עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב זול לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות אופיס. לא משחק במשחקים. תקציב 2500 שקל למחשב +מקלדת ועכבר+ מסך LCD 17. אפשר AMD או אינטל. מארז ריק כבר יש. זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤161 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB ספק כח JSP-TECH PS-01 400W ¤184 http://sk…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by vipersh,

Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Silver 210 1 210 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 240 1 240 תגובות או הצעות לשיפור מישו? תודה!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. למחשב HIGH END פסיכי למדי בהוצאה של כ 6500 ש"ח לא כולל מסך... המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה על מסך ענק של 26'',הרצת תוכנות רבות במקביל,עריכה וצפייה בסרטי HD,עריכה גראפית,חיבור לשרת לעבודה ועוד... הייתה לי התלבטות בין מערכת מבוססת920 I7 וזכרון טריפל למערכת מבוססת I7 860 עם זיכרון דואל. מכל הביקורות שקראתי הבנתי שה 860 יעיל בהרבה ועוקף בבביצועים את ה 920 וגםלא מצריך לוח אם יקר וזיכרון טריפל צ'אנל שלא ממש הוכיח את יעילותו לעומת 2 ערוצים ממה שהבנתי. בנוסף,אני רוצה להתנסותב OC כדי להגיע למקסימום ביצועים ומהירות וזה למה השקעתי הרבה בקירור ולוח אם טוב. אז המפרט מתאים לצרכים שציינתי? מתאים ל OC? אולי בכל זאת עדיף 920 וטריפל צ'אנל? אווףף עזרה... אני ישמח להצעות,מענות,ת…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. אהלן, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב לא ממש לצורכי משחקים, השימושים העיקריים הם בתוכנות מולטימדיה ומוסיקה כמו קיובייס ופוטושופ, צפייה בסרטים קליפים, מוסיקה וכמובן מסנג'ר, אימיול, אייטונס ועד נגנים למיניהם. אתמול ביקרתי באייבורי וקיבלתי מפרט, עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מומלץ לקנות אצלם? המפרט שקיבלתי כלל: -מעבד CORE 2 DUO E7400 2800MH -לוח ASUS G31 -זיכרון DDR2 2GB -דיסק קשיח WD 500GB 7200 -כרטיס מסך GEFORCE 9400 512MB -מארז ידית -ספק כוח 450W -צורב דיוידי LG X22 -כרטיס קול 7.1, רשת מובנים המפרט יצא 2115 ש"ח אשמח לקבל תגובות, חוות דעת ואפילו מפרט אחר בסכום זהה או בקרבת אותו הסכום. ושאלה נוספת, האם יש בעיה בלוחות של MSI? ואם כן למה. תודה רבה, תומר.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by PqX,

אני צריך עזרה בהרכבת מחשב גיימינג עד 3500 שקל יש לי מסך mag דק של 17 אינץ' אין צורך באוברקלוקינג וציוד היקפי. תודה לעוזרים ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. כמו כן אני רוצה 2*1G זיכרון ו-HD250GB. לא רוצה כרטיס מסך OB ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט (חשוב מאוד). היישומים שבהם אני אשתמש הם בעיקר משרדיים, אימיול, סרטים, אינטרנט וכו' אני לא גיימר, אבל אוהב לחטט בתוכנות, לעבד תמונות מהמצלמה ברמה חובבנית וכו'. יכול להיות שאני לא צריך E6300? תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  8. 1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by TermiNal,

אני מחפש מחשב נייד יחסית פשוט שאני יוכל לגלוש ממנו באינטרנט האלחוטי בבית שלי.. רק שיהיה לו קצת מקום בHD למוזיקה וכל שאר הדברים שאני צריך זה תמיכה ובאינטרנט וזהו.. לא מעוניין במשחקים לא כלום.. קיים בתקציב של מקסימום 2500? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by Alex89,

אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. כאמור התקציב הוא עד 3 אלף בלי לחרוג . המחשב אמור ליהיות לשימוש יום יומי + משחקים קצת מנג'ר וכו' . אני חושב שזיכרון גדול + i3 יהיה שילוב מעניין . בנוסף רצוי מאוד שהמחשב יהיה נוח .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by shlomik,

אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (OC לא מתוכנן) בתקציב של 4500-500 ש"ח נקודות חשובות: * מסך - חשבתי לקנות את ה T200 של סמסונג, האם לדעתכם יש מסך יותר רלוונטי? * מעבד - אני מאמין שה8400 יהיה נהדר והיחס בין מחיר לתמורה הוא המשתלם ביותר. * זכרון - 4Gb * כרטיס מסך - למען האמת בכל השנים השתמשתי בNVIDIA והייתי מרוצה, אולם בחודשים האחרונים כולם מדברים על ATI48XX שמח לקבל גם אלטרנטיבה של NVIDIA, בנוסף - עד כמה גדול הפרש הביצועם בין 4870 ל4850 והאם הוא שווה את תוספת המחיר *מארז - מארז פשוט ושקט (כגון 6A19) הוא מספיק בהחלט עם 2 מאווררי 120מ"מ. * ספק - אודה ואתוודה שאין לי שמץ בנוגע לספקים אולם כיוון שOC לא מתוכנן אני מאמין שגם ספק "פשוט" יעשה את העבודה. * לוח אם - נסיון טוב בעבר …

18. Started by איזו מין שלווה,

*לא צריך מסך *ראיתי שמישהו כתב שהוא צריך ב4000 אבל היה לו שם דרישות מסויימות, לי אין. תודה על העזרה. גר ברחובות למי שמכיר חנויות טובות באזור.

19. שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by yosside,

שלום לכולם! טוב דבר ראשון זה לא בשבילי. זה לחבר שלי והוא לא רוצה לחכות לקונרו הסברתי לו את הייתרונות הכלכלים והתכנים בעניין והוא בשלו (אולי אם אתם תגידו/תסבירו לו הוא יאמין/ישתכנע ויחכה) הערות: 1.מוצר שסומן ב*= צריך יעוץ, אם אתם חושבים שיש משהו יותר משתלם ביחס ביצועים/מחיר תקנו זאת זה יתקבל בברכה. 2. רמקולים 7.1 עתידים להתחבר למחשב וחשוב לבחור איכות קול גבוהה (הוא עורך קצת מוסיקה) לכן שמתי כרטיס קול חיצוני. המפרט מעבד: *AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) לוח אם: ASUS A8N32-SLI Deluxe* זיכרון:Mushkin Redline XP4000 1GB Dual Pack* הארד דיסק: Maxtor DiamondMax 10 250GB \ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS* כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEO…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  21. hey dudes. אני צריך עזרה בבניית מפרט בסביבות ה-6,000 שקל כולל מסך וללא ציוד היקפי נוסף (עם אפשרות לחריגה במידת הצורך), לגיימר כבד. לא סגור על Intel או AMD פתוח להצעות. יש לי חנות של skypc יחסית קרוב לבית, ושמעתי שהם דיי זולים, לכן יהיה עדיף אם זה יהיה משם. בנוסף, אם אפשר, הייתי ימעוניין לקבל הסבר קצר על המשמעות של החלקים המרכזיים, זאת אומרת: מה יהיה ההבדל בפועל בין ג'יגה זיכרון על הבורד לבין 2 ג'יגה זיכרון, כמה חשוב להשקיע במעבד חזק (והאם לא להתפשר על אחד בינוני) וכולי. הערה נוספת: לפי מה שראיתי במחשבים מוכנים אצלכם אתם לא שמים כרטיס קול בכלל, אך הבנתי שלכרטיס קול יש השפעה על השמיעה באוזניות, אז למה לא להשקיע קצת בכרטיס קול איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. 1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by gilzissu,

ניסיתי לחפש פה אבל כל פעם היה משהו קטן שלא התאים למה שאני צריך. אני אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט בתקציב של עד 4500 (אם זאת חריגה של 50 או 100 שקל זה שטויות). השימוש העיקרי הוא משחקים. ללא מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. תיראו חבר שלי בתיאלנד ורוצה לקנות שם באיזה קניון הגדול שם מחשב נייד בקיצור הוא שלח לי מייל לעזור לו .. "אני צריך ממך עזרה איזה חומרה אני צריך שתהייה לי במחשב נייד כי אני רוצה לקנות פה תרשום לי כמה זיכרון מגה צורב דיוידי כרטיס טלויזיה ואיזה סוג הכי טוב תעשה לי בדיקה יש לך שבועייןם ואז תשלח לי במייל" אז בבקשה תעזרו לי לבנות מחשב אתם יודעים שיהיה טוב כי אני לא מבין... ותקציב לא בשמים שיהיה סביר למחשב נייד

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. שלום, נשבר לי אחד משני הצירים שמחבר את המסך לגוף המחשב הנייד. מה עושים? ואיך פותריםאת זה ביעילות ובלי שישחטו אותי על חתיכת ציר...? יום כתום! פיה שובבה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים