ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי פה בהרכבת מפרט. המטרה: שמיעת mp3 והקלטות ביתיות (בסיסי ביותר) אז ככה: אני יודע שהתקציב דחוק. זה מה שיש. אני מאמין שאפשר להרכיב מחשב במחיר הזה. מה לא צריך: מקלדת, כרטיס קול, עכבר, מסך. מה כן צריך: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (כולל DVI), הרדיסק. אני לא מוכן בשום פנים באופן לקנות סמפרון. אך ורק סלרון. בבקשה לא לשכנע אותי אחרת. כמה דגשים: המחשב יהיה מבוסס סלרון, כרטיס מסך הכי בסיסי מצידי (אפילו Onboard - רק שיכלול DVI), חבל להשקיע בספק, מארז, לוח אם איכותי כי אין כוונה לאוברקלוק. וכמובן הרדיסק גדול שיכיל את מאגר ה-mp3 האינסופי שלי ;D - לפחות 120 מגה. אז מה אתם אומרים? אפשרי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של ההורים שלי התפגר לאחר כ-6 שנים והגיע הזמן לקנות חדש. מדובר במחשב לצרכים מאוד בסיסיים, כלומר גלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב יהיה שקט מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה ויפעל 24/7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט ואופיס בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של ה…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב בסביבות ה- 4,000 ש"ח (נסו לא לחרוג). חובה שיהיה במחשב: 1GB זיכרון פנימי 160 GB חיצוני כרטיס קול ב-700 ש"ח כרטיס מסך- 7600 GS של ג'יגבייט. צריך מעבד כפול (AMD עדיף). ספק כוח חזק. לא כולל מקדלת, לא כולל מסך, לא כולל רמקולים, לא כולל עכבר וכו'. שימוש במחשב: משחקים ומולטימדיה. גל. נ.ב: אבקש את שם החנות+כתובת אתר אינטרנט, ואם אפשר, אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב אני מריך מפרט ל8000 שח פלוס מינוס חריגות של 300 לא יותר... המפרט למשחקים על מסך crt הכי פשוט וחוצמזה בלי עכברים ומקלדות וכו...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
מלא זמן לא התעסקתי בדברים האלה ויצא שעכשיו אין לי מושג אפילו מה ההבדלים בין הכרטיסי מסך וכו... (איזו בושה ) בכל מקרה, חבר שלי קונה מחשב בזמן הקרוב והוא רצה שאני אבדוק לו מה כדאי לו לקנות. השימוש הוא בעיקר למשחקים קצת לסרטים, וורד ואינטרנט... וזהו. אז אשמח עם תוכלו להכין איזה מפרט נחמד תודה!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לוח אם לוח אם MB INTEL D101GGCL L775/800 mATX מעבד CPU INTEL 630 3.0/800 S775 זיכרון MEMORY DDR 512MB PC400 דיסק קשיח H.D WD 80GB SATA 7200 8M כונן LG DVDRW כונן 1.44 כרטיס קול ON BOARD כרטיס מסך ראה תוספות למטה כרטיס רשת ON BOARD 10/100 מקלדת KEYBOARD LOGITECH BASIC H/E PS/2 עכבר אופטי MOUSE LOGITECH WHEEL OPTI PS2/USB מארז מארז CASE VTECH 630 P4 USB SLVR/BLK שנות אחריות שלוש שנים במעבדת דיסקל סה"כ מחיר תחנה ללא כרטיס מסך 570$ זה ממש מעפן. בבקשה תנו משהו טוב. תודה! (באותו סדר גודל מחיר)
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
* התקציב מדויק, מבקש לא לחרוג ממנו (3,000 ש"ח), המחשב ישמש לעבודות כלליות, והיא רוצה שיהיה אפשר להעלות עליו "Guitar Hero" (מה שלא נראה לי שבעל דרישות מערכת רציניות מדי). יש צורך בציוד היקפי, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לא מתוכנן אוברקלוק (מיותר בהתחשב בדרישות מהמחשב, לדעתי), מעדיף מSKYPC למרות שאין בעיה להתפשר (כל עוד לא IVORY או KSP) לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה המבצ אני כבר שבוע שלם שובר תראש בקנית מחשב עד שמישהו המליץ לי לבוא לכאן.... אז בבקשה אם תם יכולים למצא לי מפרט טוב למשחקים שירים ואנטרנט עם אופציה לשדרוג בעוד שנה או משהו כזה אתם יודעים מהירות..... שלא יהיה פנטיום!!!! כרטיס מסך טוב זיכרון 60 גיגה כרטיס קול טוב ולוח אמ שהיה טוב בקיצור מחשב סוס מהיר עם אופציה לשדרוג ל oc או איך שקוראים לזה תודה אחים שלי...... יאללה ביי[/move] ??? ??? :-\ :'( אה יש לי כבר מסך ואת כול הפריטים האלה אה ועוד משהו שיהיה בו מודם ודיוידי בלי צורב כי יש לי כבר..... תודה יאללה ביי :-\....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם מסך (מעדיף LCD) בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים תודה לכל העוזרים..
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל אבל גם לא אכפת לי לקבל המלצה לamd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך ליראו את המחשב בכל מקרה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?אולי טיפה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של 2500-3000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) למטרת עריכות גרפיות(סרטים) עם אופציה לשדרוג למחשב משחקים. רצוי מעבד 4 ליבות ודיסק קשיח של250-500 ג'יגה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
צריך מפרט ב3000 שקל... שמתאים קצת מכל דבר... קצת מקולונוע ביתי קצת ממחשב לגיימרים ולעבודה משרדית... בקיצור קצת מכל דבר....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב ללא ציוד היקפי וללא צורב. המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים אבל כבדים), תוכנות (בעיקר אני משתמש לתוכנות לקידוד סרטים) וגלישה באינטרנט. אני צריך גם המלצה לחנות/חברה הכי טובה מבחינת אמינות, מחיר, ושירות מבין SkyPC, IQPC, TMS. וגם רציתי לדעת מה היה המחיר של 88GTS +- אחרי יציאת כרטיסי הG92 ואם שווה לחכות... המפרט שחשבתי עליו הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤334 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 ht…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-