רצוי להשאיר את האופציה הזו פתוחה, אך זו לא דרישה מרכזית. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. מעדיף לכלול כונן קשיח בנפח 1T. התקציב הוא בסביבות ה-3K (חריגה קלה אפשרית). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח אני לא מתכוון להוסיף למפרט מקלדת עכבר ומסך איך המפרט הזה יתאים למשחקים? ( CRYSIS COD4 ומשחקים חדשים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤426 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤208 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤144 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ¤424 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 101 ¤199 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤255 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2259¤ הורכב ב SKYPC
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לכותרת: התקציב הוא כ3200-3600 ש"ח (ואם ישאר עודף - מה טוב). המחשב ישמש לשימושים כלליים :גלישה, פוטושופ, הורדות, מוזיקה, סרטים (720p ו XviD רגילים), אופיס. מבחינת המשחקים: - ממש לא גיימר כבד (לא רזולוציות והגדרות גרפיקה מטורפות) - יכולת להריץ את Starcraft II הבא עלינו לטובה, מסך כרגע CRT 15" , ישודרג בקרוב ל Dell 2209WA 22" - עוד פרמטר שאולי חשוב למפרט הוא שאני אהיה מעוניין להריץ VM (לא יותר מאחד) של מערכת מבוססת לינוקס כפלטפורמה לפיתוח קל \ התנסויות ושטויות (לא דברים כבדים). - ציוד הקפי: אין צורך ,גם לא צורב. - מארז שחור לא מצועצע - אין צורך במערכת הפעלה. - העדפה לרכיבים: מעדיף מחשב מבוסס Intel ולוח אם Asus - אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת, חנות…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 4. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ,אינטרנט,פוטושופ 5. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? הכל עם דגש על מסך איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יתבצע אוברקלוק כלל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. האם יש העדפה לר…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
זה מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪99 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקו…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! אני עובדת על תוכנת קיובייס לעריכת סאונד והקלטות, וזקוקה למפרט מחשב בעל רכיבים שקטים במיוחד!!!! וגם בעל מעבד חזק לא פחות מגירסת I7 2600 המכיל לפחות 8 ליבות, ו12 G זיכרון RAM ושני דיסקים קשיחים בעלי יציבות גבוהה ומהירים ושקטים במיוחד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד אם המשולב בלוח האם מאפשר צפייה ב איכות גבוהה וניתן לחבר אליו שני מסכים במידת הצורך, אין צורך בכרטיס קול , מספיק המובנה על הלוח אם הוא באיכות טובה, כיון שאצטרך כרטיס מקצועי חיצוני. תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪693 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪94 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 כמות: 2 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪99 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אין לי כל כך מושג במחשבים היום אז אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אני מתכנן להחליף אותו בעוד שנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-