עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by clown,

השימושים שלו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ. עצות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by bd,

המפרט יכלול מעבד,לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים,הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים ואם אפשר אז (בלי מעבד) לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים שיתמוך בלביה כפולה מאינטל(מדגם 945 ),הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by mnivit,

לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Check_Point,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל, בלי ציוד היקפי, ואני מקווה להצליח לשלב בו את ה --GeForce 7900GS . אני לא אתפשר על רכיבים, ולכן, אם יש כרטיס מסך זול יותר שיספק לי צרכים דומים (משחקים לא מתקדמים במיוחד) אני אשמח המחשב בעיקרון לעבודה משרדית, אין צורך ביותר מ-80 giga לדיסק קשיח, ומספיק צורב דיוידי משולב חביב. בכל מקרה- בקשר לכרטיס מסך, כמו שאמרתי- אני מוכן להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב, אבל על המחשב כן ירוצו משחקים מדי פעם, ולכן הוא לא יכול להיות כרטיס מסך משולב, וצריכה להיות בו יציאת dvi. תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by Gamerz,

אהלן חברה. בימים הקרובים אני מתארגן לרכישת מחשב חדש ובינתיים בניתי מפרט, אבל בקצרה אני לא המבין הגדול... מה שחשוב לי זה שזה יספיק לכמה שנים טובות (מבחינת משחקים על הגרפיקה המקסימלית) ושיהיה בסיס טוב לשדרוגים עתידיים. להלן המפרט: Antec Three Hundred No P/S ATX Black Case Asus DRW-20B1LT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Asus P5Q3 P45 DDR3 ATX Motherboard for Intel Gigabyte GV-N275UD-896I GTX275 896MB/448bit DDR3 Retail PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.66 GHz 6MB Q9400 Box CPU OCZ OCZ3RPR1600LV6GK 7-7-7-24 (3x2048)MB 1600MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set OCZ OCZ600SXS 600W Power Supply WD WD1001FALS 1TB 7200rpm 32MB Buffer S-ATAII HDD …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום , צריך שתבנו לי מפרט ב6 אלף שקל למחשב חזק למשחקים..שיריץ כל משחק טוב כולל קרייסיס המחשב מיועד בעיקר למשחקים כפול ליבה.. עדיפות למרובע 2 ג'יגה ראם מינימום.. אם אפשר 4 כרטיס מסך חזק 500 ג'יגה הארדיסק + קירור טוב מה עוד?..

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS M1330. לאחרונה המחשב נדלק, המסך נדלק אבל לא רואים כלום על המסך ( גם לא במסך חיצוני). כלומר מאפיינים קלאסיים של כרטיס מסך תקול. מבירור ב 3 מעבדות באיזור המרכז תיקון יעלה בין 500- 800 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לתקן אותו? סה"כ הוא מחשב חזק ונוח ועונה על צרכיי(סטודנט). האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה באיזור המרכז ( גם איזור חיפה יכול לבוא בחשבון...) תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Fat_Fred,

תודה לעוזרים ;)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. שלום לכולם, אני חדש בגיזרה ולא מבין הרבה במחשבים הציעו לי 2 מפרטים שמצ"ב. אשמח לדעת מי מהם עדיף ואיך הם בהשוואה להמלצה שקיימת כאן באתר. תודה מראש. מפרט ראשון: מעבדי ‏AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6G-VSTA AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך PowerColor X1050 256MB DDR2 TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים CHIMEI T39D…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by tzuki_f,

שימושי המחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב תהיה matlabוגם היא לא תריץ חישובים מסובחים מדיי לגבי מערכת הפעלה אני לו בטוח אם xp או vista(מה אתם חושבים שעדיף?) תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. צריך מפרט מתוכנן OC ומיועד לגיימינג מהחנות SKYPC בלבד. אם אפשר להכניס 2900XT, ואם אפשר לעשות גם אפשרות של GTS 640MB. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. לפני כמה זמן כתבתי כאן תרד אבל בגלל כמה עיכובים לא יצא לי לקנות, מקווה שלא יהיו עוד עיכובים המחשב מיועד בעיקר למשחקי, מתוכנן OC קל קונה מנועה או מפנדה בלבד (בגלל קירבה פיזית) Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 630 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 910 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS 500 ש"ח BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2,290 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 265 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 39 ש"ח והמארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2960 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. חברים שלום, כבר המון זמן שלא התעסקתי בעולם המחשבים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין להרכיב מחשב בסכום של כ- 3000 ש"ח, ללא מסך, ללא מערכת הפעלה, ללא כל מיני דברים אחרים מסביב (שאני אפילו לא יודע מה הם אומרים). השימוש של המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפיית סרטים גם במחשב וגם בטלויזיה עם חיבור של המחשב לTV. האופציה למשחקים פחות חשובה לי, אבל לא הייתי רוצה מפרט ממש גרוע ככה שלא אוכל לשחק כלום - מדיי פעם שיהיה אפשר גם לשחק משהו. תכלס - פשוט שיפעל מהר, ושלא יעשה יותר מדיי בעיות. יש לי קווים מנחים למפרט: זכרון - 2 ג'יגה של קינגסטון. דיסק קשיח - אני לא צריך משהו מפוצץ, מבחינתי אפילו 160 מספיק, העיקר שיהיה SATA2 ועם 16 מגה באפר. אני אישית מעדיף WD, אבל אקח מה שתמליצו. צורב DVD - מ…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by wwwwww,

מה התקציב המקסימלי?התקציב המקסימלי הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני מתכוון לקנות מערכת הפעלה ווינדוס 7 החדש כלומר יחד איתו 2000 שקל במידת הצורך, ניתן לחרוג ב300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב: צורכי לימודים: אופיס , אינטרנט וסרטים שאני נוטה להוריד אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. השקט די חשוב, שיהיה משהו נורמאלי בעניין הזה לשאלתכם, לא יודע מה זה אוברקלוק. מתכוון לקנות את המחשב מאייבורי כיוון שהחנות ליד ביתי. אין בקשות מיוחדות, חשוב מהירות ואמינות. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אין לי מושג. הערה: מעדיף לא להסתבך, כלומר לקחת מפרט שהם מפרסמים כמו זה בלינק הבא ואז תאמרו לי בבקשה מה כדאי לי לשנות במפרט בסדר גודל של עד 300ש…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by manga05,

נשמע קצת נדוש אם מתחשבים בשם הפורום, אבל זה באמת מה שאני מחפש מעבד כנראה אני אקח E6300 לאחר הירידת מחירים (מישהו יודע בעובדה מתי הירידה תהיה בארץ וכמה היא תהיה על המעבד הספציפי הזה?) לוח אם אני לא יודע לבחור. זה נראה לי כאילו ההבדל היחידי בין כל הלוחות זה רק פיצרים, וקשה לי להאמין שההבדל של BLUETOOTH או לא עולה כזה סכום, כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו/לא יודע לחפש (אפילו באותה חברה יש הבדלי מחיר ענק) אשמח לשמוע רשימת פיצרים שיכולים להיות כדי לראות אם יש משהו שבכל זאת חשוב לי ושווה להשקיע כסף עבורו. אה, וגם - האם המארז שיש לי כרגע יחזיק את הלוח אם והמעבד החדש? (נשרף הלוח אם או המעבד - אני עדיין לא יודע איזה מהם, אני אשאל על זה בטרד אחר) יש כרגע במארז לוח אם MSI 845PE M…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. לאחר דיונים מעמיקים בפורום בניתי את המפרט הבא. מהחנות TMS . אני ספקן רק לגבי הלוח אם והאם הוא יתמוך בכרטיס. אם יש הצעות ללוח טוב יותר עד 6K אשמח לשמוע. לא מוכן להתפשר על ATI (תקראו את ההכרזה האחרונה של אדובי). מבקש הצעות ייעול לגבי הלוח. ועוד שאלה למי שמכיר את החנות - האם ניתן להרכיב במקום את המחשב, ואם אני מזמין ובא לקחת כמה ימים מראש להזמין? אנא שוב הצעות לשיפור אחרון ללוח. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX ¤1671 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤38 2 יצרן Corsair 550VX 41A @ 12V ¤536 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. אהלן, אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש, בסביבות ה-5000 ש"ח, רכיביו העיקריים הם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 - נחשב סביר? כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ואני צריך המלצה ל: 1. לוח אם - שיתאים כמובן למערכת (שיתמוך ב-Core 2 Quad), במחיר סביר-+ (אין צורך ב-SLI). 2. ספק כוח - איזה יספיק "להחזיק" את המערכת כמו שצריך? ולא משהו יקר.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מחשב נייד GIGABYTE 566N מעבד: T9300 כ.מסך: 8400 זכרון: 4G הרדיסק: 250G אשמח לשמוע הצעות לגבי איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין XP XP 64BIT VISTA VISTA 64BIT תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. יש לי 5K למחשב ואני מתלבט.. להשקיע בזכרון מהיר של ג'יגה או זכרון של 2 ג'יגה.. אני מאמין בעתיד אני אצטרך את ה-2 ג'יגה יותר ואני לא מתכנן להשקיע עוד כסף במחשב לשלוש השנים הבאות. בקיצור מה עדיף למחשב של משחקים ותוכנות??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by ProD,

תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2,460 ש"ח 2 כרטיסים ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 6,983 ש"ח

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by dato81,

היי, ניתקלתי בבעיות עם סוללת המחשבץ המחשב הוא Lenovo 3000, N100 המחשת נכבה ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל, בלי תהליך כיבוי בלי כלוםת כאילו שהסוללה לא קיימת. השאלה האם מדובר בבעיית טעינה או שפשוט הסוללה מתה לגמרי? ואנ לא יודעה אם החלפת סוללה תעזור לי. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.