עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מKSP אם אפשר חבר שלי קונה רק משם בלי פיצולים רק שם

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. צריך מפרט דחוף עד יום ראשון מחיר עד 5000 ש"ח עם מעבד קונרו ובלי צורב ובלי כונן ובלי ציוד הקפי,(בלי מסך). המחשב לא בעיקר למשחקים אלא לדברים אחרים במחשב.אבל גם קצת למחשקים. צריך את המפרט דחוף מכיוון שאני רוצה לקנות אותו כבר ביום ראשון. עזרה מהירה בבקשה. :s05: :s05: תודה מראש רועי.

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by bd,

המפרט יכלול מעבד,לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים,הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים ואם אפשר אז (בלי מעבד) לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים שיתמוך בלביה כפולה מאינטל(מדגם 945 ),הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by Cowerd,

אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. המפרט צריך לכלול 160 GB לפחות זיכרון גבוהה קונרו 6400 וכל הדברים הקטנים צורב דיוידי כונן דיסקטים וכו'

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  7. המחשב שלי עשה את שלו , הוא מאוד ישן (5שנים)בהתחלה רציתי לשדרג אותו אך הבנתי שעדיף לי לקנות אחד חדש התקציב הוא 2800 ש"ח לכל היותר ומאוד חשוב לי שהמעבד יהיה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2007 בשעה 03:49:50 CORE2DUE אני לא הכי מבין במחשבים ולכן אני צריך את העזרה שלכם .אני לא צריך מסך מקלדת ורמקולים רק מחשב ברמה הכי גבוה בתקציב הזה 2800 ש"ח!

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by tigerex,

אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום אני צריך מפרט עד 4600 ללא מסך וללא שום ציוד הקפי אני קונה מKSP עם אפשר את המפרט הכי טוב שיכול להיות אני מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך תודה רבה עידן.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by 51zone,

המטרות בעיקר להרצת משחקים די כבדים. 2 ג'יגה זיכרון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום! 1. מה התקציב ? 3000-3300 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים לא הכי כבדים ועריכת וידאו וגרפיקה 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) מקלדת, (עם כזה לחצני מדיה אבל גם שתהיה הכי פשוטה), רמקולים (הכי פשוטים), צורב רגיל, כרטיס רשת (שיהיה כבר עם הלוח אם עדיף לא?), כרטיס פיירווייר, אל תשכחו דיסקטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? מסך (פרטים בהמשך), עכבר 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שייהיה אינטל בגלל העריכת וידאו 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך מארז ומוצרים אחרים מתאימים) לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. Started by zvovon,

זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני צריך מחשב לעבודה משרדית עם מסך ומדפסת כמובן כולל הכול(מקלדת ועכבר ורמקולים)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ranyr,

לסוקט 462 בשביל mp3 סרטים ואינטרנט מפרט בסיסי כמה שיותר זול בלי מסך ועם s-video אם אפשר אז און בורד

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. אז ככה לפני מספר ימים פתחתי דיון על מפרט חדש בשווי של 7,000 ש"ח ובאותו זמן לא חשבתי על קונרו, במהלך המספר ימים האחרונים בדקתי והסתכלתי על קונרו וראיתי את הביצועים וביקשתי דעות והמלצות עליו, עכשיו המילצו לי פשוט לקחת ישר קונרו אם אני קונה מחשב חדש, למרות שאפשר לשדרג אבל בכל זאת... אז ככה הנה הדיון הקודם על המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2) עכשיו הבעיה זה המחיר,אם אני יקח קונרו אני אצטרך לשנות את התקציב... כל השאר החלקים במפרט הקודם היו בסדר גמור, אם אתם חושבים שאפשר להוריד בכמה מהדברים ולחסוך כסף יהיה נהדר... לפי מה שהבנתי קונרו אמור לצאת לשוק ב23 ליולי השאלה האם כבר נוכל להזמין אותו לישראל ? או כמה זמן יקח לזה ל…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Tomer94,

היי אני חדש פה,עם יש משהו שלא כתוב ננכון תתקנו אותי,אוקיי ? טוב יש לי מחשב כבר 8 שנים מחשב איטי רצחחח,בקושי GTA זה מריץ לי. אני צריך מחשב חדש,שישרוד דיי הרבה זמן,שיהיה מהיררר. שיהיה 320 GB או פחות,אני צריך זוג רמקולים חדש.. התקציב שלי זה 5000 עד 6000 ואני צריך שיבנו לי אותו,כי אני לא יודע. עריכה:אני לא זקוק למסך או OC,המחשב בעיקר למשחקים מוזיקה ואינטרנט,שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו קרייסיס.אה..אני צריך כונן DVD אני רוצה מארז יחסית שקט,יש לי כרגע מסך BENQ 19 אינץ'

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by FatalElement,

השתנה לי התקציב מ6000 לכן אני רוצה שיהיה גם amd 3800 כפול ליבה וגם 7800gt ותעשו את השאר כי לי היה בנוי מפרט בתקציב אחר אז תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by serol,

המחשב מיועד למשחקים

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by michroyt,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by liranfa,

לא כולל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by omnius,

אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חברים אני צריך בבקשה מפרט לעבודה משרדית שיכלול מעבד כפול ליבה 2 ג'יגה זכרון ומסך 19 LCD ,ושהמפרט יהיה בבקשה מ-KSP תודה. יש חיה כזאת???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקס עם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OC שיהיה כמה שיותר חזק בבקשה שזה יהיה מפה www.foxpc.co.il או מפה www.skypc.co.il הא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110 זהו לא צריך עוד ציוד היקפי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.