ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי: 6000 ש"ח חריגה אפשרית: 600 ש"ח השימוש: גיימינג כבד המשחקים שבהם אשחק: Hitman absolution, Prototype 2, max payne 3, battle field 3, Army of one וכל המשחקים שיצאו ב 3 - 4 השנים הקרובות ברור שאשתמש במערכת הפעלה עדכנית של 64bit המפרט לא יכלול מערכת הפעלה שימושים מיוחדים: חוץ מגיימינג ושימושים כליליים אין שימושים מיוחדים ציוד היקפי: לא צריך מסך: 22" NEON חומרה אופציונלי: מעוניין בשני צורבים במפרט אפשרויות רכישה: מעדיף לקנות ב"נעה מחשבים" בנשר או ב"מאג מחשבים" במגדל העמק... או כל חנות אחרת שקרובה למגדל העמק ( חוץ מ-KSP בגלל חוות דעת נוראיות ששמעתי ) הערות נוספות: חשוב מאוד שיהיו הרבה חיבורי USB למחשב, בעיקר מאחורה. חשוב מאוד עבודה שקט…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני מתנצל שהדיון הזה חוזר קצת על דיונים אחרים בהם ביקשו דברים דומים, אני פשוט רוצה לוודא שאני קונה את המפרט האופטימלי לצרכים שלי. מדובר במפרט הכולל הכל למעט מסך (כנראה ייקנה בנפרד Dell 2209WA) ומיועד למשחקים (וכמובן גם לגלישה, עבודה ושאר ירקות). דרישות נוספות: מקלדת ועכבר אלחוטיים, מארז כמה שיותר קומפקטי וחסין אבק, מאווררים שקטים, רמקולים טובים. המחשב מיועד לאח הקטן שלי, והציפייה העיקרית מבחינת ביצועים היא שהמשחק GTA IV ירוץ חלק וללא בעיות גם בהגדרות בינוניות-גבוהות, ושהמחשב לא יתחמם תחת עומס (קרה אצלי במחשב הנוכחי בעיקר לכרטיס מסך, שכנראה החברה לא השקיעה במיוחד באוורור שלו). אם אפשר למלא את הדרישה הספיציפית של GTA IV במחיר נמוך משמעותית מהתקציב שנתתי,…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים שמברר בקשר למחשב - ואני מחפש משהו די בסיסי [בתקציב של 4k, כמה שפחות מזה יותר טוב.. ללא מסך] שישמש בעיקר לעריכת וידאו, סרטים, הורדות. אני לא גיימר רציני, אבל יוצא לי פה ושם ושחק במשחקים, כך שאם המחשב יריץ משחקים על medium בצורה טובה, זה יהיה מצויין. כמובן שאני צריך את כל הציוד ההיקפי הדרוש.. [יש ברשותי כרטיס firewire שברצוני לצרף, אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה נכון?] הציעו לי את המפרט הבא: (אני לא יודע עד כמה הוא מקצועי - אשמח לקבל הערות, הארות ואפילו הצעות חלופיות ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1029 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤485 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266Z…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB ASUS P5LD2-VM TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M FOXCONN TLM-454 + 350W 2792 ש"ח [משלוח ותשלום מזומן לשליח] כרגע אני מאוד סגור על המפרט, בכוונה החלטתי ללכת על מארז ולוח אם מיקרו. קראתי שעם הלוח אם הנ"ל אפשר להגיע ל-160FSB ו-3.2GHz (ל-D805). בקיצור, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב עד 3500 שקל הוא מחפש חלקים טובים למחשב GAMER שיריץ משחקים כבדים עד 3500 שקל(לא כולל מסך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למשחקים כמו CS1.6, World of Warcraft, Cs:s וכו'. תודה. אני קצת בור בקטע של חומרה, אני לא יודע מה זה OC בכלל אז לא יודע אם צריך או לא מה שכן אני צריך מחשב שיעמוד בעומס משחקי הMMORPG כמו KnightOnline.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חזק במיוחד בין המחירים האלו למשחקים כבדים בעלי גרפיקה חזקה ואינטרנט שאוכל לעבוד במקביל למשחקים ולא יתקע או יעבוד לבד שיהיה כולל מסך דק אפילו 17 אינץ מה דעתכם על מעבד אינטל דואל קור 3.4? אני כבר מחפש חודשיים מפרט טוב אנא עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה שלי קצת מוזרה. אני מקווה שמישהו מכם נתקל בזה, או יש לו רעיון כלשהוא שיכול לעזור לי. יש לי נייד N100 3000 של לנובו, קניתי אותו לפני שנה, מערכת הפעלה ויסטה, היום בדיוק שדרגתי זכרון ל-3GB כביכול ההארדיסק שלי בגודל 120 GB, (לא משנה שבפועל אני רואה רק 106) כתוב לי שהשטח בשימוש הינו 102 GB כאשר יש לי רק 4 GB פנויים (!) עכשיו כל זה מאד מאד מאד לא הסתדר לי, יש לי סרט אחד, כמה תוכנות קטנות וזהו. אין שום סיכוי בעולם שיש לי דברים במחשב שביחד תופסים 102 GB!! אז בדקתי, נכנסתי לכונן C (יש לי רק כונן אחד), סמנתי את כל התיקיות (לפני זה דאגתי לכך שאוכל לראות את כל התיקיות כולל הSYSTEM) ובסה"כ יצא שהכל הכל ביחד תופס 34 GB. התעלומה הגדולה: לאן נעלמו 70 GB? אז מתוך ה-34 GB: C:/…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, התכנון הראשוני שלי היה להרכיב מפרט Core 2 Duo בתקציב של 3000 ש"ח - אפשר להגיד שהצלחתי, אבל הייתי צריך להתפשר יותר מדי על שאר הרכיבים, לכן החלטתי להגדיל את התקציב ל-4000 ש"ח. המחשב מיוחד למשחקים, אבל הגדש שלי הוא על לוח אם וזיכרון איכותיים, אפילו על חשבון כרטיס מסך, דיסק קשיח או כונן אופטי. הדרישה שלי היא מעבד E6300, לוח אם איכותי (אני לא אשתמש ב-SLI, אבל הוא לא יפריע), 2GB זיכרון פנימי שיעבוד ב-Dual Channel וכל השאר איך שנכנס בתקציב. התחלתי לבנות מפרט, אבל לא הצלחתי לסיים אותו: SKYPC - Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz - 1121 KSP - ABIT AW8D 975X - 890 PANDAS - PQI Turbo 2Gb DDRII 667MHz 4-4-4-12 - 1130 3141 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
INTEL Core 2 Quad 2.66GHz Q9450 + AC Freezer 7 Pro ¤1350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB PCIe ¤1000 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 THERMALTAKE BigTyp 120 VX ¤270 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=689 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/pr…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תקציב כ 4000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד חזק,רצויי גם כרטיס מסך HD ,והכי חשוב מחשב אמין,רצויי 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה , אבל בכל זאת . ;D ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבועיים ואני לא יודע מה להגיד להם לקנות לי . (כמובן שבתחום החומרה ) . אני רוצה המלצה על איזה חלק יעיל שיתרום לביצועים של המפרט שלי . (המפרט בצד ) . אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים .
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? את הרכיבים בחרתי לפי ביקורות בדגש על אמינות. השתדלתי לחסוך עשרות או מאות שקלים בבחירת דגמים קצת פחות מהירים או עם פחות פונקציות. בחרתי מארז, קירור מעבד וספק כוח שקטים (לפי ביקורות) בלי להגזים במחיר. התקמצנתי כרגע על SSD, אבל אני בטוח אקנה אחד בעתיד (נניח עוד שנה). המחשב ישמש לתיכנות כולל הפעלת שרתים וירטואלים מינימאלים, וגם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אני לא מעוניין ב-OC או משחקים. אני רוצה לקנות ב-rsm (גר בתל אביב) בעקבות המלצות בפורום, חוץ מזכרונות שמצאתי הרבה יותר זול יותר בנעה מחשבים. לוח אם (691 ש"ח): Asus P8H67-M Pro B3 H67 מעבד (894 ש"ח): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray זכרון (295 ש"ח): G.Skill Ripjaws-X 2x4G…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך שתבנו לי מפרט מצויין שיעמוד בכל הקטגוריות כלומר משחקים סרטים וכו'...ושזה יהיה ללא מסך כי כבר יש לי. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט יכלול מעבד,לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים,הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים ואם אפשר אז (בלי מעבד) לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים שיתמוך בלביה כפולה מאינטל(מדגם 945 ),הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים עד 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה כרטיס מסך ליקנות וכו... דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד שאני קונה הוא CORE I7 920 2.66GHZ S1366 8MB TRAY אני רוצה שתמליצו לי על לוח אם טוב. כמה זכרון למחשב כדאי. הר דיסק של 500 GB לא יותר מיזה. יש לי פשוט כונן חיצוני של 2 טרה ביט מקלדת עכבר צורב לא צריך . והכי חשוב המלצה על כרטיס מסך הכי פופלארי לסרטים של 1080P שתומך ברזולציה של 1920*1080 שכמובן מפענח את סרט בצורה הטובה ביותר מה כדאי ללכת על GEFORCE או ati radeon hd איזה חברה כדאי ? אני יודע שנסחפתי עם מעבד אבל זה מחשב שאני רוצה שיחזיק לי לאורך זמן ארוך אז תבינו ..... )) אשמח לקבל מפרטים 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל, בלי ציוד היקפי, ואני מקווה להצליח לשלב בו את ה --GeForce 7900GS . אני לא אתפשר על רכיבים, ולכן, אם יש כרטיס מסך זול יותר שיספק לי צרכים דומים (משחקים לא מתקדמים במיוחד) אני אשמח המחשב בעיקרון לעבודה משרדית, אין צורך ביותר מ-80 giga לדיסק קשיח, ומספיק צורב דיוידי משולב חביב. בכל מקרה- בקשר לכרטיס מסך, כמו שאמרתי- אני מוכן להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב, אבל על המחשב כן ירוצו משחקים מדי פעם, ולכן הוא לא יכול להיות כרטיס מסך משולב, וצריכה להיות בו יציאת dvi. תודה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני חייב לקנות השבוע מחשב (בתקציב של כ-4500 ש"ח כולל מסך 22) לצורכי תכנות ב-C++, משחקים סרטים ואינטרנט. אודה לכם מאוד אם תחוו את דעתכם או תתקנו את המפרט הבא יענה על הצרכים (בניתי את המפרט באתר של KSP): מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאוורר: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan - 24pin מארז: CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case - No PCU …
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
להלן מה שנדרש: i7 930 2.8 s1366 Noctua CPU NH-D14 cooler GIGABYTE X58A-UDR3 DDR3 1600 6x2GB triple channel Samsung F3 500GB Samsung F3 1.5TB On board audio on board LAN/WAN 10/100/1000 Corsair 750W TX NVIDIA GTX 470 1280MB DDR5 (יש מארז וצורב) ניתן להציע חלופות שוות מבחינת ביצועים.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש motherboard ל - AMD Athlon 3800+ AM2 X2 מה הכי משתלם?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
- מה התקציב? מזומן, 1200. - מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים בסיסים וכדומה. - האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך בציוד הקפי. - האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמובן שאין צורך בכרטיס קול איכותי וכו'. - האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט על בסיס אינטל. - האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. - האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. - האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. מלבד אינטרנט, אופיס וסרטים בסיסים. המחשב לא ישמש למשהו אחר. - האם חשוב שקט? עד כמה? אשמח אם הוא לא יהיה רועש במיוחד, אך זה לא כ"כ חשוב. - האם מתוכנן OC? אין תיכנ…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-