עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dorbi4,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים למשחקים בעיקר. במחשב שאני עכשיו איתו כמעט כל המשחקים לא עובדים או שעובדים ממש לאט. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים כאלה, במחיר הזול ביותר. תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום נשבר לחבר המסך של מחשב נייד אשמח לעזרתכם בנושא האם מישהו מכיר חנות מומלצת מה שחשוב לו זה: *מהירות (הבנתי שישנם מקומות שמתקנים במקום- פשוט הוא עובד עם המחשב אז זה דחוף לו) *אחריות *מחיר *באיזור המרכז - כ"ס/תל אביב/פ"ת וכו' חשוב לי להבין לגבי המחיר יש 2 מדרגות ? מקורי וחליפי? ובמידה ויש חליפי האם הוא עושה את העבודה כמו שצריך? ומה הפרשי המחיר בין מקורי לחליפי? אני לא יודע כרגע מה הדגם ואיזה חברה המחשב תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. שלום המפרט הבאה מ-IQPC,אשמח לתגובות ושינויים אם צריך.דיסק קשיח,צורב וציוד הקפי כבר יש.תודה מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤350 לוח אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 ¤296 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤709 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE CI-6A21 ATX MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF ¤317 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤2031 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il [br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 21:55:16 מישהו ??

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by asaf20,

היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ממש בקטנה רק כדי שיוכל להפעיל משחקים קצת יותר חדשים השאלה האם מספיק לי רק להחליף כרטיס מסך ואיזה ? או צריך להחליף עוד כמה דברים ? זה המפרט שלי: Processor : AMD Athlon 64 3000+ @ 2000 MHz Mainboard : ASUSTeK Computer Inc. K8V-X Chipset : VIA K8T800 (VT8383) Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : RADEON 9600 SERIES Hard Disk : WDC (160 GB) Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c אין לי סכום מסויים זה תלוי כמה תגידו לי שצריך כדי לעשות איתו משהו (: תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר, התקציב שלו הוא עד 2000 ש"ח, לשימוש משרדי וצפיה אינטנסיבית בסרטים באיכות גבוהה, הוא לא יעשה OC, ואין לו צורך בציוד היקפי או בכונן קשיח. לבחור מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ובעל עיצוב יפה (אני יודע שזה סובייקטיבי). חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤373 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-2800P2-SK צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק Antec SONATA-III …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. היי כולם, אני מחפש נייח עם מסך דק (לא רחב). 70% לעבודה רגילה - אינטרנט וסרטים. 30% למשחקים (שירוצו בצורה סבירה פלוס). חשוב שיהיה לכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה כדי שאוכל לראות סרטים גם בטלוויזיה. אולי אפילו לשים כרטיס טלוויזיה במחשב (בשביל להקליט). תודה על העזרה !

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. אהלן, אני צריך מפרט למחשב שיהיה לצורך משחקים עד מקסימום מקסימום 3.5K עם עדיפות לכיוון 3K. אין תכנון של OC והמסך הוא 17" רגיל. חשוב שהמחשב יהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה ולא מכובה אף פעם. . .

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by laufgas,

אני מחפש מפרט טוב למחשב נייד שמיועד בעיקר לגלישה באיטרנט וקצת למשחקים (טטריס וכאלה, לא משהו כבד). בנוסף, אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. Started by dj_horse,

איזה מבין המעבדים הבאים הינו חזק יותר ועדיף למשחקים למשל , ובכלל ברמת היכולות שלו? 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600‎ AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz וגם לידע כללי, למה המעבד של AMD , מקביל ביכולותיו מול איזה מעבד/ים ,של INTEL?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

כרטיס מסך מובנה יריץ HD? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by skyline,

שימושים עיקריים: משחקים, אינטרנט. ציוד היקפי: רק מקלדת ועכבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט שיתן את התמורה הטובה ביותר ל 3500 שח עם אפשרות לעלות עד 4000 במקרה שזה ממש מומלץ , שתיהיה אפשרות לעבוד עם הרבה אפליקציות במקביל ומשחקים מדי פעם , כדאי שיהיה שקט יחסית (במאמץ נמוך בעיקר) ואין בעיה לעשות OC אם זה עדיף. חשבתי על משהו כזה, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by alergic,

מחשב נייד עם חלקים מהירים לעבודה פשוטה אבל מהירה אין חובה לכרטיס מסך יקר וקרטיס הקול יכולים להיות ON BOARD 80 GB

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. קודם כל תודה לעוזרים. מחשב למשחקים כבדים עם מעבד Intel אם יש מקום ל 4G של ראם אז בכיף ;] ואם יש מקום גם ל4 ליבות גם בכיף. כמובן כרטיס מסך 8800... כולל מסך 19'. שוב, תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום. רציתי לשמוע אילו מפרטים אתם מציעים. תקציב עד 6000 ש"ח. אני יכול לשלם בשטרות מזומן. *אני לא צריך מעבד, יש לי Q9450. *אני לא צריך מסך, יש לי Samsung 226BW 22inch. *אני לא צריך כונן דיסקטים. אני כן צריך צורב DVD Dual Layer. *אני מסודר מבחינת מקלדת, עכבר, אוזניות, רמקולים, מגבר וכו'. *אני צריך כרטיס טלויזיה ועדיף אבל לא חייב עם שלט רחוק. *לא צריך מערכת הפעלה. *אני מעדיף 4GB RAM עם תיזמונים טובים כדי שאוכל לעשות OC טוב. אני עושה הכל עם המחשב: *אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1680x1050. שומע הרבה מוסיקה (לא יודע אם כדאי כרטיס קול ייעודי). *לראות סרטים HD על המחשב ולהקליט דברים מהטלויזיה *גרפיקה (פוטושופ עם קבצים גדולים מאוד) *MS SQ…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by ori-silver,

אני צריך מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה,להורדת שירים ושיהיה נוח ולא כבד מידי בכלליות,אלו מחשבים טובים יש עד 4.5 K עם אפשרות לעוד 500 ש"ח כלפי מעלה במידת הצורך?

21. היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by BloodyW,

היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by HAPOELTA,

המחשב הוא לאחותי ככה שהמטרות הם בעיקר אינטרנט וסימס 2 (אולי גם 3). המחשב מיועד לרוץ עם מסך 22'' אם זה חשוב והוא לא צריך כונן. תשתדלו להתקרב ל-1500 ולא ל-2000 אלא אם זה באמת חשוב וישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב. אני מעוניין לקנות בחנות באזור המרכז.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אורח יורם
    Started by אורח יורם,

השמח לעזרה בבנית מחשב המחשב נועד לבית גלישה סרטים אני צריך חנות בראשון לציון תקציב עד 1700 בניתי ב TMS

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth הוא עולה 3800 ש"ח הוא שווה את זה ובכלל איך המפרט שלו תודה מראש לכל…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים