ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט סביר עם כרטיס מסך בינוני מבוסס GeForce, לפחות 512 DDR, עדיף מבוסס AMD - כי אז יכנס יותר צריך מחשב שלם (כולל הכל - עכבר, מקלדת, CD, וכד')... תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחשב לשימושים רגילים... אולי למשחקים מידי פעם אבל לא משהו רציני. מסך שיהיה בגודל 22 . אם צריך קצת להוסיף אפשר אבל לא לחרוג יותר מדיי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם יש אפשרות לנצל בשביל תועלת מיוחדת אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים, STARCRAFT, רזולוציה של המסך שתמליצו עליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Starcraft וכל משחק אחר עתידי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין (המלצה על מקלדת תתקבל בברכה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריך מחשב בסביבות ה-2000 ככה 8) לא למשחקים, כי קונים XBOX 360 עוד מעט :} אתם יודעים..אינטרט,וורד,איסיקיו וכל אלה.. ואם אפשר גם להכניס איזה 7300GT או משו פשוט ב300 שקל..בשביל פיפא..פרו אבולושן.. * מספיק 80G הארדיסק. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 8 בעיקר לאינטרנט, עבודות של בית ספר ומשחקים קלים 1. מה התקציב?2500 פחות או יותר 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא חובה צורב DVD אבל עדיף 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שלא יהיה סלרון או סמפרון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא אם אתם יכולים בלי קשר להמליץ על מדפסת טובה וזולה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המפרט בעיקרון למשחקים פשוטים של ילדים.. לא גימרים... התקציב הוא כ3000 ש"ח... לא יותר מ3500...(כאשר זה בתשלומים) המחשב צריך להיות כולל הכל! כלל ציוד היקפי.. מקלדת נורמלית חוטית כולל עכבר אופטי חוטי.. רמקולים פשוטים. צורב רגיל, 512 , AMD כנראה סוקט939 כאשר יהיה אפשרות לשידרוג עתידי... לא החלטתי עוד בין pci e ל agp מסך 17 crt (כנראה לא בטוח עדיין...) לא להגזים בדיסק קשיח.. ומארז נורמלי..
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ספק כח חשד של 480 V אז במקום להוסיף מארז פשוט מוסיפים איזה 100 שקל למחיר הכללי. HD אני רוצה 80GB זה מספיק לי . כונני סידירום אין צורך לשים כי יש לי . זיכרון אני רוצה גיגה. מעבד אני מעדיף כפול ליבה , ועדיף מעבד מעולה . כרטיס מסך סביר , לא איזה תותח , משהו שיספיק לי למשחקים סבירים ולעבודה נורמלים בחשבים (משו בסביבות ה500-600) PCI X וכמובן ללא מסך , אם אתקציב יצא יותר גדול תרשמו בכל זאת את ההחלטה של DDR או DDR2 , וAMD או INTEL אני משאיר לכם , סה"כ המחשב הוא לצרכים ביתיים מוסיקה , תוכנות פה ושם , משחקםי פה ושם , ואני לא צריך את שיא היכולת שלו ליותר משנה כי אני כבר יהיה בצבא . אני סומך עליכם שתעשו את החישובים ואני יודה מאוד למי שירכיב לי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק מבין בהכנת מפרטים אז אני אשמח לקבל עזרה.. התקציב למחשב הוא 3500 אין לי חנות מועדפת לקנות את המחשב אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אני מעדיף שהחלקים יהיו חדשים ועדכניים, המחשב יהיה למשחקים ולמדיה בעיקר וגם לתוכנות, לגלישה באינטרנט, ולעבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר גם כשהרבה תוכניות עובדות ביחד. אני רוצה גם הצעות למארז ולמסך (למסך יש תקציב בנפרד - התקציב למסך בסביבות ה1500 ש"ח) בקשר למעבד... אני מעדיף 3 או 4 ליבות (שמעתי ש3 יותר טוב מ4 אבל מה שאתם חושבים שיתאים תשימו) בקשר לזיכרון אמרו לי שכדאי 4 ג'יגה אבל שוב מה שאתם חושבים שיתאים תשימו... זה הכל... מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד!! תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך: לוח אם, מעבד, זכרונות (2 ג'יגה בכמה שפחות סטיקים או 1.5, מה שיותר כדאי מבחינת ביצוע מקסימלי בהשוואה למחיר), hard drive, וכרטיס קול (אני יודע שברוב הלוחות אם יש onboard אבל אני רוצה משהו איכותי ונפרד), ואולי ספק כוח... רק כדי שלא יהיו אי הבנות אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת, רמקולים, כרטיס מסך, או מארז. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מסך sumsung syncmaster 710N אני צריך מארז עם כל החמוצים בפנים ובלי ציוד הקיפי.. קירור-ninja plus צורב DVD- LG המחשב למשחקים כבדים אז חשבתי על ה18xt מפה אתם תמשיכו תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי פה בהרכבת מפרט. המטרה: שמיעת mp3 והקלטות ביתיות (בסיסי ביותר) אז ככה: אני יודע שהתקציב דחוק. זה מה שיש. אני מאמין שאפשר להרכיב מחשב במחיר הזה. מה לא צריך: מקלדת, כרטיס קול, עכבר, מסך. מה כן צריך: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (כולל DVI), הרדיסק. אני לא מוכן בשום פנים באופן לקנות סמפרון. אך ורק סלרון. בבקשה לא לשכנע אותי אחרת. כמה דגשים: המחשב יהיה מבוסס סלרון, כרטיס מסך הכי בסיסי מצידי (אפילו Onboard - רק שיכלול DVI), חבל להשקיע בספק, מארז, לוח אם איכותי כי אין כוונה לאוברקלוק. וכמובן הרדיסק גדול שיכיל את מאגר ה-mp3 האינסופי שלי ;D - לפחות 120 מגה. אז מה אתם אומרים? אפשרי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של ההורים שלי התפגר לאחר כ-6 שנים והגיע הזמן לקנות חדש. מדובר במחשב לצרכים מאוד בסיסיים, כלומר גלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב יהיה שקט מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה ויפעל 24/7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט ואופיס בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של ה…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב בסביבות ה- 4,000 ש"ח (נסו לא לחרוג). חובה שיהיה במחשב: 1GB זיכרון פנימי 160 GB חיצוני כרטיס קול ב-700 ש"ח כרטיס מסך- 7600 GS של ג'יגבייט. צריך מעבד כפול (AMD עדיף). ספק כוח חזק. לא כולל מקדלת, לא כולל מסך, לא כולל רמקולים, לא כולל עכבר וכו'. שימוש במחשב: משחקים ומולטימדיה. גל. נ.ב: אבקש את שם החנות+כתובת אתר אינטרנט, ואם אפשר, אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב אני מריך מפרט ל8000 שח פלוס מינוס חריגות של 300 לא יותר... המפרט למשחקים על מסך crt הכי פשוט וחוצמזה בלי עכברים ומקלדות וכו...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-